Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Az órák egyénileg személyre szabottak. Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődött, mert a kedvenc rap együtteseim dalszövegeit sehogyan sem tudtam megérteni. Ez csaknem a szenvedélyemmé vált, ezért az egyetemi éveim alatt afro-amerikai nyelvkutatással is foglalkoztam. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem. Az angol nyelv megismerésével húsz évet töltöttem, amelynek köszönhetően ma már tizenkét év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem. Ennek érdekében egy olyan saját módszert is kidolgoztam, amelynek segítségével tanítványaim sikeresen tettek nyelvvizsgát, érettségiztek és felvételiztek. Miben is lehetek a segítségedre?
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on és háznál is. A tanuláshoz csak egy pendrive-ra, egy tollra és egy füzetre lesz szükséged és én addig magyarázok neked, amíg azt nem mondod most már értem.
Sikeres nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Árpád-hídnál
Óradíj3250–3900 Ft/45 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlődés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnőtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 3900 Ft helyett átlagosan 3250 Ft a 45 perces óradíj. Az összeg időarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Nabill Idrisi06-70-235-97-08, nidrisi@gmail.com
Max. szintfelsofok (anyanyelvi)
Tanulónál7., 8., 9. ker., Corvin negyed es környéke
Saját helyszínen-
Óradíj7500 Ft/90 perc (egyéni)
5000 Ft / 90 perc/ fő (csoportos)
EgyébUniversity Stanford BS matematikus es szamitastechnika (Mathematics and Computer Sciences) diplomaval rendelkezem, Budapesten elo, angol anyanyelvu amerikai allampolgar vagyok. 10 eve folyamatosanan magantanarkent is tevekenykedtem az Egyesult Allamokban, New Yorkban.
Orommel segitek azokan akik mar jol beszelnek angolul de szeretnek nyelvi kepessegeiket (kiejtes, beszed, irasbeli kifejezes) tovabb javitani.
Emellett minden professzionalis angol nyelvi keszseg (allaspalyazat, interjura valo felkeszules, projekt keszites stb.) fejleszteseben orommel segitek. Kicsit beszelek magyarul is.
Amiben garantaltan tudok segiteni, hogy az angol nyelvu szakmai kommunikacioban professzionalisabba valj. Illetve amit Magyarorszagon nehezen lehet megtanulni: native expressions, native pronunciations, slang.
Nagy tapasztalattal rendelkezem mind egyeni mind csoportos nyelvtanitasban.
Elerheto vagyok hetkoznapokon 8:00 es 20:00 ora kozott, hetvegeken pedig delelottonkent.
Talalkozasi helyszinnek a 8. kerulet Corvin negyed kornyeket javaslom, de reszben tudok rugalmas is lenni, igy mas keruletek is szoba johetnek.
Tanít mégmatematikát(angolul)

Fogl Hana06-30-905-96-05, hana@hintuitive.com
Max. szintminimum középhaladó
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker. vagy Skype
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébÚgy érzed, hogy hiányos az angol kommunikációd?
Stresszelsz és szégyenlős vagy, amikor angol anyanyelvű emberekkel kell beszélgetned?
Már minden lehetséges tanulási módot kipróbáltál, de eredménytelenül?
Mit szólnál hozzá, ha felszabadultan fejleszthetnéd az angolod? Gyere és próbálj ki egy új megközelítést, és kommunikálj érzésed szerint!
A hint-metódus, egy intuíció alapján vezetett, angol nyelvi kommunikáció fejlesztésre irányuló coaching program, amiben nincsenek unalmas tankönyvek, monoton nyelvtanozás, és őrült elvárások.
Ez egy teljesen egyéni képzés, ami a személyiségedre és az életviteledre van szabva.
A tananyag Te magad vagy.
TE és a történeteid.
Bővebb információt a honlapomon találsz! www.hintuitive.com
Keress fel és beszélgessünk! :)
Do you feel your English communication lacks finesse?
Are you shy and stressing, when it's time to engage in conversations with native speakers?
Have you tried everything to improve, but nothing had brought you the results you had hoped for?
What if you could develop your communication skills without pressure?
I invite you to try a different approach, and communicate as you feel.
The h i n t method, is an intuition driven English communication coaching program, without boring study books, tedious grammar, or unreal expectations.
This is a personalized program, that fits your personality and lifestyle.
The study material is yourself.
You and your stories.
More information on website! www.hintuitive.com
Get in touch with me, and let's chat it up! :)
Tanít még-

Kis Szilvia06-20-504-67-72, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébANGOL, NÉMET NYELV ÓRÁK, TAPASZTALT, nyelvterületen élt nyelvtanárnál, MINDEN SZINTEN. A CORVIN NEGYED-nél. MINDEN TIPUSÚ nyelvvizsgára, érettségi és pótvizsgákra felkészítés. Felzárkóztatás. FORDÍTÁS, LEVÉLÍRÁS. Beszédközpontú, strukturált órák, SEGÉDANYAGOK, HATÉKONY NYELVTANI MAGYARÁZAT. Külföldi munkákra felkészítés is. Cél az elégedett diák. Minden korosztály oktatása.
Tanít mégnémetet

Ambruzs Mónika06-30-373-38-52, mombruzs@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. és/vagy 14. kerület
ÓradíjMegegyezés szerint
EgyébSzeretnéd fejlszteni a nyelvtudásod, nyelvvizsgára, érettségire készülsz, esetleg munkahelyeden kell angolul prezentálnod? Több tíz éves magántanári gyakorlattal, képzett nyelvtanárként és multinacionális nagyvállalatoknál szerzett tapasztalattal szívesen felkészítelek a vizsgákra, előadásra, segítek prezentáció készítésben, előadásban. Keress bátran a megadott elérhetőségeken.
Tanít még-

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Deák térnél
Óradíj2600 Ft/60 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 24 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex, Origó, BME felsőfokra, érettségire.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít még-

Kovács-Molnár Judit242-14-04, 06-70-270-04-04, kovacs.molnar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker.
Óradíj2000-2500 Ft/45 perc
EgyébTöbb, mint 25 éve tanítok nyelveket egy egyetemi diploma és egy angol módszertani oklevél / Cert. TEFL/ birtokában. Gyakorlatom van általános és üzleti angol tanításában, valamint érettségire és különböző nyelvvizsgákra való felkészítésben /BME, EURO, TELC, Cambridge, IELTS, TOEFL, LCCI, Corvinus gazdasági, vendéglátóipari és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsgák./
Diákjaim 95%-a sikeresen teljesítette a vizsgakövetelményeket.
A tanítás során arra törekszem, hogy feloldjam a korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalatokból származó gátlásokat, illetve arra, hogy közös nyelvtanulási stratégiát alakítsunk ki.
A tananyag kiválasztásánál is fontosnak tartom, hogy közösen találjuk meg a diákom egyéniségének , korosztályának és érdeklődésének megfelelő tankönyvet, tananyagot. Szeretem a játékos módszereket, de a sikeres munkához fontosnak tartom a komoly és aktív közös munkát. Diákjaim többsége középiskolás , egyetemista illetve fiatal felnőtt, de megtalálom a hangot a szeniorokkal is.
Elsősorban azoknak a jelentkezését várom, akik közel vannak a nyelvvizsga szintjéhez, de valahol megakadtak, illetve bizonyos területeken hiányosságaik vannak.
Tanít mégfranciát

Sziráki Katalin06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Neptun u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves tanulni vágyók!
Nagy szeretettel és felkészültséggel, több éves magántanári tapasztalattal várom az érdeklődőket elsősorban végzős középiskolás kortól,felső korhatár nélkül.
Érettségire, nyelvvizsgára, külföldi munkavállalásra, állás interjúra, szinten tartásra egyaránt lehet igényt tartani és jelentkezni.
Tanít még-

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintközépfok
Tanulónálesetleg
Saját helyszínen5. ker. Molnár u. Országos Idegennyelvű Könyvtár,
9. ker. Sobieski u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE diplomával tolmács-fordító-, nyelvtanár-, és idegenvezetőként keresem a kenyerem sok-sok éve. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási gyakorlattal, és a beszédfejlesztésre nagy hangsúlyt helyezve, segítek a hozzám fordulóknak.
Tanít mégnémetet, olaszt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az első bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Francis McBurney06-70-626-56-35, francis6454@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAre you looking to improve your English? I am available to help you become more confident in English on an everyday basis. I will help you expand your vocabulary, correct your pronunciation and speak with a more fluent accent. All this via Conversation, not theory. I focus on lessons to suit your needs. Examples for conversation topics – politics, literature, technology, sports, careers, culture, travel, health, Hollywood, stock market, TED Talks, cooking etc I can also give Skype lessons if required. I am a native English speaker with TEFL/TESL Certification.
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3400 FT/45 perc (egy személy esetén)
3800 FT/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1900 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, először emailben keressen meg, ha lehetősége van rá!
Tanít még-

Stomp Dániel+36-20-386-21-12, +447-853-479-820, stompdeni@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Pázmány Péter sétány, Lágymányosi Campus, ELTE-TTK Északi Tömb
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébTöbbéves magántanári tapasztalatommal, fizikus mesterdiplomámmal, és évek óta napi szinten 'élesben' használt, közel anyanyelvi szintű angoltudásommal minden általam oktatott tárgyból a legmagasabb szintű felkészülést tudom nyújtani.
A diákjaim mind akár azonnali jelleggel javítottak több érdemjegyet a rendszeres eredményeiken, és sikerrel készültek fel felvételire, érettségire, pótvizsgára, nyelvvizsgára. Végtelenül türelmes vagyok, szeretem sok gyakorlatias példával elmagyarázni az anyagot, és mindig könnyedén sikerül a diákjaimra hangolódnom, hatékony felkészülést és jó hangulatú tanórákat biztosítva.
FIGYELEM! 2018 november végéig Skóciában dolgozom, ezért addig elsősorban emailben vagyok elérhető, valamint a megbeszélt időpontokban történő oktatást csak decemberben tudom megkezdeni!
Tanít mégfizikát, matematikát

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Kassák Lajos u.
Óradíj3000 Ft/45 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvből.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbővítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Antal Beáta06-30-368-31-30
Max. szintfelsőfok (közgazdasági, hospitality szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintű és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Kállai Mónika06-30-599-64-41, kallaimonika1969@gmail.com
Max. szintalapfok
Tanulónál17. ker., Pécel, Maglód, Ecser
Saját helyszínen17. ker. Újlak u.
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tanítási és külföldi munkatapasztalattal rendelkezem. Külkereskedelmi Főiskolát végeztem. Több évtizedekig a külkereskedelemben dolgoztam. Az utóbbi években Ausztriában dolgoztam.
Elsősorban általános iskolások és középiskolások tanítását, korrepetálását vállalom német és angol nyelvből.
Egyformán gyakoroljuk mind az írásbeli, mind a szóbeli részt, tananyagot.
Tanít mégnémetet

Pősze Andrea06-70-457-99-48, andiposze@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen4. ker. Újpest-központ
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5400 Ft/90 perc
EgyébDiplomás nyelvtanárnőként, több éves gyakorlattal vállalok angol, elsősorban beszédközpontú nyelvoktatást, beszédkészség-fejlesztést, korrepetálást, érettségire, állásinterjúra, nyelvvizsgára felkészítést (általános és üzleti területen) kezdőtől a felsőfokú szintig, gyermekeknek és felnőtteknek is, reggel és napközben is. Egyéni igény szerint lehetőség van 60 és 90 perces órákon való részvételre is.
Tanít mégnémetet

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Az órák egyénileg személyre szabottak. Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődött, mert a kedvenc rap együtteseim dalszövegeit sehogyan sem tudtam megérteni. Ez csaknem a szenvedélyemmé vált, ezért az egyetemi éveim alatt afro-amerikai nyelvkutatással is foglalkoztam. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem. Az angol nyelv megismerésével húsz évet töltöttem, amelynek köszönhetően ma már tizenkét év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem. Ennek érdekében egy olyan saját módszert is kidolgoztam, amelynek segítségével tanítványaim sikeresen tettek nyelvvizsgát, érettségiztek és felvételiztek. Miben is lehetek a segítségedre?
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on és háznál is. A tanuláshoz csak egy pendrive-ra, egy tollra és egy füzetre lesz szükséged és én addig magyarázok neked, amíg azt nem mondod most már értem.
Sikeres nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Karakas Éva06-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBelvárosban
Saját helyszínen5. ker. Kálvin tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnővel kezdőtől a felsőfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerező kurzus
+ állásinterjúra felkészítő workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Farkas Erzsébet06-20-964-37-73, farkas.festeps@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint (igény és távolság szerint)
Saját helyszínenigény és távolság szerint
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébHa unod a hagyományos tanulási módszereket és szeretnél praktikus, életszerű angol nyelvtanulást, akkor hívj bátran! Nem csupán a nyelvvizsga a cél, hanem, hogy minél hamarabb hatékonyan kommunikálj az általános angol nyelv területén, igény szerint az üzleti angolban is. Angol anyanyelvűekkel való társalgásra is van lehetőséged.
Két évig az Egyesült Államokban, nyolc évig Angliában éltem. Felsőfokú üzleti (Oxfordi) nyelvvizsgával, tekintélyes oktatási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni és kiscsoportos képzést is vállalok, ami lehet, korrepetálás, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, fordítás, tolmácsolás, önéletrajzírás, akár még angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés is. Megbeszélés szerint házhoz is megyek. Ár: 3500,-Ft/45 perc
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Huszár Nóra06-30-606-75-41, norah.huszar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj2800 Ft/60 perc
EgyébDiplomás angol nyelvtanár angol nyelvből korrepetálást, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállal a 13 kerületben, az Árpád híd közelében.
Tanít még-

Székelyné Szirmai Krisztina06-30-555-80-05, szirkriszti@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti-gazdasági, idegenforgalmi, külker szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Thököly/Stefánia út., Thököly étteremnél
Óradíj3000 Ft/60 perc,4300 Ft/90 perc
EgyébSok éves tapasztalattal,szakirányú diplomával magán illetve kiscsoportos oktatást, korrepetálást, érettségire,nyelvvizsgára felkészítést vállalok, kezdőtől a felsőfokú általános és üzleti-gazdasági, idegenforgalmi nyelvvizsgáig.
(EURO, BME, Oeconom, BGE, Origo, TELC, ZöldÚt, LanguageCert, KITEX, LCCI, Kodolányi, ECL stb.)
Oktatás a Keleti pu.-hoz közel, a Thököly étteremnél, kellemes környezetben.Rugalmas időbeosztás, 60, 90, 120 perces órák igény szerint. Kis csoportoknak (2-3 fő) kedvezmény! Beszédcentrikus órák, hanganyagok értelemzése, nyelvtani alapok megszerzése!
Tanít mégspanyolt

Sima Éva06-30-750-53-70, csopak888@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint (500 Ft kiszállási díj ellenében)
Saját helyszínen14. ker. Kerepesi út
Óradíj3000 Ft/45 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébNémet anyanyelvű hölgy vállal német oktatást, tolmácsolást, fordítást, lektorálást és korrepetálást, illetve angol társalgási szintű oktatást.
Tanít mégnémetet

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fovám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

John Barefield06-20-423-88-61, barefield3000@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Alkotmány u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL ANYANYELVŰ tanár Budapesten vagy online.
Angol anyanyelvű, diplomás tanárként 25 éves nyelvtanári és akkreditált, többéves vizsgáztatói, vizsgaszervezői tapasztalattal elszánt tanítványokat várok. A 25 éves magyarországi tartózkodásom, a magyar nyelv elsajátítása segít az itteni tanulók nyelvtanulási problémáinak megértésében, átérzésében.
Gyakorlott nyelvvizsgáztatóként célratörően tudom Önt felkészíteni nyelvvizsgára, üzleti társalgásra, külföldi tartózkodásra.
- kora reggel is tanít
- magyarul is folyékonyan beszél
- flexibilis időpont, létszám, szint
- számlaképes
- jártas a Business English tanításában is
MIÉRT ELŐNYÖS az anyanyelvi tanár?
- jó kiejtés, hanglejtés gyakorlása
- gyorsabb beszédértés
- idegennyelvi beszédgátlás legyőzése
- életszerű kifejezések, idiómák, kommunikációs kultúra
- könnyebb először megtanulni helyesen, mint a rossz beidegződést elfelejteni.
SKYPE-OS TANÍTÁS:
Személyes vagy online oktatás! Tapasztalt online oktatóként óráim csaknem egyharmadát a Skype-on keresztül, többi órát otthonomban, egyéni megbeszélés alapján tartom, valamint számos budapesti székhelyű cégnél is oktatok. A Skype lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan tanulhasson, különösen akkor, ha lakóhelyéhez közel nehezen talál nyelvtanárt, vagy ha a hosszú munkanap után nem szeretne sokat utazni az órák miatt. Próbálja ki!
Skype azonosítóm: john.barefield
REGGELI ÓRÁKBAN IS ANGOLOZZ anyanyelvi tanárral!
7:00-tól, 7:30-tól vagy 8:00-tól. Jelenleg a hét minden napján van helyem.
Ha késobb nem ér rá, ha reggel legfrissebb, hívjon vagy írjon!
AKARJA, hogy ne csak az Unió, de az egész világ kitáruljon Ön előtt? Írjon, hívjon bizalommal, ha sikeres nyelvvizsgát, magabiztos nyelvtudást, folyékonyabb angol nyelvi kommunikációt akar! Várom szíves jelentkezését!
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3200 FT+ÁFA/45 perc (egy személy esetén)
3500 FT+ÁFA/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1750 Ft+ÁFA)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT+ÁFA-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Tanít még-

Markó Péter06-70-213-55-36
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Király utca
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEmbereket tanítani kiváltság és nagy felelősség. Mindezt élvezetessé is tenni igazi feladat.
Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert minden egyes tanítvány új kihívás elé állít, ebből merítek inspirációt.
Tanítványaimmal együtt vallom: angolul tanulni jó!
Tudj meg többet az óráimról és a tanítási módszeremről a honlapomon: www.angolultanulnijo.hu
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA