A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- ANGOL -

Mészáros Dóra06-30-278-71-87, meszarosdodi17@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker. Margit hídnál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébS.O.S. nyelvvizsga felkészítés, akár SKYPE-on is! NYÁRI KURZUS AKCIÓK!!
Csak most NYÁRI HŰSÍTŐ AKCIÓKKAL várlak titeket: mind a 60, mind a 90 perces órák ára jelentősen csökkent! Amennyiben ketten vagytok vagy többen, ez az ár meg tovább zuhan...próbáljátok ki! Bővebb információ telefonon vagy e-mailben.
ÁRENGEDMÉNY!
A barátoddal,barátnőddel vagy épp a kollégáddal is érdemes összefogni és ketten járni hozzám, mert így árengedményt tudok biztosítani!
HUNGARIAN as foreign language COURSE!!(write me in English;)
Ha azt hiszed, nincs már idő felkészülni, én akkor is felkészítelek!! Nyelvvizsga kell? Beszélni szeretnél? Vagy most kezded még csak a nyelvtanulást? Várlak szeretettel angol és olasz óráimra! Olyan lesz,mint egy jó fitness óra, igazi edzés neked bármelyik nyelvből! Csak győzd szusszal! Diplomás nyelvtanárként és olasz-angol tolmács-fordítóként már rengeteg diáknak segítettem letenni a nyelvvizsgát... Ne habozz, jelentkezz!
For foreign students who would like to learn Hungarian I offer friendly, interesting and effective private courses in my home, next to a refreshment drink.:) Even from beginner level! SKYPE lessons available!
SUMMER COURSE DISCOUNTS!!
Contact me!
Tanít mégolaszt

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Árpád-hídnál
Óradíj3000–3600 Ft/45 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlődés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnőtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 3600 Ft helyett átlagosan 3000 Ft a 45 perces óradíj. A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Kovács-Molnár Judit242-14-04, 06-70-270-04-04, kovacs.molnar@gmail.com
Max. szintközép- és felsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Óbuda
Óradíj2000-2500 Ft/ 45 perc
EgyébTöbb, mint 25 éve tanítok nyelvet egy egyetemi diploma és egy angol módszertani oklevél /CELTA/ birtokában. Gyakorlatom van általános és üzleti angol tanításában, valamint érettségire és különböző nyelvvizsgákra való felkészítésben /BME,EURO, TELC, Cambridge, IELTS,LCCI, Corvinus gazdasági, Vendéglátóipari és idegenforgalmi szakmai nyelvvizsgák/. Francia nyelvből érettségire, illetve a DALF vizsgára való felkészítésben van gyakorlatom.
Diákjaim 95%-a sikeresen teljesítette a vizsgakövetelményeket.
A tanítás során arra törekszem,hogy feloldjam a korábbi negatív nyelvtanulási tapasztalatokból adódó gátlásokat, illetve arra, hogy közös nyelvtanulási stratégiát alakítsunk ki.
A tananyag kiválasztásánál fontosnak tartom , hogy közösen találjuk meg a diákom egyéniségének, , korosztályának és érdeklődésének megfelelő tankönyvet, tananyagot. Szeretem a játékos módszereket, de a sikeres munkához fontosnak tartom a komoly és aktív közös munkát.Diákjaim többsége középiskolás, egyetemista illetve fiatal felnőtt, de megtalálom a hangot a szeniorokkal is.
A nyári hónapokban szívesen tartok fél-intenzív tanfolyamot a nyár végi illetve őszi nyelvvizsgákra készülőknek.
Tanít mégfranciát

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintközépfok
Tanulónálesetleg
Saját helyszínen5. ker. Molnár u. Országos Idegennyelvű Könyvtár,
9. ker. Sobieski u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE diplomával tolmács-fordító-, nyelvtanár-, és idegenvezetőként keresem a kenyerem sok-sok éve. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási gyakorlattal, és a beszédfejlesztésre nagy hangsúlyt helyezve, segítek a hozzám fordulóknak.
Tanít mégnémetet, olaszt

Sipos Tamás06-70-376-27-48, sipost90@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint
Saját helyszínen11. ker. BME E épület
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébSzia!
Néhány adat rólam: van egy angol felsőfokú nyelvvizsgám, és korábban már tanítottam angolt magántanárként. Van egy villamosmérnöki diplomám is, amivel 3 évet szoftverfejlesztőként dolgoztam.
- Az órán csak olyannal foglalkozzunk ami Neked hasznos, a céljaid eléréséhez szükséged van rá. Emiatt fontosnak tartom az elején egy cél kitűzését (pl. szeretnék tudni útbaigazítást adni angolul / Szeretnék letenni egy középfokú nyelvvizsgát / érettségit), ami persze az órák folyamán változhat.
- Közvetlen vagyok, a legfontosabbnak egy olyan légkör megteremtését tartom, ahol lehet próbálkozni, hibázni, ahol a saját tempódban haladhatsz.
- Időt szánok arra, hogy megértsem azt, hogy Neked mi a nehéz (pl. nem mersz megszólalni, mert félsz hogy rosszat mondasz), azért hogy tudjak segíteni ezzel megbirkózni (pl. minden órán beszélgetünk).
- A játékosság, az új gondolatok, az új szavak nálam elengedhetetlen részét képezik a tanulásnak.
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az első bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kőrösi Csoma S. út
Óradíj2800 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb , elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönző hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsőre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdők oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetőbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetőben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid időn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesők! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehető eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintű és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Ibhaluobe Léna06-70-354-60-20, zsuzsalena@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenmegbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébA Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem tanulmányaim, és már egyetemi éveim alatt vállaltam tanítást, így több, mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem. Meggyőződésem, hogy nincs gyenge tanuló, csupán türelmetlen tanár. Hiszem, hogy úgy célravezető bármit is tanulni, ha értjük azt. A megértés pedig sokszor nem az elméleten, hanem a gyakorlaton keresztül valósul meg. Ebben tudok segíteni. Azokra a tanulóimra vagyok legbüszkébb, akik úgy teszik le sikeresen a vizsgát, hogy utálják a nyelvtanulást.
Vállalok állásinterjúra, külföldi útra, érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést, korrepetálást, beszédkészség-fejlesztést, gyerek angolt (gyerekeim kétnyelvűek): tanítottam már 5 éves gyerekeket és 56 éves állást kereső felnőtteket. Mindig az elérni kívánt cél határozza meg azt, hogy mire fektetjük a hangsúlyt (kiejtés, nyelvtan, szövegértés, gördülékeny beszéd). Akár tankönyv nélkül is lehet az órákra járni. A vizsga sikerére garanciát vállalok! Az első óra ingyenes.
Tanít még-

Tar Márta Flóra06-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, orvosi, jogi, műszaki szaknyelv is!)
Tanulónál7. ker. Blaha Lujza tér mellett Szövetség u.
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, ANGOLUL MATEMATIKA igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ a BLAHA LUJZA TÉR KÖRNYÉKÉN jól megközelíthető, frekventált helyen.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS angol TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, ITK Origó, Business English, TECHNICAL English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TOEFL, TELC, ECL, BME, Euro, EURO-PRO és IELTS nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek oktatását is vállalom.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ITK origó, TELC, ECL, BME, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT gazdasági nyelvvizsgára felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából vidám hangulatú órákkal, hatékony, vizsgacentrikus felkészítést nyújtok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének a jegyeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- magántanuló vagy és osztályozóvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a házi feladat elvégzése és minden felvetődött probléma tisztázása. Legyen szó bukás közeli helyzetről, pótvizsgáról, érettségiről emelt vagy közép szinten egyaránt, jegy javításról, vagy bármiről, ami tudását biztossá, jobbá teszi.
Nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítok. EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN magyarázom el a feladatokat, témaköröket a tanuló nyelvén és tudásszintjén, hogy a tanulás minél könnyebb és gördülékenyebb legyen. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szükség szerint igazodik az órák hossza a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható anyagokkal állok rendelkezésre. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, HÉTVÉGÉN IS tanítok. Számlaképes vagyok.
Honlap: tarmartaflora.hu.
Tanít méganalízist, fizikát, matematikát, matematikát(angolul), németet

Székelyné Szirmai Krisztina06-30-555-80-05, szirkriszti@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti-gazdasági, idegenforgalmi, külker szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Thököly/Stefánia út., Thököly étteremnél
Óradíj3000 Ft/60 perc,4300 Ft/90 perc
EgyébSok éves tapasztalattal,szakirányú diplomával magán illetve kiscsoportos oktatást, korrepetálást, érettségire,nyelvvizsgára felkészítést vállalok, kezdőtől a felsőfokú általános és üzleti-gazdasági, idegenforgalmi nyelvvizsgáig.
(EURO, BME, Oeconom, BGE, Origo, TELC, ZöldÚt, LanguageCert, KITEX, LCCI, Kodolányi, ECL stb.)
Oktatás a Keleti pu.-hoz közel, a Thököly étteremnél, kellemes környezetben.Rugalmas időbeosztás, 60, 90, 120 perces órák igény szerint. Kis csoportoknak (2-3 fő) kedvezmény! Beszédcentrikus órák, hanganyagok értelemzése, nyelvtani alapok megszerzése!
Tanít mégspanyolt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Szilágyi Valéria06-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. ker. az IKEA mögött, az Őrs vezér tere mellett,
skype-on
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is, az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, valamint a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban vizsgáztatok alap-, közép- és felsőfokon.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen4. ker. Újpest-Központ (3-as metrótól 2 percre)
2. ker. a Mechwart ligeti villamosmegállótól 3 percre
Óradíj3000 Ft/45 perc, 4000 Ft/60 perc,
érettségizők párban: 2500 Ft/fő/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Az eddigi diákjaim 90% sikeres érettségi illetve nyelvvizsgát tett. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran! Jelige: Language is power!
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Komáromi Orsolya06-20-407-75-44, orsolya.komaromy@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál2., 12. ker. megbeszélés szerint
Saját helyszínen2. ker. Mom park közelében
Óradíj2500 Ft/45 perc, 3500 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébKomáromy Orsolya vagyok, 6 éve foglalkozok angol és német nyelvoktatással. Az ELTE angol-német szakán végeztem.
Általános iskolám az Osztrák-Magyar Európaiskola volt, ahol beleszerettem először a német, majd az angol nyelvbe.
Szeretettel várok minden kedves Nyelvtanulót! Valamennyi akkreditált nyelvvizsgára, a kétszintű érettségire, állásinterjúra vagy akár a mindennapi kommunikációhoz szükséges nyelvhasználatra vállalok felkészítést. Kellemes környezetben, érdekes feladatokkal garantálom a biztos sikert.
Tanulóimat az Alkotás utcában, Déli Pályaudvarnál fogadom.
Jelentkezést emailben várom.
Tanít mégnémetet

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Astoriánál
Óradíj2600 Ft/60 perctől
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák az Astoriánál 24 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex, Origó, BME felsőfokra, érettségire.
Alap óradíjam 2800 Ft/ 60 perc, de reggel 8 és du 4 közt kedvezményesen 2400 Ft/60 perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Virányos, Glatz Oszkár utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt! Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, dolgozat, pótvizsga, stb.)
EuroExam, TELC, ÖSD, Goethe, IELTS, stb. nyelvvizsgákra való sikeres felkészítést vállalok.
A XII. kerületben Virányoson a Glatz Oszkár utcában, 5 perc sétára a Budagyönygyétől, családias, nyugodt, zöld környezetben tanítok. A Széll Kálmán térről 15 perc alatt elérhető a helyszín BKV-val.
BKV járatok a közelben: 22, 22A busz (Szép Ilona megálló), 222, 291 busz (MOME megálló), 156, 155 busz (Dániel út) vagy a 56, 61 villamos (Budagyöngye).
3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
30 éves vagyok, angol-német nyelvtanár, jóga- és síoktató. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán tanulok logopédus szakirányon.
8 évet jártam az Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinusos egyetemi évek alatt tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv.
Keress bizalommal!
Tanít mégnémetet

Sima Éva06-30-750-53-70, csopak888@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint (500 Ft kiszállási díj ellenében)
Saját helyszínen14. ker. Kerepesi út
Óradíj3000 Ft/45 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébNémet anyanyelvű hölgy vállal német oktatást, tolmácsolást, fordítást, lektorálást és korrepetálást, illetve angol társalgási szintű oktatást.
Tanít mégnémetet

Dr. Major Imre06-70-356-40-54, imitop@hotmail.com
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenFõvárosi Szabo Ervin Könyvtár
Óradíj3300 Ft/60 perc
Egyéb11 evig tanitottam matematikat az USA-ban (The Ohio State University, ill. Columbus State Commmunity College), 2 evig a CEU-n tanitottam statisztikat, utana a Han Dong egyetemen (Pohang, S.-Korea) toltottem el egy evet. A Gabor Denes Foiskolan es a Dunaujvarosi Foiskolan is tanitottam.
Tanít mégfizikát, matematikát

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

John Barefield06-20-423-88-61, barefield3000@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Alkotmány u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL ANYANYELVŰ tanár Budapesten vagy online.
Angol anyanyelvű, diplomás tanárként 25 éves nyelvtanári és akkreditált, többéves vizsgáztatói, vizsgaszervezői tapasztalattal elszánt tanítványokat várok. A 25 éves magyarországi tartózkodásom, a magyar nyelv elsajátítása segít az itteni tanulók nyelvtanulási problémáinak megértésében, átérzésében.
Gyakorlott nyelvvizsgáztatóként célratörően tudom Önt felkészíteni nyelvvizsgára, üzleti társalgásra, külföldi tartózkodásra.
- kora reggel is tanít
- magyarul is folyékonyan beszél
- flexibilis időpont, létszám, szint
- számlaképes
- jártas a Business English tanításában is
MIÉRT ELŐNYÖS az anyanyelvi tanár?
- jó kiejtés, hanglejtés gyakorlása
- gyorsabb beszédértés
- idegennyelvi beszédgátlás legyőzése
- életszerű kifejezések, idiómák, kommunikációs kultúra
- könnyebb először megtanulni helyesen, mint a rossz beidegződést elfelejteni.
SKYPE-OS TANÍTÁS:
Személyes vagy online oktatás! Tapasztalt online oktatóként óráim csaknem egyharmadát a Skype-on keresztül, többi órát otthonomban, egyéni megbeszélés alapján tartom, valamint számos budapesti székhelyű cégnél is oktatok. A Skype lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan tanulhasson, különösen akkor, ha lakóhelyéhez közel nehezen talál nyelvtanárt, vagy ha a hosszú munkanap után nem szeretne sokat utazni az órák miatt. Próbálja ki!
Skype azonosítóm: john.barefield
REGGELI ÓRÁKBAN IS ANGOLOZZ anyanyelvi tanárral!
7:00-tól, 7:30-tól vagy 8:00-tól. Jelenleg a hét minden napján van helyem.
Ha késobb nem ér rá, ha reggel legfrissebb, hívjon vagy írjon!
AKARJA, hogy ne csak az Unió, de az egész világ kitáruljon Ön előtt? Írjon, hívjon bizalommal, ha sikeres nyelvvizsgát, magabiztos nyelvtudást, folyékonyabb angol nyelvi kommunikációt akar! Várom szíves jelentkezését!
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3200 FT+ÁFA/45 perc (egy személy esetén)
3500 FT+ÁFA/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1750 Ft+ÁFA)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT+ÁFA-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Tanít még-

Markó Péter06-70-213-55-36
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Király utca
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEmbereket tanítani kiváltság és nagy felelősség. Mindezt élvezetessé is tenni igazi feladat.
Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert minden egyes tanítvány új kihívás elé állít, ebből merítek inspirációt.
Tanítványaimmal együtt vallom: angolul tanulni jó!
Tudj meg többet az óráimról és a tanítási módszeremről a honlapomon: www.angolultanulnijo.hu
Tanít még-

Hogyinszki Csaba06-70-953-68-98, h7csaba@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Dagály u., Dunakeszi, online
Óradíj2300 Ft/45 perc, 3200 Ft/60 perc, 4600 Ft/90 perc
EgyébTapasztalt, számlaképes, diplomás nyelvtanárként tartok angolórákat online, XIII. kerületben Árpád hídnál, és Dunakeszin. Minden típusú nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra, stb. is vállalok felkészítést. További részletek honlapomon: www.hobanyelvoktatas.hu. Jó hangulatú órák, egyéni igényeknek megfelelően
Tanít még-

Antal Beáta06-30-368-31-30
Max. szintfelsőfok (közgazdasági, hospitality szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat