Peng Mátyás+36-30-646-47-92, mmatyasp@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: BA Diploma régészet
Foglalkozás: Egyetemi hallgató
Max. szintközépszint
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenELTE BTK 8 ker. Budapest, Múzeum krt. 4
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok! Mesterszakos régészhallgató vagyok az ELTE-n. Egy évig a BME gépészmérnöki szakára is jártam. Emelt szintű érettségit Történelem, Matematika, Angol tárgyakból tettem, emellett B2 szintű német nyelvvizsgám is van. Rengeteg szépirodalmat olvasok. Oktatás során célom minél jobban megismerni a diákot, hogy a személyiségéhez igazodva tudjuk megtanulni a leckét. Célom, hogy oldott, barátságos hangulatban tanuljunk, és hogy megismertessem a diákkal a tanulás örömét!
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat, matematikát, németet, történelmet

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, németet, szolfézst, zongorát

Szentendrei Balázs+36-20-229-82-89, bszentendrei4@gmail.com
Életkor: 45 én év
Végzettség: Főiskola, Egyetem
Foglalkozás: Tanár
Max. szintkezdő, középhaladó
TanulónálGyőr+20km-es körzet
Saját helyszínenGyőr Kárpát utca, ill. online
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébTapasztalt nyelvtanár vagyok. Győrben élek, de rugalmas vagyok, így akár 15-20km-es körzetben is tanítok. Angliában éltem 2 évet, illetve Németországban is tanítottam Angol nyelven. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem egészen a C2,es nyelvvizsgát bezárólag, Telc, Euroexam, Origó, Cambridge nyelvvizsga-típusokban, de szívesen korrepetálok, illetve készítek fel (emelt) érettségire, állásinterjúkra egyaránt.
Beszédcentrikus, következetes, humoros óravezetés jellemez. Online is vállalok órákat! Skype, discord, Zoom, Teams, webex... stb :)

Biológia tantárgyból, általános illetve középiskolai fokon korrepetálok, készítek fel diákokat, felvételire.

Gitároktatást vállalok: Kezdő, újrakezdő, illetve középhaladó szinten (akusztikus gitáron)
Tanít mégangolt, biológiát

Horváth György+36-70-552-45-11, jetike@gmail.com
Életkor: 41 év
Végzettség: Főiskola
Foglalkozás: Előadóművész
Max. szintprofesszionális
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen(1.) Bp.,13.ker.Szent István krt.
(2.) Bp., 11.ker. (Őrmező) Igmándi utca
Óradíj7000 Ft/60 perc
EgyébSzeretettel várom a gitározni tanulni vágyókat a teljesen kezdőtől a haladó szintig.
Kor nem számít! Lehet, hogy érdeklődsz a zene iránt vagy fiatalabb éveidben gitároztál és szeretnéd újra kezdeni. Nem maradtál le semmiről. 25 éves tapasztalattal, 18 éves tanítási rutinnal a hátam mögött szeretném megmutatni mennyi lehetőség rejlik a zenében, amit egyben az életedben is tudsz hasznosítani (koncentráció, kreativitás, relaxáció, készségfejlesztés...stb.)
Ha elakadtál segítek megmutatni hogyan tovább. Előképzettség nem szükséges.
Tanít mégzeneelméletet

Szűcs Gábor+36-70-327-80-16, tunyogiszucsgabor@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Debreceni Egyetem: történelem- és angoltanár (MA); gitár- és zenetanár
Foglalkozás: tanár
Max. szintminden szinten
TanulónálBudapesten bárhol, online
Saját helyszínenBudapest: 14. kerület: Pillangó Park, 13. kerület: Victor Hugo utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Üdvözletem!

A nevem Tunyogi Szűcs Gábor. Gitárt, történelmet és angol nyelvet oktatok Budapesten.
Szeretem mindazt amit tanítok és nem csupán hatékonyan megtanítom, hanem segítek, hogy te is megszeresd.
Hat éves gyakorlattal rendelkezem, gyerekeket és felnőtteket egyaránt nagy tapasztalattal tanítok.

Közvetlen, figyelmes, de célratörő és határozott stílusban végzem a munkámat. Órarendem rugalmas, hétvégén is vállalok órákat.

Az első óra ingyenes, próbáld ki bátran! Módszereimről, érdekes tudnivalókról alább találsz leírást tantárgyanként. Ha kérdésed van, keress bátran!
+36703278016

Kezdő gitárosoknak:
Hogy megtanulj gitározni, két dologra lesz szükséged. Gyakorlásra és egy hangszerre.
Ha nincs még saját hangszered és nem vagy benne biztos, hogy a gitár neked való, semmi baj. Nyugodtan kipróbálhatod magad az én hangszereimen. A választásban is segítek. Régi hangszereket is helyrehozok.
Megtanítom hogyan gyakorolj hatékonyan, de a fejlődés érdekében heti 2-3 órát rá kell áldozni önálló gyakorlásra. Kezdőként az elsődleges célunk az lesz, hogy megszerezd azokat a zeneelméleti és gyakorlati alapokat, amiknek a birtokában már önállóan is tudsz fejlődni.

Történelem:
A történelem összetett tárgy. A sikeres felvételihez, érettségihez szükség van földrajzi tudásra, fogalmazásra és emberismeretre is, amire a tanórákon nem jut elég idő. Csak az esszéírásnak például külön technikája, szemlélete és pontozása van és a legtöbb tanulót nem készítik fel rá. Fő célom az, hogy ezeket a hézagokat lefedjem, a hiányosságokat pótoljam és kapcsolatot teremtsek a különböző leckék, tananyagok között, hogy a történelem érthető és érdekes legyen.

Angol:
Az angol nyelv megtanulása nem csak a sikeres tanulmányokhoz és a kommunikációhoz fontos. Egy egész világot nyit ki az ember előtt. Az internet segítségével az ember akármihez is kezdjen, sokkal előnyösebb helyzetben van, ha megérti az angol nyelvet. A házi feladatokkal, gyakorlatokkal, szótárakkal elsősorban ezt segítem elő, az érdeklődési körödnek megfelelő feladatokkal. Míg a tanórán elsősorban a nyelvtan és a beszéd kapja a hangsúlyt.
Ha az időjárás és a tanuló életkora megengedi, szeretek szabadtéri, városi órákat is tartani. Tapasztalatom szerint a nyelvtudás jobban megmarad, ha az élményhez, helyhez köthető.
Tanít mégangolt, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA