Mészáros Gergely+36-30-959-22-05, fejlodjgergovel@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: tanár, manager
Max. szintközépiskolai szint
Tanulónál megbeszélés szerint
Saját helyszínen 11. kerületben és online
Óradíj 8 000-10 000 Ft/60 perc
Egyéb6 éve mentorként segítek gyerekeket a tanulásban. Magyart, történelmet, földrajzot, művészettörténetet, természetismeretet, kereskedelmi ismereteket és tanulási módszereket tanítok, elsősorban általános és középiskolás diákoknak.

A tanári szerepfelfogásomat a mentor fejezi ki legjobban. A tanítvánnyal és a szülővel közösen tárjuk fel a fejlesztendőket, majd egyénre szabott programot dolgozok ki, amit rendszeresen nyomonkövetünk, a szülővel és a tanulóval beszélgetünk az előrehaladásról.

Az emberközpontú tanításban hiszek, a gyermeket partnernek tekintem, akivel a közös célokért dolgozunk. A tanulási nehézségek mögött gyakran húzódnak meg lelki tényezők, vagy az iskolai működés diszfunkcionális elemeiből adódó kommunikációs problémák. A figyelmem ezekre is kiterjed.

Oktatási módszereimet a projektszemlélet és a 'bevonó menedzsment' határozza meg, amit a nagyvállalati környezetben szerzett oktatói gyakorlatomból dolgoztam át a gyerekek számára.

A középiskolai felvételi felkészítésre önálló programom van, aminek hatékonyságát a korábbi évek felkészítési eredményei igazolják.

Kereskedelmi szakon tanulók számára segítséget tudok nyújtani az ágazati alapvizsgára és a szakmunkásvizsgára való felkészülésben, beelértve a portfólió elkészítését is.

Várlak benneteket szeretettel!
Tanít mégföldrajzot, magyar nyelv és irodalmat, művészettörténetet, tanulásmódszertant, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA