Eszter Békési+36-70-374-04-29, bekesi.eszter@gmail.com
Életkor: 55 év év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár/tréner
Max. szintminden szinten
TanulónálSzegeden bárhol, ill. online
Saját helyszínenSzeged, Gyálaréti utca
Óradíjmegállapodás szerint, csoportos óratartásra van lehetőség
EgyébHarminc éve vagyok tanár, tréner öt éve. Munkámban a partneri kapcsolatot és tanítványaim sikerét tartom mindig szem előtt. A tanítás számomra találkozást jelent, büszke vagyok arra, hogy valamennyi korosztállyal meg tudom találni a hangot, mert kíváncsi vagyok valamennyi helyzetre, ami elé az élet ily módon állít. A tanítási folyamatokat egyszerre tartom kalandnak és ünnepnek, igényes vagyok a munkámra, és tisztelem a tanítványaimat.
Öt egyetemi tanári diplomával rendelkezem és négy tanári szakkal. Középiskolai tanár, tréner – ezek a képesítéseim, valamennyi iskolatípusban tanítottam már, a magántanításban szintén több évtizedes tapasztalatom van. Tanítványaim elégedettsége és fejlődése jelenti számomra a közös munkánk eredményességét. Büszke vagyok sikerükre, elmondhatom, hogy eredményes munkákat adok ki a kezemből.
A tanítás-tanulási folyamatokban felvételi előkészítést, versenyre való felkészítést vagy korrepetálást szívesen vállalok. Irodalom, színház, film, nyilvánosság – ezek azok a területek, melyek megtaláltak a tanári pálya révén. Vezetek egy playback színházi társulatot. A nyilvános megszólalásra való felkészítésben jó rutinnal rendelkezem.
Örömmel vállalok érzelmi intelligencia fejlesztést is egyénileg és vállalatok, cégek számára is, ha cél például egy belső konfliktus kezelése, a humánerőforrás fejlesztése vagy egyszerűen a csapatösszetartás időszerűvé vált. A playback színházi társulattal együtt komplett élménytréniget tudunk biztosítani.
Tanít mégmozgóképkultúra és médiaismeretet, beszédtechnikát, kommunikációs tréninget, magyar (külföldieknek is), színművészeti felvételi előkészítést, tanulásmódszertant.VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA