A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- ANGOL -

Martin Cooper06-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBritish native speaker from England with more than 25 years experience instructs groups and private individuals in all aspects of the English language e.g. grammar, vocabulary building, fluency, exam preparation, interview practice etc. Proofreading of English texts, some types of translation, interpretation, also undertaken. Classes on Skype are highly recommended. All learning material supplied free of charge in e-form.

Brit anyanyelvű (angol) oktató több mint 25 éves magyarországi szakmai tapasztalattal, vállalja csoportok és magánszemélyek oktatását minden szinten. Az angol nyelv minden vonatkozásában vállal: tolmácsolást, szöveg korrektúrát, nyelvi lektorálást, adott fordításokat angolra stb. Házhoz megy, vagy Skype órát ad. Szintfelmérés után a tananyagot biztosítja.
Tanít még-

Budai Zsanett06-20-368-57-11, zsanett16@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint a 19. ker. környékén
Saját helyszínen19. ker.
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébAngol és német nyelvből vállalok felkészítést nyelvvizsgára, érettségire kortól és nemtől függetlenül! Vagy legyen szó csak szinten tartásról, felzárkóztatásról, gyakorlásról, akkor is szívesen segítek.
Az órákat rugalmasan és jól megközelíthető helyen tartom és mindig igazodom az igényekhez.
Érdeklődni a fenti számon lehet, de ha nem venném fel, akkor küldj e-mailt és arra mindenképp válaszolni fogok! :)
Tanít mégnémetet

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Árpád-hídnál
Óradíj3000–3600 Ft/45 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlődés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnőtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 3600 Ft helyett átlagosan 3000 Ft a 45 perces óradíj. A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Karakas Éva06-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBelvárosban
Saját helyszínen5. ker. Kálvin tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnővel kezdőtől a felsőfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerező kurzus
+ állásinterjúra felkészítő workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Wagner Sarolta06-20-470-00-37, sarolta.wagner@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj4000 Ft/90 perc, 3000 Ft/60 perc
EgyébTürelmes tanár vagyok 15 éves tanítási tapasztalattal. Az óráim a tanulók igényeihez igazodnak, vállalok nyelvvizsgára és érettségire felkészítést, korrepetálást, társalgási és szintentartó órákat. Teljesen kezdők jelentkezését is várom. Sok házi feladatot szoktam feladni és mindent kikérdezek!
Tanít még-

Bencsik Júlia06-30-433-75-05, juliabencsik@yahoo.co.uk
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen18. és 19. ker. határán, Bókay kertnél
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébVállalok társalgási és üzleti nyelv oktatást, kezdőtől a haladó szintig. Nagy gyakorlattal rendelkezem a nyelvvizsga-felkészítés terén (BME, ORIGO, TELC, Euro, LCCI, stb.) Szeretem a jókedvű, de alapos tanulással járó órákat. Főiskolai tanítványaimtól kiérdemeltem a 'legtürelmesebb tanár' címet.
Tanít még-

Antal Beáta06-30-368-31-30
Max. szintfelsőfok (közgazdasági, hospitality szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Hanák Henrietta06-20-530-93-83, phhenrietta@gmail.com
Max. szintfelsőfok (egészségügyi szaknyelv is!)
Tanulónál1., 2., 12. ker.
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébA Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végeztem anglisztika-germanisztika szakos tanulmányaimat. 7 évet tanítottam angol kéttannyelvű középiskolában.
Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a nyelvtant átláthatóan -és általam könnyedén-rendszerezzük valamint a szókincs, szófordulatok elsajátítására, hiszen ez természetessé teszi a kommunikációt. A sikerhez azonban a Te energiabefektetésedre, szorgalmadra is szükség lesz.
Felkészítek: érettségire közép és emelt szinten, nyelvvizsgára: Cambridge, Euroexam... egészségügyi szaknyelv külföldi munkavállaláshoz.
Tanít még-

Nyirő Ildikó06-20-613-06-14, ildiko_96@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenGödöllő
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébA Magyarországon kevéssé ismert Callan Módszerrel már az első órán, teljesen kezdőként is, egy hosszú mondatot leszel képes elmondani angolul. Ha szereted a gyors, pörgős tanulást, ahol az óra szinte úgy elrepül, hogy észre sem veszed, akkor ez a módszer Neked való. Ha pedig egy kis házi feladatot is bevállalsz, akkor bármilyen típusú és szintű 'megmérettetésen' is megállod majd a helyedet. Ha találsz magadnak egy vagy max 2 partnert, akkor is nagyon jól fogsz haladni sokkal barátibb áron. Próbálj ki egy hónapot BEVEZETŐ ÁRON: 1 fő = 1,500Ft/60 perc; 2 fő = 1000Ft/60 perc; 3 fő = 700Ft/60 perc. Ezek az árak akkor érvényesek ha 2 alkalommal jössz egy héten. Minél többször jössz egy héten, annál olcsóbb és annál jobban haladsz. Az első óra egy kb 30 perces ismerkedés velem és a módszerrel. Ez ingyenes.
Tanít még-

Székely Hajnalka06-20-996-56-76
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen10. ker. Kőrösi Csoma S. út
Óradíj2800 Ft/60 perc
Egyéb- Angol és latin nyelv oktatásából több, mint 14 éves tapasztalattal vállalok gyors és határozott felkészítést, egyedi igények szerint is, vagy akár nyugodtabb , elmélyültebb bórákat mindkét nyelv mélyebb elsajátítására. Az órák hatékonyan, magas szinten folynak, de emellett a tanítványaim szerint kellemes, vidámak, ösztönző hangulatúak is egyben.
- SOS NYELVVIZSGÁRA készítésre is jelentkezhetsz hozzám! GYORSAN, HATÁROZOTTAN, SIKERESEN KÉSZÍTEK a vizsgákra. Az általam felkészített tanítványok általában már elsőre átmennek a vizsgán, ami lehet nyelvvizsga, benti jogi, stb, ezen kívül vállalok még teljesen kezdők oktatását, korrepetálást, angolból beszédfejlesztést, akár külföldi munkához, útra, latinból a fordítás gyakorlását, nyelvtan még alaposabb elmagyarázását, érthetőbb, könnyebb tanulást.
- A latin nyelv ismeretével - észrevételem, és a tanítványaim észrevétele szerint is - az angol nyelvet is jobban, alaposabban, érthetőben tudom átadni, könnyebb a tanulás.
- Nagy gyakorlatom van olyanok rövid időn belüli szintre hozásában, akik már többször újrakezdték a nyelvet, vagy visszaesők! Náluk 1-2 HÓNAP ALATT észrevehető eredményt érek el az angol nyelvtan, nyelv megértésében, az addigi tudás rendszerzésében!
- Csoportot is vállalok, rengeteg SEGÉDANYAGOM van; amit tudok adni.
- LELKILEG is jól tudom a tanítványaimat a tanulásra, KITARTÁSRA ösztönözni.
Tanít méglatint

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Deák térnél
Óradíj2600 Ft/60 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák az Astoriánál 24 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex, Origó, BME felsőfokra, érettségire.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintű és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Kállai Mónika06-30-599-64-41, kallaimonika1969@gmail.com
Max. szintalapfok
Tanulónál17. ker., Pécel, Maglód, Ecser
Saját helyszínen17. ker. Újlak u.
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tanítási és külföldi munkatapasztalattal rendelkezem. Külkereskedelmi Főiskolát végeztem. Több évtizedekig a külkereskedelemben dolgoztam. Az utóbbi években Ausztriában dolgoztam.
Elsősorban általános iskolások és középiskolások tanítását, korrepetálását vállalom német és angol nyelvből.
Egyformán gyakoroljuk mind az írásbeli, mind a szóbeli részt, tananyagot.
Tanít mégnémetet

Pősze Andrea06-70-457-99-48, andiposze@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen4. ker. Újpest-központ
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5400 Ft/90 perc
EgyébDiplomás nyelvtanárnőként, több éves gyakorlattal vállalok angol, elsősorban beszédközpontú nyelvoktatást, beszédkészség-fejlesztést, korrepetálást, érettségire, állásinterjúra, nyelvvizsgára felkészítést (általános és üzleti területen) kezdőtől a felsőfokú szintig, gyermekeknek és felnőtteknek is, reggel és napközben is. Egyéni igény szerint lehetőség van 60 és 90 perces órákon való részvételre is.
Tanít mégnémetet

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Az órák egyénileg személyre szabottak. Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődött, mert a kedvenc rap együtteseim dalszövegeit sehogyan sem tudtam megérteni. Ez csaknem a szenvedélyemmé vált, ezért az egyetemi éveim alatt afro-amerikai nyelvkutatással is foglalkoztam. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem. Az angol nyelv megismerésével húsz évet töltöttem, amelynek köszönhetően ma már tizenkét év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem. Ennek érdekében egy olyan saját módszert is kidolgoztam, amelynek segítségével tanítványaim sikeresen tettek nyelvvizsgát, érettségiztek és felvételiztek. Miben is lehetek a segítségedre?
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on és háznál is. A tanuláshoz csak egy pendrive-ra, egy tollra és egy füzetre lesz szükséged és én addig magyarázok neked, amíg azt nem mondod most már értem.
Sikeres nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Karakas Éva06-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBelvárosban
Saját helyszínen5. ker. Kálvin tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnővel kezdőtől a felsőfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerező kurzus
+ állásinterjúra felkészítő workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégnémetet

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az első bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Kis Szilvia06-20-504-67-72, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj2800 Ft/60 perc
EgyébANGOL, NÉMET nyelv oktatás egyénileg, tapasztalt nyelvtanárnőnél. Az alapoktól a felsőfokig.Minden korosztály részére. A 9. kerületben oktatok, de Budapest területén házhoz is megyek. RUGALMAS ÓRABEOSZTÁSSAL DOLGOZOM - De. Du., este. Általános, és középiskolások oktatása. Érettségikre, nyelvvizsgákra Origo, Euro-Exam.
Telc felkészítés minden szinten. Célom a beszédkészség fejlesztése, és a szilárd nyelvtani alapok. Mindenkit szeretettel várok. Felnőtteket is.
Tanít mégnémetet

Farkas Erzsébet06-20-964-37-73, farkas.festeps@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint (igény és távolság szerint)
Saját helyszínenigény és távolság szerint
Óradíj3500 Ft/45 perc
EgyébHa unod a hagyományos tanulási módszereket és szeretnél praktikus, életszerű angol nyelvtanulást, akkor hívj bátran! Nem csupán a nyelvvizsga a cél, hanem, hogy minél hamarabb hatékonyan kommunikálj az általános angol nyelv területén, igény szerint az üzleti angolban is. Angol anyanyelvűekkel való társalgásra is van lehetőséged.
Két évig az Egyesült Államokban, nyolc évig Angliában éltem. Felsőfokú üzleti (Oxfordi) nyelvvizsgával, tekintélyes oktatási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni és kiscsoportos képzést is vállalok, ami lehet, korrepetálás, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, fordítás, tolmácsolás, önéletrajzírás, akár még angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés is. Megbeszélés szerint házhoz is megyek. Ár: 3500,-Ft/45 perc
Tanít még-

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Huszár Nóra06-30-606-75-41, norah.huszar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj2800 Ft/60 perc
EgyébDiplomás angol nyelvtanár angol nyelvből korrepetálást, érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállal a 13 kerületben, az Árpád híd közelében.
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Kassák Lajos u.
Óradíj3000 Ft/45 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvből.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbővítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Székelyné Szirmai Krisztina06-30-555-80-05, szirkriszti@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti-gazdasági, idegenforgalmi, külker szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Thököly/Stefánia út., Thököly étteremnél
Óradíj3000 Ft/60 perc,4300 Ft/90 perc
EgyébSok éves tapasztalattal,szakirányú diplomával magán illetve kiscsoportos oktatást, korrepetálást, érettségire,nyelvvizsgára felkészítést vállalok, kezdőtől a felsőfokú általános és üzleti-gazdasági, idegenforgalmi nyelvvizsgáig.
(EURO, BME, Oeconom, BGE, Origo, TELC, ZöldÚt, LanguageCert, KITEX, LCCI, Kodolányi, ECL stb.)
Oktatás a Keleti pu.-hoz közel, a Thököly étteremnél, kellemes környezetben.Rugalmas időbeosztás, 60, 90, 120 perces órák igény szerint. Kis csoportoknak (2-3 fő) kedvezmény! Beszédcentrikus órák, hanganyagok értelemzése, nyelvtani alapok megszerzése!
Tanít mégspanyolt

Sima Éva06-30-750-53-70, csopak888@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint (500 Ft kiszállási díj ellenében)
Saját helyszínen14. ker. Kerepesi út
Óradíj3000 Ft/45 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébNémet anyanyelvű hölgy vállal német oktatást, tolmácsolást, fordítást, lektorálást és korrepetálást, illetve angol társalgási szintű oktatást.
Tanít mégnémetet

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fovám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

John Barefield06-20-423-88-61, barefield3000@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Alkotmány u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL ANYANYELVŰ tanár Budapesten vagy online.
Angol anyanyelvű, diplomás tanárként 25 éves nyelvtanári és akkreditált, többéves vizsgáztatói, vizsgaszervezői tapasztalattal elszánt tanítványokat várok. A 25 éves magyarországi tartózkodásom, a magyar nyelv elsajátítása segít az itteni tanulók nyelvtanulási problémáinak megértésében, átérzésében.
Gyakorlott nyelvvizsgáztatóként célratörően tudom Önt felkészíteni nyelvvizsgára, üzleti társalgásra, külföldi tartózkodásra.
- kora reggel is tanít
- magyarul is folyékonyan beszél
- flexibilis időpont, létszám, szint
- számlaképes
- jártas a Business English tanításában is
MIÉRT ELŐNYÖS az anyanyelvi tanár?
- jó kiejtés, hanglejtés gyakorlása
- gyorsabb beszédértés
- idegennyelvi beszédgátlás legyőzése
- életszerű kifejezések, idiómák, kommunikációs kultúra
- könnyebb először megtanulni helyesen, mint a rossz beidegződést elfelejteni.
SKYPE-OS TANÍTÁS:
Személyes vagy online oktatás! Tapasztalt online oktatóként óráim csaknem egyharmadát a Skype-on keresztül, többi órát otthonomban, egyéni megbeszélés alapján tartom, valamint számos budapesti székhelyű cégnél is oktatok. A Skype lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan tanulhasson, különösen akkor, ha lakóhelyéhez közel nehezen talál nyelvtanárt, vagy ha a hosszú munkanap után nem szeretne sokat utazni az órák miatt. Próbálja ki!
Skype azonosítóm: john.barefield
REGGELI ÓRÁKBAN IS ANGOLOZZ anyanyelvi tanárral!
7:00-tól, 7:30-tól vagy 8:00-tól. Jelenleg a hét minden napján van helyem.
Ha késobb nem ér rá, ha reggel legfrissebb, hívjon vagy írjon!
AKARJA, hogy ne csak az Unió, de az egész világ kitáruljon Ön előtt? Írjon, hívjon bizalommal, ha sikeres nyelvvizsgát, magabiztos nyelvtudást, folyékonyabb angol nyelvi kommunikációt akar! Várom szíves jelentkezését!
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3200 FT+ÁFA/45 perc (egy személy esetén)
3500 FT+ÁFA/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1750 Ft+ÁFA)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT+ÁFA-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Tanít még-

Markó Péter06-70-213-55-36
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Király utca
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEmbereket tanítani kiváltság és nagy felelősség. Mindezt élvezetessé is tenni igazi feladat.
Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert minden egyes tanítvány új kihívás elé állít, ebből merítek inspirációt.
Tanítványaimmal együtt vallom: angolul tanulni jó!
Tudj meg többet az óráimról és a tanítási módszeremről a honlapomon: www.angolultanulnijo.hu
Tanít még-