A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- ANGOL -

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az első bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Az órák egyénileg személyre szabottak. Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődött, mert a kedvenc rap együtteseim dalszövegeit sehogyan sem tudtam megérteni. Ez csaknem a szenvedélyemmé vált, ezért az egyetemi éveim alatt afro-amerikai nyelvkutatással is foglalkoztam. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem. Az angol nyelv megismerésével húsz évet töltöttem, amelynek köszönhetően ma már tizenkét év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem. Ennek érdekében egy olyan saját módszert is kidolgoztam, amelynek segítségével tanítványaim sikeresen tettek nyelvvizsgát, érettségiztek és felvételiztek. Miben is lehetek a segítségedre?
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on és háznál is. A tanuláshoz csak egy pendrive-ra, egy tollra és egy füzetre lesz szükséged és én addig magyarázok neked, amíg azt nem mondod most már értem.
Sikeres nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Árpád-hídnál
Óradíj2750-3300 Ft/45 perc
Egyéb10 éve tanítok főként általános és gazdasági angolt magántanárként a Torontói Egyetem és a BGF képesítésével, egyben több éves tolmácstanári tapasztalattal.
Hat évig éltem az Egyesült Államokban és Kanadában. Az ott elsajátított, angol tanulást megszerettető, illetve kulcsmegoldásokat nyújtó tanítási módszerekkel segítem diákjaimat olyan, a tolmácstanári munkám során alkalmazott technikákkal együtt, melyek jelentősen felgyorsíthatják a beszédkészség fejlődését.
Angol pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi, IT és katonai nyelvvizsgákra való felkészítésben vagyok jártas az általános és gazdasági nyelvvizsgákon kívül.
Ha valaki 5 alkalomból 5-ször jelen van, a 6. alkalom ingyenes számára, így 45 perc átlagosan 2750 Ft. (A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.)
Tanít még-

Csesznik Szilvia06-20-281-74-40, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébANGOL-NÉMET valamint OROSZ nyelvek oktatása egyénileg. Tapasztalattal. Érettségi, különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, és korrepetálás. Választható időpontok. Budapest területén házhoz is megyek.
Tanít mégnémetet, oroszt

Juhász-Nagy Anna06-20-319-56-21, juhasz-nagy.anna@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol nyelvtanár vagyok, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Az egyéni szempontokat is szem előtt tartó, személyre szabott módszerekkel dolgozom. Minden szinten vállalok oktatást, a gazdasági szaknyelvet is beleértve. Mindenfajta nyelvvizsgára való felkészítést vállalok és szívesen tartok általános nyelvismeretet közvetítő, beszédcentrikus órákat is. Számomra nagyon fontos a nyelvtanuló elégedettsége, és az, hogy a tanulás élményt jelentsen. A tanítást nem csak hivatásnak, hanem hobbinak is tekintem. Szeretettel várom óráimon.
Tanít még-

Váradi Krisztina06-70-590-98-19, varkriszta123@gmal.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál8., 9., 10., 11., 13., 14. ker.
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj2700 Ft/60 perc
Egyéb-
Tanít mégnémetet

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen7. ker. Astoriánál
Óradíj2600 Ft/60 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák az Astoriánál 22 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex, Origó, BME felsőfokra, érettségire.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Kovács-Molnár Judit06-70-270-04-04, 242-14-04, kovacs.molnar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Amfiteátrum u.
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébMintegy 25 éve tanítok nyelvet egy egyetemi diploma és egy angol módszertani bizonyítvány /CELTA/ birtokában. Van gyakorlatom az általános és üzleti angol és francia tanításában, de az elmúlt néhány évben elsősorban érettségire és nyelvvizsgákra készítettem fel a diákjaimat./TELC, BME, EURO, Cambridge, IELTS, DALF, vendéglátóipari és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsga/.
Diákjaimnak mintegy 95 %-a sikeresen teljesítette a vizsgakövetelményeket. A tanítás során arra törekszem, hogy feloldjam a korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalatokból adódó gátlásokat, illetve arra, hogy közösen alakítsunk ki egy egyéni nyelvtanulási stratégiát. Éppen ezért a tananyag kiválasztásánál az egyik elsődleges szempont, hogy együtt találjuk meg a diákom egyéniségének, érdeklődésének és korosztályának megfelelő tankönyvet,segédanyagot. Szeretem a játékos módszereket, de a sikeres munkához fontosnak tartom az elmélyült, komoly munkát. Diákjaim többsége középiskolás és egyetemista, illetve fiatal felnőtt.
Tanít mégfranciát

Huszár Nóra06-30-606-75-41, norah.huszar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Árpád hídnál
Óradíj2800 Ft/60 perc
EgyébAngol nyelvtanítás, korrepetálás, nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, állásinterjúra felkészítés diplomás nyelvtanárral. Árpád híd közelében.
Tanít még-

Budai Zsanett06-20-368-57-11, zsanett16@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónál10., 18., 19. ker. egyes részein
Saját helyszínen19. ker. Villanytelep
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébNyelvvizsgára, pótvizsgára, érettségire vagy akár állásinterjúra is szívesen vállalok felkészítést korosztálytól függetlenül, gyerekeknek, iskolásoknak is!
Az órák rugalmasak, jól megközelíthető helyen vannak. Ha pedig több órát szeretnél venni egy héten, akkor kedvezményt is biztosítok!
Érdeklődni a fenti számon lehet, de ha nem érnél el, akkor írj e-mailt, arra mindenképp válaszolok!
Tanít még-

Houdek-Farkas Annamária06-30-9422381, farkas.annamaria@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Zugló, Szugló utca
Óradíj6000 Ft/90 perc
Egyébnyelvvizsgára felkészítés,
üzleti nyelvvizsgára felkészítés
EU szaknyelv
Az én tanítványaim sikeresen vizsgáznak 2005 óta!
– felkészítés általános és üzleti nyelvvizsgákra, BME, BGF, Corvinus, Cambridge, Origo, Euro, TELC, LCCI, IELTS, stb.
- személyre szabott oktatás
- modern audiovizuális elemek használata internettel
- oktatási anyagok széles skálája
- saját oldalam: www.facebook.com/angolspanyoltanitas
Tanít mégspanyolt

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest egyes részein megbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Istenhegy, Trencséni utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!
Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, érettségi, dolgozat, pótvizsga, stb.). Bussiness típusú nyelvvizsgára is vállalok felkészítést!
A XII. kerületben Istenhegyen, családias, nyugodt környezetben tanítok. A lakásom a Széll Kálmán tértől vagy a Déli pályaudvartól 10 perc alatt 21, 21A busszal vagy a Városmajortól 5 perc alatt a Fogaskerekű vasúttal közelíthető meg.
Az óra díja 3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc, amiben benne van a nyomtatott vagy fénymásolt órai tananyag és a házifeladat is.
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
29 éves vagyok, nyelvtanár, jóga- és síoktató, illetve amatőr táncos és énekes. 8 évet jártam a Budapesti Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinus Egyetemen tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Mindkét nyelvből felsőfokú C1 típusú nyelvvizsgával rendelkezem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az a német vagy az angol nyelv, a jóga, a sí vagy a tánc.
Keress bizalommal!
Tanít mégnémetet

Mészáros Dóra06-30-278-71-87, meszarosdodi17@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker. Margit hídnál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébS.O.S. nyelvvizsga felkészítés, akár SKYPE-on is!NYÁRI KURZUS AKCIÓK!!
HUNGARIAN as foreign language COURSE!!(write me in English;)
Ha azt hiszed, nincs már idő felkészülni, én akkor is felkészítelek!! Nyelvvizsga kell? Beszélni szeretnél? Vagy most kezded még csak a nyelvtanulást? Várlak szeretettel angol és olasz óráimra! Olyan lesz,mint egy jó fitness óra, igazi edzés neked bármelyik nyelvből! Csak győzd szusszal! Diplomás nyelvtanárként és olasz-angol tolmács-fordítóként már rengeteg diáknak segítettem letenni a nyelvvizsgát... Ne habozz, jelentkezz!
For foreign students who would like to learn Hungarian I offer friendly, interesting and effective private courses in my home, next to a refreshment drink.:) Even from beginner level! SKYPE lessons available!
SUMMER COURSE DISCOUNTS!!
Contact me!
Tanít mégolaszt

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintű és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

B. Anikó06-20-932-91-35, 339-28-31, aniba2@freemail.hu
Max. szintfelsőfok (számítástechnikai, üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen13. ker. Béke u.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébHasznos órák, kellemes hangulatban, hatékony módszerrel, eredmény-orientáltan, állásinterjúra is, minden korosztálynak, minden szinten, 15 éves tapasztalattal, sok elégedett diákkal, számítástechnikai és gazdasági szaknyelvi ismerettel, türelmesen.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Diana Dasch06-30-709-33-83, missdianadudas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenskype
Óradíj3200 Ft/60 perc
EgyébNON-STOP angol, 100% tanulás, 0% könyv! Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Egyszerűen csak gyakorlásra van szükséged? Külföldön szeretnél munkát vállalni vagy már külföldön élsz és segítségre van szükséged? Van, akinek gyorsabban megy a nyelvtanulás, van akinek kicsit több időre van szüksége. Nálam a saját tempódban haladhatsz, csak egy dolog számít: ha angolul tanulsz, akkor meg is tanulj angolul. Az általam alkalmazott speciális tanulási technológiának köszönhetően élmény lehet a tanulás bárki számára. Óráimnak legfontosabb jellemzője a jó hangulat szokott lenni, amit fontosnak tartok mind a jó tanár-diák viszony, mind pedig a hatékony, célirányos fejlődés szempontjából.Igyekszem óráimat kommunikációra hangolni, mindvégig szem előtt tartva a helyességet, pontosságot. Egyéni órarend, a tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok! Nyelvvizsgára (ECL, EURO, BME, TELC, OECONOM, ORIGO) való elkészítést vállalok alaptól felsőfokig. Diplomás, számlaképes tanári csapattal dolgozok. Az angol és német óráim Skype-on történnek. Szeretettel várok minden érdeklődőt egy INGYENES bemutató órára.
Tanít mégnémetet

Sziráki Katalin06-70-538-45-27, szirakikati@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Neptun utca
Óradíj2500 Ft/45 perc, 3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébKedves tanulni vágyók!
Többéves magántanári tapasztalattal, angol fordítóként, szeretettel várok minden tanulni vágyót, bármilyen korosztályból személyre szabott, jó hangulatú óráimra.
Nyelvvizsga felkészítés, állás interjú, külföldi munka, szinten tartás, korrepetálás igényével egyaránt várok jelentkezőket.
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3200 FT+ÁFA/45 perc (egy személy esetén)
3500 FT+ÁFA/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1750 Ft+ÁFA)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT+ÁFA-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Tanít még-

Szász Adrienn06-20-384-53-17, adriennszasz8@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenKálvin tér, Nyugati tér
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébAngol nyelv felsőfokig, nyelvvizsgára, felvételire felkészítés beszéd-központúan.
Tanít mégnémetet

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen4. ker. Újpest-Központ (3-as metrótól 2 percre)
2. ker. a Mechwart ligeti villamosmegállótól 3 percre
Óradíj3000 Ft/50 perc, 5000 Ft/90 perc,
érettségizők párban: 2000 Ft/fő/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Az eddigi diákjaim 90% sikeres érettségi illetve nyelvvizsgát tett. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran! Jelige: Language is power!
Tanít még-

Nyárádi Péter06-30-972-55-19, nyaradipeter19@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébHarmadéves egyetemista hallgató vagyok. Lassan három éve foglalkozom korrepetálással a tanulmányaim mellett. Szívesen segíetek általános iskolásoknak és gimnazistáknak egyaránt, az közép és emelt szintű érettségirevaló felkészülésben, folyamatos korrepetálás vagy csak egy dolgozat, nehezebb tananyag megértése, begyakorlása erejéig.
Ezen kívül lehetőség van kis csoportokban való felkészülésre is angolból és matematikából egyaránt.
Óradíj:
Házhoz megy: 3.000 Ft/60 perc: I. ker, II. ker, V. ker, IX.ker, XI. ker, XII. ker, XXI. ker, XXII. ker
Házhoz megy: 3.500 Ft/60 perc: III. ker, VI. ker, VII. ker, VIII.ker, X. ker, XIV. ker, XIX. ker, XX. ker
Kiscsoportos (2-4 fő): 2.500-2.000-1.500 Ft/60 perc
Tanít mégmatematikát

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Markó Péter06-70-213-55-36
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Király utca
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEmbereket tanítani kiváltság és nagy felelősség. Mindezt élvezetessé is tenni igazi feladat.
Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert minden egyes tanítvány új kihívás elé állít, ebből merítek inspirációt.
Tanítványaimmal együtt vallom: angolul tanulni jó!
Tudj meg többet az óráimról és a tanítási módszeremről a honlapomon: www.angolultanulnijo.hu
Tanít még-

Kiss Réka06-70-564-02-12, kissreka73@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen19. ker. a Határ úti metrótól 10 percre vagy Skype-on
Óradíj3300 Ft/45 perc
EgyébHa még nem sikerült áthidalni a magyar és angol nyelv közti szakadékot, akkor én segítek ennek megvalósításában. Angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal, egyéni igényekhez igazítva vállalom az angol nyelv hatékony oktatását. Az órákon nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél tökéletesebb elsajátítására, a társalgásra valamint a szövegértésre. Az órákon rendszeresen használok audiovizuális eszközöket, melyek a tanuló fejlődését és igényeit szem előtt tartva színesítik az órákat.
Garantáltan megtérül a befektetés, a diákok rövid időn belül szóban is használják az angol nyelvet, többségük pedig másfél év alatt leteszi a középfokú nyelvvizsgát. Igény szerint kizárólag beszédcentrikus órákat is tartok. A következő nyelvvizsgákra vállalok felkészítést: Euro, Telc, ECL, EuroPro üzleti nyelvvizsga valamint állásinterjúra és külföldi munkavállalásra is felkészítek. Két személy oktatása esetén 30%-kal, három személy esetén 50%-kal alacsonyabbak az óradíjak. Hétköznapokon reggel 8 és délután 17 óra között tanítok! Számlaképes vagyok.
Tanít még-

John Barefield06-20-423-88-61, barefield3000@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Alkotmány u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL ANYANYELVŰ tanár Budapesten vagy online.
Angol anyanyelvű, diplomás tanárként 25 éves nyelvtanári és akkreditált, többéves vizsgáztatói, vizsgaszervezői tapasztalattal elszánt tanítványokat várok. A 25 éves magyarországi tartózkodásom, a magyar nyelv elsajátítása segít az itteni tanulók nyelvtanulási problémáinak megértésében, átérzésében.
Gyakorlott nyelvvizsgáztatóként célratörően tudom Önt felkészíteni nyelvvizsgára, üzleti társalgásra, külföldi tartózkodásra.
- kora reggel is tanít
- magyarul is folyékonyan beszél
- flexibilis időpont, létszám, szint
- számlaképes
- jártas a Business English tanításában is
MIÉRT ELŐNYÖS az anyanyelvi tanár?
- jó kiejtés, hanglejtés gyakorlása
- gyorsabb beszédértés
- idegennyelvi beszédgátlás legyőzése
- életszerű kifejezések, idiómák, kommunikációs kultúra
- könnyebb először megtanulni helyesen, mint a rossz beidegződést elfelejteni.
SKYPE-OS TANÍTÁS:
Személyes vagy online oktatás! Tapasztalt online oktatóként óráim csaknem egyharmadát a Skype-on keresztül, többi órát otthonomban, egyéni megbeszélés alapján tartom, valamint számos budapesti székhelyű cégnél is oktatok. A Skype lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan tanulhasson, különösen akkor, ha lakóhelyéhez közel nehezen talál nyelvtanárt, vagy ha a hosszú munkanap után nem szeretne sokat utazni az órák miatt. Próbálja ki!
Skype azonosítóm: john.barefield
REGGELI ÓRÁKBAN IS ANGOLOZZ anyanyelvi tanárral!
7:00-tól, 7:30-tól vagy 8:00-tól. Jelenleg a hét minden napján van helyem.
Ha késobb nem ér rá, ha reggel legfrissebb, hívjon vagy írjon!
AKARJA, hogy ne csak az Unió, de az egész világ kitáruljon Ön előtt? Írjon, hívjon bizalommal, ha sikeres nyelvvizsgát, magabiztos nyelvtudást, folyékonyabb angol nyelvi kommunikációt akar! Várom szíves jelentkezését!
Tanít még-

Hogyinszki Csaba06-70-953-68-98, h7csaba@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Dagály u., Dunakeszi, online
Óradíj2300 Ft/45 perc, 3200 Ft/60 perc, 4600 Ft/90 perc
EgyébTapasztalt, számlaképes, diplomás nyelvtanárként tartok angolórákat online, XIII. kerületben Árpád hídnál, és Dunakeszin. Minden típusú nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra, stb. is vállalok felkészítést. További részletek honlapomon: www.hobanyelvoktatas.hu. Jó hangulatú órák, egyéni igényeknek megfelelően
Tanít még-

Hart Norbert06-30-849-52-51, hhartkm@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Batthány tértõl 5 percre található lakásomon
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébOktatási módszerem egyediségét az adja, hogy nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanulás pszichológiájára (megszólalással kapcsolatos szorongások, tanulási nehézségek leküzdése). Fix órarend nincs, mindenki a saját szintjének, képességének, rááldozható idejének megfelelő tanmenetet követheti. Módszeremet Angliában dolgoztam ki, ahol a tanulásban megrekedt kint élő magyarokat tanítottam.
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Farkas Erzsébet06-20-964-37-73, farkas.festeps@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Rákospalotai Körvasútsor
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébHa unod a hagyományos tanulási módszereket és szeretnél praktikus, életszerű angol nyelvtanulást, akkor hívj bátran! Nem csupán a nyelvvizsga a cél, hanem, hogy minél hamarabb hatékonyan kommunikálj az általános angol nyelv területén, igény szerint az üzleti angolban is. Angol anyanyelvűekkel való társalgásra is van lehetőséged.
Két évig az Egyesült Államokban, nyolc évig Angliában éltem. Felsőfokú üzleti (Oxfordi) nyelvvizsgával, tekintélyes oktatási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni és kiscsoportos képzést is vállalok, ami lehet, korrepetálás, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, fordítás, tolmácsolás, önéletrajzírás, akár még állásinterjúra való felkészítés is. Megbeszélés szerint házhoz is megyek.
Tanít még-

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintközépfok
Tanulónálkülön megbeszélés esetén
Saját helyszínen 5. ker. Molnár u. (Országos Idegennyelvû Könyvtár),
8. ker. Rákóczi út (Uránia mozi),
9. ker. Sobieski u.
Óradíj2600 Ft/45 perc
EgyébDupla ELTE diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási rutinnal segítek másoknak is a nyelvtanításban.
Tanít mégnémetet, olaszt

Dobler Edit0620 4943 857, dobler.edit@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker. Széll Kálmán tér közelében
Óradíj4500 Ft/90 perc, 3500 Ft/60 perc
EgyébAz ELTE-n végeztem angol-német szakon. A diploma kézhezvételét követően néhány évet külföldön dolgoztam, majd hazajövetelem után itthon kezdtem tanítani. Azóta a tanítás minden formáját kipróbáltam már: tanítottam általános iskolában, gimnáziumban, nyelviskolában és 8 éve magántanárként dolgozom. 15 év alatt szerzett pedagógiai és pszichológiai tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna megtanulni egy nyelvet legalább alapszinten, megfelelő szorgalommal és kitartással. Nem hiszek a csoda-, villám- és hasonló módszerekben, szerintem ahhoz, hogy egy nyelv rögzüljön és természetessé váljon számunkra, időre és rendszerességre van szükség. Nem vagyok híve azoknak a módszereknek sem, amelyek kizárólag a kommunikációra fektetnek hangsúlyt. Úgy gondolom, a nyelvtan ugyanolyan fontos része az igényes nyelvhasználatnak, mint a kommunikáció. Sőt, véleményem szerint a nyelvtudás az adott ország kultúrájának ismeretét is magában foglalja. Mivel számomra a tanítás hivatás, ugyanolyan örömmel tanítom a nyelvvizsgára vagy érettségire készülőket, mint a kezdő nyelvtanulókat. Óráimon rengeteg segédanyaggal, személyre szabott módszerekkel, óriási lelkesedéssel és végtelen türelemmel próbálom meg átadni a tudásomat. Ha komolyan gondolja a nyelvtanulást, minőségi nyelvoktatásra és biztos tudásra vágyik, szeretettel várom német-és angolóráimon a Széll Kálmán tértől 10 percre.
Tanít mégnémetet

Balogh Márk06-70-343-22-80, bmarkhu@yahoo.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen7. ker. Astoriánál
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébMiért hívj engem segítségül az angol nyelv elsajátításához?
- Angol tanári végzettségem van, amit a Szegedi Tudományegyetemen szereztem.
- Közel 10 éves angol nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem középiskolai-, nyelviskolai-, és magántanárként.
- 4 évet töltöttem Angliában, hogy az angol nyelvet és kultúrát még mélyebben megismerjem.
- Bevált, hatékony módszerrel és tananyaggal tanítok, jó hangulatú órákon, célként általában valamilyen nyelvvizsgát megjelölve (BME, EURO, stb.).
- Sok elégedett tanítványom és sikeres nyelvvizsgázóm volt az elmúlt években, olyan is akadt, aki az óta maga is nyelvtanár lett.
- Egyéni igények alapján is vállalok eredményközpontú felkészítést, legyen az korrepetálás, kommunikációs készségek fejlesztése, nyelvtani rendszerezés, külföldi munkára - vagy akár állásinterjúra készülés.
- Jól megközelíthető helyen, az Astoriánál van az oktatás helyszíne.
- Az első óra ingyenes, ahol a szintfelmérés után meghatározzuk, milyen célt szeretne elérni a tanuló, és megbeszéljük, hogy ehhez milyen út vezet.
Tanít még-

Antal Beáta06-30-368-31-30
Max. szintfelsőfok (közgazdasági, hospitality szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat