A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- ANGOL -

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Max. szintfelsőfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen13. ker. Árpád-hídnál
Óradíj3000–3600 Ft/45 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnőtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsőfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképző tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlődés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnőtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Cambridge IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel diákjaimat általában.
Ha valaki 5-ből 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 3600 Ft helyett átlagosan 3000 Ft a 45 perces óradíj. A 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az első bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Mészáros Vivien06-20-341-46-46, mesz.vivien@gmail.com
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen10. ker. Kõrösi Csoma Sándor út
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébHarmadéves pszichológia hallgató vagyok az ELTE-én, később gyerekekkel szeretnék foglalkozni, ezért is gondoltam hogy a magántanárkodás jó felületet adhat a gyakorlásra!
Általános iskolámat és középiskolámat is két tanítási nyelvűben végeztem, így magabiztosan állok az angol nyelvhez. Általános iskola végén már felsőfokon nyelvvizsgáztam belőle, majd középiskola végén frissítés képpen jelesre érettségiztem belőle emelt szinten.
Tanít mégbiológiát, magyar nyelv és irodalmat, matematikát, történelmet

Martin Cooper06-70-357-50-31, martincooper56@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBrit anyanyelvű (angol) oktató 25 éves magyarországi szakmai tapasztalattal, vállalja csoportok és magánszemélyek oktatását minden szinten. Az angol nyelv minden vonatkozásában vállal: tolmácsolást, szöveg korrektúrát, nyelvi lektorálást, adott fordításokat angolra stb. Házhoz megy, vagy Skype órát ad. Szintfelmérés után a tananyagot biztosítja.

British native speaker from England with more than 25 years experience instructs groups and private individuals in all aspects of the English language e.g. grammar, vocabulary building, fluency, exam preparation, interview practice etc. Proofreading of English texts, some types of translation, interpretation, also undertaken. Classes on Skype are highly recommended. All learning material supplied free of charge in e-form.
Tanít még-

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Max. szintprofi
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Astoriánál
Óradíj2400 Ft/60 perctől
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák az Astoriánál 24 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex, Origó, BME felsőfokra, érettségire.
Alap óradíjam 2800 Ft/ 60 perc, de reggel 8 és du 4 közt kedvezményesen 2400 Ft/60 perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít még-

Viszanyik Tihamér06-70-287-20-61, viszanyik@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, számviteli szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest belváros
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébViszanyik Tihamér vagyok, angol, orosz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire felkészítést, korrepetálást is. Elsősorban cégeknél oktatok, nyelviskolákon keresztül, vagy közvetlenül. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsőfokig: általános, gazdasági, üzleti vizsgatípusokból. Legalább 20 éves tapasztalattal rendelkezem.
Vállalom csoportok tanítását is, 2-6 főig.
Tanít mégoroszt

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Kassák Lajos u.
Óradíj1000 Ft/45 perc, 2000 Ft/45 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvből.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbővítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintű és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Budai Zsanett06-20-368-57-11, zsanett16@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónál10., 18., 19. ker.
Saját helyszínen19. ker.
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAngol és német nyelvből nyelvvizsgára, pótvizsgára, érettségire vagy akár csak szinten tartás miatt is szívesen vállalok felkészítést korosztálytól függetlenül, felnőtteknek és iskolásoknak is!
Az órák rugalmasak, jól megközelíthető helyen vannak. Ha pedig több órát szeretnél venni egy héten, akkor kedvezményt is biztosítok!
Érdeklődni a fenti számon lehet, de ha nem érnél el, akkor írj e-mailt, arra mindenképp válaszolok!
Tanít mégnémetet

Wagner Sarolta06-20-470-00-37, sarolta.wagner@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj4000 Ft/90 perc, 3000 Ft/60 perc
EgyébTürelmes tanár vagyok 15 éves tanítási tapasztalattal. Az óráim a tanulók igényeihez igazodnak, vállalok nyelvvizsgára és érettségire felkészítést, korrepetálást, társalgási és szintentartó órákat. Teljesen kezdők jelentkezését is várom. Sok házi feladatot szoktam feladni és mindent kikérdezek!
Tanít még-

Jeff Baus06-30-873-76-72, 1angoltanar@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanelvi tanár)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen4. ker. Újpest-Központ metróállomásnál
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébI am an American, native English speaker with a University degree in English. I also have the internationally recognized TEFL (Teaching English as a Foreign Language) certificate. My teaching method is well proven and I use authentic teaching materials. My lesson plans can be customized to suit your needs and goals; including conversational English, exam preparation, business English, job interview practice, and proofreading. My standard fee is 4000 ft per hour (60 minutes). Please feel free to contact me if you have any questions.
fluencyforyou.wordpress.com
Tanít még-

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Diana Dasch06-30-709-33-83, missdianadudas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenskype
Óradíj3200 Ft/60 perc
EgyébNON-STOP angol, 100% tanulás, 0% könyv! Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Egyszerűen csak gyakorlásra van szükséged? Külföldön szeretnél munkát vállalni vagy már külföldön élsz és segítségre van szükséged? Van, akinek gyorsabban megy a nyelvtanulás, van akinek kicsit több időre van szüksége. Nálam a saját tempódban haladhatsz, csak egy dolog számít: ha angolul tanulsz, akkor meg is tanulj angolul. Az általam alkalmazott speciális tanulási technológiának köszönhetően élmény lehet a tanulás bárki számára. Óráimnak legfontosabb jellemzője a jó hangulat szokott lenni, amit fontosnak tartok mind a jó tanár-diák viszony, mind pedig a hatékony, célirányos fejlődés szempontjából.Igyekszem óráimat kommunikációra hangolni, mindvégig szem előtt tartva a helyességet, pontosságot. Egyéni órarend, a tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok! Nyelvvizsgára (ECL, EURO, BME, TELC, OECONOM, ORIGO) való elkészítést vállalok alaptól felsőfokig. Diplomás, számlaképes tanári csapattal dolgozok. Az angol óráim Skype-on történnek.
Tanít mégnémetet

Váradi Krisztina06-70-590-98-19, varkriszta123@gmal.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál8., 9., 10., 11., 13., 14. ker.
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj2700 Ft/60 perc
EgyébANGOL, NÉMET OKTATÁS EGYÉNILEG TAPASZTALATTAL. MINDEN SZINTEN, ÉS MINDEN KOROSZTÁLYNAK. MINDEN TÍPUSÚ VIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS, VALAMINT KORREPETÁLÁS IS. BESZÉDKÖZPONTÚ ÓRÁK, ÉS NYELVTANI MEGERŐSÍTÉS. RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS.
KÍVÁNSÁGRA AZ OKTATÁS ÖNNÉL IS LEHETSÉGES. HÍVJON BÁTRAN!
KÖSZÖNETTEL VÁRADI KRISZTINA
Tanít mégnémetet

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenOIK Könyvtár, 5. ker. Molnár u. 11.; 9. ker. Sobieski u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is. A beszédfejlesztésre külön hangsúlyt fektetek.
Tanít mégnémetet, olaszt

Farkas Erzsébet06-20-964-37-73, farkas.festeps@yahoo.com
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Rákospalotai Körvasútsor
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébHa unod a hagyományos tanulási módszereket és szeretnél praktikus, életszerű angol nyelvtanulást, akkor hívj bátran! Nem csupán a nyelvvizsga a cél, hanem, hogy minél hamarabb hatékonyan kommunikálj az általános angol nyelv területén, igény szerint az üzleti angolban is. Angol anyanyelvűekkel való társalgásra is van lehetőséged.
Két évig az Egyesült Államokban, nyolc évig Angliában éltem. Felsőfokú üzleti (Oxfordi) nyelvvizsgával, tekintélyes oktatási tapasztalattal rendelkezem. Egyéni és kiscsoportos képzést is vállalok, ami lehet, korrepetálás, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, fordítás, tolmácsolás, önéletrajzírás, akár még állásinterjúra való felkészítés is. Megbeszélés szerint házhoz is megyek.
Tanít még-

John Barefield06-20-423-88-61, barefield3000@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen15. ker. Alkotmány u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL ANYANYELVŰ tanár Budapesten vagy online.
Angol anyanyelvű, diplomás tanárként 25 éves nyelvtanári és akkreditált, többéves vizsgáztatói, vizsgaszervezői tapasztalattal elszánt tanítványokat várok. A 25 éves magyarországi tartózkodásom, a magyar nyelv elsajátítása segít az itteni tanulók nyelvtanulási problémáinak megértésében, átérzésében.
Gyakorlott nyelvvizsgáztatóként célratörően tudom Önt felkészíteni nyelvvizsgára, üzleti társalgásra, külföldi tartózkodásra.
- kora reggel is tanít
- magyarul is folyékonyan beszél
- flexibilis időpont, létszám, szint
- számlaképes
- jártas a Business English tanításában is
MIÉRT ELŐNYÖS az anyanyelvi tanár?
- jó kiejtés, hanglejtés gyakorlása
- gyorsabb beszédértés
- idegennyelvi beszédgátlás legyőzése
- életszerű kifejezések, idiómák, kommunikációs kultúra
- könnyebb először megtanulni helyesen, mint a rossz beidegződést elfelejteni.
SKYPE-OS TANÍTÁS:
Személyes vagy online oktatás! Tapasztalt online oktatóként óráim csaknem egyharmadát a Skype-on keresztül, többi órát otthonomban, egyéni megbeszélés alapján tartom, valamint számos budapesti székhelyű cégnél is oktatok. A Skype lehetővé teszi, hogy kényelmesen és hatékonyan tanulhasson, különösen akkor, ha lakóhelyéhez közel nehezen talál nyelvtanárt, vagy ha a hosszú munkanap után nem szeretne sokat utazni az órák miatt. Próbálja ki!
Skype azonosítóm: john.barefield
REGGELI ÓRÁKBAN IS ANGOLOZZ anyanyelvi tanárral!
7:00-tól, 7:30-tól vagy 8:00-tól. Jelenleg a hét minden napján van helyem.
Ha késobb nem ér rá, ha reggel legfrissebb, hívjon vagy írjon!
AKARJA, hogy ne csak az Unió, de az egész világ kitáruljon Ön előtt? Írjon, hívjon bizalommal, ha sikeres nyelvvizsgát, magabiztos nyelvtudást, folyékonyabb angol nyelvi kommunikációt akar! Várom szíves jelentkezését!
Tanít még-

Csesznik Szilvia06-20-281-74-40, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébANGOL-NÉMET valamint OROSZ nyelvek oktatása egyénileg. Tapasztalattal. Érettségi, különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, és korrepetálás. Választható időpontok. Budapest területén házhoz is megyek.
Tanít mégnémetet, oroszt

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest egyes részein megbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Istenhegy, Trencséni utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!
Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, érettségi, dolgozat, pótvizsga, stb.). Bussiness típusú nyelvvizsgára is vállalok felkészítést!
A XII. kerületben Istenhegyen, családias, nyugodt környezetben tanítok. A lakásom a Széll Kálmán tértől vagy a Déli pályaudvartól 10 perc alatt 21, 21A busszal vagy a Városmajortól 5 perc alatt a Fogaskerekű vasúttal közelíthető meg.
Az óra díja 3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc, amiben benne van a nyomtatott vagy fénymásolt órai tananyag és a házifeladat is.
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
29 éves vagyok, nyelvtanár, jóga- és síoktató, illetve amatőr táncos és énekes. 8 évet jártam a Budapesti Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinus Egyetemen tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Mindkét nyelvből felsőfokú C1 típusú nyelvvizsgával rendelkezem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az a német vagy az angol nyelv, a jóga, a sí vagy a tánc.
Keress bizalommal!
Tanít mégnémetet

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3200 FT+ÁFA/45 perc (egy személy esetén)
3500 FT+ÁFA/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1750 Ft+ÁFA)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT+ÁFA-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Tanít még-

Pálinkás Bernadett06-20-974-44-27, bernadette.palinkas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen4. ker. Újpest-Központ (3-as metrótól 2 percre)
2. ker. a Mechwart ligeti villamosmegállótól 3 percre
Óradíj3000 Ft/50 perc, 5000 Ft/90 perc,
érettségizők párban: 2000 Ft/fő/60 perc
EgyébAngol tanári diplomámra, illetve Amerikában és Kanadában szerzett tapasztalataimra alapozva, egyéni igényekhez igazítom az angol óráimat. Nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanra, a kiejtés minél pontosabb elsajátítására, és szövegértésre, valamint a társalgásra. Szívesen korrepetálok vagy vállalok nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra és külföldi munkavállalásra való felkészítést. Az eddigi diákjaim 90% sikeres érettségi illetve nyelvvizsgát tett. Ha te is szeretnéd a nyelvvizsgát minél hamarabb megszerezni, hogy több pontod legyen a felvételin vagy szeretnél megismerkedni az angol nyelvvel, keress bátran! Jelige: Language is power!
Tanít még-

Markó Péter06-70-213-55-36
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. Király utca
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébEmbereket tanítani kiváltság és nagy felelősség. Mindezt élvezetessé is tenni igazi feladat.
Azért választottam a nyelvoktatást hivatásomnak, mert minden egyes tanítvány új kihívás elé állít, ebből merítek inspirációt.
Tanítványaimmal együtt vallom: angolul tanulni jó!
Tudj meg többet az óráimról és a tanítási módszeremről a honlapomon: www.angolultanulnijo.hu
Tanít még-

Hogyinszki Csaba06-70-953-68-98, h7csaba@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Dagály u., Dunakeszi, online
Óradíj2300 Ft/45 perc, 3200 Ft/60 perc, 4600 Ft/90 perc
EgyébTapasztalt, számlaképes, diplomás nyelvtanárként tartok angolórákat online, XIII. kerületben Árpád hídnál, és Dunakeszin. Minden típusú nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra, külföldi munkavállalásra, stb. is vállalok felkészítést. További részletek honlapomon: www.hobanyelvoktatas.hu. Jó hangulatú órák, egyéni igényeknek megfelelően
Tanít még-

Hart Norbert06-30-849-52-51, hhartkm@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Batthány tértõl 5 percre található lakásomon
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébOktatási módszerem egyediségét az adja, hogy nagy hangsúlyt fektetek a nyelvtanulás pszichológiájára (megszólalással kapcsolatos szorongások, tanulási nehézségek leküzdése). Fix órarend nincs, mindenki a saját szintjének, képességének, rááldozható idejének megfelelő tanmenetet követheti. Módszeremet Angliában dolgoztam ki, ahol a tanulásban megrekedt kint élő magyarokat tanítottam.
Tanít még-

Antal Beáta06-30-368-31-30
Max. szintfelsőfok (közgazdasági, hospitality szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen3. ker. Békásmegyer vagy Flórián tér
Óradíj3000 Ft/50 perc
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat