Décsei Noémi+36-30-174-44-11, noemi.fejlesztohaza@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Fejlesztőpedagógus
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline vagy saját helyszínen
Óradíj5000 Ft/60perc
EgyébSziasztok!
A nevem Noémi.

Az anyanyelvem magyar. Angol a 2. nyelvem.
Nyelvi tapasztalatomat és tudásomat Angliában szereztem, ahol több évet laktam és tanultam. Budapestre költözve egy nemzetiségi óvodában tanítottam 4 évig.

Jelenleg magyart és angolt, mint idegen nyelvet tanítok gyerekeknek és felnőtteknek.
Csoportos és egyéni órákat tartok online különböző korosztályoknak.
Az óráimon leginkább a kommunikációs készségekre szeretek koncentrálni, de emellett időt fordítok a nyelvtan gyakorlására is.
Online játékgyakorlatokat, tanuló kártyákat, könyveket, zenéket használok az óráimon és mindent illusztrálok a jobb megértés érdekében, hogy érdekesebbé, élményekben gazdagabbá tegyem a nyelvórát minden korosztály számára.

Ha úgy érzed, hogy neked vagy gyermekednek szüksége van magyar vagy angol nyelvű segítségre, fordulj hozzám bizalommal.
Remélem még hallok felőled.
Tanít mégangolt

Takács Péter+36-20-526-78-68, ta.peter.t@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: Egyetemi diploma
Foglalkozás: Tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi)
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenLakás,online
Óradíj5000 Ft/45 perc
8000 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tapasztalattal vállalok magyar mint idegen nyelv tanítást francia, angol és német közvetítő nyelven; gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Tanít mégfranciát

Fazekas Edit+36-20-958-59-68, edith.fazekas@gmail.com
Életkor: 57 év
Végzettség: angoltanár
Foglalkozás: tanár és fordító
Max. szintprofi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj2800-3500 Ft/45 perc
EgyébÉrdekes, beszéd centrikus órák 28 év tapasztalattal!
Éltem külföldön, tehát a beszélt nyelvet tanítom, nem a szótárit :- )
Felkészítelek állásinterjúra, IELTS, Gazdálkodó, Oeconom, Kitex, Origó, BME közép- vagy felsőfokra, érettségire. Tananyagra nem kell költened, azt én adom. A házi feladatot az órán kívül javítom, hogy minden percet gyakorlással tölthessünk.
Reggel 8 és du 3 között az óradíjam 2800 Ft/ 45 perc. Du 3-tól este 8-ig 3500 Ft/ 45perc.
Kérlek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot, mert a telefont ritkán tudom felvenni.
Tanít mégangolt

Szabó László Péter+36-30-852-50-62, laszlo.peter.szabo31@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Nemzetközi kapcsolatok diplomácia szakirány
Foglalkozás:
Max. szintalapfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/45 perc
Az első óra ingyenes
Egyéb Kedves leendő diákok és tanulni vágyók!

Szabó László Péternek hívnak, Budapesten a Corvinus Egyetemen végeztem Nemzetközi kapcsolatok szakon. Főállásban nem tanár vagyok, viszont mindig örömmel segítettem a barátaimat és ismerőseimet akik korrepetálásra szorultak.

Mai napig emlékszem, hogy milyen hosszú időn keresztül nem mertem megszólalni angolul, habár a nyelvvizsgáim megvoltak. Akkor múltak el a szorongásaim a beszédet illetően, amikor végre először örömömet leltem a kommunikációban egy külföldi ismeretségnek köszönhetően. Az a célom az órákon, hogy ezek a szorongások elmúljanak a diákoknál, élvezzék, hogy kifejezhetik magukat angolul és úgy beszélgethetnek az órán, ahogy a legjobb barátaik társaságában is szoktak.

Szívesen vállalok kezdőket, haladókat, de olyanokat is, akik beszélgetőpartnert keresnek angol nyelven vagy éppen állásinterjúra készülnének fel.

Várom megkereséseteket! :)
Tanít mégangolt, spanyolt

Bíró Glória+36-30-555-00-32, biroilonagloria@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: angol-magyar szakos középiskolai tanár
Foglalkozás: szabadúszó
Max. szintalkotmányos ismeretek vizsga
TanulónálBudapesten megbeszélés szerint
Saját helyszínen7.ker. Budapest, Rottenbiller utca
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébYeehaw! Glória tanárnő is on the scene.
Ha végre jól akarod magad érezni tanulás közben, jelentkezz hozzám! Minden helyzetből kihozzuk a maximumot - nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Írj vagy hívj bátran!
Miben tudok segíteni neked?
-érettségire való felkészítés angolból, magyarból és társadalomismeretből
-középfokú angol nyelvvizsgára való felkészítés
-A2-B1-es szinten beszélő külföldieknek felkészítés az alkotmányos ismeretek vizsgára
-kommunikációs tréning, hogy beinduljon a buli
Tanít mégangolt, kommunikációs tréninget, magyar nyelv és irodalmat, társadalomismeretet

Barhács Tímea+34-600-263-550, spanyoltanar4@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj
EgyébSzia! A Sevillai Egyetem mesterszakán szereztem meg a tanári diplomámat. 13 éve élek Spanyolországban. Több éves tapasztalattal rendelkezem a tanítás terén. Spanyol és magyar különórákat adok.
Tanít mégspanyolt

Bilinszki Dóra+36-30-572-14-73, bilinszki.dora@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia), Idegenvezető (OKJ), Angol nyelv és kultúra, magyartanár (osztatlan tanári)
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébVégzős tanárszakos hallgatóként néhány éve már foglalkozom nyelvoktatással. Korábban elvégeztem egy Keleti nyelvek és kultúrák (japánológia) képzést, egy évet Japánban tanultam cserediákként, hazajőve pedig idegenvezetői OKJ képzésre adtam a fejem. Mindez informatikai szakközépiskolából indult, így mondhatjuk, hogy számos utat bejártam, mire rátaláltam a fő szenvedélyemre: a tanításra.
Épp ezért jól ismerem a tanulással járó kihívásokat és nehézségeket, a motivációhiányt, az adott nyelvek leginkább gondot okozó pontjait és a zsúfolt magánéletet, ami a leggyakrabban megnehezíti a tanulást. Hidd el, mindenre találunk megoldást :)
Az ország szívében, egy vidéki kis községben élek a Duna mellett, ezért főként online, az otthon kényelméből szoktam órákat tartani, ezáltal a megspórolt üzemanyagárat akár valami hasznosra is költhetjük: egy új szótár, egy idegen nyelvű könyv, Netflix előfizetés a nyelvtanuláshoz, vagy csak tedd félre arra a külföldi útra, amiről mindig is álmodoztál! :)

Amit kínálok:
- nyelv és kultúra nálam kéz a kézben jár, készülj fel rá, hogy a nyelvtani szabályok és a szókincsfejlesztés mellett ki-kitekintünk igény szerint a történelem, az irodalom, a földrajz, a művészetek és a mitológia világába is.
- audiovizuális, interaktív, játékos és élményalapú módszerek, platformok, amik megkönnyítik számodra a tanulást.
- házi feladatok és extra gyakorlatok igény szerint, mert naponta 10-15 perccel már hatalmas sikereket érhetsz el.
- az órákon kívül is fordulhatsz hozzám bizalommal kérdéseiddel, észrevételeiddel.

Remélem, hamarosan találkozunk! :)
Tanít mégangolt, japánt, magyar nyelv és irodalmat

Kovács Pálma+36-20-492-18-34, palmakovacs77@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Olasz szakos bölcsész
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébMeguntad a hagyományos nyelvtanulási módszereket? A közelgő vizsga határideje miatt érzed kényszeresnek a tanulást? Ha fontos neked, hogy az olasz tanárod kreatív és szórakoztató legyen, illetve pontosan tudja, mivel néz szemben egy vizsgázó, akkor nézz be hozzám egy online órára!
A részletesebb bemutatkozást és árlistát a Facebook oldalamon találhatod: www.facebook.com Több év magántanítási tapasztalattal a hátam mögött ezúttal szerettem volna újítani, és az ország különböző területein, vagy határon túl élő magyar diákoknak is segíteni. Úgy döntöttem, hogy elsősorban már online várom a tanulni vágyókat. Nemcsak az olasz kultúrát szeretem, hanem az anyanyelvemre büszke vagyok. Várom szeretettel azokat a nem magyar anyanyelvű diákokat is, akik szívesen megtanulnák a világ egyik legnehezebb, és legkülönlegesebb nyelvét. A magyar órák természetesen angolul zajlanak (angolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezem).
Tanít mégolaszt

Vajeila Szilárd+45-502-817-78, vkszilard@msn.com
Életkor: 31 év
Végzettség: középiskola (románul), anglisztika BA, nemzetközi kapcsolatok Msc (angolul), sporttáplálkozás Msc (spanyolul) DELE B2, DELE C1
Foglalkozás: vallalkozo
Max. szintfelsofok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébVajeila Szilárd vagyok, jelenleg 4 nyelven beszelek anyanyelvi szinten vagy felsőfokon (hu,ro,en,es), emellett portugálul es oroszul tanulok, igy pontosan tudom milyen nehézségekbe ütközik valaki aki épp egy új nyelvet készül tanulni.
Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás élvezetes és praktikus módon kell történjen, ami által a diák nem csak elméleti tudást szerez, hanem olyat, amit bátran tud alkalmazni a mindennapi életben anélkül, hogy a folyamat közben túl sok stressz érje. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy miközben egy nyelvet tanulunk, betekintést kell nyernünk az adott kultúrába, mentalitásba, hagyományokba, gasztronómiába, hogy jobban megértsük az adott nyelv hátterét es ezáltal magas szinten elsajátítsuk az adott nyelvet.
Az én módszerem, valós életbeni helyzetek körüli beszélgetésekre épül, amiben megvan a tökéletes egyensúly az elmélet (nyelvtan, szókincs) és a gyakorlat között (beszéd, szöveg értés, írás), miközben figyelembe veszem a te személyes igényeidet. Mindezek mellet célzottan segíthetek a következőkben:
- Készülni hivatalos nyelvvizsgákra (pl.DELE, IELTS)
- Alapok külföldi munkavállaláshoz
- Javítani a kiejtéseden
- Magabiztosabban kezdeményezz beszélgetést anyanyelvűekkel
EN- My name is Szilárd Vajeila and I can help you to learn hungarian. Hungarian is a challenging language, however,not impossible to learn. I am also speaking spanish and romanian, so if you are native in one of these languages or english, it will be even easier.
MEGJEGYZÉS: Mivel külföldön élek ezért kizárólag online vállalok órákat, valamint ezért kezdődik a telefonszámom + 45-tel, ha küldesz egy e-mailt a telefonszámoddal a vkszilard@msn.com címre szívesen felhívlak egyeztetés céljából.
Tanít mégangolt, spanyolt, románt

Ember Éva+36-30-190-99-29, evaember@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szinthaladó (C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc,
6500 Ft/60 perc
EgyébEgyénre szabott, hatékony nyelvoktatás diplomás, tapasztalt nyelvtanártól. A sikered az én sikerem is. Beszédcentrikus, kreatív órák.
Kisgyerektől felnőttkorig vállalok tanítványokat. Kezdőtől haladó szintig. (német, magyar) Érettségi-, gazdasági nyelvvizsga előkészítő, egyéni és kiscsoportos oktatás.
Speciális tanulástechnikai tapasztalatommal megtalálom a kulcsot az esetleges elakadásoknál. Az óráimon mindegyik nyelvi készséget fejlesztjük a diák és a kitűzött cél elérése érdekében.
Szeretettel várom a jelentkezőket erre a közös útra, amelyben nem csak egy nyelvet, hanem egy gondolkodásmódot, kultúrát is megismersz.
Facebook oldalam, Deutschonline@Spass und Erfolg by EvaEmber Linkedin: www.linkedin.com

Facebook: www.facebook.com
Bis bald 😊

Magántanár vagyok, ezért nyelviskolák kérem kíméljenek.
Tanít mégangolt, németet

Varga Rózsa+36-20-576-24-02, rozsavarga1989@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: törtènelem- filozófia tanár ( De- BTK)
Foglalkozás: magántanár
Max. szintemelt szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen4029 Debrecen, Munkácsy u.
Óradíj
Egyéb Segítek megírni, kidolgozni törtènelem szakdolgozatodat, tèteleidet !! Keress bátran!
Tanít mégáltalános korrepetálást, kommunikációs tréninget, magyar nyelv és irodalmat, szakdolgozatírást, történelmet

Hruby József dr. +36-20-964-26-68, superfect@superfect.hu
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács
Max. szintszakmai felsőfok
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenKeleti pu.-tól 8 perc séta
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébAngol-orosz szakos tanári végzettséggel 28 éve tanítok angol nyelvet magántanárként. 10 évig angoltanár-képzésben is részt vettem több főiskolán és egyetemen, de tanítottam gimnáziumban és általános iskolában is. Egy évet meghívott kutatóként az Egyesült Államokban a Cornell Egyetemen töltöttem, ahol magyart is tanítottam. Jelenleg is tanítok magyart, mint idegen nyelvet. Az angol és az orosz mellett németet is tanítok, ezeket egymással kombináltan is oktatom, például angol oktatási alapnyelven németet illetve oroszt.

Jó hangulatú, stresszmentes órákat tartok, ahol a tudásátadás könnyed és oldott hangulatban történik.

Vállalok felkészítést magyar, nemzetközi, brit és amerikai nyelvvizsgákra, közép- és emelt szintű érettségire, felvételire. Angol/amerikai/ausztrál irodalomból írt szakdolgozatok megírásában, de egyéb angol nyelven beadandó szakdolgozatok fordításában, nyelvi ellenőrzésében is tudok segíteni. Angol nyelvű munkainterjúra, nemzetközi vállalatoknál, külföldön történő munkavégzésre, angol nyelvű előadások tartására is készítek fel tanulókat.
Az órák célja lehet – a tanulók igényeinek megfelelően – nyelvtani rendszerezés, a szókincs bővítése, vagy speciális szaknyelvi ismeretek szerzése pl. üzleti, jogi, műszaki, ipari vagy egészségügyi területen.
Angol nyelvű társalgás – szerintem ez a legfontosabb: beszélgetni tanulóimmal az őket foglalkoztató kérdésekről, a vizsgákról, munkáról és a mindennapi életről, szemezgetni a hírekből, cikkeket olvasni. Mindezek adják össze az angol kommunikációs képességet.
Tanít mégangolt, németet, oroszt

Németh Nóra- beszédközpontú angoltanítás, felkészítés alapfoktól felsőfokig+36-30-613-03-33, noranemeth0117@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: tanári
Foglalkozás: angol és magyar mint idegennyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest, 14. kerület, Pillangó park
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébAz ELTE angoltanári szakán végeztem, tíz év tanítási tapasztalattal rendelkezem, amely során számtalan különböző korosztályú és élethelyzetű embernek tudtam segíteni. Kicsi korom óta szenvedélyesen érdekelnek a nyelvek, így ezt a lelkesedést igyekszem az óráimba is belevinni. Alapszemléletem, hogy támogató légkörben, jó hangulatban lehet a legkönnyebben fejlődni, így az órákat a Te személyiségedhez és céljaidhoz igazítom. A szakmai anyagok jelentős részét én adom. Logikus, rövid magyarázatokra, és sok kommunikációra számíthatsz nálam. Az órák interaktívak, videókat, dalszövegeket, és a való életből vett példákat veszek alapul, így biztosítva, hogy az anyanyelvihez legközelebb legyen a nyelvtudásod. A következőkben tudok segíteni Neked vagy a gyerekednek:
- nyelvvizsgára való felkészítés alapfoktól felsőfokig (nemzetközi nyelvvizsgákra is pl. Cambridge, IELTS)
- szaknyelvi felkészítés (gazdasági, turisztikai)
- érettségire való felkészítés
- korrepetálás
- közös fejlesztő módszer kidolgozása tanulási nehézségek esetén Magam is nyelvtanuló vagyok (német nyelvet tanulok jelenleg), így aktuális tapasztalataim vannak a nyelvtanulás folyamatáról.
Fordulj hozzám bizalommal, és várom a közös munkát! :)
Tanít mégangolt

Szilágyi Valéria+36-70-320-89-18, val.szilagyi@gmail.com
Életkor:
Végzettség: magyar-angol szakos tanár
Foglalkozás: középiskolai tanár, vizsgáztató
Max. szintfelsõfok (angolul beszélõknek)
Tanulónálonline (gyakorlattal) az ország egész területéről
Saját helyszínen10. ker. Kőbánya- Kispest metrómegállónál
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy gyakorlattal és 5 év angol nyelvterületen szerzett tapasztalattal rendelkezem (USA, Anglia); vállalok korrepetálást, pótvizsgára, érettségire, nyelvvizsgára és állásinterjúra, illetve külföldi munkavállalásra való felkészítést is. Az Euroexam Nyelvvizsgaközpontban, a LanguageCert Nyelvvizsgaközpontban, a Telc Nyelvvizsgaközpontban , valamint az ECL NyelvvizsgaKözpontban is vizsgáztatok, alap-, közép- és felsõfokon. Emelt szinten szoktam érettségiztetni. Mester diplomával rendelkezem. Évek óta tanítok üzleti angol nyelvet is.

EGYÉNI ÓRÁKON KÍVÜL KISCSOPORTOS ÓRÁK IS ELÉRHETŐEK KEDVEZŐ ÁRON
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat

Kiss Anita+36-30-768-47-40 (csak WhatsApp), kissanit@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébA diplomám szerint cseh szakos filológus vagyok. 14 éve Argentínában élek és a magyar diaszporában dolgozom, ahol főállásban online tanítok magyart külföldieknek.

Fontosnak tartom a beszédkészség fejlesztését, de figyelek minden más területre is (íráskészség, olvasott szöveg értése, hallásfejlesztés, kiejtés).

Ha úgy döntesz, hogy engem választasz, tartunk egy próbaórát és itt a céljaid figyelembe vételével kijelöljük a közös utat.

Magán és csoportos formában is tanítok.

Két éve a magyar nyelv mellett spanyol nyelvet is tanítok
Tanít mégspanyolt

Sárkány Enikő+36-30-593-80-04, eniko.sarkany7@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Külkereskedelmi Főiskola
Foglalkozás: külkereskedő-magántanár
Max. szintszükség szerint
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest, 17.ker., és Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Kálvin tér
Óradíj6000 Ft/60 perc saját helyszín, 70000,-
EgyébAngol, francia, orosz nyelvből tanítás általános és szakmai – gazdasági, kereskedelmi, külkereskedelmi, idegenforgalmi, jogi – nyelvből kezdőtől a felsőfokig, nagy tapasztalattal rendelkező külkereskedőtől minden korosztály számára. Sikeres felkészítés közép és emelt szintű érettségire, általános és szakmai nyelvvizsgákra egyéni igények figyelembe vételével, kiegészítő anyagok biztosításával, rugalmas időbeosztással.
Vállalom továbbá külföldiek számára magyar, mint idegen nyelv oktatását, kezdőtől a felsőfokig céges tanfolyamokat, fordítást és tolmácsolást Ezen kívül állásinterjúra is felkészítek jelentkezőket és segítek elkészíteni az önéletrajzot az említett nyelveken.
Tanít mégangolt, franciát, oroszt

Elena+36-70-610-05-27, vasylyna1@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok (oroszul beszélõknek)
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen5. ker. Váci u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébGyere hozzám tanulni viccesen és vidáman. Kedvenc tanarnõd, Elena. On-line oktatást is vállalok!
Tanít mégoroszt, zongorát

Vilpponen Edit+36-30-897-26-76, dittanitas@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: mérnök
Foglalkozás: titkár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj1800 Ft/45 perc
EgyébFinnországban élő magyar vagyok. Az idegennyelvekből nyelvvizsgám van, és többéves tapasztalatot szereztem személyes- és online nyelvoktatásban, melyek sikeres nyelvvizsgához vezettek. Az óráim beszédcentrikusak. Minden alkalommal ismétlünk is, tehát sokféle élethelyzetben és sokféle szókincset használva kell feltalálnia magát a diákjaimnak. Merj beszélni ezzel nyersz!
Tanít mégangolt, finnt, németet

Kulcsár-Szabó Anikó+36-30-435-86-46, ksz.anikoo@gmail.com
Életkor: 55 év
Végzettség: általános és középiskolai magyartanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline vagy Budapest, 13. kerület, közel az Árpád hídhoz
Óradíj5000 Ft/60perc
EgyébA magyar nyelv szabályai, a verselemzés módszerei nem olyan rémesek, ahogy talán eddig tapasztaltad. Ha türelemmel fogadnak, sokféle munkaformával közelítjük a tudás megszerzését, játékkal vegyítjük, meg fogod szeretni.
Több, mint húsz éve magyar nyelvet és irodalmat általános és középiskolában is tanító, általános és középiskolai tanári diplomával, szakvizsgával rendelkező magyartanár vagyok, akinek a szakmája a hobbija is. Másfél éve vagyok magántanár, egy éve már csak ebből élek, s elmondhatom: nagyon-nagyon szeretem a munkámat. Saját feladatgyűjteményeim, játéktáram segíti a tanítást. Fél éve elkészítettem saját honlapomat is, a literagramm.hu oldalt, melyet elsősorban tanítványaimnak szántam. Érettségire, általános iskolai felvételikre való felkészítést, korrepetálást vállalok magyar nyelvből és irodalomból.
A magyar nyelvet külföldieknek is tanítom, angol közvetítő nyelvvel. Itt is sokféle módszert alkalmazok úgy, hogy a kommunikációra nagy hangsúlyt fektetünk tanulás közben.
Elsősorban online tanítok, de fogadok a XIII. kerületben is tanítványokat.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Tóth Emőke+36-20-775-90-86, emcsibaba92@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: magyar szakos tanár
Foglalkozás: magyar mint idegennyelv tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline (Skype)
Óradíj24 €
EgyébMagyarszakos diplomával rendelkező alsós tanító vagyok. Mesterdiplomáim: játékmentor, drámapedagógus.

Imádom a magyar nyelv szabályait és játékosságát! E kettőt ötvözve, személyre szabva tanítom a nyelv szépségeit diákjaimnak.
7. éve tanítok magyart mint idegen nyelvet. Diákjaim között tudhatok egy amerikai ügyvédet, budapesti francia cégvezetőt, de sok kétnemzetiségű kisgyermekkel is dolgozom.
A magántanítás mellett 5 évet dolgoztam általános iskolában, így az iskolarendszerről is tudok mindenféle információt nyújtani, készülhetünk szintfelmérő- vagy osztályozó vizsgákra egyaránt!

Az alábbi link oldalam, ahol a módszereimet, ötleteimet láthatjátok referenciaként:
www.facebook.com
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat

Dienes Andrea+36-20-207-99-48, bukovarigile@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintáltaláns iskola
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 3. és 10. kerület
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébTanító, fejlesztőpedagógus és mozgásfejlesztő vagyok.
A tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztése óvodáskorban kezdődhet, felső korhatár - szinte - nincs!
A szülőkkel történő beszélgetés után a képességek és a tudásszint felmérése történik meg, majd elkezdődik a közös munka. Óvodásoknak: iskolaelőkészítés
Iskolásoknak: az egyes tantárgyak meg - illetve szükség esetén újratanítása.
A foglalkozások mindig a gyermek tudásszintjéhez és aktuális állapotáoz igazodnak.
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, magyar nyelv és irodalmat,

Nikolett Klement+36-70-458-50-08, nikolett.klement12@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: nemzetközi kapcsolatok elemző
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok, szaknyelv vizsga
TanulónálSzeged, illetve online
Saját helyszínenSzeged, illetve online
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb Nyelvtanulás jó kedvvel egyedi igények szerint. Több éves magán nyelvtanári múlttal, angol és spanyol nyelvi órákat tartok kezdőtől egészen felsőfokú szintig. Angol-spanyol alapdiplomával, illetve nemzetközi kapcsolatok mester diplomával rendelkezem, így szeretem óráimat kulturális és civilizációs ismeretekkel is színezni. Hiszem, hogy a nyelvtanulás bárkinek lehetséges, csupán meg kell találni a személyreszabott, megfelelő módszereket, amelyek után motivált tevékenységgé forrhat ki a tanulás folyamata.

Ha nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülnél, vagy csupán szeretnéd felfrissíteni régebben megszerzett ismereteidet, várlak szeretettel online interaktív óráimon.

Keress bátran a részletekért!
+36704585008
Tanít mégangolt, spanyolt

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: mester diploma
Foglalkozás: angoltanár, magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanár
Max. szintfelsőfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanulók!

Okleveles angoltanár, illetve magyar nyelv – és beszédfejlesztő tanár vagyok, emellett pedig spanyol és magyar nyelvet is tanítok (ez utóbbit külföldieknek). ONLINE magántanárként dolgozom, és több mint 12 éve foglalkozom nyelvoktatással. Egyedi tanítási és javítási módszerekkel, valamint rengeteg kiegészítő anyaggal igyekszem óráimat interaktívvá és a lehető leghasznosabbá tenni. A modern online magántanítás módszertanából oklevelet szereztem.
A hangsúlyt a természetes és spontán kommunikációra helyezem, ezenkívül azonban minden más területen (íráskészség, hallásfejlesztés, olvasott szöveg értése, kiejtés, nyelvtan, kultúra) is alapos tudást tudok biztosítani.
Magyar és külföldi céggel is dolgozom együtt, referenciával rendelkezem.

Munkám során a következőket tudom nyújtani Neked:
- sikeres általános vagy üzleti nyelvvizsgát fogsz tenni
- nyugodtan és felkészülve veszel majd részt egy állásinterjún (életrajzírásban és motivációs levelek megfogalmazásában is segítek)
- hatékonyan tudsz velem készülni akár közép – vagy emelt szintű érettségi vizsgára
- előadásmódod és prezentációs képességeid is javulni fognak angol és magyar nyelven egyaránt
- közösen fejlesztjük business angol szókincsedet
- nagyobb önbizalommal rendelkezel majd beszéd közben, és belátható időn belül már jóval magabiztosabban fogod tudni kifejezni a gondolataidat
- különféle hangképzési technikák és beszédszándékok elsajátítása a természetesebb hangzás érdekében
- igény szerint: brit kultúra és általános országismeret

Az óráimat Skype-on tartom, de egyéni preferencia esetén más platformra is tudok váltani.
Tanít mégangolt, spanyolt

Heidrich-Kovács Erika+36-30-911-75-26, angolobuda@gmail.com
Életkor:
Végzettség: angol/orosz nyelvtanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, 3. kerület, Vörösvári út (Rendelőintézetnél)
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébTöbb mint 15 éve tanítok angolt minden korosztálynak: óvodásoktól a felnőttekig, egyénileg, nyelviskolában, cégeknél és iskolai keretek között is. Ha iskola mellett szeretnél segítséget kérni, nyelvvizsgára készülsz vagy szeretnél megismerkedni az angol, ill. orosz nyelvvel, szívesen segítek.
Az órákon a változatos feladatok (szöveg, zene/dal, kép) és jobb agyféltekés tanulási módszerek alkalmazásával szinte 'ragad rád' a nyelv. Nagyon türelmes vagyok és ha kell többféleképpen is elmagyarázom, ami gondot okoz. De persze Te is kellesz hozzá!

Angol: vállalok minden típusú nyelvvizsgára felkészítést C1-ig (több tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát ezen a szinten), gazdasági, kereskedelmi szaknyelv tanítását, valamint korrepetálást és kicsiknek játékos bevezetést a nyelv világába Orosz: teljesen kezdő szinttől a középfokig vállalok nyelvoktatást, nyelvvizsgára felkészítést Magyar/Hungarian: Magyar nyelv tanítása külföldieknek / I'm teaching Hungarian for foreigners.
Max. 2-3 fős csoportoknak valamint intenzív nyelvoktatás esetén - kedvezmény.
Részletek:
w: angolobuda.blogspot.com
m: +36-30-911-75-26
Számlaképesen.
Akár online, akár a 3. kerületi helyszínen várlak szeretettel!
Tanít mégangolt, oroszt

Szabó Júlia06-1-202-46-51
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsõfok
Tanulónál-
Saját helyszínen12. ker Királyhágó tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTörténelmet, művészettörténetet, filozófiatörténetet, latint, ógörögöt, irodalmat, helyesírást (S.N.I., autizmus), külföldieknek magyar nyelvet tanítok. Jelentkezés csak telefonon.
Tanít mégáltalános korrepetálást, latint, magyar nyelv és irodalmat, történelmet



VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA