Ladócki Viktor+36-30-935-29-73, ladockiviktor95@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: gépészmérnök
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Múzeum krt.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébÁltalános, középiskolai tanulók, egyetemisták figyelem! Nehezen boldogulsz a matekkal és a fizikával? Szeretnél felzárkózni a tananyagból, osztályozó vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? Érettségi/felvételi elõtt állsz, vagy csak szeretnél átfogó ismereteket kapni a fent említett tárgyakból? Keress bátran!
FELVÉTELIZÕKNEK
Idén fogsz felvételizni? Akkor is hasznos lesz számodra, ha nem megy matek, és akkor is, ha jó vagy belõle, de minél magasabb pontszámot szeretnél elérni. Gyere el csoportos felvételi felkészítõre, ahol a korábbi évek felvételi feladatsorai lesznek megoldva és részletesen elmagyarázva érhetõen. Helyileg Budapest belvárosában (Váci utca) lesznek a felkészítõk minden kedden 17:00-19:00-ig. A felkészítés ára 3000 Ft/alkalom. Bõvebb információk:
Weboldal: https://matek-felveteli.hu/csoportos-felkeszito/
Facebook: https://www.facebook.com/Matek-felvételi-116197659760429
Email: info@matek-felveteli.hu
ÉRETTSÉGIZÕKNEK
Idén fogsz érettségizni? Akár csak ?átcsúszni? szeretnél belõle, akár magas pontszámot elérni a tovább tanuláshoz érdemes eljönnöd. A feladatok érthetõen lesznek elmagyarázva úgy, hogy mindenki megértse õket. Gyere el csoportos érettségi felkészítõre, ahol a korábbi évek érettségi feladatsorai lesznek megoldva és részletesen elmagyarázva érhetõen. Helyileg Budapest belvárosában (Váci utca) lesznek a felkészítõk minden szerdán 17:00-20:00-ig. A felkészítés ára 3000 Ft/alkalom. Bõvebb információk:
Weboldal: https://matek-erettsegi.hu/csoportos-felkeszites/
Facebook: https://www.facebook.com/matekerettsegibp
Email: info@matek-erettsegi.hu
EGYETEMISTÁKNAK
Sok olyan egyetemistával találkoztam, akik az érettségi után 4-5 vagy 10-15 év után kezdték újra tanulmányaikat az egyetemen. Természetesen az évek során a napi matematikai mûveleteken kívül nem sokat használtak például exponenciális, logaritmikus vagy akármilyen függvényeket, halmazokat, számtani és mértani sorozatokat, így ezeket érthetõ módon elfelejtették, viszont az egyetemeken nem kerülhetõ el a matematika és ezek az alapjai az ott tanultaknak. Ha ezek nem mennek a deriválás integrálás sorozatok témakörei sem fognak menni. Én segítek ezen témakörök felzárkóztatásában. Ha ezek mennek és az egyetemi dolgokkal akadtál el abban is tudok segíteni. Analízis témaköreibõl (deriválás, integrálás, komplex számok, sorozatok, határértékek, monotonitás stb.) segítségedre leszek.
CSOPORTOS FELKÉSZÍTÉS
Ha valamiben elakadtatok az osztálytársaiddal/csoporttársaiddal, vagy a tanárotok nagyon rosszul magyaráz és semmit sem értetek, gyertek el 2-en vagy akár 3-4 ?en (maximum 10 fõig tudok csoportos órát tartani). Akár témazáró elõtt, akár vizsga/zh elõtt is tudtok jönni, hogy átbeszéljük azokat, amik nem voltak világosak. Ugyanúgy kérdezhettek mintha egyedül mennétek el tanárhoz, viszont árban sokkal jobban kijöttök, mintha mindenki egyesével menne el tanárhoz. Ár megbeszélés szerint.
RÓLAM
23 éves vagyok, a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészmérnökként, így tudni fogok válaszolni az olyan kérdésekre (amikre az általános vagy középiskolai tanárok nem mindig tudnak) hogy: ?Ezt hol fogom használni a késõbbiekben?? vagy ?Ezt kik használjak és hol?? Koromból adódóan nincs 10-20-30 éves tanítási tapasztalatom, viszont több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, jobban kijövök a diákokkal, mint az idõsebb tanárok, könnyû velem megtalálni a közös hangot, az órák jó hangulatban telnek. Számomra fontos, hogy a diákok megértsék az anyagot, egy dolgot többféleképp is eltudok magyarázni, szemléletes való életbeli példákkal. Az órákon megbeszélt feladatokon túl a diákoknak különbözõ hasznos linkekkel, megoldó excel fájlokkal tudok szolgálni, amik az otthoni gyakorlást, ellenõrzést segítik.
Vállalt tantárgyak/programok:
Matematikán és fizikán kívül az alábbi tantárgyak és programok tanítását/gyakorlását/fejlesztését vállalom:
-Mechanika
-Statika
-3D modellezés Solidworks vagy Inventror programmal
-2D rajzolás Autocad programmal
Árak:
5000 Ft/ 60 perc (minden tantárgy és program)
7500 Ft/ 90 perc
10000 Ft/120 perc
Ezek az árak online órákra is vonatkoznak.

Elérhetõségek:
E-mail: ladockiviktor95@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/viktor.ladocki.73
Skype: ladocki.viktor@outlook.hu
Telefon: +36305034596
Ha nem tudom felvenni a telefont mindenképpen visszahívlak.
Helyileg a belvárosban tartom az órákat a Múzeum körúton, az Astoria és a Kálvin tér között félúton, ami jól megközelíthetõ tömegközlekedéssel (2,3,4 metrók, 47,49 villamosok, 5,7,8E,9,15,100E,108E, 110,112 133E, 178,115 buszok, 83 troli mind 1-2 perc sétára tõlem). Megbeszélés alapján lehet máshol is. Amennyiben ez nagyon távol esik tõled, vagy nem is vagy budapesti az sem jelent problémát, ugyanis online (skype vagy messenger) is tartok órákat.
Tanít mégfizikát, matematikát, mechanikátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA