A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- NÉMET -

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvű, gyakorlott, türelmes tanítónő és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvből, illetve különböző tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnőtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Tanít mégnémet irodalmat, románt

Diana Dasch06-30-709-33-83, missdianadudas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenskype
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébNON-STOP angol, 100% tanulás, 0% könyv! Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Egyszerűen csak gyakorlásra van szükséged? Külföldön szeretnél munkát vállalni vagy már külföldön élsz és segítségre van szükséged? Van, akinek gyorsabban megy a nyelvtanulás, van akinek kicsit több időre van szüksége. Nálam a saját tempódban haladhatsz, csak egy dolog számít: ha angolul tanulsz, akkor meg is tanulj angolul. Az általam alkalmazott speciális tanulási technológiának köszönhetően élmény lehet a tanulás bárki számára. Óráimnak legfontosabb jellemzője a jó hangulat szokott lenni, amit fontosnak tartok mind a jó tanár-diák viszony, mind pedig a hatékony, célirányos fejlődés szempontjából. Igyekszem óráimat kommunikációra hangolni, mindvégig szem előtt tartva a helyességet, pontosságot. Egyéni órarend, a tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok! Nyelvvizsgára (ECL, EURO, BME, TELC, OECONOM, ORIGO) való elkészítést vállalok alaptól felsőfokig. Diplomás, számlaképes tanári csapattal dolgozok. Az angol óráim Skype-on történnek.
Tanít mégangolt

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsősorban a szóbeli kifejezőkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Komáromi Orsolya06-20-407-75-44, orsolya.komaromy@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál2., 12. ker. megbeszélés szerint
Saját helyszínen2. ker. Mom park közelében
Óradíj2300 Ft/45 perc, 3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébKomáromi Orsolya vagyok és több mint öt éve foglalkozok angol és német nyelvoktatással. Az ELTE angol-német szakán végeztem. Már gyerekkoromban beleszerettem az idegen nyelvekbe. Általános iskolában az Osztrák Magyar Európaiskola tanulója voltam, ahol először német majd angol nyelvű tudásomat kezdtem alapozni. Szeretettel várok minden kedves Nyelvtanulót! Valamennyi akkreditált nyelvvizsgára, a kétszintű érettségire vagy akár a mindennapi kommunikációhoz szükséges nyelvhasználatra vállalok felkészítést, korrepetálást. Kellemes környezetben, érdekes feladatokkal garantálom a biztos sikert! Tanulóimat a 12. Kerületben, a Mom park közelében várom.
Kérem írjon E-mailt, mert a telefont általában nem tudom felvenni, ha éppen tanítok.
Tanít mégangolt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Csesznik Szilvia06-20-281-74-40, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébANGOL-NÉMET valamint OROSZ nyelvek oktatása egyénileg. Tapasztalattal. Érettségi, különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, és korrepetálás. Választható időpontok. Budapest területén házhoz is megyek.
Tanít mégangolt, oroszt

Mihók Ildikó06-30-318-39-46, ildimihok@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, orvosi/fogászati szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Lehel tér
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébSikeres nyelvvizsgát szeretnél? Nem mersz megszólalni németül? Állásinterjúra készülsz? Érettségizel németből? Elkopott a tudásod és szeretnéd felfrissíteni? HATÉKONY, JÓFEJ, TÜRELMES tanárt keresel? Akkor várlak sok szeretettel barátságos kis kuckómban a Lehel piac mellett egy fincsi teával, kávéval vagy limonádéval. Készítünk neked egy jó kis tantervet, hogy az általad kijelölt időpontig el tudd érni a kitűzött célt. Az első órán már el is kezdjük a tanulást! Rendszeresen szódogát írunk és jó sok leckét adok :). Nekem fontos, hogy jó hangulatban teljen az idő és lendületesen haladjunk. Szerintem az a jó óra, aminek a végén megkérdezed, hogy “már vége is van?” Ez szerencsére gyakran előfordul. Minden korosztállyal szeretek együtt dolgozni kezdőtől felsőfokig. És a paraméterek: KRE BTK német tanári diploma, Globus nyelviskola 3 év, számos tanári továbbképzésen és workshopon vettem részt, soksoksoksok imádnivaló magántanítványom volt, számos sikeres nyelvvizsga (ÖSD, TELC, ECL, BME Zöld út gazdasági, Corvinus gazdasági). Skypeon is oktatok.
Tanít még-

Tar Márta Flóra06-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál7. ker. Blaha Lujza tér mellett Szövetség u.
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNeed a MATHematics, ENGLISH, GERMAN or PHYSICS TUTOR! Either you are bad at it or just would like to IMPROVE in the subject, do not hesitate to CONTACT ME. Math is a notoriously challenging subject for many students, but YOU WILL HAVE A SUCCESSFUL PROGRESS if you are my students in any subjects I teach you.

ANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL akár IDEGEN NYELVEN IS többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ a BLAHA LUJZA TÉR KÖRNYÉKÉN jól megközelíthető, frekventált helyen. Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, ITK Origó, Business English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI, JOGI szakmai angol, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TOEFL, TELC, BME, Euro, EURO-PRO és IELTS nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek oktatását is vállalom.
Németből középfokú általános középfokra felkészítő (ITK origó, TELC, ECL) nyelvi oktatást és német zöld út gazdasági nyelvvizsgára felkészítést vállalok.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a házi feladat elvégzése és minden felvetődött probléma tisztázása. Legyen szó bukásról, vagy ahhoz közeli helyzetről, pótvizsgáról, érettségiről emelt vagy közép szinten egyaránt, jegy javításról, vagy bármiről, ami tudását biztossá, jobbá teszi. Gyermekét nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítom, forradalmi módszerekkel. EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN magyarázom el a feladatokat, témaköröket az ő nyelvén és tudásszintjén, hogy a tanulása minél könnyebb és gördülékenyebb legyen. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó ANGOL, NÉMET, ANALÍZIS, MATEMATIKA, FIZIKA oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szükség szerint igazodik az órák hossza a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható anyagokkal állok rendelkezésre. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. HÉTVÉGÉN IS tanítok. Az oktatás számlaképes.
Honlap: tarmartaflora.hu.
Diákjaim 99%-a felkészítésem után elsőre sikeres vizsgát tett.
Tanít méganalízist, angolt, fizikát, matematikát, matematikát(angolul)

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálkülön megbeszélés esetén
Saját helyszínen 5. ker. Molnár u. (Országos Idegennyelvû Könyvtár),
8. ker. Rákóczi út (Uránia mozi),
9. ker. Sobieski u.
Óradíj2700 Ft/45 perc
EgyébDupla ELTE diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási rutinnal segítek másoknak is a nyelvtanításban.
Tanít mégangolt, olaszt

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Warga Éva06-70-318-69-53, eva.warga@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági, informatikai szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen14. ker. Zugló, a 7-es busz vonalán (lakás)
Óradíjmegegyezés szerint
Egyéb20 éves nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem, az ELTE-n szereztem diplomáimat (tanári, fordítói, tolmács). Az órákat a XIV. kerületben (a 7-es busz vonalán) tartom. Vállalok: korrepetálást, felzárkóztatást, szaknyelvi (gazdasági, informatikai stb.) oktatást, nyelvvizsga- és érettségi-felkészítést, külföldön munkát vállalók tanítását. Színvonalas, hatékony, egyéni igényekre szabott, jó hangulatú órákra; célodat illetően pedig biztos sikerre számíthatsz - akár kezdő vagy, akár haladó!
Tanít még-

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest egyes részein megbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Istenhegy, Trencséni utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!
Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, érettségi, dolgozat, pótvizsga, stb.). Bussiness típusú nyelvvizsgára is vállalok felkészítést!
A XII. kerületben Istenhegyen, családias, nyugodt környezetben tanítok. A lakásom a Széll Kálmán tértől vagy a Déli pályaudvartól 10 perc alatt 21, 21A busszal vagy a Városmajortól 5 perc alatt a Fogaskerekű vasúttal közelíthető meg.
Az óra díja 3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc, amiben benne van a nyomtatott vagy fénymásolt órai tananyag és a házifeladat is.
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
29 éves vagyok, nyelvtanár, jóga- és síoktató, illetve amatőr táncos és énekes. 8 évet jártam a Budapesti Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinus Egyetemen tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Mindkét nyelvből felsőfokú C1 típusú nyelvvizsgával rendelkezem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az a német vagy az angol nyelv, a jóga, a sí vagy a tánc.
Keress bizalommal!
Tanít mégangolt

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@axelero.hu
Max. szintfelsőfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségű német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitűzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintű érettségire való felkészítést, kezdő, újrakezdő, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/műszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetősége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-

Horváthné Márta06-70-330-82-70, hokuspokus66@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint Zugló közelében
Saját helyszínen14. ker. Zugló
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNémet nyelvoktatás Zuglóban: felkészítés közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára, közép- vagy emelt szintű érettségire, nyelvtani rendszerezés, korrepetálás egyetemisták és főiskolások részére is, tapasztalt nyelvtanártól napközben, illetve hétvégén is.
Tanít még-

Bogár Orsolya 06-20-285-11-54, nemet.solya@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági és fitness szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Corvin-negyed (skype is)
Óradíj3900 Ft/60 perc, 2900 Ft/60 perc/fő (2 fő esetén)
EgyébSzia!
- Célod német nyelvtudásod felelevenítése, felturbózása?
- Mindezt tankönyvszagmentes, motiváló, pörgős beszélgetések során?
- Olyan fiatal, képzett, németnyelvű közegben is élt tanárnővel, akinek fontos a Te eredményes haladásod?
Akkor hívj vagy írj még ma, mert csak néhány hely van, amit igazán lelkes, vagy lelkesedni vágyó nyelvtanulóknak tartogatok! :)
Szép napot,
Solya B-)
Tanít még-