A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- NÉMET -

Kocsor János06-30-278-28-84, kocsor@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen18. ker. Pestlőrinc
Óradíjmegegyezés szerint
Egyéb16 éve tanítok németet nyelviskolákban, illetve magántanárként. Bármilyen szinten vállalok vizsgára való felkészítést, korrepetálást, vagy egyszerű, 'hagyományos' nyelvórákat. Idegen nyelvet azért tanulunk, hogy másokkal beszélgetni tudjunk, ezért az órák is akkor jók, ha kellemes beszélgetéssel telnek. Nem hiszek a villám módszerben, viszont a rendszeres gyakorlás mindig eredményre vezet, mert egy nyelv megtanuláshoz nincs szükség különleges képességekre.
Tanít még-

Budai Zsanett06-20-368-57-11, zsanett16@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónál10., 18., 19. ker.
Saját helyszínen19. ker.
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAngol és német nyelvből nyelvvizsgára, pótvizsgára, érettségire vagy akár csak szinten tartás miatt is szívesen vállalok felkészítést korosztálytól függetlenül, felnőtteknek és iskolásoknak is!
Az órák rugalmasak, jól megközelíthető helyen vannak. Ha pedig több órát szeretnél venni egy héten, akkor kedvezményt is biztosítok!
Érdeklődni a fenti számon lehet, de ha nem érnél el, akkor írj e-mailt, arra mindenképp válaszolok!
Tanít mégangolt

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Diana Dasch06-30-709-33-83, missdianadudas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenskype
Óradíj3200 Ft/60 perc
EgyébNON-STOP angol, 100% tanulás, 0% könyv! Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Egyszerűen csak gyakorlásra van szükséged? Külföldön szeretnél munkát vállalni vagy már külföldön élsz és segítségre van szükséged? Van, akinek gyorsabban megy a nyelvtanulás, van akinek kicsit több időre van szüksége. Nálam a saját tempódban haladhatsz, csak egy dolog számít: ha angolul tanulsz, akkor meg is tanulj angolul. Az általam alkalmazott speciális tanulási technológiának köszönhetően élmény lehet a tanulás bárki számára. Óráimnak legfontosabb jellemzője a jó hangulat szokott lenni, amit fontosnak tartok mind a jó tanár-diák viszony, mind pedig a hatékony, célirányos fejlődés szempontjából.Igyekszem óráimat kommunikációra hangolni, mindvégig szem előtt tartva a helyességet, pontosságot. Egyéni órarend, a tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok! Nyelvvizsgára (ECL, EURO, BME, TELC, OECONOM, ORIGO) való elkészítést vállalok alaptól felsőfokig. Diplomás, számlaképes tanári csapattal dolgozok. Az angol óráim Skype-on történnek.
Tanít mégangolt

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvű, gyakorlott, türelmes tanítónő és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvből, illetve különböző tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnőtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Tanít mégnémet irodalmat, románt

Váradi Krisztina06-70-590-98-19, varkriszta123@gmal.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál8., 9., 10., 11., 13., 14. ker.
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj2700 Ft/60 perc
EgyébANGOL, NÉMET OKTATÁS EGYÉNILEG TAPASZTALATTAL. MINDEN SZINTEN, ÉS MINDEN KOROSZTÁLYNAK. MINDEN TÍPUSÚ VIZSGÁRA FELKÉSZÍTÉS, VALAMINT KORREPETÁLÁS IS. BESZÉDKÖZPONTÚ ÓRÁK, ÉS NYELVTANI MEGERŐSÍTÉS. RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS.
KÍVÁNSÁGRA AZ OKTATÁS ÖNNÉL IS LEHETSÉGES. HÍVJON BÁTRAN!
KÖSZÖNETTEL VÁRADI KRISZTINA
Tanít mégangolt

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsősorban a szóbeli kifejezőkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenOIK Könyvtár, 5. ker. Molnár u. 11.; 9. ker. Sobieski u.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is. A beszédfejlesztésre külön hangsúlyt fektetek.
Tanít mégangolt, olaszt

Georg Blazi06-20-575-70-60, gbtanitas@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE Déli tömb)
Óradíj5000 Ft/60 perc, 6000 Ft/90 perc
EgyébKétnyelvű családban nőttem fel: anyanyelvem a német és a magyar is. A középiskolát Magyarországon végeztem el (Németországban is éerettségiztem egy különbözeti év után), egyetemi tanulmányaim kezdete óta 2012 nyaráig, 24 éven keresztül, Németországban éltem. 1999 óta képesített szakfordítóként, szaklektorként és szaktolmácsként aktívan részt veszek az EU-integrációs folyamat számos aktuális projektjében természettudományi, társadalomtudományi, gazdasági és műszaki szakterületeken.
Budapesten bármilyen szintű és fajtájú nyelvvizsgára, érettségire, egyetemi vizsgákra; külföldi tanulmányokra és munkára felkészítést, valamint az álláspályázatok alkalmával Németországban és Ausztriában benyújtandó pályázati dokumentumok formai és tartalmi kritériumok szempontjai szerinti ellenőrzését és korrektúráját, továbbá a szóbeli állásinterjúk németországi és ausztriai sajátosságaira történő felkészítést vállalom. Az elmúlt három esztendőben több mint 45 diákom pályázott sikeresen munkahelyet és/vagy egyetemi-főiskolai felvételt Németországban, Ausztriában és Svájcban. Cégek számára külföldön tevékenykedő (vagy oda készülő) munkatársaik nyelvismeretének újraaktiválását, kibővítését, beszédkészségének fejlesztését; nyelvvizsgával rendelkezőknek ismereteik és tudásuk szinten tartását valamint fejlesztését kínálom. Óráimon (a nyelvi közeg egységének érdekében – és amennyiben a tanulni kívánók nyelvismerete ezt lehetővé teszi – német nyelven) a pusztán nyelvtanulási feladatokon kívül a külföldi integrációt elősegítő országismereti, a külföldi hivatalos ügyintézéssel kapcsolatos valamint kulturális felkészítésre is lehetőség van. Az első, szintfelmérő óra 4000 Ft/60 perc.
Tanít még-

Csesznik Szilvia06-20-281-74-40, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébANGOL-NÉMET valamint OROSZ nyelvek oktatása egyénileg. Tapasztalattal. Érettségi, különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, és korrepetálás. Választható időpontok. Budapest területén házhoz is megyek.
Tanít mégangolt, oroszt

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@axelero.hu
Max. szintfelsőfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségű német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitűzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintű érettségire való felkészítést, kezdő, újrakezdő, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/műszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetősége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-

Sarkadi-Nagy Anna06-30-383-60-52, snazsr@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapest egyes részein megbeszélés szerint
Saját helyszínen12. ker. Istenhegy, Trencséni utca
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!
Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, érettségi, dolgozat, pótvizsga, stb.). Bussiness típusú nyelvvizsgára is vállalok felkészítést!
A XII. kerületben Istenhegyen, családias, nyugodt környezetben tanítok. A lakásom a Széll Kálmán tértől vagy a Déli pályaudvartól 10 perc alatt 21, 21A busszal vagy a Városmajortól 5 perc alatt a Fogaskerekű vasúttal közelíthető meg.
Az óra díja 3500 Ft/60 perc vagy 5000 Ft/90 perc, amiben benne van a nyomtatott vagy fénymásolt órai tananyag és a házifeladat is.
Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.
29 éves vagyok, nyelvtanár, jóga- és síoktató, illetve amatőr táncos és énekes. 8 évet jártam a Budapesti Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinus Egyetemen tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.
Mindkét nyelvből felsőfokú C1 típusú nyelvvizsgával rendelkezem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az a német vagy az angol nyelv, a jóga, a sí vagy a tánc.
Keress bizalommal!
Tanít mégangolt

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Bogár Orsolya 06-20-285-11-54, nemet.solya@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági és fitness szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Corvin-negyed (skype is)
Óradíj3900 Ft/60 perc, 2900 Ft/60 perc/fő (2 fő esetén)
EgyébSzia!
- Célod német nyelvtudásod felelevenítése, felturbózása?
- Mindezt tankönyvszagmentes, motiváló, pörgős beszélgetések során?
- Olyan fiatal, képzett, németnyelvű közegben is élt tanárnővel, akinek fontos a Te eredményes haladásod?
Akkor hívj vagy írj még ma, mert csak néhány hely van, amit igazán lelkes, vagy lelkesedni vágyó nyelvtanulóknak tartogatok! :)
Szép napot,
Solya B-)
Tanít még-