Horvath D. Tamas06-30-587-19-92, hdt1991.e@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanár
Foglalkozás: tanár, fordító, nyelvész
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Astoria megállónál
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Cambridge Egyetem által akkreditált nyelvtanárként szeretettel várlak belvárosi lakásomban. Az órák mindig a nyelvtanuló céljainak megfelelően zajlanak, amelyet már első alkalommal tisztázunk. Az óráim beszéd- és kommunikációközpontúak, ahol támogató, pozitív közegben segítek a tanulónak a nyelv elsajátításában.
Alapszakos diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem anglisztika szakon dékáni kitüntetéssel. A mesterképzést az ELTE-n végeztem fordító és tolmács szakon. Jelenleg doktori képzésen vagyok, így a nyelvoktatás mellett segíteni tudok tudományos munkák írásában is.
Tanít mégfranciát, magyart(külföldieknek)

Téglás Bence06-70-392-88-32, teglasinform@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: mester szakos diploma
Foglalkozás: genetikus
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. ELTE TTK lágymányosi kampusz
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébTéglás Bence vagyok angol és biológia tanár. Környezetmérnöki alapszakos diplomám mellett az ELTE Biológia alapszakát és Molekuláris genetika sejt- és fejlődésbiológia mester szakát is elvégeztem. Tanulmányaim mellett 4 éven át kutatási tevékenységben is részt vettem az ELTE Genetikai tanszékén illetve az MTA Enzimológia intézetében. 2009-ben szereztem anyanyelvi szintű nyelvvizsgát Cambridge-ben, azóta foglalkozom angol magántanítással. Számtalan diákom szerzett közép és felsőfokú nyelvvizsgát, valamint közép és emelt szintű érettségit az elmúlt évek során. Biológia tanítással 2013 óta foglalkozom, elsősorban emeltszintű érettségi felkészítés a fő profilom. Diákjaim 82%-os felvételi sikerrátával jutottak be olyan szakorka, mint a Semmelweis egyetem általános orvosi szaka, Állatorvosi egyetem, Biomérnöki szakok, Biológus szakok. Saját érettségi előkészítőmben rendkívül kedvező áron vállalok kis csoportlétszámú érettségi felkészítést is évek óta. A két tantárgyat ötvözve 2016 óta angol nyelven is oktatok biológiát csoportok részére, elsősorban külföldi diákoknak akik rangos magyar egyetemekre szeretnének bekerülni. Óráim során fontosnak tartom a lehető legszemélyreszabottabb oktatást, hiszen mindenkinek máshoz van tehetsége és így másmilyen módszetannal tud hatékonyan tanulni. A természettudományos hozzáálást illetve az angol nyelv fontosságát és hasznosságát igyekszem saját szakma iránti lelkesedésemmel átadni diákjaim számára. Ha fiatal de tapasztalt tanárt keresel garantáltan hatékony felkészülésre, akkor ne habozz, keress meg bátran!
Tanít mégbiokémiát, biológiát

Tóbelné Bencze Andrea06-20-345-63-47, andrea.bencze@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline (skype)
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/50 perc
EgyébHatékony, gyors tanulás, célirányos fejlődés, egyéni órarend könyvvel vagy anélkül, jó hangulatban.
Húsz éve tanítok angol nyelvet gyerekeknek és felnőtteknek, kezdőknek és haladóknak, utazóknak és munkavállalóknak, nyelvzseniknek és kétkedőknek egyaránt. Angol nyelvtanári diplomával, szakfordítói végzettséggel, nyelvvizsgáztatói tapasztalattal és több, mint tíz év külföldi munkavállalással a hátam mögött, továbbra is lelkesedéssel és szenvedéllyel adom át ennek a gyönyörű nyelvnek minden szépségét.
Vállalok nyelvvizsgára, szakmai nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra felkészítést és persze korrepetálást. Minden órám egyedileg megtervezett és csak a tanítvány egyéni igényeire szabott. A tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok. Próbáld ki, az első alkalom természetesen ingyenes, a többit ráérsz utána is eldönteni.
Ha szeretnél jó hangulatban tanulni és fejlődni, keress bizalommal!
Tanít még-

Boros Mária06-70-316-78-59, borosmaria.bp@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen4. ker. Újpest, Kossuth u.
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébMagánoktatásban illetve vállalatnál szerzett nagy tapasztalattal bíró, számlaképes tanár vagyok. Személyre szabott, a célnak megfelelő órákat, kurzusokat tartok angolból kezdőtől középfokig a Stop Shophoz és állomáshoz közeli lakásomon. A különféle típusú nyelvvizsgákra felkészítés az egyik legfőbb tevékenységem. 2 fős minicsoportot, illetve online tanítást is vállalok!
Tanít még-

Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégolaszt

Szekeres Piroska06-20-482-22-70, szekeres.piro@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, tolmács, kereskedelmi szakmenedzser
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsõfok (üzleti, gazdasági, pénzügyi, vendéglátó, idegenforgalmi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. Ker. Árpád-híd, Esztergomi út
Óradíj4700-5600 Ft/60 perc
Egyéb15 éve tanítok általános és szakmai angolt középiskolásoknak és felnõtteknek magántanárként a Torontói Egyetem angol tanári és a BGF külkereskedelmi képesítésével, valamint felsõfokú BGF-es gazdasági nyelvvizsgával.
Torontó után New Yorkban és Washingtonban éltem évekig, majd 3 évig tanítottam tolmácsolástechnikát a Debreceni Egyetem tanárai által szervezett fordító- és tolmácsképzõ tanfolyamon.
Kulcsmegoldásokat igyekszem nyújtani diákjaimnak a gyorsabb fejlõdés érdekében, ahogyan engem is segítettek torontói tanáraim, miután felnõtt fejjel belevetettem magam az angolozásba.
Érettségi, TELC, EURO, Cambridge, IELTS, TOEFL, SAT, Origo, BGE, Corvinus, Zöld Út és KITEX vizsgákra készítem fel tanulóimat általában.
Ha valaki 5-bõl 5-ször jön órára, akkor a 6. alkalom ingyenes számára. Így 5600 Ft helyett átlagosan 4700 Ft lehet a 60 perces óradíj. Az összeg idõarányosan változik, és a 6 alkalmas sorozatok közvetlenül követik egymást.
Tanít még-

Wagner Sarolta06-20-470-00-37, sarolta.wagner@freemail.hu
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj4000 Ft/90 perc, 3000 Ft/60 perc
EgyébTürelmes tanár vagyok 15 éves tanítási tapasztalattal. Az óráim a tanulók igényeihez igazodnak, vállalok nyelvvizsgára és érettségire felkészítést, korrepetálást, társalgási és szintentartó órákat. Teljesen kezdõk jelentkezését is várom. Sok házi feladatot szoktam feladni és mindent kikérdezek!
Tanít még-

Baranyi Petra06-70-325-26-62, petra.baranyi@yandex.ru
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi oklevél
Foglalkozás: külkereskedelmi vezető
Max. szintfelsőfok (C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébLassan már 22 éve tanítok idegen nyelveket. Eleinte osztálytársaimnak segítettem, később évfolyamtársaimnak. Szinte mindig tanítottam, készítettem vizsgára valakit. Mégsem sikerült tanárként elhelyezkednem, ezért a termelés-gyártás-logisztika, később külkereskedelem terén hasznosíthattam az idegen nyelvi tudásomat. Minden nyelvet, amit tanítok, napi szinten használok is, számomra fontos az élő nyelv ismerete. Óráimon ezért inkább beszélgetések, szituációs feladatok vannak, házinak nyelvtani és szókincsfejlesztő feladatokat adok. Csak online tanítok, Skype-on vagy Messenger-en.
Tanít méglengyelt, lettet, németet, oroszt, spanyolt, ukránt

Miszlai Éva06-20-382-68-61, miszlai.eva@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi angol nyelvtanar szak
Foglalkozás: angol tanar
Max. szintfelsőfok (gazdasági, üzleti, vendeglátás szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Gazdagrét
Óradíj5000
EgyébAngol nyelvtanárként segítek abban, hogy gyorsan fel tudj készülni az angol nyelvvizsgára, legyen az középfokú, vagy szakmai felső, esetleg a kétszintű angol érettségivel vagy hadi lábon? Egyéni angol nyelvtanfolyam keretében átnézzük a hiányosságokat, fordításokat gyakorolunk, sokat beszélgetünk angolul különféle érdekes témákról, teszteket töltünk ki, valamint fogalmazásokat írunk, ezzel is növelve az angol szókincsedet. Ha netán külföldre mennél dolgozni, vagy munkádhoz kell az angol nyelvtudás, szívesen segítek az angol állásinterjúra való felkészülésben is.Esetleg a diplomádat nem tudod átvenni az angol nyelvvizsga hiánya miatt? Pár hónap alatt felkészülünk és megcsináljuk a nyelvvizsgát!
Miért érdemes nálam tanulnod?
- komplett angol nyelvtanulási megoldásokat kínálok, ezért nem kell az angol könyvek beszerzésével, vagy az angol nyelvvizsgák keresgélésével időt töltened.
- barátságos, légkörrel, jó hangulatú, hasznos angolórákkal várlak
- hatékony módszerekkel oktatom az angolt, amit 15 éves angoltanári tevékenységem és több száz elégedett tanítványom tanúsít, akik átmentek az angol nyelvvizsgákon.
- módszereim kommunikatívak, modernek, a négy alapvető készség fejlesztésére alapulnak
- az angol tanfolyamok során nem csak az 'anyagot adom le', hanem megmutatom a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges módszereket is
- folyamatos továbbképzéseken veszek részt
- a nyelviskolákban az angol tanfolyam indításához meg kell várnod míg összejön a csoportlétszám,vagy ha beteg vagy lemaradsz
- nálam nincs felesleges szöszmötölés az angol órán, szükségtelen ismétlés
- mert a nyelviskolákban általában tartanak tavaszi, nyári, őszi szünetet, Én nem tartok
- jól megközelíthető helyen lakom
- a ház előtt mindig van parkolóhely, nem fizetős
- sokféle módszert, nyelvi anyagot és angol tanulási lehetőséget biztosítok.
Ha beragadt diplomás vagy,az sem probléma!Pár hónap alatt átismételjük, gyakoroljuk, majd megcsináljuk a hőn áhított szakmai,vagy üzleti nyelvvizsgát!
Angol nyelvvizsgák, amikre felkészítek:
általános nyelvvizsgák: Bme, Euro, Pannon, Origo, Telc, Ecl, Tarsalkodo stb.
szakmai, üzleti nyelvvizsgák: Bgf, Bme, EuroPro, Gazdalkodo, Zöld út, Kitex, Oeconom, Lcci.
NEMZETKÖZI NYELVVIZSGÁK IS! IELTS, ESOL, LANGUAGECERT, TOEFL, TOEIC
Tanít még-

Balázs Laura06-30-628-12-93, laurabalazs73@gmail.com
Életkor:
Végzettség: M.A. Human Resources Counseling
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen14. kerület, Edison köz
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5300 Ft/90 perc
Egyéb10 éves amerikai tartózkodással, 10 éves angoltanári tapasztalattal beszédcentrikus órákat kínálok. Tíz évet töltöttem Kaliforniában, ahol egy alapfokú bölcsészdiplomát is szereztem - ezen kívül rendelkezem egy angol nyelven végzett mesterdiplomával (Human Resources Counseling) is. Több mint 10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem (Katedra nyelviskola, magánoktatás, céges oktatás). Mindenféle szintû és korosztályú csoporttal dolgoztam már, nagy gyakorlatom van nyelvvizsgákra, állásinterjúkra való felkészítésben. Jelenleg üzleti angolt oktatok cégeknél. Az óráim beszédközpontúak, a tanulók aktív bevonásával és egyéni igényeinek figyelembevételével zajlanak.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemzõ közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégnémetet, spanyolt

Bohus Andrea06-30-346-07-36, bohusandi@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Zugló
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAngol, magyar és Mindfulness dot b tárgyak tanára vagyok. Fontos számomra a szakmai fejlődés, rendszeresen járok módszertani tréningekre, konferenciákra, nyári egyetemekre. Angolból közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint emelt szintű érettségire készítek fel. Ha úgy érzed, már egy csomó mindent megtanultál, de mégsem mersz megszólalni angolul, akkor mindenképp várom a jelentkezésed!
Tanít még-

Lábdi Gábor06-30-306-33-57, labdigabor@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos bölcsész tanár, alkalmazott nyelvész
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen1. ker. Mészáros u.
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyébszlogen: A tudás legyen veled
Kedves Nyelvtanuló!
Az angol egy könnyen tanulható nyelv, és ha eddig nehéznek érezted tégy egy próbát nálam, hogy te is megtapasztald ez nem valami kötelező ragály, hanem egy élmény, egy jó időtöltés és végül, de nem utolsó sorban hasznos tudás, amelyre szükséged lehet a sikeres jövőd érdekében.
Számlaképes angol bölcsész-tanár vagyok, akinél az órák mind a magánszemélyeknél, mind a cégeknél egyénileg személyre, kiscsoportra szabottak. Az órák Igényeidnek megfelelően beszéd centrikusak, nyelvtani rendszerezők, vagy ha a munkádhoz van szükséged az angol nyelvre, akkor interjú vagy szaknyelv központúak.
Magamról:
Az angol nyelv iránti érdeklődésem már 10 éves koromban elkezdődődött. Jelenleg 15 év sikeres nyelvoktatási tapasztalattal rendelkezem a magánszektorban, amelyből 5 évet ismert nemzetközi és hazai cégeknél töltöttem. Tanulmányaimat angol nyelven végeztem, melynek során három diplomát is szereztem, mint angol nyelvész, angol irodalom és nyelvszakos tanár és alkalmazott nyelvész.
Tevékenységi köreim:
Cégek
A dolgozók általános és szakmai ismereteinek idegen nyelvi szinten-tartása és bővítése, bármely hazai és nemzetközi nyelvvizsgaközpont által meghirdetett alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítése, fordítás, tolmácsolás, felsővezetők idegennyelvi képzése, prezentációkészítés, meetingek előkészítése, közös kidolgozása, tárgyalástechnikai ismeretek, tananyagfejlesztés.
Magánszemélyek
Egy nyugodt és csendes környezetben egyéni és kiscsoportos keretek között vállalok angolból korrepetálást, érettségire, alap, közép és felsőfokú nyelvvizsgára felkészítést, fordítást, tolmácsolást, önéletrajzírást, valamint interjúra való felkészítést, igény szerint skype-on is.
Az oldalon látható ár a lakossági nyelvoktatásra vonatkozik, a cégek különböző szolgáltatásainak árai telefonon illetve e-mailben egyeztetendők.
Sikeres Nyelvtanulást kívánok!
Tanít még-

Kállai Mónika06-30-599-64-41, kallaimonika1969@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: magántanár
Max. szintalapfok
Tanulónálmegegyezés szerint
Saját helyszínen3. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tanítási és külföldi munkatapasztalattal rendelkezem. Külkereskedelmi Fõiskolát végeztem. Több évtizedekig a külkereskedelemben dolgoztam. Az utóbbi években Ausztriában dolgoztam.
Elsõsorban általános iskolások és középiskolások tanítását, korrepetálását vállalom német és angol nyelvbõl.
Egyformán gyakoroljuk mind az írásbeli, mind a szóbeli részt, tananyagot.
Tanít mégnémetet

Csesznik Szilvia06-70-590-98-19, szilvicsesz@citromail.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen13. ker. Dózsa Gy. út
Óradíj3100 Ft/60 perc
EgyébAngol és német nyelv oktatása egyénileg, 20 év tapasztalattal, kezdőtől felsőfokig. Nyelvvizsgákra (Euroexam, TELC, Pannon, stb.), érettségire, pótvizsgára felkészítés. Gyerekek korrepetálása is. Kérésre házhoz megyek, rugalmas órarend, hétvégén is. Külföldi munkára felkészítést és fordítást is vállalok.
Tanít mégnémetet

Edelényi Marianna+36-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Életkor:
Végzettség: ELTE
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen5. ker. Molnár u., Országos Idegennyelvű Könyvtár,
9. ker. Sobieski u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébDupla ELTE diplomás Tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezető vagyok. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen és hatékony beszédfejlesztő módszerrel segítek másnak is. Ha szükséges, on-line órák is beiktathatóak.
Tanít mégnémetet, olaszt

Pomozi Péter06-30-865-21-99, ppomozi@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: divattervező, szabász
Foglalkozás: egyéni vállalkozó
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint.
Saját helyszínen12. ker. Németvölgyi út
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébPomozi Péter vagyok, divattervező és szabász. Ami, az általános iskolai tanulmányokat illeti, a német nyelvvel kapcsolatos alaptudásomat itt szereztem. A gimnáziumban szintén foglalkoztam némettel, viszont angollal is már - a nyelvvizsgáimat ekkor tettem le. Közben emelt matematikából érettségizem. A divattal kapcsolatos tanulmányaimat már Budapesten folytattam, itt sajátítottam el a francia nyelvet. Mivel most már vállalkozóként dolgozom, az ügyfelekkel folytatott számos kommunikációs helyzet elég tapasztalatot adott, hogy bátran érezhessem magam alkalmasnak ezt is tanítani.
Tanít mégangolt, divattervezést, franciát, kommunikációs tréninget, matematikát, németet, vizuális kultúrát

Fazekas Edit06-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: tanárképző főiskola
Foglalkozás: angoltanár és fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Deák térnél
Óradíj2400-2800 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák a Deák térnél 26 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, EuroPro, Oeconom, Kitex (kereskedelem és idegenforgalom), Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költeni, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk.
Reggel 8 és du 4 között az óradíjam 2400 Ft/ 45 perc. Du 4-től este 8-ig 2800 Ft/ 45 perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégmagyart(külföldieknek)

Mezei Pál06-30-685-07-10
Életkor: 55 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsõfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégnémetet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégáltalános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst, zongorát

Hoványi Rita06-30-846-95-27, ritahovanyi@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: pedagógus
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Boráros tér
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
Egyéb25 évet töltöttem az Egyesült Államokban, ahol pedagógusként dolgoztam. Bármilyen szinten és bármilyen korosztállyal szívesen, lelkiismeretesen és örömmel foglalkozom.
Interaktív, beszéd-centrikus, könnyed és fesztelen, személyre szabott órákat tartok.
Szakmai területek: a nyelv játékos elsajátíttatása iskoláskorú gyermekek számára, állásinterjúra/külföldi munkavállalásra való felkészítés, kötetlen társalgás ismert vagy új témákról, logikus érvelés, életszerű szituációk, a nyelvtan helyes használatának megértetése, üzleti nyelvhasználat.
Az első órán megállapítjuk, hogy milyen szinten állsz és ehhez, illetve az igényeidhez szabjuk a továbbiakat. Az általam használt tananyag vagy a kedvenc angol könyved alapján haladunk.
Hétköznap reggel 8:00 és este 19:00 óra között várom a tanulókat a Boráros téren.
Tanít még-

Agnes+34-622-058-170, agika_ml@yahoo.com
Életkor: 38 év
Végzettség: felsőfokú
Foglalkozás: tanár, coach, terapeuta
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébSzükséged van az angolra az álmod megvalósításához? De nem tudod, hogy fogj hozzá?
Használnod kellene, de lefagysz, bepánikolsz, félsz megszólalni?
Keress meg, segítek!
Angol tanár, coach és terapeuta vagyok. 4 nyelvet beszélek, 4 országban éltem. Jelenleg is két nyelvakadémián dolgozom Spanyolországban. Imádok angolt tanítani, de az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy sok a félelem és a gátlás a nyelvekkel kapcsolatban, így erre szakosodtam. Segítek feloldani a félelmeket, blokkokat, amelyek visszahúznak, akadályoznak abban, hogy elérd a célod, megvalósítsd az álmaidat. Már az első alkalom után érezni fogod a különbséget.
Ha az angolod még nem elég a célod eléréshez, segítek elérni a kívánt szintet, gyorsan, a te igényedre szabva, céltudatosan.
További info: hogyanvaltsdvalora.weebly.com
Tanít még-

Tar Márta Flóra06-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angoltanár, némettanár, szakfordító és tolmács, hungarológia, matematika-fizika
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok (üzleti, kereskedelmi, gazdasági, egészségügyi, orvosi, jogi, műszaki, idegenforgalmi, vendéglátás/turizmus szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen7. ker. Szövetség u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, ANGOLUL MATEMATIKA igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ a BLAHA LUJZA TÉRNÉL jól megközelíthető, frekventált külön helységben, nyáron hűvös, télen fűtött helyen.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS ANGOL TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, Origó, Business English, TECHNICAL (műszaki) English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, OECONOM, KITEX, Gazdálkodó, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TIT-IXAM, iTOLC, ECL, BME, BGE, Corvinus, DEXAM, Euro, EURO-PRO és IELTS, TOEFL nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek játékos oktatását is vállalom.
My name is Flora. I teach Math, Physics, English, German and Hungarian as a foreign language private or online. My students are from all over the world. My prices are planned to make it comfortable for residents of all countries to learn. I am a professional Math and Physics tutor, qualified teacher of English and German languages, English interpreter and professional translator. I have always been interested in the structure and nature of languages and natural laws as well. I would like to make it possible for you to find a Hungarian language teacher or a tutor from any of my other subjects with experience and patience.
I offer anyone available online(via skype)/private lessons at reasonable prices.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ORIGÓ, EURO, ECL, BME, ÖSD, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT gazdasági nyelvvizsgára, állásinterjúra felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából jó hangulatú órákkal, hatékony, feladat, vizsgacentrikus felkészítést tartok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének eredményeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- osztályozóvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés, a házi feladat és minden felvetődött probléma tisztázása. Legyen szó bukás közeli helyzetről, pótvizsgáról, érettségiről emelt vagy közép szinten egyaránt, jegy javításról, vagy bármiről, ami tudását biztossá, jobbá teszi. Kedvezményes tanulócsomagok elővásárlására is lehetőség van. 24 órán belüli lemondásnál az óra 50%-át készenléti díjként felszámítom, amennyiben hivatalos elfoglaltság miatt én mondom le (nagyon ritkán előfordulhat) a következő óra ingyenes. Elérhető áron nyújtom szolgáltatásaim.
Nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítok. EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN magyarázom el a feladatokat, témaköröket a tanuló nyelvén és tudásszintjén, hogy a tanulás minél könnyebb és gördülékenyebb legyen. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szükség szerint igazodik az órák hossza 60, 90 vagy 120 percre a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható anyagokkal állok rendelkezésre. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, HÉTVÉGÉN IS tanítok. Online, skypos oktatást is vállalok. Számlaképes vagyok.
Weboldal: tarmartaflora.hu
Tanít méganalízist, fizikát, magyart(külföldieknek), matematikát, németet

Philip Stanbridge06-20-358-0878, philip.stanbridge41@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébHi, my name is Philip.
Are you worried about your English? I am available to help you improve and become more confident in using English on an everyday basis.
I am a native English teacher with over 15 years' experience teaching English as a foreign language and have helped many people overcome their worries.
I focus on creating fun lessons to suit your needs.
If it is just a chat, keeping your already existing knowledge up to date or taking it to new levels, getting ready for an exam or for that all important job interview, then I can help.
My working hours are from 8am till 8pm Monday to Friday. I can also give Skype lessons if required.
So don't be shy, drop me a line or give me a call.
Prices: 60 minutes 4000 Ft, 90 minutes 5000 Ft.
Tanít még-

Kondora Beáta06-70-546-95-70, kondorabeba@freemail.hu
Életkor: 38 év
Végzettség: fõiskola
Foglalkozás: német-történelem tanár, angol filológus
Max. szintfelsõfok (szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj3000 Ft/60 perc,
szaknyelv: 3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló!
Angol- , német- és történelemtanár vagyok. Több, mint tíz éve tanítok német és angol nyelvet. Mind az angol, mind a német nyelvet kezdõ (A1–A2), haladó (B1–2) szinten és felsõfokon (C1) is tanítom. Tanítványaim között gyerekek és felnõttek egyaránt vannak. Nagy tapasztalattal rendelkezem a nyelvvizsgák és az érettségi vizsgák terén, legyen szó akár érettségi vizsgáról , a magyar állami - (Origó) , nemzetközi nyelvvizsgáról (Cambridge, Goethe, ECL stb.) akár egyetemi felvételi vizsgáról.
Szakmai nyelvoktatást (vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, fodrászat; egészségügy) is vállalok német és angol nyelven.
A tanórákat mindig a tanuló egyéni képességeihez és igényeihez alakítom. Az órák változatosak, érdekesek és dinamikusak.
Vállalok angol-, német- és történelemoktatást.
Tanít mégnémetet, történelmet

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 06-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Életkor: 69 év
Végzettség: egyetemi (ELTE Budapest)
Foglalkozás: nyugdíjas
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnõtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelõtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégnémetet

Ribánszki Péter06-20-268-14-41, peter.ribanszki@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébÜdvözlök minden kedves érdeklődőt!
Sokéves tapasztalattal rendelkező angoltanár vagyok. A varázsszerekkel történő házalás nem az én asztalom, tanítási módszerem a klasszikus és biztos nyelvoktatás elvén nyugszik. Fontosnak tartom, hogy a tanítványaim ne csak 'vizsgafeladat-megoldásból' fejlődjenek, hanem azokat valódi angoltudásuk segítségével tudják megoldani. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tanulásnak a lehető legunalmasabbnak kell lennie:) Mindig törekszem arra, hogy a foglalkozás jó hangulatban teljen, a tananyag pedig sokszínűen, érdekes/aktuális témák mentén történjen feldolgozásra.
Egész Budapest területén házhoz megyek, de egyéb helyszín is megbeszélhető. Időbeosztásom rugalmas, ha esetleg iskola/munka miatt váltakozó időpont felel meg.
Tanít még-

Furdek Izabella06-31-785-55-05, bella.furdek@seeyoutoday.hu
Életkor: 27 év
Végzettség:
Foglalkozás: See You Nyelviskola ügyvezetõje és tanára
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Kassák Lajos u.
Óradíj3000 Ft/45 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébBudapesten vezetek egy nyelviskolát, ahol csoportos és magán oktatást is vállalok angol nyelvbõl.
A módszer, amiben hiszek az a beszéd centrikusság. A témák köré csoportosított szókincsbõvítés, a legszükségesebb hozzákapcsolódó nyelvtan, és még több beszéd az óráim lényege.Fontosnak tartom, hogy a diákok megtanuljanak feloldódva beszélgetni, hogy mikor egy valós szituációba kerülnek, akkor gátlások nélkül tudjanak kommunikálni.
Nincs könyv, a tananyag az, amit az órán leadok, így egy füzetre és a kitartásodra lesz szükség!
Tanít még-

Varjasi Tamás06-30-318-28-44, varjasitomi255@gmail.com
Életkor: 46 év
Végzettség: ELTE Bölcsészettudományi Kar angol nyelv és irodalom szak + angol-magyar, magyar-angol szakfordító és -tolmács
Foglalkozás: tanár, tolmács
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3400 FT/45 perc (egy személy esetén)
3800 FT/45 perc (két személy esetén, vagyis személyenként 1900 Ft)
Ugyanitt céges tanfolyamok 4000 FT-tól (én megyek ki a céges helyszínre)
EgyébTanuljon angolul szinkrontolmácstól a Nyugati pályaudvar környékén! Oktatás bármilyen szinten.
Felkészítés Cambridge Advanced és Cambridge Proficiency nyelvvizsgákra. (Proficiency esetében kérem, csak azok jelentkezzenek, akiknek már van felsőfokú nyelvvizsgájuk.)
Tolmácsként az orvosi szaknyelv a fő területem, így orvosi szaknyelvi oktatást is vállalok.
Kifejezetten várom azon diákok jelentkezését, akik az angol nyelvet mélységeiben szeretnék megtanulni.
Tanórák egyesével vagy párosával.
Kérem, hogy aki jelentkezik, először emailben keressen meg, ha lehetősége van rá!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA