Kovács Dávid+36-30-839-83-79, bombadilbass@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: zenész, zenetanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9.ker. Liliom u.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébBEMUTATKOZÁS
Kovács Dávidnak hívnak és basszusgitározással foglalkozom, valamint basszusgitár oktatással. Ezek mellett szolfézs és zeneelmélet oktatást is vállalok.
Legtöbbször a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekarban láthat a nagyérdemü.
Tanulmányaimat jazz konzervatóriumban kezdtem, majd késöbb a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem diplomát mint jazz- basszusgitár előadóművész.
Diplomázásom után iskolai keretek között a Bodajki Hang- Szín- Tér Szakgimnáziumban tanítottam, illetve párhuzamosan vállaltam magántanítványokat is. Ezek mellett számos hazai pop és jazz produkció részese lehettem.
Kezdőktől haladókig mindenki jelentkezését várom. Számomra a hangszeres tudás nem csak teknikai tudást foglal magában, hanem fontosnak tartom az elmélet elsajátítását és a zenei összefüggések átlátását.
https://youtu.be/A8-aDJlvO8g
https://youtu.be/NaGpO4GPgLc
https://youtu.be/tfnaUfKSk7A
https://youtu.be/gVJcIn4ex_8
https://youtu.be/BnoWDViY7Do
Tanít mégbasszusgitárt, zeneelméletet

Oláh Szabolcs06-20-391-02-62, szabolcsolah82@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség:
Foglalkozás: jazz-gitár előadóművész, tanár
Max. szintprofi
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Szeszgyár u.
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb2005-ben szereztem diplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz-gitár szakán. Ezt követően a hazai jazz-élet kiemelkedő zenekaraiban játszottam, többek között a Fekete-Kovács Kornél Quintetben, a Dés András Trióban és Szőke Nikoletta Triójában, valamint a Modern Art Orchestrában, melynek egyik zeneszerzője és hangszerelője is voltam. Az elmített zenekarokkal valamint saját Quartetemmel és Quintetemmel számos albumot rögzítettünk. Hazai és nemzetközi versenyek nyertese is voltam zeneszerzőként, hangszerelőként és zenekarvezetőként.
2002 óta tanítok gitárt magánúton, valamint kisebb-nagyobb megszakításokkal közalkalmazottként is dolgoztam az Albertirsai AMI, a székesfehérvári Lauschmann, az újpesti Erkel Gyula AMI és a halásztelki Hunyadi Mátyás Zeneiskola gitártanáraként.
Szívesen oktatok a gitár mellett jazz-elméletet és hangszerelést.
Tanít méggitárt, hangszerelést, zeneelméletetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA