Csertő Enikő+36-30-881-03-52, csereko@gmail.com
Életkor: 52 év
Végzettség: Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébTanulmányaim:

Szegedi Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, angol nyelv és irodalom szakos tanár. Károli Gáspár Egyetem, magyar, mint idegen nyelv szak, Miskolci Bölcsész Egyesület arab szak , Szíriában arab tanulmányok. Német felsőfokú nyelvvizsga. Francia felsőfokú nyelvvizsga. 2010-től 2021-ig a Mercedes-Benz Iskolában tanítottam német gimnazistáknak angol, francia és magyar, mint idegen nyelvet.

Arabból kezdők jelentkezését várom, ebből a tantárgyból az ár megegyezés szerinti.

Az óráim bemutatása

Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt szívesen foglalkozom, segítek angol, német, francia, arab és magyar, mint idegen nyelvből.
Egyéni órákat tartok. Mindenkinek mások a tanulási szokásai, ezért a tanulóval először megbeszélem, mik a céljai, milyen útvonalon szeretné azokat elérni. Ha már elkezdtél egy kedvenc tankönyvedből tanulni vagy inkább a kedvenc filmed, regényed alapján szeretnél haladni, esetleg csak beszélgetni szeretnél az adott nyelven, vagy ezeket mind együtt, akkor várlak, örülök a jelentkezésednek. Ingyen tartok kb. 20 perces próbaórát, és vállalok 60 perces órákat is.
Email címem: csereko@gmail.com
Tanít mégangolt, arabot, magyart(külföldieknek), németet

Péter Dóra+36-30-896-44-07, peterdorana@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: TEFL/TESOL
Foglalkozás: tanár, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60perc
EgyébRégóta fejedben van, hogy egy új nyelvet szeretnél elsajátítani, de valami meggátol? Például a bizonytalanság, a beszédtől való félelem? Mindenki küzd valamivel, amikor nyelvtanulásról van szó. Tudom, én is végigmentem rajta.
Amit kínálok:
- Több éves tanítási tapasztalat egyéni és csoportos szinten
- Dinamikus, egyénre szabott oktatás, mely az egyetemen kifejlesztett, majd magamon és másokon alkalmazott nyelvészeti módszereken alapul
- Igazodom kitűzött céljaidhoz, releváns 'terepen használható' tudást adok elavult kifejezések helyett
- Interaktív alternatívát kínálok egyéni érdeklődést figyelembe véve
- Módszert adok a kezedbe
- Felkészítelek a rettegett vizsgára vagy a külföldi életre
- Nyelvi coachként állok mögötted, aki kihozza belőled a maximumot

Egyetemen magyar- francia szakosként tanultam, évek óta dolgozom együtt külföldiekkel, franciákkal , perfekt nyelvtudással rendelkezem. Több évet éltem külföldön, többek között Spanyolországban, ahol autodidakta módon sajátítottam el a spanyol nyelvet, mellyel új távlatokat fedeztem fel a könnyedebb nyelvtanulásra. Fiatalok és felnőttek oktatását egyaránt vállalom. További részletekért kérlek vedd fel a kapcsolatot velem. Remélem hamarosan beszélünk. :)
Tanít mégangolt

Völgyi Zsuzsa+36-30-223-73-26, volgyizsuzsanna@gmail.com
Életkor: 53 év
Végzettség: Főiskola
Foglalkozás: Tanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébNyelvtanári végzettséggel, több éves tapasztalattal oktatást, korrepetálást vállalok kezdőknek, újrakezdőknek, felső és alsó tagozatos gyerekeknek, középiskolásoknak, tanulni vágyó felnőttnek, lelkes nyugdíjasoknak. Erősségem a türelem, a humor, célom hogy sikeres legyél a választott nyelved megtanulásában. Hiszek az új módszerekben, de vallom hogy csak a befektetett munka hozhat sikert. Várom szeretettel a hozzám hasonlóan gondolkodó nyelvtanulókat.
Tanít mégangolt

Könyves Katalin+36-30-296-17-89, konyvesk@yahoo.com
Életkor:
Végzettség: MBA École Superieur de Commerce, Rouen / Purdue University (USA), BME gazdasági szakfordító szakirányú továbbképzés
Foglalkozás: nyelvi kompetenciafejlesztő
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest III. kerület, Pomáz, Szentendre, Üröm
Saját helyszínenBudakalász városközpont és online
Óradíj5000 HUF/60 perc
EgyébElakadtál? Újrakezdted? Elfelejtetted? Netán megcsömörlöttél?

Segítek!

Nyelvi kompetenciafejlesztő trénerként specialitásom, hogy újra lendületbe hozzalak és hogy ismét örömtelinek érezd a nyelvtanulást. Felejtsd el a kényszerű magolást és a nyögvenyelős házifeladatokat! Nem hagylak egyedül: az óráimon úgy tanulok Veled együtt, hogy tudásod már másnap felhasználhatod. Igen, ilyen is van és ez a cél!

Számítógéppel és mesterséges intelligenciával támogatva, népszerű filmek-dalszövegek- könyvek, alkalomadtán VR segítségével illusztráljuk az anyanyelvi környezetet és annak kultúráját!
Minél lazábban és természetesebben, annál jobb!
Tipikusan problémás, reményt vesztett nyelvtanulókkal foglalkozom minden szinten és minden korosztályban.

Legyél akár figyelemhiányos kisiskolás, lustának titulált kamasz vagy krónikus időhiányban szenvedő felnőtt, egy biztos:
elszakadunk a hagyományos, szabványosított nyelvtanulástól!

Hívj bátran, hogy végre sikerélményed is legyen!
Tanít mégangolt

Domján Krisztina+36-30-553-67-70, domjan.krisztina@gmail.com
Életkor: 50 év
Végzettség: ELTE BTK, Külkereskedelmi Főiskola, ELTE Tolmácsképző
Foglalkozás: tanár, fordító, tolmács
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest 14. kerület és online
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébTöbb évtizedes tapasztalattal rendelkezem magántanárként, személyes és online formában egyaránt vállalok oktatást. Az ELTE BTK-n szereztem meg a tanári diplomámat. Angol és francia nyelvből vállalok korrepetálást, nyelvvizsga felkészítést és érettségire való felkészítést minden szinten. Magyar nyelvből vállalom általános iskolások korrepetálását és felkészítését a középiskolai felvételi vizsgára.

Az óráimat mindig az egyéni igényekhez igazítom, a tanítványaim sikeresen szoktak szerepelni a vizsgákon. Türelmes és bátorító hozzáállásomnak köszönhetően a félénkebb gyerekek is szívesen járnak az óráimra és sikeresen teljesítenek a vizsgákon. Sok tanítványommal sikerült megszerettetnem a korábban nem kedvelt tantárgyakat.

Közgazdász képesítésemnek köszönhetően gazdasági nyelv oktatását is vállalom franciából és angolból. Korábban tolmácsként és szakfordítóként dolgoztam gazdasági területen, céges angol oktatás terén is rendelkezem tapasztalattal. Egy évig éltem Franciaországban, fél évig a párizsi Sorbonne-on tanultam ösztöndíjasként, fél évet pedig egy külkereskedelmi cégnél dolgoztam. Ma már elsősorban tanítással foglalkozom.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Bérczes Luca+36-30-568-19-16, berczes.luca0202@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: egyetemi- Master of Education (MEd)
Foglalkozás: középiskolai angol nyelv és kultúra tanára és francia nyelv és kultúra tanára
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint vagy online
Saját helyszínenBudapest 9. kerület vagy online
Óradíj6500 Ft/60 perc
EgyébAz ELTE-n szereztem tanári diplomát, tanítottam középiskolában és magántanárként is.
Mindenkinek a saját igényeire szabott, egyedi és kreatív órákat állítok össze.
Legyen szó akár érettségire, nyelvvizsgára való felkészítésről, társalgási szint elsajátításáról, esetleg egy-egy nyelvi készség fejlesztéséről, fordulj hozzám bátran kéréseiddel.
Segítek megtalálni a neked legmegfelelőbb módszereket és stratégiákat, amelyekkel hatékonnyá és élvezetessé válik a tanulási folyamat.
Keress bizalommal! :)
Tanít mégangolt

Szücs Lívia+36-30-437-92-72, szucs.livia06@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Magyar-francia szakos tanár
Foglalkozás: Tanár
Max. szintfelsőfok C1 nyelvvizsga
Tanulónál-
Saját helyszínen11. kerület és online
Óradíj7000
EgyébKedves Érdeklődő! Ha szeretnél franciául tanulni, keress bátran! Személyre szabott tananyaggal, az igényeidhez mérten beszédközpontú, szövegértésre fókuszáló vagy akár nyelvtani gyakorlatokra épülő órákkal várlak. Jelentkezz a szucs.livia06@gmail.com címen!
Tanít mégmagyart (külföldieknek)

Ágói Krisztina+36-70-217-90-26, kriszti.kriszti@yahoo.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetem, francia szak
Foglalkozás: tanár és rendező
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest
Óradíj6000 Ft/45 perc
EgyébOlyanok jelentkezését várom, akik olyan tudást szeretnének, amit az életben tudnak használni, akik esetleg eddig nem nagyon mertek beszélni és most ezen szeretnének változtatni, akik szeretnének nyelvvizsázni, imádják a francia életérzést, szeretnek Párizsról álmodozni, szívesen hallgatnak francia zenét egy jó reggeli vajas croissant mellett. Na jó, ha eddig ezeket nem szeretted, akkor majd ezután fogod 🙂

Amit garantálhatok, hogy nálam nincs soha szavak magolása, szavakat mindig szövegkörnyezetben tanulunk, nagyon beszédcentrikus órákat adok, szeretem a gyakorlatias dolgokat, a következetességet, viszont picit szigorú is vagyok 🙂 de csak picit.

Mindenkivel egyénre szabott órákat tartok, az elején közösen meghatározzuk a célokat és a motivációt.

Eltén francia tanári szakon és Franciaországban dokumentumfilm rendező szakon is diplomáztam.

Keress bizalommal messengeren.

www.facebook.com/agoi.krisztina/

Várom megkeresésedet,

Kriszti
Tanít még-

ADRIENN LAURENT+33-768-843-876, kosa.adrienn.szilvia@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: gyógyszerész, pszichológia hallgató
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenONLINE Óra
Óradíj5000
EgyébHadd mutatkozzam be néhány szóban: A nevem Adrienn Laurent, hét éve élek Franciaországban, Párizstól 60 kilométerre.
Gyógyszerészként diplomáztam majd néhány év gyakorlat után az élet az El Caminora sodort, ahol megismertem a francia férjemet. Amikor nem nyelv tanítással foglalkozom, pszichológiát hallgatok francia nyelven és két kisgyermeket nevelek.

Hogy miért érdemes velem tartanod?
Mert együtt fogjuk lerakni a nyelvtudásod minden fontos pillérét. Az alapvető kifejezésektől és szavaktól kezdve, a színes szókincsen át, egészen a kacifántos nyelvtani struktúrákig. De ne feledjétek, nem csak a hibákból tanulunk, hanem a nevetésekből és a kínos helyzetekből is! (Volt bennük bőven részem) 😉
Óráinkon játékos feladatokkal, szerepjátékokkal és interaktív tevékenységekkel fogunk dolgozni, hogy a nyelvtanulás élménnyé váljon és könnyedén alkalmazhassátok az új ismereteket a való életben is.
Arra szeretnélek ösztönözni Benneteket, hogy nyugodtan kérdezzetek, és ne féljetek hibázni! A nyelvtanulás egy bonyolult folyamat, és minden apró lépés, amit tesztek, közelebb visz benneteket az önbizalomhoz és a sikerhez.

Az első igény és szintfelmérő óra INGYENES.
À bientôt! (Viszontlátásra!)
Adri
Tanít még-

Takács Péter+36-20-526-78-68, ta.peter.t@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Egyetemi diploma
Foglalkozás: Tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenLakás,online
Óradíj5000 Ft/45 perc
7000 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tapasztalattal vállalok magyar mint idegen nyelv tanítást francia, angol és német közvetítő nyelven; gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Középfokú szintig vállalok francia tanítást két francia kisgyerek apukájaként és egy évtizedes párizsi tapasztalattal. Beszédközpontú megközelítés, természetes nyelvhasználat!
Tanít mégmagyart (külföldieknek)

Helényi Szilvia+36-30-302-14-32, helenyisz@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest 3.kerület / online
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébDiplomás nyelvtanárként 20 éve tanítom a francia nyelvet nyelviskolákban és magántanárként.
Óráim beszédközpontúak, időbeosztásom rugalmas.
További információ: www.francia-tanulas.hu
Szeretettel várok mindenkit az első, ingyenes próbaórára!
Tanít mégmagyar (külföldieknek)

Hajnalné Schiller Ágnes+36-30-306-00-25, hajnalneschiller@freemail.hu
Életkor: 49 év
Végzettség: főiskola, egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudakeszi vagy online
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébHajnalné Schiller Ágnes vagyok. Nyelvtanári végzettséggel több éve tanítok francia és olasz nyelvet magántanárként. Egyénre szabott órákat tartok, civilizációs ismeretekkel és aktualitásokkal gazdagítom a tananyagot.
Alap- és középfokú nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást vállalok, de szívesen tanulmányozom újságcikkek vagy a híradó aktualitásait tanítványaimmal.

Azt gondolom, hogy a hatékony nyelvtanulás egyik feltétele – az elengedhetetlen szorgalom mellett - a motiváció. Tanítványaimat - érdeklődési körük szerint - videókkal, aktualitásokkal motiválom.
Az első alkalom ingyenes, amely ismerkedéssel ill. - előzetes nyelvtudás esetén – szintfelméréssel telik.
Tanít mégolaszt

Sárkány Enikő+36-30-593-80-04, eniko.sarkany7@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Külkereskedelmi Főiskola
Foglalkozás: külkereskedő-magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest, 17.ker., és Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kálvin tér
Óradíj5000 Ft/60 perc saját helyszín, 6000,-/60 perc könyvtár
EgyébAngol, francia, orosz nyelvből tanítás általános és szakmai – gazdasági, kereskedelmi, külkereskedelmi, idegenforgalmi, jogi – nyelvből kezdőtől a felsőfokig, nagy tapasztalattal rendelkező külkereskedőtől minden korosztály számára. Sikeres felkészítés közép és emelt szintű érettségire, általános és szakmai nyelvvizsgákra egyéni igények figyelembe vételével, kiegészítő anyagok biztosításával, rugalmas időbeosztással.
Vállalom továbbá külföldiek számára magyar, mint idegen nyelv oktatását, kezdőtől a felsőfokig céges tanfolyamokat, fordítást és tolmácsolást Ezen kívül állásinterjúra is felkészítek jelentkezőket és segítek elkészíteni az önéletrajzot az említett nyelveken.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), oroszt

Kecskésné Halász Anita06-50-122-53-81, anitahalasz1003@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: francia nyelvtanári diploma
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébKedves Jelentkezők!
Francia nyelvtanári diplomával és több mint 15 éves magánoktatási tapasztalattal rendelkezem. Az első óra ingyenes, ismerkedéssel, célok kitűzésével és ha már tanultál franciául szintfelméréssel telik. Színes, humoros és civilizációs ismeretekkel gazdagított órákat tudok adok, változatos tananyaggal. Debrecenben saját helyszínen és online órákat vállalok. Korrepetálásban, nyelvvizsgára és érettségire való felkészítésben tudok segíteni. Rugalmas vagyok, egyéni igényekhez igazodok. Szívesen várok minden tanulni vágyó érdeklődőt és vizsgára készülő diákot!
Tanít még-

Mártonffy Mihály+36-70-437-81-54, martonffy.misi@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: Érettségi
Foglalkozás: Hallgató
Max. szintközépfok (B2)
TanulónálSzegeden és környékén bárhol, illeteve online
Saját helyszínenSzeged, belváros
Óradíj6500 Ft/60 perc
EgyébKedves Diák!

Misi vagyok, a Szegedi Tudományegyetem harmadéves angol-francia tanárszakos hallgatója. Gimnazista korom óta foglalkozom korrepetálással, magántanítással, a COVID alatt pedig ennek az online módon történő gördülékeny és hatékony módját is kitapasztaltam. Személyesen Szegeden és környékén bárhová elmegyek, de hozzám is lehet jönni.

A módszereimet illetően rugalmas vagyok, felmérem, hogy milyen jellegű fejlesztésre van szükség, legyen az beszéd- és íráskészség, hallott vagy olvasott szövegértés. Kedvenc tanítási területem a nyelvtani fejlesztés, ez rengeteget dob a nyelvi magabiztosságon, de persze nem untatok vele senkit a végtelenségig, ha nem feltétlenül szükséges :-)

Várom, hogy együtt dolgozzunk, írj, hívj bátran!
Tanít mégangoltVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA