A TanárBázis.hu 2002 tavaszán kezdte meg működését azzal a céllal, hogy segítse - Budapesten és környékén - a tanítani és tanulni vágyók egymásra találását. Elsőként indult, és azóta is változatlanul az ország piacvezető magántanár-közvetítője maradt!
Az online (skype-on) tanító magántanárok adatbázisát megtatálhatja az OnlineTanárBázis.hu társoldalunkon.

Szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel kérjük forduljon kollégánkhoz az info@tanarbazis.hu e-mail címen vagy a 06-30-262-58-73-as telefonszámon!


Tanáraink között szabadon válogathat - tantárgyanként kereshet a listából.- NÉMET -

Vámos Andrea06-70-945-88-82, vamosandrea@gmail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker.
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébTizenhat éves oktatási tapasztalattal rendelkező, fiatal, diplomás nyelvtanárként vállalok német nyelvoktatást minden korosztály részére az alábbiak szerint:
- korrepetálás
- érettségire történő felkészítés
- nyelvvizsgára történő felkészítés (alaptól felsőfokig)
- illetve korábban megszerzett nyelvtudás felfrissítésének céljából.
Egyénre szabott módszerekkel, illetve az egyén igényeit is figyelembe véve végzem az oktatást, most már Skype-on keresztül is.
Továbbá vállalok nyelvoktatást cégek részére is!
Tanít még-

Darabos Eszter06-30-356-60-21, dareszter@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen11. ker. Hegyalja út
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébNyelvvizsgára való felkészítést vállalok német nyelvből, valamint magyar nyelv és irodalomból érettségire való felkészítést személyesen és online is. Emellett más megkereséseket is szívesen fogadok, pl. korrepetálás, ismétlés, gyakorlás, különböző célok elérése. Több éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, másfél évet Németországban éltem. Számomra fontos a pontosság, a korrektség, a jó hangulatú órák, a kölcsönös bizalom. Szeretek tanítani és szeretném átadni a magyar és a német nyelv iránt érzett szeretetemet is! Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem német- és magyartanár mesterszakos hallgatója vagyok. Magyar mint idegen nyelv oktatást is vállalok, amiből legfőbb tapasztalataimat Brazíliában szereztem.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, magyart(külföldieknek)

Szentgyörgyi Krisztina06-30-543-82-29, szentgyorgyikrisztina@gmail.com
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínen20. ker. Pöltenberg utca
Óradíj4000 Ft/90 perc
Egyéb18 éves német tanítási - általános és középiskolai - tapasztalattal vállalok közép- és emelt szintű érettségire, középfokú nyelvvizsgára való felkészítést, korrepetálást.
Tanít még-

Szente Attila06-30-265-56-22, szenteattila@axelero.hu
Max. szintfelsőfok (gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen11. ker. Kelenföld, Csóka u.
Óradíj2000 Ft/45 perc
EgyébEgyetemi végzettségű német nyelvszakos középiskolai tanár több mint húsz éves gyakorlattal általános, gazdasági, idegenforgalmi, kereskedelmi nyelvvizsgákra felkészít: BME, ORIGO, TÁRSALKODÓ, PANNON, TELC, ECL, EURO, BGF, KITEX, ZÖLD ÚT, OECONOM.
Igény szerint házhoz megyek, ebben az esetben 2000 FT/45 perc, lakásomon 1500 FT/45 perc az óradíj.
Módszertanilag alaposan kidolgozott tanítási tervemmel a diákjaim mindig elérik a számukra kitűzött célt. Ehhez az oktatási segédanyagok széles skáláját tudom biztosítani.
Számomra a legfontosabb a tanulók elégedettsége és az elért eredmények a diákjaim körében. Ha szükséges számtalan referenciával tudok szolgálni.
Vállalok közép és emelt szintű érettségire való felkészítést, kezdő, újrakezdő, haladó nyelvtanulók oktatását, állásinterjúra való felkészítést, német nyelvterületen munkát vállalók számára szakmai nyelv oktatását/műszaki, orvosi, vendéglátás, idegenforgalom, informatikai, jogi szaknyelv.
Honlapom elérhetősége: nemetfelkeszites.fw.hu
Tanít még-

Szász Adrienn06-20-384-53-17, adriennszasz8@gmail.com
Max. szintalapfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenKálvin tér, Nyugati tér
Óradíj2000 Ft/45 perc
Egyéb
Tanít mégangolt

Skipina Jadre06-30-389-97-20, jadre.tanar@gmail.com
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten szinte bárhol
Saját helyszínen14. ker.
Óradíj3500-4500 Ft/90 perc
EgyébTapasztalt, egyetemet végzett tanárnő vagyok, nyolc éve tanítok lelkesen mindekit 5 éves kortól. Számomra a tanítás nem munka, hanem hivatás. :) Bővebb infó:
sites.google.com/site/jadreangolnemet
Tanít mégangolt, szerbhorvátot

Nyerges Gabriella06-20-274-56-96, 239-07-16, gabrielle.nyerges@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen13. ker. Duna Plázánál
Óradíj2000 Ft/40 perc
EgyébKorrepetálás bármely korosztály részére, felkészítés középfokú nyelvvizsgára, egyénre szabott feladatokkal, elsősorban a szóbeli kifejezőkészség fejlesztésével. Haladóknál kizárólag adott nyelvi kommunikáció.
Egyéb: két évig éltem Berlinben, Németországban.
Tanít mégfranciát

Mezei Pál06-30-685-07-10
Max. szintfelsőfok (gazdasági, kereskedelmi szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol (esetleg vidéken is)
Saját helyszínen13. ker. ill. megbeszélés szerint
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébBevált módszerrel, külföldi tapasztalattal. EGÉSZ NYÁRON! Tanítok alaptól felsőfokig gazdasági/kereskedelmi szaknyelvet is. Kommunikáció, nyelvtani rendszerezés, érettségi, nyelvvizsga felkészítés, felzárkóztatás.
Tanít mégangolt

Mangold Elvira06-30-429-12-11, czerlau@gmail.com
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár) (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen5. ker. Jászai Mari tér,
3. ker. Flórián tér
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAnyanyelvű, gyakorlott, türelmes tanítónő és tanár vagyok. 15 évesen már gyerekeket korrepetáltam német nyelvből, illetve különböző tantárgyakból. Azóta folyamatosan korrepetálok és tanítok, kicsiket és nagyokat egyaránt, szeretettel. Az óráim beszédcentrikusak és változatosak (rengeteg anyaggal rendelkezem). A gyerekek játékosan sajátítják el nálam a nyelvet (dalok, mesék, játékok segítségével). A felnőtteknek német irodalmat és országismeretet is tanítok, illetve szaknyelveket (jogi, idegenforgalmi, orvosi, gazdasági). Szeretettel várok mindenkit, aki szívesen megtanulna németül vagy románul. A román nyelvet és irodalmat is több éve tanítom.
Önéletrajzokat és motivációs leveleket fordítok, illetve állásinterjúra felkészítést vállalok, és ha valaki német nyelvterületen ingatlant vagy autót vásárol, akkor én ennek az ügyintézésében segíteni tudok.
Vállalom német hanganyagok felmondását (tanulói segédlet, utikalaúz, stb.), illetve reklámfilmek audiósávjának elkészítését.
Tanít mégnémet irodalmat, románt

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3500 Ft/90 perc
Egyéb31 éves nemzetközi elemző közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekből vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), 11 éves magántanári tapasztalattal.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' komoly munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni nem is fogok.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 3500 ft/90 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetőségeken.
Tanít mégangolt, spanyolt

Henger Péterné06-30-441-01-47
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen9. ker. Tompa u. (a körútnál, 4-6-os villamos Mester utcai megálló)
Óradíj1200-1800 Ft/45 perc, 3000 Ft/90 perc
EgyébA próbaóra ingyenes. Tapasztalt nyelvtanár személyiségközpontú tanítása, drámapedagógiai elemekkel. Nyári intenzív felkészítés nyelvvizsgára, felvételire.
Tanít mégmagyart(külföldieknek), magyar nyelv és irodalmat

Gagyi Sándor06-30-443-85-85, 60-1-410-2853, gagyisandor@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen15. ker. Nyírpalota út
Óradíj2500 Ft/45 perc
EgyébAngol és német nyelvtanár vagyok sok tapasztalattal. 26 éve oktatom a két nyelvet középiskolában, gimnáziumban és magántanulóknak (diákokat és felnőtteket egyaránt). Három hónapja vonultam nyugdíjba és csak magántanárként szeretném folytatni és átadni a nyelvtudásomat. Nyugdíjas lévén délelőtt és délután is várom tanítványaimat a megadott címen.
Tanít mégangolt

Falusi Ágnes06-20-282-41-49, deutschperfekt33@gmail.com
Max. szintfelsőfok (orvosi szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen6. ker. a Nyugatitól pár utcányira
Óradíj2500 Ft/45 perc, 3000 Ft/60 perc, 4500 Ft/90 perc
EgyébAz elmúlt tíz évben nagyon sokféle tanítvánnyal dolgoztam együtt eredményesen, nyelviskolai tanfolyamokon és magántanárként egyaránt. Neked is szívesen segítek a felkészülésben, ha nyelvvizsgára (ÖSD, Goethe, Telc, Ecl, BME, Origo stb.), érettségire, állásinterjúra készülsz; ha szeretnéd felfrissíteni a nyelvtudásod vagy csak valamilyen nehézséged akadt a némettel. Az órák rugalmas időbeosztásúak, a tananyag kommunikatív és személyre szabott. Táblával, magnóval felszerelt irodámban nyugodt körülmények között tanulhatsz. Többféle tankönyvcsaláddal, sok éve jól működő nyelvtani és szókincsbeli gyakorló feladatlapokkal, kiskártyákkal dolgozom. A2-es szinttől a tanítványok egy külföldről rendelt tanulómagazinból is kapnak cikkeket, amelyek az olvasásértést nagyon jól fejlesztik. A nyelvi fejlődés mellett az is fontos számomra, hogy mindeközben jól érezd magad, ezért igyekszem közvetlen hangulatban tartani az órákat, sok türelemmel figyelve a tanuló nehézségeire (általános probléma szokott lenni a 'nem merek megszólalni') és erősségeire is.
Ha orvosként, ápolóként vagy az idősgondozásban szeretnél külföldön munkát vállalni, a szaknyelv elsajátításában is tudok segíteni (orvos-páciens kommunikáció, alapvető anatómiai fogalmak, a klinikumban használt eszközök nevei, zárójelentések megírása, esetismertetés stb.)
Ha elhatároztad magad, akkor győződj meg minderről egy ingyenes és kötelezettségmentes szintfelmérő,-próbaóra keretében :)
Tanít még-

Edelényi Marianna06-70-559-25-89, ema7@freemail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálkülön megbeszélés esetén
Saját helyszínen 5. ker. Molnár u. (Országos Idegennyelvû Könyvtár),
8. ker. Rákóczi út (Uránia mozi),
9. ker. Sobieski u.
Óradíj2700 Ft/45 perc
EgyébDupla ELTE diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezetőként keresem a kenyerem. Csupa nyelvigényes szakma. Óriási rutinnal segítek másoknak is a nyelvtanításban.
Tanít mégangolt, olaszt

Dobler Edit0620 4943 857, dobler.edit@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínen2. ker. Széll Kálmán tér közelében
Óradíj4500 Ft/90 perc, 3500 Ft/60 perc
EgyébAz ELTE-n végeztem angol-német szakon. A diploma kézhezvételét követően néhány évet külföldön dolgoztam, majd hazajövetelem után itthon kezdtem tanítani. Azóta a tanítás minden formáját kipróbáltam már: tanítottam általános iskolában, gimnáziumban, nyelviskolában és 8 éve magántanárként dolgozom. 15 év alatt szerzett pedagógiai és pszichológiai tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy nincs olyan ember, aki ne tudna megtanulni egy nyelvet legalább alapszinten, megfelelő szorgalommal és kitartással. Nem hiszek a csoda-, villám- és hasonló módszerekben, szerintem ahhoz, hogy egy nyelv rögzüljön és természetessé váljon számunkra, időre és rendszerességre van szükség. Nem vagyok híve azoknak a módszereknek sem, amelyek kizárólag a kommunikációra fektetnek hangsúlyt. Úgy gondolom, a nyelvtan ugyanolyan fontos része az igényes nyelvhasználatnak, mint a kommunikáció. Sőt, véleményem szerint a nyelvtudás az adott ország kultúrájának ismeretét is magában foglalja. Mivel számomra a tanítás hivatás, ugyanolyan örömmel tanítom a nyelvvizsgára vagy érettségire készülőket, mint a kezdő nyelvtanulókat. Óráimon rengeteg segédanyaggal, személyre szabott módszerekkel, óriási lelkesedéssel és végtelen türelemmel próbálom meg átadni a tudásomat. Ha komolyan gondolja a nyelvtanulást, minőségi nyelvoktatásra és biztos tudásra vágyik, szeretettel várom német-és angolóráimon a Széll Kálmán tértől 10 percre.
Tanít mégangolt

Diana Dasch06-30-709-33-83, missdianadudas@gmail.com
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenskype
Óradíj3200 Ft/60 perc
EgyébNON-STOP angol, 100% tanulás, 0% könyv! Nyelvvizsgára vagy érettségire készülsz? Egyszerűen csak gyakorlásra van szükséged? Külföldön szeretnél munkát vállalni vagy már külföldön élsz és segítségre van szükséged? Van, akinek gyorsabban megy a nyelvtanulás, van akinek kicsit több időre van szüksége. Nálam a saját tempódban haladhatsz, csak egy dolog számít: ha angolul tanulsz, akkor meg is tanulj angolul. Az általam alkalmazott speciális tanulási technológiának köszönhetően élmény lehet a tanulás bárki számára. Óráimnak legfontosabb jellemzője a jó hangulat szokott lenni, amit fontosnak tartok mind a jó tanár-diák viszony, mind pedig a hatékony, célirányos fejlődés szempontjából.Igyekszem óráimat kommunikációra hangolni, mindvégig szem előtt tartva a helyességet, pontosságot. Egyéni órarend, a tanuláshoz minden szükséges eszközt, tananyagot biztosítok! Nyelvvizsgára (ECL, EURO, BME, TELC, OECONOM, ORIGO) való elkészítést vállalok alaptól felsőfokig. Diplomás, számlaképes tanári csapattal dolgozok. Az angol és német óráim Skype-on történnek. Szeretettel várok minden érdeklődőt egy INGYENES bemutató órára.
Tanít mégangolt

Csesznik Szilvia06-20-281-74-40, szilvicsesz@citromail.hu
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj2500 Ft/60 perc
EgyébANGOL-NÉMET valamint OROSZ nyelvek oktatása egyénileg. Tapasztalattal. Érettségi, különböző nyelvvizsgákra való felkészítés, és korrepetálás. Választható időpontok. Budapest területén házhoz is megyek.
Tanít mégangolt, oroszt

Bogár Orsolya 06-20-285-11-54, nemet.solya@gmail.com
Max. szintfelsőfok (gazdasági és fitness szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínen8. ker. Corvin-negyed (skype is)
Óradíj3900 Ft/60 perc, 2900 Ft/60 perc/fő (2 fő esetén)
EgyébSzia!
- Célod német nyelvtudásod felelevenítése, felturbózása?
- Mindezt tankönyvszagmentes, motiváló, pörgős beszélgetések során?
- Olyan fiatal, képzett, németnyelvű közegben is élt tanárnővel, akinek fontos a Te eredményes haladásod?
Akkor hívj vagy írj még ma, mert csak néhány hely van, amit igazán lelkes, vagy lelkesedni vágyó nyelvtanulóknak tartogatok! :)
Szép napot,
Solya B-)
Tanít még-