Földesi Andrea+36-70-215-09-40, 787-18-53, cornelius006@gmail.com
Életkor:
Végzettség: ELTE matematika tanár
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen7. ker. Városligetnél, Keleti Pu.-hoz közel
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb15 éve foglalkozom a különbözõ fõiskolák, egyetemek hallgatóinak Zh.-ra, vizsgára való felkészítésével. Módszereim célirányosak és hatékonyak, tanítványaim sikeresen teljesítenek, analízis, valószínûségszámítás, operációkutatás, lineáris algebra tárgyakból. BME-s A1, A2, A3 ill. G1, G2, G3 tárgyakat is oktatom.
Tanít méganalízist, gazdasági matematikát, lineáris algebrát, operációkutatást, valószínûségszámítást

Csapp Orsolya+36-30-190-54-10, csapporsi@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Gimnáziumi matematika-fizikatanár
Foglalkozás: Gimnáziumi matematika-fizikatanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébBajban vagy a matekkal? Tanulni kellene, de nem érted?
Felvételire készülsz, vagy talán érettségire? Talán idegen nyelven tanulod a matekot, ami nehézséget okoz?

Középiskolai matek-fizikatanár korrepetálást vállal, akár németül vagy angolul is.

Minden élethelyzetre felkészítelek, akár érettségi, központi felvételi előtt állsz, esetleg javítanál a félévi átlagodon, vagy az egyetemi matekkal akadtak nehézségeid.

Ha szeretsz játékosan tanulni. Ha úgy érzed, elkél a segítség. Ha csak nem érted a logikát, keress bizalommal és segítek!

Tantárgyak:

matematika (érettségi emelt-/közép szinten. felvételi (gimnáziumba vagy egyetemre), segítség a házi feladatokban, egyetemi tantárgyak)
fizika
és mindez német vagy angol nyelven is

Jelentkezés:

mathlightspeed@gmail.com vagy csapporsi@gmail.com email címen
Vagy a +36-30/190-5410 telefonszámon
További információkért és későbbi tananyagokért látogass el a mathlightspeed.blogspot.com honlapra!
Tanít méganalízist, algebrát, fizikát

Török Csaba06-70-229-13-13 (08-22 óráig, hétvégén és ünnepek alatt is), matematikus1@gmail.com
Életkor:
Végzettség: matematikus
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi (angolul, németül is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Astoria
Óradíj16.000 Ft/45 perc
Egyéb HATÉKONY ONLINE OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! MATEMATIKA, FIZIKA, KÉMIA EGY HELYEN!

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás. A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár.

A matematika szinte minden ágát a legfelsőbb szintig oktatom (pl. analízis 1/2/3., lineáris algebra, differenciálegyenletek, statisztika, komplex függvénytan, diszkrét matematika, kvantitatív módszerek). E tárgyakat angolul is tanítom, a következő bekezdés szerinti díjazás mellett.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, Milestone, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszint elérésében segíteni tudok matematikából, fizikából és kémiából is (pl. IB SL/HL Diploma, GCSE A-Level, SAT, ACT, GMAT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire matematikából és fizikából. Több száz idegennyelvű tankönyvem és feladatgyűjteményem segíti a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az egyéni oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 19.000 Ft/45 perc.

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől (pl. Bolyai, Zrínyi, Kalmár, Kenguru, Arany Dániel, Vermes, Mikola) egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az utóbbi 30 év feladatsorai valamennyi nagy múltú verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 19.000 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 21.000 Ft/45 perc.

Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet. Akár szombaton is van lehetőség magánórára.

Óráimat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető. Átmenetileg az órákat csak online formában tudom megtartani.

TANULÓPÁROKNAK az alapóradíj CSUPÁN 9.000 FT/45 PERC fejenként (magyar tananyag esetén). A díjról természetesen számlát tudok adni. Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot találni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem.

Díjaim az átlagosnál magasabbak, de tapasztalatom, hatékonyságom, elkötelezettségem is az. Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön belül mely részletek szoktak megértési nehézséget okozni, és sokéves munkám során kiérlelt módszerekkel, magyarázatokkal segítem diákjaimat túljutni ezeken. Speciális igények széles körének tudok megfelelni (pl. tanulási nehézségek kezelése, idegen nyelvű tananyagok, tehetséggondozás, érettségiző diákok további támogatása egyetemi tanulmányaikban).

Általános- és középiskolás diákok számára szülő általi megkeresés esetén 45 perces, ingyenes próbaórát ajánlok, így a szülő és a diák is minden kötöttség nélkül megismerheti az oktatás menetét. Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke felkészítését, számíthat rám.

Tel: 70-229-1313, 08-22 óráig, hét végén és ünnepek alatt is.
Tanít méganalízist, fizikát, gazdasági matematikát, geometriát, kémiát, lineáris algebrát, mechanikát, operációkutatást, statisztikát, valószínűségszámítást

Kővári Imre+36-20-257-71-18, wms2m2@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Matematika, Gazdaság informatika, Mérnökinformatika
Foglalkozás: Rendszerszervező, Projekt vezető
Max. szintEgyetem, munkahelyi
Tanulónálonline
Saját helyszínen1026 Budapest Bimbó út
Óradíj7000 Ft / 50 perc
EgyébSzia!

Évtizedes tapasztalattal, ELTE matematikus és BME mérnökinformatikus diplomával szívesen segítek:
- ZH-kban
- Beadandókban
- Vizsgákban
- Házi feladatokban
- Dolgozatokban
- Közép és emelt matematika érettségiben
- Közép és emelt informatika érettségiben
- Szakdolgozatokban és egyéb felkészülésekben.
Állandó korrepetálást vagy alkalmi jellegű felkészítést is vállalok.
Témakörök, amikben tudok segíteni:
- Matematika: a középiskolai tárgyak mellett egyetemi tantárgyakban is
például Algebra, Analízis, Diszkrét matematika, Valószínűségszámítás, Statisztika, Alkalmazott analízis, Folytonos és diszkrét modellezés, differenciálegyenletek, operációkutatás
- Közgazdaságtan, pénzügy, számvitel, mikroökonómia, makroökonómia
- Informatika: a középiskolai tárgyak mellett egyetemi tantárgyakban is például programozási ismeretek, algoritmuselmélet, fejlesztési módszertanok, adatbázisok, SQL
- Marketing tárgyak
- HR tárgyak
- Bérszámfejtés
- Társadalomtudomány
- Egyéb iparágakban használt szoftverek
Több programozási nyelvet ismerek és használok is: C, C++, C#, Java, JavaScript, Python, Script nyelvek
Ezeken kívül egyéb iparági alkalmazások gyakorlott ismerete és fejlesztése, mint R, Mathlab, SPSS, JIRA, : MySQL-MSSQL, SAP, SAS, PowerBI

Az oktatás helyszíne személyesen Budapesten vagy kommunikációs eszközökön, mins Skype, Teams, vagy egyéb általad preferált szoftver.
Az idők folyamán sok tárggyal és problémával találkoztam, ha valamilyen témában segítséget keresel, keress nyugodtan telefonon vagy e-mailben!
Tanít méginformatikát, kontrollinget, pénzügyet, programozást, szakdolgozatírást

Boda Ádám+36-20-589-77-27, boda.adam9309@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség: Általános iskolai és gimnáziumi tanár
Foglalkozás: Magániskola vezetése (matematika - fizika - történelem - magyar magántanítás)
Max. szintEgyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen1089 Budapest, Bíró Lajos utca
Óradíj5000 Ft.-tól / 50 perc
Egyéb Kedves Szülők és Diákok!

✏️ Bemutatkozás
Boda Ádám vagyok, az ELTE-n végeztem tanárszakon, kilenc éve tanítok magántanárként, az elmúlt három évben pedig különböző intézményekben szereztem iskolai szakmai gyakorlatot (ELTE Radnóti / ELTE Trefort / Deák Diák Általános Iskola). Ha szeretnének szakmailag megfelelő, ugyanakkor lendületes, hangulatos órákat venni, akkor keressenek meg bátran! :)

❓Mire készítünk?
- Központi felvételire (magyarból és matekból)
- Közép és emelt szintű érettségire (magyarból, matekból, fizikából)
- Általános korrepetálásokat / tehetséggondozó órákat / pótvizsgára felkészítéseket is tartunk

💻Honlapunk: www.sulicenter.hu
Keresse fel honlapunkat, ahol részletes információt talál! Hamarosan központi felvételire készítő videók is elérhetőek lesznek rajta!

✏️ Központi felvételi előkészítő
Az egyik fő területünk a központi felvételire való felkészítés. Két kiváló kollégámmal, Fábry Pállal (magyar) és Csapp Orsolyával (matek) közösen tartunk nyolcadikosoknak, hatodikosoknak és negyedikeseknek egyéni / páros (tehát két fős) / kiscsoportos (három-négy fős) kurzusokat, melyeken az alapoktól indulva az összes feladattípust végigvesszük, hogy kellő rutint és ismeretet szerezzenek diákjaink, mire elérkezik a felvételi ideje. A kurzusok online zajlanak, heti 1 matekos és 1 magyaros alkalmat szoktunk ajánlani (egy-egy alkalom 50-50 perces). A központi felvételi előtti hetekben, hónapokban próbafelvételiket tartunk, amiknek célja, hogy a valódi megmérettetés előtt a tanulóknak lehetőségük legyen átélni egy-egy vizsgaszituációt. Igény szerint a központi felvételi szóbeli részére is tartunk felkészítő alkalmakat.

✏️ Érettségi előkészítő A másik fő területünk az érettségire való felkészítés. Matekból, magyarból és fizikából van lehetőség nálunk készülni közép vagy emelt szintű érettségire. Lehet egyéni oktatásra jelentkezni (tehát amikor egy diákkal foglalkozik egy tanár), de a két fős (vagy a 3-4 fős, kiscsoportos) órák is ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, hiszen a tanulók itt egymást motiválják, és közösen dolgoznak. Az oktatás online zajlik, egy alkalom 50 percet vesz igénybe.

✏️ Hogyan indul el egy páros / kiscsoportos kurzus?
Két módja van egy páros / kiscsoportos tanfolyam elindításának:
1) Keresnek maguk mellé egy diákot (osztálytársat, barátot stb.). Egy online teszt kitöltetésével ellenőrizzük, hogy hasonló szinten van-e a két diák, majd ezután keresünk egy közös időpontot.
2) Feliratkoznak a listára, majd egy matematikai, illetve magyar nyelvi online teszt kitöltése után egy hasonló tudásszintű diákkal összeállítjuk az adott tanulót. Végül kiválasztunk egy olyan időpontot közösen, ami mindenkinek megfelel.

✏️ Tanítási módszer
A tanítási módszer szerintünk egyéntől függ, a diákok igényeinek megfelelően kell kialakítani. Próbáljuk közérthetően, a lehető legegyszerűbben elmagyarázni az adott anyagot. Jókedvvel is lehet tanulni, mint fiatal tanárok arra törekszünk, hogy kellemes hangulatban, élményszerűen teljen a tanulás.
A kurzusokon elsősorban feladatlapokat oldunk meg, hogy minél jobban rutinszerűvé váljon a feladatelsajátítás. Ha valakinek valamilyen feladattípus nem megy, akkor arra kitérünk, és kap külön házit is belőle. Házi feladat mindig szokott lenni, az elején kevesebb, közeledve a felvételi felé egyre több, a végén teljes feladatlapokat kell majd otthon is megoldani.

✏️ Speciális igények
Bármilyen igényt szívesen meghallgatunk, keressenek bizalommal. Az alap felállás a fentebb leírtak, de nyitottak vagyunk különböző módosításokra (pl.: órák hosszának vagy a képzés idejének megváltoztatása / négynél több fős tanfolyamok indítása stb.).

✏️ Árak
Egyéni alkalom matek/fizika/történelem: 8.500 ft. / 50 perc
Egyéni alkalom magyar: 7.500 ft. / 50 perc
***

Páros alkalom matek/fizika/történelem: 5.500 ft. / fő / 50 perc
Páros alkalom magyar: 5.000 ft. / fő / 50 perc

📧 Bármilyen kérdéssel forduljanak hozzám bizalommal!
E-mail: boda.adam9309@gmail.com
Telefon: +3620 589 7727
Tanít mégfizikát, magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Temesy Ágnes+36-30-308-14-35, temesy.agi@t-online.hu
Életkor: 56 év
Végzettség: gyógypedagógus diploma
Foglalkozás: gyógypedagógus
Max. szintalsó tagozat
TanulónálBudapesten 1. 2. 3. 4. 12. 13. 14. kerületekben, Solymáron, Ürömön, Pilisborosjenőn, Budakalászon
Saját helyszínenBudapest 3. kerület
Óradíj
EgyébDerűs, türelmes, empatikus személyiség vagyok. Kétszakos gyógypedagógus diplomám és két pedagógus szakvizsgám van, de ami ennél talán még fontosabb, 30 év tanítási, fejlesztési tapasztalattal rendelkezem. Játékos feladatokkal, gyakori tevékenységváltással, motiváló eszközökkel tanítok, fejlesztek.
Hagyok elég időt a tanultak begyakorlására. Úgy tervezem a foglalkozások feladatait, hogy a gyerekek jussanak sikerélményhez, hogy megmaradjon vagy kialakuljon bennük a pozitív hozzáállás a tanuláshoz. Vállalom:
óvodások iskolaelőkészítését, tanulási nehézséggel küzdő alsó tagozatosok felzárkóztatását, diszlexia, diszkalkulia részképességzavarok terápiáját, komplex gyógypedagógiai fejlesztést ( figyelem, munkamemória, finommotorika, szem-kéz koordináció, síkbeli és tárbeli orientáció, logikus következtetések, megfigyelőképesség, testséma, szerialitás, szóbeli kifejezőkészség, stb.fejlesztése), egyéni tanrendes alsó tagozatosok otthoni oktatását, osztályozó vizsgára való felkészítését
Tanít mégáltalános korrepetálást, fejlesztőpedagógiát, gyógypedagógiát, iskola-előkészítést, magyar nyelv és irodalmat

Varga Zsuzsanna+36-70-226-63-58, varga.zsuzsanna1026@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: Főiskola
Foglalkozás: Tanító
Max. szintAlsó tagozat
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest 21. ker.
Óradíj4.500,- Ft/45 perc
EgyébKedves Szülők és Gyerekek!
30 év tanítói tapasztalattal rendelkezem, 59 éves vagyok. Vállalok iskolaelőkészítőt nagycsoportosoknak, korrepetálást, fejlesztést, 8 osztályos gimnáziumba felvételi előkészítést a XXI. kerületben, saját lakásomon. Online is megoldható, de ezt a tanulási formát csak 3. osztálytól javaslom.
Nagy gyakorlatom van SNI-s gyerekekkel való foglalkozásban: autisták, ADHD-s, részképesség zavarokkal rendelkező tanulókkal is szívesen foglalkozom.
Egyéni tanrendeseket is szívesen látom, készítem fel a félévi, év végi vizsgákra.
Időpont: megbeszélés szerint, hétfő - péntek 9.00 órától 18.00 óráig.
Tanít mégangolt, általános korreptelást, iskola-előkészítést, magyar nyelv és irodalmat

Dudinszky Emil+36-70-335-56-47, sikeresemil@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: Tanító
Foglalkozás: Tanító
Max. szintAlsó tagozat
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj600
EgyébSzámtandoki alsósoknak.

Ingyenes próbahónap!
Heti 4 × 45 perc online órában,
30 éves gyakorlattal, egyedi bevésős módszerrel, garantáltan megtanítom a matematikát!
Havonta: 10.000 Ft,
ami kb 17 tanórát jelent csoportosan.
Kedden, csütörtökön, szombaton feltöltött, megnézhető órák, vasárnap délután élő konzultáció.
Próbáld ki, te is!
Jelentkezés:
06703355647
Tanít még-

Tar Márta Flóra+36-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Életkor:
Végzettség: tanári/nyelvtanári egyetemi mesterdiploma (MEd= MAster of Education), társadalomtudományi és gazdasági szakfordító, tolmács, mentortanár
Foglalkozás: angol-német-matematika-fizika tanár, nyelvtanár, mentortanár, Coach, szakfordító és tolmács
Max. szintáltalános- és középiskolások, felvételizők, közép- és emelt szinten érettségizők, egyetemisták is
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest, 7.ker. Szövetség u.
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANALÍZIS, ANGOL, MATEMATIKA, FIZIKA ÉS NÉMET nyelvből TÖBBDIPLOMÁS, OKLEVELES MESTERTANÁR és MENTORTANÁRként VÁLLALok ONLINE VAGY SZEMÉLYES JELENLÉTI FELKÉSZÍTÉST érettségire, minden típusú nyelvvizsgára kezdőtől felsőfokú szinten és szaknyelvből is, pótvizsgára, KORREPETÁLÁSt, mentorálást és Coachingot a BLAHA LUJZA TÉR KÖRNYÉKÉN. Dolgoztam szakfordítóként, tolmácsként, és rendelkezem nyelvvizsgáztató képesítéssel is.
Több évtizedes SZÉLESKÖRŰ TAPASZTALATTAL rendelkezem az ORVOSI, EGÉSZSÉGÜGYI, MŰSZAKI, JOGI, GAZDASÁGI, PÉNZÜGYI, ÜZLETI (BUSINESS), GAZDÁLKODÁSI, KATONAI, DIPLOMÁCIAI, NEMZETKÖZI KAPCSOLATOK, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓ SZAKNYELVEN IS. Magas színvonalú oktatást biztosítok elérhető áron. Vállalkozom tantárgyi fejlesztésre, TEHETSÉGGONDOZÁSra és FELZÁRKÓZTATÁSra is.
Matematika és fizika oktatásban idegen nyelven is szívesen nyújtok segítséget, valamint felkészítem diákjaimat ÁLLÁSINTERJÚra, akár külföldi munkavállalás céljából. Egyénre szabott feladat- és BESZÉDCENTRIKUS tanítási módszerekkel, sikeres felkészítéssel, intenzív tanfolyamokkal, szinten tartással, felzárkóztatással, korrepetálással, tehetséggondozással, közép- és emelt szintű érettségi, felvételi, nyelvvizsga előkészítőkkel, logikai gondolkodás fejlesztésével, tanulásmódszertannal és szókincsbővítéssel foglalkozom.
Elkötelezett pedagógusként hosszú távra tervezek, és örömmel osztom meg diákjaimmal a matematika/fizika csodáit, valamint részt veszek a tehetséggondozásban. Türelmes és következetes vagyok. Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a kölcsönös együttműködés. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti.

Egy kötelezettség mentes, ingyenes kb. 20 perces próbaórát kínálok (ha tudunk egyeztetni kölcsönösen alkalmas rendszeres későbbi időpontokat) hosszú távú együttműködés reményében, mely után eldönthetjük, tudunk-e együtt dolgozni.

Honlapom:tarmartaflora.hu Tel: +36205709022
email: tarmartaflora@gmail.com

MULTI-DEGREE MASTER TEACHER, certified language examiner, translator, interpreter and mentor OFFERS comprehensive PREPARATION in various fields, such as ANALYSIS, MATH, ENGLISH, GERMAN and PHYSICS for (language) exams, tutoring, mentoring, and coaching near Blaha Lujza Square WITH EXTENSIVE EXPERIENCE at an affordable price. My teaching methods are CREATIVE and INNOVATIVE, using PERSONOLISED materials to develop students' skills. I have several years of experience in teaching MEDICAL, HEALTH, TECHNOLOGY, LAW, ECONOMICS, FINANCE, BUSINESS, MILITARY, DIPLOMACY, INTERNATIONAL RELATIONS, TOURISM, and COMMERCE SPECIALIST LANGUAGE. I prepare students for JOB INTERVIEWS and provide individualized ALL LEVEL language teaching. With expertise I focus on long-term planning and talent development, maximizing results with clarity. TEACHING IS MY VOCATION, and I offer a free introductory lesson with no obligation for a potential long-term partnership.

MEHRFACHER MASTERLEHRERIN mit Abschluss, Zertifizierter Sprachprüfer BIETET umfassende VORBEREITUNG in verschiedenen Bereichen wie ANALYSE, MATHEMATIK, ENGLISCH, DEUTSCH und PHYSIK für (Sprach-)Prüfungen, Nachhilfe, Mentoring und Coaching in der Nähe des Blaha Lujza Platzes MIT UMFASSENDER ERFAHRUNG zu einem erschwinglichen Preis. Meine Unterrichtsmethoden sind KREATIV und INNOVATIV. Ich verwende personalisierte Materialien zur Förderung der Fähigkeiten den Schülern. Ich habe LANGJÄHRIGE ERFAHRUNG im Unterrichten von MEDIZIN, GESUNDHEIT, TECHNIK, RECHT, WIRTSCHAFT, FINANZEN, BUSINESS, MILITÄR, DIPLOMATIE, INTERNATIONALE BEZIEHUNGEN, TOURISMUS und HANDELSSPRACHEN (Spezialgebiete). Ich bereite Studenten auf Vorstellungsgespräche vor und biete individuellen Sprachunterricht auf ALLEN NIVEAUS an. Mit meiner Fachkenntnis konzentriere ich mich auf langfristige Planung und Talententwicklung, um optimale Ergebnisse zu erzielen.
UNTERRICHTEN IST MEINE BERUFUNG, und ich biete eine kostenlose und unverbindliche Einführungsstunde für eine potenzielle langfristige Partnerschaft an.
Tanít méganalízist, angolt, fizikát, magyar (külföldieknek), németet

Kiss Barbara Brigitta+36-70-408-02-49, buzebarbi@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Közgazdász
Foglalkozás: Könyvelő
Max. szintközépiskola
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft
EgyébSziasztok!
8 éve tartok magánórákat különböző korosztály számára matematikából, számvitelből, és szoktam segíteni MS Excel használatban is, illetve kicsiknek általános korrepetálásban. 6 éve tartok 50-100 fővel érettségi felkészítőt, és 3 éve felvételi felkészítőt.

**** Szívből ajánlom idei ÉRETTSÉGI felkészítőmet ****

Esemény linkje: www.facebook.com

Jelentkezés: forms.gle

Oldalam: www.facebook.com/bbb.korrep (itt mindig megosztom az aktuális felkészítőt)

Minden órám online zajlik, képernyőmegosztással, Whiteboard funkció segítségével SKYPE-on. Diákjaim nagyon kedvelik ezt a módszert. Fiatalos, diák központú órákat tartok, egyénre igazítva.

Órákon kívül is elérhető vagyok bármiféle kérdéssel, kéréssel.

Nálam nem csak kontakt órákra van lehetőség. Van aki csak a házi ellenőrzésekben, esetleg nehezebb feladat kidolgozásban kéri a segítségem, ilyenkor nem feltétlenül szükséges a teljes óra, elég ha egy levezetést, videót küldök a diáknak, ezt előre megbeszélt díjért szoktuk megoldani (fix diákok esetében ez benne van az árban :) ).

Tapasztalt vagyok SNI diákokkal is, illetve esti tagozatos, idősebb diákjaim is szoktak lenni.

Csoportoknak kedvezményt biztosítok.

Tanított tárgyaim leírása:

MATEMATIKA
- 1-12. évfolyam (bármilyen korosztály)
- felvételire felkészülés
- közép- és emelt szintű érettségi felkészülés
- pótvizsga felkészülés (nyáron akár emelt óraszámban)

FELADATMEGOLDÁS
- ha nincs időd eljönni hozzám, de egy feladatban bizonytalan vagy, akkor van lehetőséged arra, hogy ezt elküld nekem és részletes megoldási útmutatót küldök vissza, mely nagy segítség lehet! (egyéni árazás)

Keress bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, akár a facebook oldalamon.
Tanít mégalgebrát, általános korrepetálást, geometriát

dr. Kocsisné Gyomai Mária+36-30-558-07-72, és 06-1-306-5145 katicabogar1950@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai
TanulónálBudapest 15. ker.
Saját helyszínenBudapest 15. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébTöbb mint 20 éve tanítok, közérthetően magyarázok, türelmes,lelkiismeretes vagyok: Minden órára készülök, házi feladatot adok, 2 jegyet javított legtöbb diákom. Házhoz csak XV kerületben megyek, itthon tanítok. Óradíjam 4000 Ft/60 perc
Tanít mégadózási ismereteket, fizikát, gazdasági elemzést, mikroökonómiát, makroökonómiát, pénzügyet, statisztikát, számvitelt

Vitai Ákos+36-30-394-94-68, vakosv829@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: Geofizika
Foglalkozás: Tanítás, geofizikai kutatás, térinformatika, (gitár oktatás)
Max. szintközépiskolai, egyetemi (BSc)
Tanulónálonline, megbeszélés szerint
Saját helyszínenonline, egyeztetés esetén élőben is
Óradíj4000 Ft/60 perc,
6500 Ft/ 90 perc
EgyébGeofizikus- Űrkutató hallgató vagyok az ELTE-n. Már több mint 4 éve tanítok és korrepetálok. Eddigi tanítványaim mind kiemelkedő érettségit és vizsgát tettek. A kitűzött vizsgacélokat mindig elérjük.
Az órákat baráti, szabad szellemű légkörben tartom. Valamint az adott tanuló jövőbeli céljaihoz igazítom az órák anyagát, melyet akár szakmában, akár az egyetemen tud hasznosítani.
A módszerem azon alapszik, hogy a tanuló érdeklődési körein keresztül adom le az anyagot, amennyire csak lehetséges. Ez kifejezetten hatékonynak bizonyult. Valamint minden óra után megegyezés szerint feladatokat is adok és rendszeresen ismételünk.
Leginkább az online órákat preferálom, de személyes órákra is van lehetőség, ekkor +20% felárat számolok fel. Ez a 90 perces óráknál +10%.
Időpontok változását rugalmasan kezelem, de a fix időpontok mindenképp jobbak.
Érettségi és vizsgaidőszak előtt majdnem 24 órában rendelkezésre állok, hiszen ilyenkor gyakran szükség van a gyors segítségre, 1-2 rövid kérdésre.
Tanít méganalízist, differenciálegyenleteket, fizikát, földrajzot, programozást

Rózsa Zoltán06-20-329-01-69, rozsaz@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
TanulónálBudapesten
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb Mérnök Szakok Matekjai (BME, Óbudai Egyetem, ...)
Gazdasági Szakok Matekjai (Corvinus, BGE, ...)
A honlapom címe: www.rozsaz.hu
Tanít mégmatematika | analízis | valószínűségszámítás | gazdasági matematika | statisztika | lineáris algebra | differenciálegyenletek | érettségi | középiskola

Herbály Attila+36-70-566-53-49, herbalyattilaschool@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség: matematikus (ELTE)
Foglalkozás: matematikus (ELTE)
Max. szintegyetemi (angolul is!)
Tanulónálonline vagy megbeszélés szerint
Saját helyszínenBiatorbágy
Óradíj25.900 Ft/60 perc
Egyéb SPECIÁLIS STRESSZOLDÓ MATEMATIKA OKTATÁS, “GYEREK COACHING”

Herbály Attila, ELTE matematikus, agyszerkezetkutató, gyermekek és felnőttek mentora vagyok.

Foglalkozásaim bármelyik életszakaszban elkezdhetőek.

Gyermekeink a legfontosabbak!

Alapozzuk meg együtt a jövőjüket!

Az iskolában rosszul kialakított és úgy hagyott agyi beidegződések már 2 hónap alatt is komoly bevésődést okozhatnak fiatal korban. Ezeket ha nem javítjuk, akkor egy egész életen át megmaradó negatív tényező lehet a gyermekek számára, mintha egy felesleges súlyt kötnének a hátukra.

A foglalkozások alkalmával a gyermek saját 'logikai nyelvén' beszélgetünk.
Megmutatom, hogyan használja belső logikai rendszerét.
Nincs több káosz és zűrzavar.
Pontot teszünk a kérdőjelek helyére.

A tőlem kapott tudást nemcsak 1-2 dolgozat erejéig, hanem egy egész életen át fogja tudni kamatoztatni.
A jó középiskola, egyetem és a sikeres karrier nem álom többé!

Tökéletes matekdolgozatok, egyetemi felvételik, kisiskolások első ismerkedései a számokkal. Mindez az alap, azonban a foglalkozások ennél sokkal többről szólnak!

A gyermek elfogadja önmagát, felismeri, hogy értékes, egészséges lesz az önbizalma, lelkivilága kitisztul, másokkal szemben is magabiztosan viselkedik.

A belső feszültség, stressz feloldódik, a bizonytalanságot tudatos viselkedés váltja fel.

Felfedezi a magában rejlő képességeket és megtalálja önmagát!

Részletek és jelentkezés az alábbi linken illetve telefonszámon:
www.herbalyattilaschool.hu
+36-70-566-5349
Tanít méganalízist, fejlesztõpedagógiát, gazdasági matematikát, geometriát

Jankovics Balázs+36-70-230-34-87, matekaneten@gmail.com
Életkor: 47 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 10. kerület
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébÉrettségi felkészítés, korrepetálás 15 éves magántanári tapasztalattal!
Ha úgy érzed segítségre van szükséged matematikából, hogy elérd a céljaidat, akkor keress meg bátran, és velem garantáltan érteni fogsz minden témakört, minden feladattípust.
A céljaidnak és a képességeidnek megfelelő tempóban fogsz haladni.
Kipróbált, működő módszertannal fogsz találkozni.

Vállalok középiskolai korrepetálást, érettségi felkészítést közép és emelt szinten is, illetve egyetemi vizsga zh felkészítést. Személyesen a 10. kerületben, vagy online.
Tanít mégalgebrát, analízist, geometriát

Nagyné Nagy Nóra +36-70-945-23-50, info@jomagantanar.hu
Életkor: 35 év
Végzettség: egyetemi végzettség
Foglalkozás: magántanár
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenEger, Felsőtárkány vagy online
Óradíj4900 Ft/45 perc
EgyébA JóMagántanár Különóra Centrumnál hiszünk abban, hogy az iskolai sikerekhez és az elérni kívánt célokhoz nemcsak Te kellesz, hanem egy olyan tanár is, aki a szakmai tudása mellett szívvel-lélekkel képes a személyiségedre hangolódni. Több éves tapasztalatunk, hogy a tanítás nem lehet rutinszerű, és nem lehet a megszokott módszertanhoz ragaszkodni, mert minden ember, minden tanuló, mint ahogy Te is egyedi és különböző. Fordulj bátran hozzánk! Örömmel és odafigyeléssel segítünk a tanulási céljaid megvalósításában!

Mit tanítunk?

TÖRTÉNELEM (általános iskolától egyetemig) Nálunk NINCS magolás! LATIN (gimnáziumtól a nyelvvizsgáig) Felélesztjük benned ezt a holt nyelvet!
ANGOL (általános iskolától a nyelvvizsgáig, sőt a külföldi munkavállalásig, angol célnyelvi civilizáció tantárgy is) Olyan természetes lesz az angolod, mint a lélegzetvétel!
MATEK (általános iskolától egyetemig) 6=3! BIZONY! Nálunk megérted majd, hogy miért!
BIOSZ (középiskolától egyetemig): IRÁNY AZ EMELT ÉRETTSÉGI! Iskola előkészítő - Nagycsoportosoknak, hogy zökkenőmentesen kezdődjön az iskola.

www.jomagantanar.hu
+36 70 9452350
Tanít mégangolt, biológiát, iskola-előkészítést, latint, történelmet

Török Csaba06-70-229-13-13 (08-22 óráig, hétvégén és ünnepek alatt is), matematikus1@gmail.com
Életkor:
Végzettség: matematikus
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi (angolul, németül is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Astoria
Óradíj16.000 Ft/45 perc
Egyéb HATÉKONY ONLINE OKTATÁS ÉS TEHETSÉGGONDOZÁS, ANGOLUL VAGY NÉMETÜL IS! MATEMATIKA, FIZIKA, KÉMIA EGY HELYEN!

Kiváló eredményű ELTE matematikusi diplomával és országos fizika tanulmányi versenyi helyezéssel a legfelsőbb szintig segítséget tudok nyújtani a tanuláshoz, akár a különösen elfoglaltaknak vagy a tanulmányaikban éveket kihagyó, önbizalomhiányos, tanulási nehézséggel küzdő diákoknak is. Sokéves tapasztalat alapján mondhatom: nincs reménytelen eset! Vészhelyzetben akár kora reggel, késő este vagy hét végén is tudok segíteni, de a biztos eredmény érdekében jobb elkerülni a kapkodást.

Koromból fakadóan (negyvenes) a munka mellett tanuló korosztállyal is könnyen szót értek, és nagyon türelmes vagyok. Koncentrációzavarral vagy egyéb tanulási nehézséggel küzdő diákok testre szabott egyéni oktatását is vállalom.

Azon kisszámú tanárok közé tartozom, akik középiskolásokat három tárgyból is (matematika, fizika, kémia) segíteni tudnak. Ez különösen hasznos lehet, ha a fő problémás tárgy mellett esetenként, pl. dolgozat előtt másik tárgyból is szükséges egy kis támogatás. A közös gyakorlás mellett minden esetben adok házi feladatot, így csak akkor lépünk tovább, ha diákom valóban képes önállóan megbirkózni a feladatokkal. Ennek köszönhetően a közös munka már rövid távon az osztályzatokban megmutatkozó eredménnyel jár.

A matematika szinte minden ágát a legfelsőbb szintig oktatom (pl. analízis 1/2/3., lineáris algebra, differenciálegyenletek, statisztika, komplex függvénytan, diszkrét matematika, kvantitatív módszerek). E tárgyakat angolul is tanítom, a következő bekezdés szerinti díjazás mellett.

Szívesen fogadok magyar vagy külföldi diákokat az angol nyelvű iskolákból (British School, Britannica, AISB, Milestone, SEK, BME IS, ICSB), akiket bármely nemzetközi vizsgaszint elérésében segíteni tudok matematikából, fizikából és kémiából is (pl. IB SL/HL Diploma, GCSE A-Level, SAT, ACT, GMAT, STEP, GRE). Német nyelven tanuló magyar diákok korrepetálását is vállalom, valamint felkészítésüket az osztrák, német vagy magyar rendszerű érettségire matematikából és fizikából. Több száz idegennyelvű tankönyvem és feladatgyűjteményem segíti a hatékony munkát, így bármely igénynek meg tudok felelni. Az egyéni oktatás díja idegennyelvű tananyag esetén 19.000 Ft/45 perc.

Tehetséggondozást, versenyfelkészítést is vállalok a matematika vagy fizika iránt mélyebben érdeklődők számára, az általános iskolai versenyektől (pl. Bolyai, Zrínyi, Kalmár, Kenguru, Arany Dániel, Vermes, Mikola) egészen az OKTV szintjéig. Ehhez rendelkezésre állnak az utóbbi 30 év feladatsorai valamennyi nagy múltú verseny esetében. A tehetséggondozó egyéni foglalkozások díja általános iskolások számára 19.000 Ft/45 perc, középiskolásoknak (9. osztálytól) 21.000 Ft/45 perc.

Az órák hossza rugalmasan igazodik a tanulmányi célokhoz és a diák terhelhetőségéhez, így 45 és 120 perc közötti lehet. Akár szombaton is van lehetőség magánórára.

Óráimat az Astoriánál tartom jól felszerelt, csendes, légkondícionált irodában, mely a Belvárosból és a legtöbb egyetemtől 15 perc alatt elérhető, valamint fiatalabb vagy külföldi diákok számára is biztonságosan megközelíthető. Átmenetileg az órákat csak online formában tudom megtartani.

TANULÓPÁROKNAK az alapóradíj CSUPÁN 9.000 FT/45 PERC fejenként (magyar tananyag esetén). A díjról természetesen számlát tudok adni. Nem kínálok zsákbamacskát: soha nem kérem az óradíj előre fizetését, se egy hétre, se egy hónapra. Diákjaim és az elégedett szülők ragaszkodása miatt nincs is szükség ilyesmire. Eseti óralemondáskor mindig igyekszem helyettesítő időpontot találni, ugyanakkor magas óraszámomra tekintettel aznapi lemondás esetén a foglalkozás szokásos díja 50%-ának megtérítését kérem.

Díjaim az átlagosnál magasabbak, de tapasztalatom, hatékonyságom, elkötelezettségem is az. Pontosan tudom, hogy az egyes témakörökön belül mely részletek szoktak megértési nehézséget okozni, és sokéves munkám során kiérlelt módszerekkel, magyarázatokkal segítem diákjaimat túljutni ezeken. Speciális igények széles körének tudok megfelelni (pl. tanulási nehézségek kezelése, idegen nyelvű tananyagok, tehetséggondozás, érettségiző diákok további támogatása egyetemi tanulmányaikban).

Általános- és középiskolás diákok számára szülő általi megkeresés esetén 45 perces, ingyenes próbaórát ajánlok, így a szülő és a diák is minden kötöttség nélkül megismerheti az oktatás menetét. Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermeke felkészítését, számíthat rám.

Tel: 70-229-1313, 08-22 óráig, hét végén és ünnepek alatt is.
Tanít méganalízist, fizikát, gazdasági matematikát, geometriát, kémiát, lineáris algebrát, mechanikát, operációkutatást, statisztikát, valószínűségszámítást

Szlávik Bence+36-20-747-47-06, szlavikbence1223@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: villamosmérnök
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépiskolai (érettségi)
Tanulónálonline
Saját helyszínen2. ker. Hűvösvölgyi út
Óradíj9000 Ft/60 perc
EgyébBudapesten a II. kerületi lakásomon 5 éve foglalkozom általános iskolás, illetve középiskolás tanulók felzárkóztatásával , GIMNÁZIUMI FELVÉTELIRE, valamint ÉRETTSÉGIRE való felkészítésével SZEMÉLYESEN és ONLINE egyaránt. Vállalok még pótvizsgára, osztályozóvizsgára való felkészítést is.
Időpont egyeztetés céljából kérem hívjon a megadott telefonszámon, vagy keressen e-mailben.
Tanít még-

Marosvölgyi Péter+36-70-322-76-86, maros.peti@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: Egyetemi diploma
Foglalkozás:
Max. szintemelt érettségi
TanulónálKeszthely és környéke
Saját helyszínenOnline, illetve Balatonederics
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébÁltalános iskola 7. osztálya óta korrepetálok matematikát, illetve gimnázium 9. osztály óta fizikát.
Az évek során sokféle kérdéssel, megkereséssel találkoztam és sok tapasztalatot gyűjtöttem.

Éppen ezért nálam bátran kérdezhettek, nincs túl egyszerű, vagy túl bugyuta kérdés.

A cél az, hogy minél jobban megértsétek a tananyagot és leküzdjük az adandó problémákat.

Rugalmas időbeosztással dolgozom.

A tanítás online felületen történik, ahol az aktuális óra anyaga később is elérhető marad.

Rövid, gyors kérdésekkel órán kívül is kereshettek, vagy hosszabb probléma esetén külön időpontot is megbeszélhetünk.

Az óra hangulata nem feszélyező, nyugodt, az aktuális kérdésekre, problémákra helyezzük a hangsúlyt.

Korrepetálástól kezdve érettségi, vagy felvételire készülésen át a verseny felkészítésig bármivel kereshettek.
Tanít mégmatematikát

Dr.Kőszegi Kornélia+36-20-499-64-99, koszeginelli@gmail.com
Életkor: 57 év
Végzettség: PhD
Foglalkozás: Élelmiszermérnök
Max. szintközépiskolai
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébÜdvözöllek, Nelli vagyok. Pécsen végeztem matematika szakos tanárként, de később élelmiszermérnök diplomát is szereztem. Több, mint 30 éve vállalok magántanítványokat matematikából. 5 gyermekes édesanyaként nagy a türelmem, tanításom sikerét bizonyítja kisfiam 99%-os matematika érettségije, de sikereket értem el egy diszkalkuliás tanulónál is. Szeretettel várlak, ha segítségre szorulsz.
Tanít még-

Zakar András+36-70-701-90-69, zakar520@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség:
Foglalkozás: Főállású magántanár
Max. szintközépiskola
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest
Óradíj6000/60perc
EgyébSzia!
Már 6 éve tanítok amiből 1,5 évig egy magániskolában tanítottam, de úgy döntöttem, hogy a saját utamat járom, így elkezdtem korrepetálással foglalkozni. Általános, illetve gimnazista tanulókat vállalok! Tervezem a továbbtanulásomat matematika terén. Volt részem általános és gimnazista tanulókkal is egyaránt foglalkozni. Az a célom, hogy a diákjaim megszeressék és megértsék a matematikát.
Az egyik tanítványom siker sztorija:
Mint a legtöbb érettségizőnek, nekem is a matematika érettségire való felkészülés okozta a legtöbb gondot….
A kezdetektől fogva elveszettnek éreztem az ügyet. A matektanárom felületes ismétlése semmit nem segített. Nem voltam tisztába milyen témákat kéne átnéznem, ezért az érettségi előtt pár hónappal különtanárt kellet felkeresnem. Zakar András remek tantervének, tudásának és segítőkészségének köszönhetően nem csak jó matematika érettségit tudtam produkálni, de még az egyetemre is felvettek. A felkészülés 5 hónapig tartott hol online, hol személyes formában. András az én időbeosztásom szerint alakította, hogy mikor legyenek az órák és hogy meddig tartsanak.  
Szerintem András rendelkezik a megfelelő szaktudással és türelemmel, és hangulatossá és érdekessé teszi a felkészülést!
Csak hálás tudok neki lenni.
Tanít még-

Kulcs-Varga Lea+36-70-316-02-55, lea.varga.lea@gmail.com
Életkor: 33 év
Végzettség: Egészségügyi Mérnök msc diploma
Foglalkozás:
Max. szintközép szintű érettségi
TanulónálTinnye és 20km-es vonzásközete
Saját helyszínenTinnye illetve online
Óradíj6000 ft/45 perc
EgyébA Műszaki Egyetemen végzett Egészségügyi Mérnök vagyok!
Matematika, fizika, kémia és biológia tárgyakból közép szintű korrepetálást tartok és pótvizsgára felkészítést vállalok egész évben!
Általános és középiskolásoknak egyaránt tudok segíteni!
Középfokú matematika érettségire felkészítést vállalok!

Kiváló referenciákkal rendelkezem, tanítványaim sikerrel veszik az akadályokat!
45 perces órákat tartok, a leghatékonyabb ha egyszerre 2x45 percet tanulunk, ennek az ára 12.000ft

Csak akkor hívj ha tényleg komolyan gondolod a tanulást!!!

Az online oktatást előnyben részesítem, skype-on vagy messenger-en.
Házhoz is tudok menni 90 perces foglalkozás esetén, Tinnyén és 20km-es vonzáskörzetében.
Tanít mégbiológia, fizika, kémiát

Szücs Vivien+36-30-411-57-54, onlinetanarszv@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintközép
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj11.500 Ft/45perc
EgyébKedves Jelentkezők!

Január végéig már csak hétvégén tudok új diákokat vállalni! Kérlek ezt vegyétek figyelembe.


Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkező vegyészmérnök hölgy vállal tanítást az alábbi tárgyakból:
- Matematika: általános iskola - érettségi középszint
- Kémia: általános iskola - érettségi emelt szint
- Általános iskolai tantárgyak korrepetálása, beleértve az angolt
-Központi felvételi felkészítés magyarból és matematikából

Az online oktatás egyre elterjedtebb és kevésbé rémisztő a szülők és diákok számára.
Óráimon 45 perc teljes figyelem csak a diáké, ahol rengeteg feladatot beszélünk át.
Igyekszem lelkileg is kapcsolódni a tanítványhoz, hogy mindketten élvezzük az órákat. :)
Nem csak egy tanárt, hanem egy tanulótársat is kap gyermeke a személyemmel. Általános iskolás diákjaimnak kérés esetén a KRETA rendszer alapján számonkérések, dolgozatok követése.
Az órákon kívül is elérhető vagyok, 6:00-20:00 óra között bátran keressenek, ha kérdésük lenne, egy órán belül biztosan válaszolok. 😊
További információk e-mailben!
Tanít mégáltalános korrepetálást, kémiát

Hartyányi Arnold+36-20-442-58-17, hartyanyi.arnold@yahoo.de
Életkor: 30 év
Végzettség: Germanisztika-Skandinavisztika BA
Foglalkozás: Főállású magántanár
Max. szintközépszintű érettségi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébIdegen nyelvek

Mit jelentenek nekem az idegen nyelvek?
A világon sok érdekes kultúra van, amelyek megismeréséhez a kulcs a helyi nyelv ismerete. Ez az én motivációm a nyelvtanuláshoz, ezért foglalkozom nyelvekkel a szabadidőmben is. Szeretném, ha mások is ilyen nagy vonzalommal lennének az idegen nyelvek felé.
Remélem, hogy tudok ebben segíteni, megmutatva, hogy milyen jó érzés tudni: 'Én meg fogom tudni oldani ezt idegen nyelven.'.

Hogyan tekintek az óráimra?
Nagyon fontosnak tartom az szórakoztató, érdekes, a diákjaim érdeklődési körébe illő anyagok felhasználását az óráimon.
Igyekszem nagy hangsúlyt fektetni az órákon a szóbeli gyakorlásra amellett, hogy minden nyelvi készséget egyszerre fejlesztve haladunk.

Milyen utat jártam be eddig?
Germanisztika-Skandinavisztika szakon végeztem az ELTE-n 2015-ben, utána egy évet dolgoztam egy gimnáziumban német szakos tanárként, azóta pedig a saját vállalkozásomból élek magántanárként. Beszélek angolul, németül, svédül, oroszul és tanítom is ezeket a nyelveket. Minden idegen nyelvet iskolai keretek között tanultam meg, kivéve az oroszt, aminek egy nagy részét autodidakta módon sajátítottam el.

Matek Mit jelent nekem a matek?
Mindig is nagyon szerettem a matekot. A gimnáziumban előrehozott érettségit tettem ebből a tárgyból kiváló eredménnyel. Már régóta segítek tanulóknak a matematikával kapcsolatban s egy ideje felkészítést is vállalok középszintű érettségire.

Hogyan tekintek a magánórákra?
Úgy tapasztalom, hogy sokan sokkal többet tudnak, mint azt feltételezik magukról. Ennek a felfedezésében szeretnék igazi segítség lenni a diákjaimnak.

Milyen sikereket értünk el a tanítványaimmal közösen? Sok elégedett tanulót tudok felmutatni a magántanári éveimből, akik mélyebben megértették a témát, amivel foglalkoztunk, akik jobb jegyre írták meg a dolgozatukat, akik magabiztosabbak lettek, akik maguk mögött hagyták a matekban való elveszettség érzését, akik örömet találtak a tanulásban, akik, mint említettem, elérték a céljukat az érettségin.

Az óráimról

Az órák online felületen történnek, veled egyeztetett időpontban, heti egyszer vagy többször igény szerint.

Az áraimról

Idegen nyelvekből:
5000Ft/45 perc
Matematikából:
5000Ft/45 perc, ha egyedül jössz
3500Ft/45 perc/fő, ha hozol magaddal még valakit
3000Ft/45 perc/fő, ha hárman jöttök
(legyetek kb. ugyanolyan szinten)
Tanít mégangolt, németet, oroszt, svédet

Szittya Bence+36-30-537-75-34, szittya.bence@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: alkalmazott matematikus
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen12. ker. Karap u.
Óradíj10.500 Ft/45 perc
Egyéb Egyetemi anyag széleskörû ismerete. Zh/vizsga orientált egyszerû érthetõ magyarázatok. Online oktatás megfelelõ technikai eszközökkel. Rugalmas idõbeosztás, laza stílus.

Az ELTE Természettudományi Karán végeztem alkalmazott matematikus szakon. Immár több mint tíz éve foglalkozom különbözõ igényû diákjaimmal.

Magántanárságom ideje alatt készítettem fel gimnáziumba felvételizõ tanulókat, érettségizõket közép és emelt szinten is, valamint egyetemi hallgatókat zárthelyikre illetve vizsgákra egyaránt.

Az óráim jó hangulatban telnek, magyarázataim személyre szabottak. Diákjaim jórészt a matek egyszerûségére lesznek figyelmesek, így az elsõ sikerélmények után már örömmel foglalkoznak a tárggyal.
Hívj bizalommal!
+36305377534
szittya.bence@gmail.com
Tanít méggazdasági matematikát, analízist, algebrát, valószínűségszámítást, lineáris algebrát, operációkutatást, statisztikát

Szilas László+36-70-637-82-80, laci.szilas@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: Matematikus (SZTE)
Foglalkozás: Szoftverfejlesztő
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínenOnline vagy Tatabányán
Óradíj8 000.- / 60 perc
EgyébSziasztok! A Szegedi Tudományegyetemen végeztem matematikusként, több év gyakorlatvezetői és magántanári tapasztalattal rendelkezem. Egyetemisták és főiskolások vizsga / zh felkészítését vállalom matematika tárgyakból megegyezés szerint. Pl: kalkulus, műszaki matematika, valószínűség számítás, diszkrét matematika, stb.
Tanít mégalgebrát, analízist, differenciálegyenleteket, valószínűségszámítást

Szekeres András06-30-611-73-23, and761@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Matematikus (BME), Villamosmérnök(BME)
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. BME
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébBME-n végzett matematikus és villamosmérnök vagyok. Több éves gyakorlatvezetői és egyéni tanítási tapasztalattal rendelkezem. Megkönnyíthetem a zh-ra és a vizsgára való felkészülést.
Tanít méganalízist, differenciálegyenletek, gazdasági matematikát, jelek és rendszereket, lineáris algebrát, valószínűségszámítást

Bakos Csilla +36-20-435-23-56, csillabakos555@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközponti felvételi
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy tapasztalattal rendelkező tanárnő vagyok, fő profilom a központi felvételire való felkészítés matekból és magyarból. Minden évben 10-12 diákomnak tudtam segíteni a sikeres felvételiben. Mellette angol órákat is adok gyermekeknek és felnőtteknek is bármilyen szinten.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat, németet

Öskü Nóra+36-20-330-51-00, nori.osku@gmail.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: magántanár
Max. szintáltalános iskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6.000 Ft/45 perc, 10.000 Ft/90 perc
EgyébMATEMATIKA KORREPETÁLÁS
Általános iskola alsó és felső tagozat
4, 6, 8 osztályos középiskolai felvételire való felkészítés akár intenzív óraszámban.
A matematika elsajátításában elengedhetetlen a jó alap. Egymásra épülnek a tananyagok, így ha bármikor elveszítjük a fonalat, nagyon nehéz azt újra felvenni és egyre jobban lemaradunk. Viszont ha szánunk elég időt és energiát a megértésére, a későbbiekben kevés gondunk lesz ezzel a tantárggyal. És szeretni is fogjuk, hiszen mindent, ami könnyen megy, szeretünk :) Ebben szeretnék segíteni. Okleveles közgazdász vagyok, a matematikát mindig is értő (és ezért szerető) ember, sikeresen látom meg a probléma gyökerét a nebulónál, így személyre szabottan tudok segíteni abban, hogy a matek ne legyen többé sötét folt és akár kedvenc tantárggyá váljon.
'A matematika nem más, mint a józan ész alkalmazása' (Jordan Ellenberg)
Józan esze márpedig mindenkinek van :D
Oktatás módja: online (Skype)
Részletek telefonon vagy Facebook-on
Tanít mégszámvitelt

Szőnyi Boglárka+36-70-665-54-69, szonyiboglarka3@gmail.com
Életkor: 21 év
Végzettség: középiskolai
Foglalkozás:
Max. szintközépiskolai (emelt szintű érettségi)
Tanulónáligény esetén online
Saját helyszínenBp. 11. kerület, Kelenföld
Óradíj5000 Ft/60 perc
Egyéb9. osztálytól egészen érettségiig vállalok korrepetálást, magánórákat matematikából. Dolgozatokra, vizsgákra, közép és emelt szintű érettségikre készítem fel a diákokat. Megbízható és korrekt munkát végzek, a fiatalok könnyen megtalálják velem a hangot.

Amit kínálok:

- teljes gimnáziumi anyag átvétele
- bármely anyagrészből pár alkalmas felzárkóztatás
- emelt szintű érettségihez tartozó anyagok magabiztos elsajátítása
- a szóbeli témakörökkel is részletesen foglalkozom
- érthető magyarázatok, átlátható jegyzetek, gyakorlati példák tematikus ismertetése
- trükkök és mesterfogások
- gyakorlati tanácsok érettségihez

Elkötelezett fiatalokat keresek akik hajlandóak az ő fejlődésükért időt, energiát és munkát a tanulásukba belefektetni. Nem gond, ha a diák nem ismeri önmaga tudását vagy hiányosságait, mindezek az együttműködés során rendezésre kerülnek. A tanuló céljaihoz és lehetőségeihez igazítom a tempót, amely az ő előrehaladásához a legmegfelelőbb.

Amire nagy hangsúlyt fektetek a munkám során:

- a tanuló egyéni fejlődése
- képességek fejlesztése
- gondolkodásmód átadása
- ismeretek rendszerezése
- önbizalom és a tantárgyhoz való helyes hozzáállás kimunkálása
- alapok megerősítése
- rendszerben gondolkodás

Fontosnak tartom, hogy a diák saját gondolkozása útján eljusson a megoldásra, - természetesen a megfelelő alapozás után - kapjon megerősítést jól végzett munkája felől, illetve olyan megoldási módszereket megismerjen, amelyeket a legtöbb feladat során bátran alkalmazhat.

Jelentkezni e-mailben vagy telefonon az év során folyamatosan lehetséges
Tanít még-

Nyirő László+36-30-904-06-00, nyirolaszlo1@gmail.hu
Életkor:
Végzettség: Tudományegyetem
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj
EgyébNyirő László matematika tanár vagyok, több évtizedes eredményes oktatkási, s távoktatási tapasztalattal rendelkezem. Pályám során elsősorban középiskolásokat készítettem föl érettségire, illetve felvételire, valamint egyetemistákat segítettem át a vizsgáikon. Módszerem része az egyénre szabott oktatás, s a tanulót minél jobban bevonni a munkába, maximálisan empátiára építve.
Tanít mégalgebrát, analízist, differenciálegyenleteket, gazdasági matematikát, valószínűségszámítást

Talabérné Kulcsár Klaudia+36-30-224-46-22, kulcsar.klaudia.maganoktatas@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: Okleveles Mérnöktanár, Oklveles Gépészmérnök
Foglalkozás: Fejlesztőmérnök, vállakozó, kutatómérnök
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000
EgyébOkleveles gépészmérnöki, okleveles mérnöktanár vagyok, jelenleg a multidiszciplináris műszaki doktori iskola hallgatója. Tanulmányaimat műszaki szakközépiskolában kezdtem, majd felsőfokú végzettséget szereztem műszaki területen. Ezt követően kezdtem el tanulmányaimat gépészmérnök karon, majd a mérnök tanári és gépészmérnöki egyetemi szakot végeztem el. Mindig is vonzott a matematika és a mechanika világa, a doktori disszertációmban is fontos szerepet kapnak. Szeretek segítséget nyújtani ezekből a tárgyakból, hisz tanári pályafutásom alatt szerzett tapasztalataim alapján ezek azok melyek a legtöbbet okozzák a diákok számára.
Tanít mégalgebrát, analízist, differenciálegyenleteket, mechanikát, statikát

Schneider Tímea+36-20-432-16-59, sch.timea21@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Egyetemi diploma (GTK-Pénzügyi Számvitel Bsc)
Foglalkozás: Közdazdász, Business Coach, Magántanár
Max. szintközépiskolai
TanulónálBudapest 4. kerület, 15. kerület, Káposztásmegyer, Békásmegyer, Szentendre, Dunakeszi, Budakalász, illetve online
Saját helyszínenBudapest 4. kerület Káposztásmegyer
Óradíjmegbeszélés szerint
EgyébSchneider Tímea vagyok, 27 éves vállalkozó, magántanár, business coach.

8 éve foglalkozom tanítással matematikából és közgadaságtanból. MATEMATIKA:
Kiemelten fiatalabb korosztállyal dolgozom, általános iskola 4-8. osztály.

MIKRO-MAKRO:
Az ország minden tájáról, az összes egyetem gazdasági karáról vannak diákjaim. Az elmúlt években több száz diákot készítettem fel sikeresen az előttük álló számonkérésekre.

Hogyan tanítok?
Coaching szemlélettel tanítom a diákjaimat, számomra fontos, hogy ne csak a tananyagot adjam át, hanem egy szemléletmódot. Tanulni is tanítom a diákjaimat.
Az évek során saját módszertant alakítottam ki, a rendelkezésemre álló eszköztár széles.
Oktatóanyagok, videós kurzusok (melyeket külön is meg lehet tőlem vásárolni) képletgyűjtemények, összefoglaló anyagok.

A kezdőktől a haladókig várom a diákokat.
Akinek tanulási nehézségei vannak, azokkal is szívesen és eredményesen dolgozom, több figyelemzavaros és ADHD-s tanítványom volt már.

Az én munkám sikeressége abban rejlik, hogy a standard, óradíj alapú oktatást komplex szolgáltatásra cseréltem.
Ez azt jelenti, hogy a diákjaim nem egy egy órát vesznek tőlem, hanem egy teljes folyamatban vesznek részt, melynek minden pontján támogatom őket.

A közös munka elején felmérem az igényeket és a jelenlegi tudásszintet, ezt követően pedig felépítünk egy egyénre szabott haladási tervet és stratégiát, ami mentén haladunk.

Itt állapodunk meg a felkészítés díjában, valamint itt határozzuk meg, hogy mennyi órára van szükség, milyen rendszerességgel és milyen egyéb támogatást tudok nyújtani.
A közös munkát nem csak az órák jelentik.
- Folyamatos kapcsolattartás
- Rendszerben történő gondolkodás
- Folyamatos feladatok
- Videós oktatóanyagok egyéni használatra
- Coaching alkalmak igény esetén

Új szemléletet, új erőt szeretnék képviselni a hazai magánoktatásban.

Szeretnék számodra az az ember lenni, akivel végre megtalálod a közös hangot és magabiztosan tudod venni az előtted álló akadályokat.

Személyesen és kiszálással oktatok Budapest 4. kerületében, Dunakeszin és Szentendrén, valamint természetesen online is dolgozom.

Az online diákjaim számára biztosítom az összes közös óránk felvételét egy védett videómegosztó platformon, így élethosszig használható extra videóanyagokat adok a tanulás mellé. Ami elhangzik az órán, azt bármennyiszer újra lehet nézni.

Várom a jelentkezőket. Telefonos egyeztetést követően minden részletről megállapodunk, közösen.

Telefonon 06204321659-es számon lehet elérni, valamint a timeaoktatas21@gmail.com email címen.
Tanít mégközgazdaságtant, makroökonómiát, mikroökonómiát, statisztikát

Soczó Anna+36-30-675-24-66, soczoanna@gmail.com
Életkor: 36 év
Végzettség: Egyetemi diploma
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintegyetemi szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb13 éve tanítok matematikát bármilyen korosztálynak, általanos iskolasoktól egyetemistákon keresztül újrakezdö felnöttekig. Minden diákommal egyedi, az igényeikre szabott módszerekkel dolgozunk együtt.
Tanít még-

Horváth Tibor György+36-30-235-60-58, matekotlettar@gmail.com
Életkor: 66 év
Végzettség: Középiskolai tanár
Foglalkozás: Középiskolai tanár
Max. szintKözép és emelt szintű érettségi
Tanulónál-
Saját helyszínenI. kerület, Zsolt utca
Óradíj5 000 Ft-tól 8 000 Ft-ig / 50 perc évfolyamtól függően
EgyébMatematika korrepetálást vállalok tankönyvíró középiskolai tanárként, 42 év gyakorlattal.
- Korrepetálás ONLINE (Skype) vagy SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL 5-12. évfolyamig. Levelező, vagy magán tanulókat is vállalok.
- Közép- és emelt szintű matematika érettségi felkészítés.
- Középiskolai felvételi felkészítés 6. vagy 8. osztályos gimnáziumba is.
- A felkészítés egyéni, vagy 2-3 fős csoportokban történik. Személyesen az I. kerület, Zsolt utcában.
Rólam röviden:
- 42 év tanítási, korrepetálási gyakorlatom van;
- Jó hangulatú óráimon, rengeteg gyakorlással, szájbarágós módszerrel szinte mindenki megérti a matematikát.
- A nálam tanuló középiskolás diákoknak az 1100 oldalas online matematika tankönyv és feladatgyűjteményhez, amely a www.matekotlet.hu weblapon érhető el, ingyenes hozzáférést biztosítok.
- Számlaképes vagyok.
Jelentkezz elérhetőségeimen.
Tanít még-

Vargáné Csorba Judit+36-70-774-48-39, varganecsorbajudit@gmail.com
Életkor: 49 év
Végzettség: Főiskolai diploma
Foglalkozás: általános iskolai tanító és középiskolai tanár
Max. szintemelt érettségi
TanulónálSzolnok, Cegléd, Kecskemét
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/50 perc
EgyébŐszi érettségire felkészítést vállalok! Történelem, Magyar és Angol tantárgyakból!
Történelem

A legújabb követelményeknek megfelelően, a szükséges kompetenciák kialakítása, készség szintek emelése a sikerhez. Nagy hangsúlyt kap a vizualitás, szövegértés, forráselemzés, esszé írás. Szóban és írásban , új szempontú tanulmányok, új kihívások, felkészülés a felsőoktatásra mindkét szinten.
Magyar nyelv és irodalom

Milyen a jó fogalmazás? Írnod kellene, de nem jut eszedbe semmi? Akarsz jól írni? Megtanítalak! Kétszintű érettségire való felkészülés, írásban és szóban. Komplex feladatsorok magyar nyelv és irodalom tárgyból. Szövegértési, szövegalkotási feladatok, helyesírás, az esszé írás tudománya.
Angol

Közép és emelt szinten, írásbeli és szóbeli feladatsorokkal. Valódi vizsgahelyzet modellezése, minden érettségi feladattípus és témakör begyakorlása. Tesztsorok, kérdéslisták, szituációs szerepkártyák, fényképek, hanganyagok segítségével. Siker! Öröm vár! Szeretettel hívlak és várlak!
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Bánréti Ottó+36-20-540-38-65, ottosegits@matekfelkeszitok.hu
Életkor: 31 év
Végzettség: közgazdász-tanár MSC
Foglalkozás: oktató
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen1. ker. Csalogány u.
Óradíj8000 Ft/90 perc
EgyébEgyetemi diákként és később tanárként is sokszor meglepődtem, miért nem lehet 1-1 anyagot egyszerűbben megfogalmazni, elmagyarázni. Később magántanárként ez lett a fő célkitűzésem. Szerintem nincs hülye kérdés, senki sem menthetetlen, és nem az érettségi eredmény mutatja meg mennyire vagy 'rossz' matekból.

ELÉRHETŐSÉGEK (a telefont tanítás közben nem veszem fel, de visszahívok mindenkit):
- www.facebook.com/otto.banreti (AJÁNLOTT!!!! úgyis ide lyukadunk ki a végén)
- www.matekfelkeszitok.hu
- www.facebook.com/Matekkulonorak
- banretiotto@gmail.com vagy ottosegits@matekfelkeszitok.hu
Magánórák: ONLINE VAGY SZEMÉLYESEN:
- EGYEDÜL: 8000Ft/90perc (azaz ~5300/óra)
- 2 fős csoportban 6000/fő/90perc
- 3 fős csoportban 5000/fő/90perc
Keress bátran, ha:
- középszintű ÉRETTSÉGIRE (11.-12.) készülsz
- egyetemi anyagban akadtál el (BGE – KVIK/KKK/PSZK, PTE, MATE, Óbudai, BCE, …stb)
- gondod van beadandóval, házi dolgozattal, BÁRMIVEL
- Zh-ra vagy vizsgára készülsz
Oktatott tárgyak:
- Mikroökonómia, Makroökonómia (Közgazdaságtan)
- Valószínűségszámítás,
- Statisztika 1-2, Üzleti Statisztika (excelben, vagy papíron)
- Üzleti elemzés, Üzleti matematika
- Gazdaságmatematika, Analízis, Calculus
- Pénzügy, Számvitel
Sajnos Ökonómiát, Ökonometriát, Vállalati gazdálkodást, Vezetői számvitelt, és BME-s tantárgyakat nem tanítok.
Tanít méganalízist, gazdasági matematikát, közgazdaságtant, makroökonómiát, mikroökonómiát, pénzügyet, statisztikát, számvitelt, valószínűségszámítást

Cs. András+36-70-614-14-02, csorean@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: Fizikus
Foglalkozás:
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébPhD fokozattal rendelkező fizikusként vállalok matematika, fizika, kémia tantárgyakból magánoktatást. Fizikát és matematikát középiskolás és egyetemi szinten, kémiát középiskolás szinten oktatom. Megközelítőleg 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezek és számos diákom tett sikeres érettségit. A közös munka során a diák határozza meg a célt, én pedig segítek neki elérni azt. A cél lehet korrepetálás, dolgozatra/ZH-ra vagy akár érettségire való felkészülés illetve házi feladat vagy beadandó készítés.

Érettségire készülés esetén megmutatom a típushibákat, illetve a tapasztalatom révén elmagyarázom, hogy javítják az érettségit, meg tudom mutatni mire érdemes figyelni. Ugyanis ilyen esetben fokozottan igaz, hogy nem az a stratégia leghatékonyabb, hogy mindent bemagolunk az elejétől a végéig, hanem érettségizni (vizsgázni) kell megtanulni. Gyakran nem a memorizálás vezet el a jó eredményig, hanem - és ez reáltárgyak esetében kiemelten igaz - a tananyag megértése. Magolni bárki tud, de az értés képességének elsajátítása sokkal nagyobb kincs. Ez pedig azért is fontos, mert ha az értés képességét minél jobban elsajátítja a tanuló, azt az élet bármely területén eredményesen tudja használni. Hatékony stratégiával ez több esetben könnyebben is elérhető, mint a tökéletes lexikális tudás.

Oktatási stratégiám fontos eleme érthetően bemutatni a diáknak, hogy amit tanul, az miért is lesz jó neki, illetve hol találkozhat vele a mindennapi életben. Ugyanis a tudás mindenkinek jól esik, hiszen mindenki kíváncsi. Viszont a kíváncsiságot leginkább a hétköznapi élet jelenségei váltják ki, mivel azzal találkozunk a leggyakrabban (pl. miért kék az ég?). A tananyag elvontabb részeinek is van kapcsolata a mindennapi jelenségekkel, ugyanakkor ezt sajnos gyakran nem mutatják be az iskolákban, aminek az lehet az eredménye, hogy a tanuló érdeklődését veszti, mivel nem tudja hová kötni az információt.

Az órákat online vállalom, 5000 Ft/45 perc díj ellenében. Lehetőleg elsősorban a fentebb megadott email címen keressenek meg, ott tudunk könnyedén időpontot egyeztetni. Telefonon keresztül is elérhető vagyok, de gyakran nincs előttem a naptáram, ezért időpontot nagy valószínűséggel csak emailben tudok majd adni. Érdemes minél hamarabb időpontot foglalni ugyanis szeptember közepére már jellemzően betelik az összes szabad hely.
Tanít mégfizikát, kémiát

Lábodi Lilla+36-30-676-11-00, matekplusz17@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintközépiskolai (emelt szintű érettségiig)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5900 Ft/60perc
EgyébVállalkozóként 2017 óta oktatom a 6-18 éves tanulóimat, 12 évfolyamnak segítek matematikából:

-felzárkóztatásban,
-pótvizsgára-,
-felvételire-,
-érettségire való felkészülésben.

Gyakran digitális eszközök segítségével szemléltetem az egyes matematikai problémák megoldását, illetve a feladatok online gyakorlásával teszem szórakoztatóbbá a tanulást.
Minden korosztállyal könnyen megtalálom a közös hangot, ami segíti a hatékony együttműködést.
Tanít még-

Judit Weiger+36-30-231-01-99, weiger.judit@gmail.com
Életkor: 30 év
Végzettség: Matematika tanár és fizika tanár MSc
Foglalkozás: gimnáziumi tanár
Max. szintemelt érettségi
TanulónálPécel
Saját helyszínen Pécel, online
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébKedves Szülők és Diákok!

7 éves gimnáziumi tanítási tapasztalattal rendelkezem, ezen idő alatt részt vettem közép és emelt szintű érettségi felkészítésben és vizsgáztatásban is. Továbbá mint magán tanár általános iskolásokat is korrepetálok matematikából, felkészítem őket a középiskolai felvételire.
Szívesen vállalok korrepetálást és felkészítést is minden szinten.
Ha felkeltettem érdeklődésüket keressenek fel a megadott elérhetőségeken! Várom hívásukat!
Tanít mégfizikát

Török Mária+36-20-445-28-24, madarvitrexnat@gmail.com
Életkor: 56 év
Végzettség: felső fokú
Foglalkozás: közgazdász
Max. szintáltalános iskola
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen1064 Budapest, Vörösmarty u.
Óradíj4500 Ft/60perc
EgyébTöbb évtizede vállalom alsó tagozatosok általános korrepetálását, adott esetekben felsőbb osztályokban is segítem tanítványaimat. Fontosnak tartom a személyes jelenlétet, ezért megyek igény esetén házhoz is.

Hosszú ideig közgazdászként dolgoztam, de már diákként is voltak magántanítványaim, sőt később hobbiként, belső igényből főállásom mellett is tanítottam. Az utóbbi 20 évben az anyaság mellett már csak ez a hivatásom.

60 perces órákat tartok. Fontosnak tartom a stabil alapok kialakítását, a folyamatos ismétlést, a megszerzett, begyakorolt anyag szinten tartását is az újabb tananyagok feldolgozása mellett, ahogyan azt is, hogy az órák hangulata is segítse a tanulnivaló jobb befogadását. Igyekszem ráhangolódni tanítványaim egyéni gondolkodásmódjára, lelkiállapotára, azokhoz igazítani a szükséges magyarázatokat. Igyekszem a könnyebb memorizációt segítő módszerekkel rögzíteni a definíciókat és rávezetni tanítványaimat az ok-okozati összefüggések felismerésére. Alapvető fontosságúnak tartom, hogy tanítványaim bármikor, bármit meg merjenek kérdezni tőlem, maguk is szeressenek részt venni az órákon.

Korábban idősebb korosztállyal is foglalkoztam, de a tapasztalatom az, hogy a tartósan jó alapok lerakásának, a kezdetben minden kisdiákban meglévő motiváció megőrzésének leghatékonyabb időszaka az alsó tagozatos iskola évek.
Tanít mégáltalános korrepetálást, magyar nyelv és irodalmat

Tóth Mónika+36-30-110-63-85, toth.nika.reg@gmail.com
Életkor: 42 év
Végzettség: Főiskolai
Foglalkozás: oktató/tanár
Max. szintáltalános iskolától középiskolás szintig
Tanulónál-
Saját helyszínenSzombathely, ill online
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébExcel:
Szeretnél kiemelkedően hatékony lenni az Excel használatában?
Szeretnéd, hogy a táblázatkezelés és az adatmanipuláció könnyen menjen?
Akkor jó helyen jársz!

Egyéni Excel oktatást kínálok, hogy segítsek elérni a céljaid és fejleszteni a szakmai készségeid.

Az oktatás folyamán gyakorlati példákon keresztül mutatom be az Excel funkcióit és módszereit, hogy valódi helyzetekre alkalmazható tudást szerezz. Az oktatás minden szinten elérhető, kezdőktől tapasztalt felhasználókig.

Excel témakörök
Alapvető Excel funkciók és képletek
Adatbevitel és formázás
Feltételes formázás és diagramok
Szöveg-, statisztikai, pénzügyi- dátum-idő- és keresőfüggvények használata.
Adatkezelés és szűrés
Pivot táblázatok és adatfeldolgozás
Körlevél készítés

Hogy miért érdemes engem választanod?
Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezem az Excel oktatásában.
(OKJ és ECDL tanfolyamok oktatása és vizsgáztatás, valamint vállalati alkalmazás.)
Rugalmas időbeosztást biztosítok az igényeidhez igazítva Testreszabott oktatási tervet készítünk a saját céljaidnak megfelelően
Gyakorlatorientált tanítási módszerrel és feladatokkal készülök az órákra.
Személyre szabott támogatást nyújtok és válaszolok a kérdéseidre.

Ne hagyd, hogy az Excel kihívást jelentsen! Tanulj tőlem, és tedd magad kiemelkedővé az Excel használatában.
Legyen szó karrierfejlesztésről, projektmenedzsmentről vagy egyszerűbb munkafolyamatok automatizálásáról, az Excel készségek alapvető fontosságúak. Lépj kapcsolatba velem és beszéljünk az igényeidről.

____________________________________________ Matematika
Készülj fel magabiztosan az érettségire és a felvételi vizsgára a segítségemmel!

Miért engem válassz?

Testreszabott tanterv: Minden diák egyedi szükségleteihez igazított tantervet készítünk, hogy a legjobban kihasználhasd a tanulási potenciálodat.

Részletes tematikák: Átfogó tananyagokat és részletes tematikákat kínálunk az érettségi és felvételi követelmények alapján, hogy minden szükséges témakört átvehessünk.

Gyakorló feladatok és vizsgák: Sok gyakorló feladat és gyakorló érettségi vizsga segítségével fejlesztheted a problémamegoldó képességedet és megszokhatod a vizsgahelyzetet.

Rugalmas és személyre szabott oktatási módszereket alkalmazok.

Az oktatás célja az eredményeid maximalizálása.

Ne hagyd, hogy a matematika nehézségekbe ütközzön! Kezd el még ma és lépj magabiztosan az érettségi és felvételi vizsgák elé!
Tanít mégExcel-t, informatikát

Kocsis Betti+36-30-276-01-03, info.oktat.lak@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár, Oktatási Stúdió vezető
Max. szintközépiskolai
Tanulónálonline
Saját helyszínenPécs belváros, Oktat.lak Oktatási Stúdió vagy országszerte online
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébKedves Tanulók! Kedves Szülők!

Emelt és közép szintű kémia, biológia és matematika korrepetálást, magánórát ,érettségi és felvételi felkészítést vállalok bármely korosztály számára az Oktat.lak Oktatási Stúdióban Pécsett és országszerte online, ne feledjétek nálunk minden más tantárgy is elérhető számotokra!

Több éves tapasztalatomból adódóan óráim gyermekközpontúak, gyakorlatiasak, baráti és nyugodt környezetben zajlanak. 8 éve tartok egyéni és kiscsoportos órákat, több száz sikeres eredmény van a hátam mögött. Ezekről diákok és szülők által írt referenciát is tudok felmutatni. Online oktást a jelenleg ismert legmodernebb eszközökkel tartom, személyes órákat felszerelt klimatizált tantermekben, így mindkét lehetőség esetén maximális segítséget tudok adni a diákoknak. Igyekszem a minőségi tanulásnak megfelelő környezetet kialakítani az óráimon. Nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő tanulásmódszertani eszközökre, és azok alkalmazására. A diák motivációjának kialakítására és fenntartására. Egyénre szabott tanulási tervet adok minden diákom kezébe a közös tanulási utunk kezdetén, felmérem diákjaim kompetenciáit és ennek megfelelő tempót diáktálok felkészítések során.

Több év korrepetálás után 2020-ban kezdtem bele álmom megvalósításába, Pécsett a belvárosban megnyitottam az Oktat.lak Oktatási Stúdió kapuit, amely sokak számára a tudás otthonává vált! Sikeres tanévet magunk mögött tudva jelenleg minden korosztály számára, bármilyen tantárgyból lelkes fiatal oktatókkal segítünk minden tanulónknak. Ez mellett online órákkal segítünk az országban több gyermeknek és felnőttnek. Célunk a személyes oktatás kiterjesztése több nagyvárosban.
Jelenleg Pécsett a helyszín a belváros szívében, az Árkád mellett található, busszal, gyalog és autóval is könnyen megközelíthető. Felszerelt tantermekben minden adott a sikeres felkészüléshez.
Időpontokban rugalmas vagyok, az óráim 60 percesek.
Ha macerásnak érzitek folyton tanárról tanárra és különböző helyszínekre rohangálni, és egy helyen szeretnétek mindent megtanulni, számít a környezet és annak felszereltsége ahol tanultok, tökéletes választás az Oktat.lak Oktatási Stúdió.

A mi elsődleges feladatunk, hogy szeressétek meg a tanulást, és hogy segítsünk Nektek, diákoknak elérni az álmotokat. Igyekszünk a legjobb tudásunk és eddigi tapasztalataink szerint segíteni benneteket!
A tavalyi évben több, mint 100 diák választott Minket, ezzel több mint 100 diák közelebb került a saját céljához, tervéhez! További képeket, pillanatokat, ajánlásokat és információkat a facebook oldalunkon találtok.
Heti több óra esetén bérlet vásárlásra is van lehetősége diákjainknak.
Ha a Stúdió vagy én felkeltettem az érdeklődésetek, keressetek bizalommal a 06302760103 telefonszámon, privátban vagy emailben az info.oktat.lak@gmail.com címen!
Nagyon várom a közös munkát!

Referencia: www.facebook.com/oktat.lak
Tanít mégangolt, biológiát, fizikát, kémiát, németet

Juhász Ágnes+36-30-222-71-56, info@maths.care
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár
Max. szintközépiskolai (érettségiig, osztályozó vizsgára felkészítés egyéni tanrendben tanulók számára)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj10.000 Ft/45 perc
Egyéb Kedves Diákok!

Közeledik az érettségi és aggódsz a matek érettségi miatt? Tovább akarsz tanulni és matekból is kell a jó pontszám? Nagyon elfoglalt vagy, nincs időd különórákra utazgatnod? Gyere, segítek! Az óráimat Zoom-on keresztül el tudod érni, így csak az a 45 perced megy el, amit az órán tanulással, gyakorlással töltesz el. Az órán érettségi feladatsorokkal foglalkozunk. Megtanítom Neked, hogy az érettségin a függvénytáblázat és a számológép hatékonyan segítse a munkádat. Hozd el a barátodat is, akkor tudtok tanulni egymástól is. Órán is és órán kívül is, ráadásul az óradíj is barátságosabb. Írj (info@maths.care) vagy hívj (+36 30 2227156)! További infók: www.maths.care

Kedves Szülők!

Juhász Ágnes vagyok és középiskolásoknak tartok online matematika oktatást több, mint 30 éves tanári gyakorlattal és naprakész NAT követelmény ismerettel. Célom, hogy hozzásegítsem a tanulókat ahhoz, hogy jobb eredményt érjenek el a középiskolai évek alatt vagy az érettségin. Ha valaki egyéni tanrendben tanul és ezért magántanárra lenne szüksége, matematikából számíthat rám. Bármi is motiválja Önöket, abban biztosak lehetnek, hogy ezeken a területeken tudok segíteni.

Értékelések: www.maths.care/velemenyek/

Emelt szintű érettségire felkészítés, International Baccalaureate® (IB) képzésben támogatás (akár standard, akár high level szinten), angol nyelven tanult matematika esetén +4.000Ft/óra a megadott óradíjhoz képest.

További információk a honlapomon: www.maths.care

A próbaórára 50% kedvezményt biztosítok.

Csoportos órákat is vállalok 3 főig:
2 fő részére 7.000Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 6.000Ft / 45 perc / fő
Tanít még-

Varga Márton+36-20-450-85-21, vargamarton2002@icloud.com
Életkor: 20 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: egyetemista
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínenLehet tér környéke
Óradíj5000 Ft/45 perc
Egyéb Kedves Szülők, Kedves Diákok!

Általános iskola felső tagozatosoknak, középiskolásoknak tartok matematika korrepetálást, konzultációt, felzárkóztatást; központi felvételizők, illetve közép és emelt szinten érettségizők vizsgafelkészítését is vállalom. Egyetemi szinten matek 1, matek 2, analízis és valószínűségszámítás tárgyakból tudok segíteni. Az órát igény szerint angolul is megtartom, német nyelvű tananyagot is oktatok angolul (vagy magyarul, ilyenre is van példa). Az angol nyelvű óra 90 perces és az ára 35 Euró vagy 14.000Ft.

Egyetemistaként hosszúéves tapasztalattal ugyan nem rendelkezem, viszont koromból és simulékonyságomból fakadóan könnyen megtalálom a közös hangot a diákokkal és a szülőkkel is. A kiváló emelt szintű érettségi eredményem (99%), a színvonalas egyetemi képzésben nyújtott meggyőző teljesítményem, illetve eddigi tanítványaim szép eredményei a garancia arra, hogy az iskolai tananyag minden elemét részletesen ismerem és tudom mi szükséges ahhoz, hogy a diák sikeresen vegye az elé állított akadályokat. Már az érettségi vizsgám előtt, a gimnáziumi éveim végén is segítettem más érettségizőknek, középiskolásoknak a felkészülését, helytállását az iskolában. Azóta folyamatosan tartok órákat, konzultációkat; amennyire elfoglaltságaim engedik alkalmazkodó vagyok, hétvégére is tudok időpontot adni. Több diákot tanítok a bécsi Theresianische Akademie gimnáziumból, ők is sorra jobban és jobban szerepelnek a vizsgáikon.

Amennyiben úgy dönt, hogy megtisztel bizalmával, keressen bátran a megadott e-mailen vagy telefonszámon.

Tanít méganalízist, valószínűségszámítást

Quick Maths+36-30-135-99-19, info@quickmaths.hu
Életkor: 27 év
Végzettség: Gépészmérnök
Foglalkozás: Tanár
Max. szintegyetem
Tanulónál-
Saját helyszínen-
Óradíj3000
EgyébMi a Quick Maths?
A Quick Maths egy videós kurzus oldal, ahol az van elmagyarázva érthető, szemléletes, videós formában, amit a tanár órán valahogy szárazon és unalmasan próbál elmagyarázni. Célunk az, hogy a diákoknak ne kelljen gyomorgörccsel vagy rossz érzéssel matek órára menniük, ne érezzék azt, hogy ők 'hülyék a matekhoz'.

Kiknek tudunk, és szeretnénk is segíteni?
Kurzusaink általános iskolától kezdve középiskolán át egészen egyetemi szintig terjednek, így bárkinek ajánljuk

Akár egy jobb jegy elérése a cél a továbbtanuláshoz, akár az, hogy görbüljön, és csak legyen meg valahogy az adott év, vagy az érettségi, akár szeretnél felzárkózni kicsit, mert voltak olyan témakörök előző évben/években, amik nem mentek, itt minden esetben meg fogod találni a számításaidat, ugyanis minden feladat részletesen van levezetve és elmagyarázva a videókban, vannak egyszerűbb, közepes és nehezebb feladatok is.

Jelenleg elérhető kurzusok:
- 8. osztályos felvételi
- 9. osztály
- 10. osztály
- 11. osztály
- 12. osztály
- Középszintű érettségi kurzus
- Középiskolás ismétlés
- Egyetemi matek (Analízis, Gazdasági matek)

Mit kell tudni a kurzusokról?
- Minden kurzus nagyjából 20 órányi videó anyagot foglal magába (de több olyan is van, ami 30-40 órát), amik bármennyiszer, korlátlanul megnézhetők
- A videók bármilyen platformról megnézhetők, így, ha van 1-2 szabad órád is tudsz gyakorolni
- Minden kurzus esetén az első pár videó ingyenesen, regisztráció és előfizetés nélkül megnézhető
- A kidolgozott feladatok szövegét előre látni fogod, így a vásárlás előtt tudni fogod, hogy milyen típusú feladatok lesznek a videókban, nincs zsákbamacska
- A kurzusokat nem egy idős matematika tanár magyarázza unalmasan, hanem egy fiatal tanár, aki több ezer óra magánórát tartott, így pontosan tudja, hogy mik azok, amiket a diákok nagyrésze nem szokott érteni, és ezek ki vannak hangsúlyozva a videókban, tisztában van a mostani érettségi felvételi követelményekkel, a videók pedig fiatalos nyelvezettel vannak elmagyarázva, nem pedig nyersen és szárazon, így nem lesz olyan érzésed, mintha matek órán ülnél - Minden kurzus esetén vannak segédletek, képletgyűjtemények - Minden kurzus esetén vannak tesztek az ellenőrzéshez - Vannak weboldalak, amik gyakorláshoz, házi feladat ellenőrzéséhez használhatók. A weboldalak működéséről, és bemutatásáról külön segédvideók is elérhetők
- A kurzusok ára 3-4 magánóra árába kerül, ezért cserébe a fent leírtak korlátlanul elérhetők
- Egy zárt Facebook csoportban fel lehet tenni kérdéseket, feladatokat küldeni, amennyiben otthoni gyakorlásnál elakadnál

Amennyiben magántanárhoz járnál amellé is tökéletes kiegészítés a kurzus, ha ott valami nem volt világos, akkor otthon videókban meg lehet nézni, és csupán egy tanévre lebontva havi nagyjából 2000 Ft-ba kerül.

A vásárláshoz, bármilyen kurzus esetén az alábbi 20%-os kupont tudod felhasználni: QUICKMATHS20

Az oldalunk elérhetőségei:
info@quickmaths.hu
+36301359919
quickmaths.hu
www.facebook.com/quickmaths.hu
www.instagram.com/quickmaths.hu

Amennyiben bizonytalan vagy, vagy bármilyen kérdés felmerülne a fent megadott elérhetőségeken feltudod tenni a kérdéseid.
Tanít még-

Ladócki Viktor+36-30-935-29-73, ladockiviktor95@gmail.com
Életkor: 25 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: gépészmérnök
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen5. ker. Múzeum krt.
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébNehezen boldogulsz a matekkal és a fizikával? Szeretnél felzárkózni a tananyagból, osztályozó vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? Érettségi/felvételi előtt állsz, vagy csak szeretnél átfogó ismereteket kapni a fent említett tárgyakból? Közeleg az egyetemi zh, és azt sem tudod, hogyan kezdj neki? Nincs már időd felkészülni az online zh-ra/vizsgára? Keress fel és segítek.

Vállalt tantárgyak:
- Matematika (Általános iskola, Középiskola, Egyetem)
- Analízis 1-2-3 (Egyetem)
- Gazdasági matematika 1-2 (Főleg BGE, de bármelyik másik egyetem is)
- Lineáris algebra (Egyetem)
-Differenciál egyenletek (Egyetem)
-Operációkutatás (Egyetem)
- Numerikus matematika (Egyetem)
-Diszkét matematika (Egyetem)
-Bármilyen matematikai tárgy
- Statisztika 1-2 kézzel és excellel is (Üzleti statisztika, Stat és valszám, Társadalom statisztika, BGE, Corvinus, természetesen bármelyik más egyetem statisztikájában is tudok segíteni)
-Mikro és makroökonómia (Egyetem)
- Pénzügy
- Valószínűségszámítás (Egyetem)
- Mechanika (Középiskola, Egyetem)
- Statika (Középiskola, Egyetem)
- Szilárdságtan (Egyetem)
- Dinamika (Középiskola, Egyetem)
- Végeselem módszer alapjai (Egyetem)
- Hőtan (Egyetem)
- Áramlástan (Egyetem)

A felsorolt tárgyakon kívül más tárgyakkal is kereshetsz, ha küldesz tematikát, vagy órai anyagokat.

EGYETEMISTÁKNAK

Valljuk, be őszintén az egyetemi matekot nem fogod használni a későbbiekben semmire legalábbis az egyetemisták 95%-a biztos, hogy nem fog a munkája során deriválni, integrálni, határértéket számolni. Viszont az egyetemek nagy részén van analízis vagy gazdasági matek, amit teljesíteni kell a diplomához. A tanulók nagy része csak szeretne túl lenni rajta, hogy meglegyen a kettes, és felvehesse az erre épülő tantárgyakat. Én ezt teljesen megértem, és célzottan a vizsgára/zh-ra foglak felkészíteni olyan példákkal, amik előfordulhatnak, nem fogsz fölösleges meséket hallani arról, ami téged nem érdekel. Nem fogok elméletet tanítani neked, mert úgy sem érdekel téged, nem fogok bonyolult levezetéseket alkalmazni, amiket az előadásokon látsz, amikor az előadó teleírja a táblát és mindenki csak vakarja a fejét, hogy ez most mi is volt, ő pedig elégedetten folytatja tovább a következő tábla teleírását. Arról fogsz csak hallani, ami ahhoz kell, hogy átmenj.
Gyertek akár többen is 5-10 fő számára is tudok kényelmesen órát tartani.
Segítek házi feladatok, beadandók elkészítésében.
Ha online zh-t, vizsgát írsz, számíthatsz közben a segítségemre.

RÓLAM

25 éves vagyok, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végeztem gépészmérnökként. Rengeteg olyan középiskolás dolog volt, ami az egyetemen lett világos számomra, hogy akkor miért is úgy csináltuk, valamint rengeteg olyan dolog is volt, ami az egyetem elején nem volt világos és a végére értettem meg őket. Mivel ezek az élmények viszonylag frissek (nem 20 éve vagy annál régebben érettségiztem), így az adott témakörökben tudom azokat, hogy mik nem világosak a diákok számára és egyből úgy tudom elmagyarázni, hogy nekik ne az egyetem elején kelljen ezekre rájönni, hanem már akkor mikor tanulja ezeket. Tisztában vagyok a jelenlegi felvételi és érettségi követelményekkel, így sok hasznos tippet tudok adni ezekhez. Több éves tapasztalattal rendelkezem, sok embert készítettem már fel sikeres érettségire, felvételire, vizsgára. Koromból adódóan könnyen megtalálom a közös hangot a diákokkal, a diákoknak nincs az nyomasztó érzése mintha iskolában lenne. Nagyon sok hasznos programot, weboldalt tudok mutatni, amik segítségével, sokkal könnyebb az adott anyag megértése, mintha papírra vagy táblára lenne felrajzolva, felírva. Mindenre tudni fogok mondani való életbeli példát is, úgy gondolom, a legtöbb esetben ez hiányzik a matematikai oktatásból, mind általános iskolai, középiskolai és egyetemi szinten is.

ÁRAK

Egyéni felkészítés:
4000 Ft/ 45 perc
8000 Ft/ 90 perc
10000 Ft/120 perc
Ezek az árak online órákra is vonatkoznak.
Csoportos felkészítés:
2-3 fő: 3000 Ft/ /fő/ 45 perc
4 főtől: 2500 Ft /fő/ 45 perc

Elérhetőségek:
Telefon: +36305034596
E-mail: ladockiviktor95@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/viktor.ladocki.73
Skype: ladocki.viktor@outlook.hu
Ha nem tudom felvenni a telefont, mindenképpen visszahívlak.
Helyileg a belvárosban tartom az órákat az Astoria és a Kálvin tér között, ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel (2,3,4 metrók, 47,49 villamosok, 5,7,8E,9,15,100E,108E, 110,112 133E, 178,115 buszok, 83 troli mind 1-2 perc sétára tőlem). Amennyiben ez nagyon távol esik tőled, vagy nem is vagy budapesti az sem jelent problémát, ugyanis online is tartok órákat.
Tanít mégalgebrát, analízist, AutoCad-et, dinamikát, Excel-t, fizikát, gazdasági matematikát, geometriát, közgazdaságtant, lineáris algebrát, makroökonómiát, mechanikát, mikroökonómiát, operációkutatást, rezgéstant, statikát, statisztikát, szilárdságtant, valószínűségszámítást, végeselem módszert

Bárdos Gyula+36-30-747-14-21, gyulafi.bonacci@gmail.com
Életkor: 54 év
Végzettség: építőmérnök
Foglalkozás:
Max. szintemelt érettségi
Tanulónál8., 9.,10.,18., 19.
Saját helyszínenonline
Óradíj7.000 Ft/60 perc
EgyébKedves Szülők és Diákok!

BME-n végzett építőmérnök vagyok és szenvedélyem a matematika. A Szent István Gimnázium matematika tagozatán végeztem.

Diákjaim szerint türelmes, érthetően és alaposan magyarázó tanár vagyok.

Általános iskola felső tagozatos diákjai számára korrepetásást illetve felvételire való felkészítést, középiskolások számára korrepetálást illetve közép vagy emelt szintű érettségire való felkészítést vállalok.

Jelenléti oktatás esetén házhoz megyek.
Az online tanításra is technikailag jól felkészült vagyok, óráim interaktívak.
Tanít még-

Harmath Zsolt+36-70-273-03-02, harmathzs@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: programozó
Foglalkozás: minősített P. II. matematika-informatika tanár
Max. szintáltalános, közép, emelt
TanulónálBudapest, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, megbeszélés szerint
Saját helyszínenKiskunfélegyháza, vagy online
Óradíj9000 Ft/60 perc online
Egyéb2022-2023. tanévre, illetve
most augusztusi vizsgára készülőknek! Várom néhány leendő tanítványomat:

* matematika általános iskolásoknak
* matematika középiskolásoknak közép, emelt szinten
* közép, emelt szintű informatika, digitális kultúra
* Programozás! 9-12. digitális kultúra része középszinten is!
Python, C++, C#, Visual Basic, vagy Java nyelven!

Órai tananyag követése, házi feladatokhoz ötlet, ismeretek mélyebb szintű elsajátítása.

* magyarázatok akár szájbarágós szinten, türelemmel
* rendszeres évközi általános, középiskolai korrepetálás, mentorálás
* háznál nálam, nálad, online: Skype, Zoom, Meet, Discord - válassz
* számlaképes
* elektronikus fizetési lehetőségek - banki átutalás, Paypal, online kártyás
* bankkártya elfogadás! - Paypass/Paywave, Chip&PIN, NFC

Óradíjak
* online óra - 9000 Ft / 60 perc
* Kiskunfélegyháza - 10.000 Ft / 60 perc
* Kecskemét - 11.000 Ft / 60 perc
* Budapest - 70 EUR / 120 perc
Tanít mégAccess-t, adatbázis-kezelést, Excel-t, informatikát, programozást

Janó Mihály+36-30-299-28-29, mihalyjano@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: magántanár
Max. szintegyetemi
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen5. kerület Szalay utca
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMindig is nagyon szerettem a reál tárgyakat, és mindig ezek voltak az erősségeim. Kezdettől fogva örömömet lelem, hogy segíthetek nehéz helyzetben lévő diákok felzárkóztatásában, vizsga, zh felkészítésben, mert látom, hogy az egyetemeken, főiskolákon és gimnáziumokban is ez egy globális probléma a reál tárgyak részletes tanításának és elmagyarázásának a hiánya, ezért tömegek küzdenek a lemaradással.
Én tudom, mivel én is végigmentem a Műegyetemen, és tapasztaltam a saját bőrömön, hogy a tanítás és a tananyag átadása vagy túl gyors, vagy felfoghatatlan, vagy eltúlzott bonyolultsággal adják le. Én már így évekkel visszatekintve erre az állapotra és erre a helyzetre már tisztán látom, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben, a legkönnyebben és a legátláthatóbban átadni és elmagyarázni egy-egy anyagot.
Gyere el, próbáld ki, nézd meg az én módszerem, hogy mennyire egyszerűen és könnyen lehet megérteni ezeket a nehéznek tűnő tantárgyakat akár egyénileg, akár csoportban.
Különösen ajánlom az olyan tárgyakban a csoportos foglalkozást, amik szinte az összes műszaki karokon a legnagyobb súllyal szerepelnek az első és a másodévben.
Ezek a statika, szilárdságtan,rugalmasságtan, rezgéstan, dinamika, matek1, matek2, matek3., ábrázoló geometria. Legfőképp 2-6 fős kiscsoportok jelentkezését várom, hiszen a csoportban való tanulás a kollektív-tudat elmélet működésével sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mert a diákok egymást ösztönzik, és a sok felmerülő kérdések mindenkinek a hasznára lehetnek.
Tanít mégábrázoló geometriát, dinamikát, statikát, szilárdságtant, rezgéstant

Szentkuti Attila+36-20-409-31-85, szent1000@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Matematikus
Foglalkozás: Magántanár
Max. szint
TanulónálBudapest, és környék megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenBudapest, József Attila lakótelep
Óradíj6000Ft/45 perc
EgyébA Műszaki Egyetemen végzett matematikusaként 10 éves tapasztalattal vállalok órákat a következőkből:
- Általános iskola 8. osztályos tanulóinak központi felvételire, és középiskolára történő felkészítése matematikából
- Középiskolai matematika: akár alkalmi, akár hosszú távra is, pótvizsga felkészítés, teljes érettségire való felkészítés közép, és emelt szinten egyaránt
- Középiskolás fizika közép, és emelt szinten (egyetemi fizikát nem vállalok)
Főiskolásoknak, és egyetemistáknak:
- Lineáris algebra
- Analízis
- Közönséges Differenciálegyenletek
- Valószínűségszámítás
A fenti tárgyakból vállalok még házi feladat kidolgozást is. (Ebben az esetben egyéni árajánlatot küldök, és előre utalással kérem a fizetséget.)

Budapesten a legtöbb helyre HÁZHOZ IS MEGYEK!
OTTHONOMBAN (József Attila lakótelepen a Pöttyös utcai metrómegállótól pár percre) IS SZÍVESEN FOGADOK DIÁKOKAT! ONLINE ÍRÁSDIGITALIZÁLÓ TÁBLÁVAL OKTATOK!

Csoportokat, és felnőtoktatásban résztvevőket is vállalok. Online felületekben nem válogatok: lehet skype (én ezt használom legtöbbször), discord, vagy bármi egyéb.

Idén 10. éve már hogy magántanárként dolgozom, és ez idő alatt minden diákréteggel találkoztam már a 'csak görbüljön' szinttől egészen a 'színötös' - ig.
A 2-3-as szintű tanulók segítésében vagyok a legjobb, akiknek a matematikát egy sajátos leegyszerűsített nyelvezettel tudom elmagyarázni.
A közoktatással ellentétben én a hatékonyság, és az érettségiközpontúságnak vagyok a híve.
Módszertáramban a probléma felismerésének, és a megoldásának módszereinek megtanulását, és a megfelelő írott jegyzet elkészítését tartom a legfontosabbnak.
A jobb tanulóknak jóval precízebb, és gyorsabb haladást tudok nyújtani.

Akik a felső fokú matematikával szeretnének kicsit jobban megbarátkozni azokat is ki tudom segíteni (főként az analízissel küzdőket), legyen az házi, zh, vagy vizsgafelkészítés.

A házi feladatok mellett vállalok még jegyzetek kidolgozását (főként középiskolásoknak, akik sokszor nem megfelelő minőségű tankönyvből tanulnak) pdf formátumban.

Saját, általam írt tankönyvet használok.

Általános iskolásokkal 2 éve foglalkozom, eddig csak alkalmanként, viszont az idei tanévtől már velük is foglalkozom állandó, rendszeres jelleggel.

Az óráim általában az alábbi részekből tevődnek össze:
- szintfelmérés (ha szükséges előismeret)
- elméleti alapozás (csak amennyire szükséges)
- elméleti gyakorlat (egyszerű feladatok, hogy a hallgató megértse a fogalmat)
- alkalmazás (akár matematikában, vagy más tudományokban, esetleg a köznapi életben)
Ha a hallgató kéri, akkor ettől lényegesen el lehet térni.

A figyelem fenntartása miatt 2 órát szoktam tartani egy alkalommal, de ettől el lehet térni.
Amennyiben én megyek a hallgatóhoz, úgy minimum 2 órát tartok, és utazási felárat számolhatok fel, melynek mértéke az utazási időtől függ.

Az évek alatt 26 sikeres érettségi vizsgán segédkeztem már ebből 6 fizikás volt, köztük 3-an emelt szinten tették le a vizsgát. Matematikából 4 sikeres emelt szintes vizsgázóm volt már. (Érdemes időben idősávot foglalni, mert szeptember végére általában már megtelik az órarendem.)
Tanít méganalízist, fizikát, lineáris algebrát, valószínűségszámítástVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA