A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- NÉMET -

Mezõfi Dóra06-70-607-09-92, m.doranew@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Corvin Plaza mögött pár percre
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébNÉMET nyelvoktatás a Corvin Plaza mögött pár percre
ELTE német szakán végzett, már gimnázium óta hosszú nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező dinamikus, vidám nyelvtanár vagyok, munka mellett szívesen tanítok ma is. Nyelviskolákban, cégeknél és privát is tanítottam, ezen kívűl nemzetközi nyelvvizsgáztatói végzettségem is van és tolmácsolok.
Ha gyorsan szeretnél haladni, közel anyanyelvi tanártól tanulni, akkor jelentkezz! Legérthetőbb nyelvtan magyarázat, legdinamikusabb haladás, gyors eredmények, jó hangulatú órák várnak pár percre Budapesten, a Corvin Plazatól.
Óradíj: 45 perc 2500Ft, de 2x45 percet érdemes egyben tartani, annak van értelme.
Órák időpontja hétköznap délelőtt és kora délután
Mobilszámom: 06-70/6070-992
Tanít még-

Karakas Éva06-30-339-31-96, vknell817@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBelvárosban
Saját helyszínen5. ker. Kálvin tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébProfi angol-német oktatás tapasztalt tanárnővel kezdőtől a felsőfokig.
+ 10 órás nyelvtani rendszerező kurzus
+ állásinterjúra felkészítő workshop
+ CV-író workshop
Tanít mégangolt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Deák Éva Mária06-20-924-22-90, eva.d.fehervar@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónál9., 10. 14. 19. ker.
Saját helyszínen10. ker. Mélytónál
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébSok éves magántanári tapasztalattal német oktatást vállalok kezdőtől a nyelvvizsgáig.
Felkészítek külföldi munkavállalásra, interjúra (megfelelő tudás szint esetén), de segítek iskolásoknak elérni a jobb jegyet németből is.
Minden szinten hanganyaggal és az órába iktatott német nyelvű beszélgetésekkel (szinthez szabva) hamar elérem, hogy mindenki ne „csak” tudjon németül, hanem használni is tudja azt. Gyerekeket 6 éves kortól külön nekik összeállított, játékos tananyaggal, szókártyákkal, versekkel és énekekkel várom óráimra.
Sikerem titka az egyénre szabott, jó hangulatú,stressz mentes órák. Erről korábbi és jelenlegi tanítványaimtól igény esetén referenciát is tudok adni.
Jelentkezz , hogy közösen mielőbb elérjük kitűzött célodat.
Tanít még-

Kopcsányi Anett06-20-574-39-80, netty_87@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Béke tér, Üteg utca
Óradíj4000 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébFelfrissítenéd német nyelvtudásodat? Villámgyors nyelvtani rendszerezésre, szókincsbővítésre lenne szükséged? Szeretnél félelem nélkül németül társalogni?
Őszinte érdeklődéssel fordulok leendő tanulóim felé, így fontosnak tartom, hogy közösen válasszuk ki személyiségedhez és a tanulási stílusodhoz leginkább passzoló módszereket, taneszközöket. Szívesen segítek céljaid elérésében, akár eredményes érettségit, közép- illetve felsőfokú nyelvvizsgát (TELC, Goethe, ÖSD, ELC) tennél, vagy éppen terveid közt szerepel, hogy német nyelvterületen is kipróbáld magad. Kérlek, ha az előre egyeztetett időponton módosítani szeretnél, azt legkésőbb az előző napon 18 óráig tedd meg!
Tanít még-

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálesetleg
Saját helyszínen5. ker. Molnár u. Országos Idegennyelvű Könyvtár,
9. ker. Sobieski u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE diplomával tolmács-fordító-, nyelvtanár-, és idegenvezetőként keresem a kenyerem sok-sok éve. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási gyakorlattal, és a beszédfejlesztésre nagy hangsúlyt helyezve, segítek a hozzám fordulóknak.
Tanít mégangolt, olaszt

Füredi Andrea06-30-651-51-13, furediandrea@t-online.hu
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker. Fillér utca
Óradíj3500 Ft/90 perc
EgyébDiplomás némettanárként vállalom kezdők, újrakezdők, haladók B2 szintre juttatását, külföldi munkavállalásra felkészítését, középiskolások korrepetálását. Munkám során hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére, a nyelv- és beszédhelyesség tökéletesítésére. Óráimra való optimális felkészülés érdekében fontosnak tartom megismerni tanítványaim szándékát a német nyelvvel, hogy valóban igényeik szerint, egyénre szabottan, céljaik elérése érdekében tudjunk együttműködni.
Tanít még-

Falusi Ágnes06-20-282-41-49, deutschperfekt33@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. (a Nyugatitól pár utcányira)
Óradíj3500 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAz elmúlt tíz évben nagyon sokféle tanítvánnyal dolgoztam együtt eredményesen, nyelviskolai tanfolyamokon és magántanárként egyaránt. Neked is szívesen segítek a felkészülésben, ha nyelvvizsgára (ÖSD, Goethe, Telc, Ecl, BME, Origo stb.), érettségire, állásinterjúra készülsz; ha szeretnéd felfrissíteni a nyelvtudásod vagy csak valamilyen nehézséged akadt a némettel. Az órák rugalmas időbeosztásúak, a tananyag kommunikatív és személyre szabott. Táblával, magnóval felszerelt irodámban nyugodt körülmények között tanulhatsz. Többféle tankönyvcsaláddal, sok éve jól működő nyelvtani és szókincsbeli gyakorló feladatlapokkal, kiskártyákkal dolgozom. A2-es szinttől a tanítványok egy külföldről rendelt tanulómagazinból is kapnak cikkeket, amelyek az olvasásértést nagyon jól fejlesztik. A nyelvi fejlődés mellett az is fontos számomra, hogy mindeközben jól érezd magad, ezért igyekszem közvetlen hangulatban tartani az órákat, sok türelemmel figyelve a tanuló nehézségeire (általános probléma szokott lenni a 'nem merek megszólalni') és erősségeire is.
Ha orvosként, ápolóként vagy az idősgondozásban szeretnél külföldön munkát vállalni, a szaknyelv elsajátításában is tudok segíteni (orvos-páciens kommunikáció, alapvető anatómiai fogalmak, a klinikumban használt eszközök nevei, zárójelentések megírása, esetismertetés stb.)
Ha elhatároztad magad, akkor győződj meg minderről egy ingyenes és kötelezettségmentes szintfelmérő,-próbaóra keretében :)
Tanít még-

Feld Judit06-30-910-76-08, feijudit@gmail.com
Max. szintközépfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen14. ker. Ráskay Lea u.
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébNémet tanítást vállalok kezdőtől középfokig, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! Sok éves tanári tapasztalattal rendelkezem, apai ágon osztrák családból származom, ezért jó kiejtéssel, és érthető, türelmes nyelvtani magyarázatokkal, beszéd centrikusan, és érdekes témák feldolgozásával, egyénre szabottan tanítok, kellemes környezetben. Német nyelvterületen álláskeresőknek segítek egy használható nyelvtudás viszonylag gyors elsajátításában. Beszélni akaróknak segítek a gátlások leküzdésében. Állásinterjúra, nyelvvizsgára való hatékony felkészítést is vállalok. Gyerekeket játékos módon, jó hangulatú órák keretében korrepetálok. Szeretem az embereket, és szeretek tanítani. :)
Tanít mégbiológiát

Tar Márta Flóra06-20-570-90-22, tarmartaflora@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál7. ker. Blaha Lujza tér mellett Szövetség u.
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébANGOL, ANALÍZIS, NÉMET, MATEMATIKA, FIZIKA, ANGOLUL MATEMATIKA igényes és hatékony OKTATÁST VÁLLAL többdiplomás EGYETEMEN VÉGZETT TANÁRNŐ a BLAHA LUJZA TÉR KÖRNYÉKÉN jól megközelíthető, frekventált helyen.
Lelkiismeretes NYELVTAN-, FELADAT- ÉS BESZÉD-CENTRIKUS angol TANÍTÁS, SZINTENTARTÁS, ITK Origó, Business English, TECHNICAL English, GAZDASÁGI, JOGI, TURIZMUS, VENDÉGLÁTÓ, ORVOSI szakmai angol, LCCI, zöld út nyelvvizsga, PROFEX, TOEFL, TELC, ECL, BME, Euro, EURO-PRO és IELTS nyelvvizsgára felkészítés. ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítés idegen nyelven. Kisgyermekek oktatását is vállalom.
Németből érettségire, középfokú általános nyelvvizsgára felkészítő (ITK origó, TELC, ECL, BME, Goethe) nyelvi oktatást és ZÖLD ÚT gazdasági nyelvvizsgára felkészítést vállalok.
Matematikából, fizikából vidám hangulatú órákkal, hatékony, vizsgacentrikus felkészítést nyújtok egyetemistáknak is, de minden korosztályt szeretettel látok, analízis szakterülettel, akár angol nyelven is.
Szeretettel várom azok jelentkezését, akik
- eredményes közép- vagy emelt szintű érettségit tennének
- középiskolába járnak, és javítani szeretnének a jegyeiken
- szeretnék, ha valaki elmagyarázná, amit az órán nem értettek meg
- főiskolán, egyetemen zh-ra, vizsgára szeretnének sikeresen felkészülni
- magántanuló vagy és osztályozóvizsgára készülnek
- nyelvvizsgázni szeretnének
- állásinterjúra készülnek
- szinten tartást vagy tanulni szeretnének.
Maximális eredményt hozom ki diákjaimból, melynek elengedhetetlen feltétele a házi feladat elvégzése és minden felvetődött probléma tisztázása. Legyen szó bukás közeli helyzetről, pótvizsgáról, érettségiről emelt vagy közép szinten egyaránt, jegy javításról, vagy bármiről, ami tudását biztossá, jobbá teszi.
Nagy türelemmel és odafigyeléssel tanítok. EGYSZERŰEN és ÉRTHETŐEN magyarázom el a feladatokat, témaköröket a tanuló nyelvén és tudásszintjén, hogy a tanulás minél könnyebb és gördülékenyebb legyen. Azon kevés tanárok közé tartozom, aki a tanítást hivatásának tekinti, legyen szó bármely általam tanított tárgy oktatásról középiskolásoknak, felnőtteknek akár idegen nyelven is. Szükség szerint igazodik az órák hossza a kiváló eredmény elérése érdekében. Gyors, hatékony, KÖNNYEN megtanulható anyagokkal állok rendelkezésre. Szívesen segítek bármiben, szakmai, szaknyelvi szinten és idegen nyelven is, tanulásban, fordításban, beadandóban. PÓTVIZSGÁRA felkészítek, HÉTVÉGÉN IS tanítok. Számlaképes vagyok.
Honlap: tarmartaflora.hu.
Tanít méganalízist, angolt, fizikát, matematikát, matematikát(angolul)

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvű, gyakorlott, türelmes tanítónő és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvből, illetve különböző tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnőtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Tanít mégnémet irodalmat, románt

Henger Péterné06-30-441-01-47
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker. Tompa u. (a körútnál, 4-6-os villamos Mester utcai megálló)
Óradíj1200-1800 Ft/45 perc, 3000 Ft/90 perc
EgyébA próbaóra ingyenes. Tapasztalt nyelvtanár személyiségközpontú tanítása, drámapedagógiai elemekkel. Nyári intenzív felkészítés nyelvvizsgára, felvételire.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsősorban a szóbeli kifejezőkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Komáromi Orsolya06-20-407-75-44, orsolya.komaromy@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál2., 12. ker. megbeszélés szerint
Saját helyszínen2. ker. Mom park közelében
Óradíj2500 Ft/45 perc, 3500 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébKomáromy Orsolya vagyok, 6 éve foglalkozok angol és német nyelvoktatással. Az ELTE angol-német szakán végeztem.
Általános iskolám az Osztrák-Magyar Európaiskola volt, ahol beleszerettem először a német, majd az angol nyelvbe.
Szeretettel várok minden kedves Nyelvtanulót! Valamennyi akkreditált nyelvvizsgára, a kétszintű érettségire, állásinterjúra vagy akár a mindennapi kommunikációhoz szükséges nyelvhasználatra vállalok felkészítést. Kellemes környezetben, érdekes feladatokkal garantálom a biztos sikert.
Tanulóimat az Alkotás utcában, Déli Pályaudvarnál fogadom.
Jelentkezést emailben várom.
Tanít mégangolt

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Virányos, Glatz Oszkár utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt! Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, dolgozat, pótvizsga, stb.)
EuroExam, TELC, ÖSD, Goethe, IELTS, stb. nyelvvizsgákra való sikeres felkészítést vállalok.
A XII. kerületben Virányoson a Glatz Oszkár utcában, 5 perc sétára a Budagyönygyétől, családias, nyugodt, zöld környezetben tanítok. A Széll Kálmán térről 15 perc alatt elérhető a helyszín BKV-val.
BKV járatok a közelben: 22, 22A busz (Szép Ilona megálló), 222, 291 busz (MOME megálló), 156, 155 busz (Dániel út) vagy a 56, 61 villamos (Budagyöngye).
3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
30 éves vagyok, angol-német nyelvtanár, jóga- és síoktató. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán tanulok logopédus szakirányon.
8 évet jártam az Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinusos egyetemi évek alatt tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv.
Keress bizalommal!
Tanít mégangolt

Sima Éva06-30-750-53-70, csopak888@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanelvi tanár)
Tanulónálmegbeszélés szerint (500 Ft kiszállási díj ellenében)
Saját helyszínen14. ker. Kerepesi út
Óradíj3000 Ft/45 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébNémet anyanyelvű hölgy vállal német oktatást, tolmácsolást, fordítást, lektorálást és korrepetálást, illetve angol társalgási szintű oktatást.
Tanít mégangolt

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Georg Blazi06-20-575-70-60, gbtanitas@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE Déli tömb)
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébKétnyelvű családban nőttem fel: anyanyelvem a német és a magyar is. A középiskolát Magyarországon végeztem el (Németországban is éerettségiztem egy különbözeti év után), egyetemi tanulmányaim kezdete óta 2012 nyaráig, 24 éven keresztül, Németországban éltem. 1999 óta képesített szakfordítóként, szaklektorként és szaktolmácsként aktívan részt veszek az EU-integrációs folyamat számos aktuális projektjében természettudományi, társadalomtudományi, gazdasági és műszaki szakterületeken.
Budapesten bármilyen szintű és fajtájú nyelvvizsgára, érettségire, egyetemi vizsgákra; külföldi tanulmányokra és munkára felkészítést, valamint az álláspályázatok alkalmával Németországban és Ausztriában benyújtandó pályázati dokumentumok formai és tartalmi kritériumok szempontjai szerinti ellenőrzését és korrektúráját, továbbá a szóbeli állásinterjúk németországi és ausztriai sajátosságaira történő felkészítést vállalom. Az elmúlt három esztendőben több mint 45 diákom pályázott sikeresen munkahelyet és/vagy egyetemi-főiskolai felvételt Németországban, Ausztriában és Svájcban. Cégek számára külföldön tevékenykedő (vagy oda készülő) munkatársaik nyelvismeretének újraaktiválását, kibővítését, beszédkészségének fejlesztését; nyelvvizsgával rendelkezőknek ismereteik és tudásuk szinten tartását valamint fejlesztését kínálom. Óráimon (a nyelvi közeg egységének érdekében – és amennyiben a tanulni kívánók nyelvismerete ezt lehetővé teszi – német nyelven) a pusztán nyelvtanulási feladatokon kívül a külföldi integrációt elősegítő országismereti, a külföldi hivatalos ügyintézéssel kapcsolatos valamint kulturális felkészítésre is lehetőség van. Az első, szintfelmérő óra 4000 Ft/60 perc.
Tanít még-

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@axelero.hu
Max. szintfelsőfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségű német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitűzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintű érettségire való felkészítést, kezdő, újrakezdő, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/műszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetősége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-

Bogár Orsolya 06-20-285-11-54, nemet.solya@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági és fitness szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Corvin-negyed (skype is)
Óradíj3900 Ft/60 perc, 2900 Ft/60 perc/fő (2 fő esetén)
EgyébSzia!
- Célod német nyelvtudásod felelevenítése, felturbózása?
- Mindezt tankönyvszagmentes, motiváló, pörgős beszélgetések során?
- Olyan fiatal, képzett, németnyelvű közegben is élt tanárnővel, akinek fontos a Te eredményes haladásod?
Akkor hívj vagy írj még ma, mert csak néhány hely van, amit igazán lelkes, vagy lelkesedni vágyó nyelvtanulóknak tartogatok! :)
Szép napot,
Solya B-)
Tanít még-