Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégangolt

Lancz Bernadett+36-30-618-74-96, lanczbernadett@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: Nyelvtanár
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szintFelső fok
Tanulónál-
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébKedves Nyelvtanuló! A Pécsi Tudományegyetem végeztem 2012-ben nyelvtanárként. Olasz nyelvből vállalok nyelvvizsgára, érettségire felkészítést, korrepetálást, kezdőtől a felsőfokig. Angol nyelvből kezdőtől középfokig. Több éve tanítok, korrepetálok gyerekeket, fiatalokat ezért olyanok jelentkezését is várom, akiknek eddig nehezen megy a nyelvtanulás, nehezen szólalnak meg mások előtt. Gyere és tanulj nálam, stresszmentes környezetben, ahol az órák anyagát a saját tanulási tempódhoz igazítjuk. Óráimon nagy hangsúlyt fektetek a szókincs és beszédfejlesztésre valamint a nyelvtani rendszerezésre is. Az eredményes nyelvtanuláshoz szükség lesz a szorgalmadra is, fontos az otthoni gyakorlás, ezért mindig adok plusz gyakorló feladatokat is. Az órákat google classroomban tartom.
Tanít még-

Nagy Tünde0039 3393816809, ntunde1380@gmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: Olasz és angol tanár és forditó
Foglalkozás: Olasz tanár és oktatói tanácsadó
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíjalapfok 5500 Ft
középfok, felsőfok 6000 Ft
üzleti és jogi nyelv 8000 Ft
EgyébSok éves tapasztalattal rendelkező olasz tanár vagyok. Több éve Olaszországban élek és dolgozom, ahol az olasz nyelvet nemcsak tanítom, hanem mindennapi életem részeként használom. Az itt szerzett tudásom és kultúrális tapasztalataim hozzájárulnak ahhoz, hogy valódi, élettel teli és autentikus tanítási élményt nyújtsak a diákoknak.
Az interaktív és élvezetes tanulás iránti elkötelezettségem, valamint a tanulók személyre szabott támogatása segít abban, hogy minden diák számára inspiráló és hatékony oktatási környezetet teremtsek.
Fedezd fel Olaszorszàgot velem!
Online olasz tanfolyamok, korrepetálás, beszédcentrikus és interaktiv oktatás, személyre szabott, flexibilis tanórák zenével és videókkal 'fűszerezve'.
Az olasz nyelv és kultúra iránti elkötelezettségem mély és szenvedélyes, és mindig izgatottan osztom meg ezt a szenvedélyemet a diákokkal.
Az oktatásban úgy hiszem, hogy az élményalapú tanulás, a gyakorlati alkalmazás és a kreatív megközelítés segíti a diákokat a legjobb eredmények elérésében.
Tanít még-

Lécz Gyöngyvér+36-70-159-65-46, leczgyongyver@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, 4. kerület Újpest központ
Óradíj5000.-/45 perc
EgyébNyelvvizsgázni szeretnél, érettségire készülsz, szinten szeretnéd tartani tudásodat, vagy kedvet kaptál az olasz nyelv elsajátításához?
Rugalmas időbeosztásban, a saját ütemedben haladhatsz velem, nem kell másokhoz alkalmazkodnod.
Tanít még-

Beöthy Ágnes+36-30-675-01-97, beothyagnes@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács, fordító
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenSzeged és online
Óradíj4500 Ft/45 perc
EgyébBeöthy Ágnes, angol-olasz szakos nyelvtanár és tolmács vagyok.

A Szegedi Tudományegyetem Idegennyelvi Intézetében tanítottam több, mint 15 évig, elsősorban angol nyelvet (általános-és szaknyelveket: Business English, média, International Relations). A nyelvvizsga-felkészítés, illetve nyelvvizsgáztatás is fontos része volt munkámnak.

Több évig dolgoztam a magánszférában (nyelviskola, cégek), ahol a nyelvoktatás, nyelvvizsgára felkészítés mellet a tolmácsolás is feladataim közé tartozott.

2010-2016-ig tartózkodtam, ahová most is gyakran járok:), angol/olasz tolmácsként és asszisztensként dolgoztam egy magánvállalatnál. Az üzleti nyelv napi használata segít(ett) tökéletesíteni annak tanítását.

Imádok tanítani, sok éves tanítási tapasztalatom garancia a minőségi munkára.
Akár pótvizsga, akár egyetemi vizsga, a szint nem számít, szigorú, maximalista, de 'jó fej' tanárnak tartanak.

ANGOLBÓL vállalok általános oktatást (beszédközpontú, erős nyelvtani alapokkal), korrepetálást, az iskolai nyelvóra hiányosságait pótló ill. fejélesztő TANÍTÁST, pótvizsga-, érettségi-ill. nyelvvizsga-felkészítést, egyetemi vizsgára (ACADEMIC) felkészítést, külföldi tanulmányokhoz/felvételihez/ösztöndíjhoz beszédfejlesztést, külföldi munkavállaláshoz 'felkészítést', kommunikáció-fejlesztést, szakdolgozathoz fordítást, valamint a tanuló céljaihoz igazodó oktatást,

elsősorban ONLINE.

Olasz nyelv : általános oktatás, korrepetálás, kommunikáció-fejlesztés, tolmácsolás és 'olasz temperamentum' (főzhetünk is együtt olaszul:))).

Mindkét nyelven tolmácsolok/fordítok is.

Rendszerint dupla órákat tarok (2x45 perc) , igény szerint változtatható.

Elsősorban DÉLELŐTT, illetve HÉT VÉGÉN tartok magánórákat.

Megkeresést az itt megadott elérhetőségeken várok.

Hope to see you soon:)
A presto:)
Tanít mégangolt

Gehér Klaudia+36-70-722-51-97, geher.klaudia@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: CEDILS (Università Ca'Foscari)-italiano LS+ közgazdász diploma
Foglalkozás: language coach- számlaképes!
Max. szintfelsőfok (A1-C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapest belvárosában
Óradíj7900 Ft/60 perc
10 alkalmas bérlet: 75.000 Ft
csoportos 1-2 fő:4900 Ft/fő
3-4 fő:2900 Ft/fő
EgyébSziasztok!

Az olasz nyelv szerelmeseinek segítek az alapok elsajátításában vagy a már meglévő tudás rendszerezésében. 8 év olaszországi tartózkodás után nem csak a lexikális tudást, de a való életben használatos kifejezéseket is beépítem a tananyagba. Az órákon fontos szerepet kap a beszédkészség fejlesztése, de az olvasás, írás és hallott szövegértési gyakorlatokat sem hanyagoljuk.
Egy velencei egyetem (Università Ca'Foscari) által kiállított 'CEDILS' hiteles dokumentummal rendelkezem, mely feljogosít az olasz, mint idegen nyelv oktatására. A képzés során tanult módszereket közös óráinkon is alkalmazom!
Felkészítést vállalok:
1. CILS és CELI nyelvvizsgákra A1-C2 szinten egyaránt
2. gazdasági szaknyelvi vizsgákra
3. közép és emelt szintű érettségire
4. Állásinterjúk, üzleti tárgyalások esetén is hatékony módszerekkel lehetek segítségedre, mind olaszországi, mind svájci karrierépítés kapcsán.

Ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot akár telefonon ( +3670 722 5197), akár e-mailen (geher.klaudia@gmail.com) keresztül!
Tanít még-

Andics Katalin+36-20-514-13-31, giottina79@yahoo.it
Életkor:
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, coach
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMegismerkedtél Itália vagy Spanyolország csodáival? Beleszerettél az olasz vagy a spanyol nyelvbe? Szeretnéd jobban megismerni a kultúrájukat és a nyelvüket? Akkor jó helyen jársz! :-) Olasz-spanyol szakos bölcsész és tanár vagyok. Tanulmányaim során sok időt töltöttem Olaszországban és Spanyolországban. Többéves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. Tanítványaimnak személyre szabott, coaching alapú, élménydús, hatékony, interaktív órákat tartok. Jelenleg online tanítást vállalok.
Tanít mégspanyolt

Hajnalné Schiller Ágnes+36-30-306-00-25, hajnalneschiller@freemail.hu
Életkor: 49 év
Végzettség: főiskola, egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBudakeszi vagy online
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébHajnalné Schiller Ágnes vagyok. Nyelvtanári végzettséggel több éve tanítok francia és olasz nyelvet magántanárként. Egyénre szabott órákat tartok, civilizációs ismeretekkel és aktualitásokkal gazdagítom a tananyagot.
Alap- és középfokú nyelvvizsgára felkészítést, korrepetálást vállalok, de szívesen tanulmányozom újságcikkek vagy a híradó aktualitásait tanítványaimmal.

Azt gondolom, hogy a hatékony nyelvtanulás egyik feltétele – az elengedhetetlen szorgalom mellett - a motiváció. Tanítványaimat - érdeklődési körük szerint - videókkal, aktualitásokkal motiválom.
Az első alkalom ingyenes, amely ismerkedéssel ill. - előzetes nyelvtudás esetén – szintfelméréssel telik.
Tanít mégfranciàt

Kovács Pálma+36-20-492-18-34, palmakovacs77@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: Olasz szakos bölcsész
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintközépfok (B2)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébMeguntad a hagyományos nyelvtanulási módszereket? A közelgő vizsga határideje miatt érzed kényszeresnek a tanulást? Ha fontos neked, hogy az olasz tanárod kreatív és szórakoztató legyen, illetve pontosan tudja, mivel néz szemben egy vizsgázó, akkor nézz be hozzám egy online órára!
A részletesebb bemutatkozást és árlistát a Facebook oldalamon találhatod: www.facebook.com
Több év magántanítási tapasztalattal a hátam mögött ezúttal szerettem volna újítani, és az ország különböző területein, vagy határon túl élő magyar diákoknak is segíteni. Úgy döntöttem, hogy elsősorban már online várom a tanulni vágyókat. Nemcsak az olasz kultúrát szeretem, hanem az anyanyelvemre büszke vagyok. Várom szeretettel azokat a nem magyar anyanyelvű diákokat is, akik szívesen megtanulnák a világ egyik legnehezebb, és legkülönlegesebb nyelvét. A magyar órák természetesen angolul zajlanak (angolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezem).
Tanít mégmagyart (külföldieknek)

Radóczi Dorina+36-70-377-16-12, radoczidorina@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: Angol nyelv-és kultúra tanára/Olasz nyelv -és kultúra tanára
Foglalkozás: Magántanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft-tól/60 perc
EgyébKedves Érdeklődő!
Mesterdiplomás, számlaképes angol-olasz nyelvtanár vagyok, több éves magántanári tapasztalattal. Az ELTE angol nyelv-és kultúra, illetve olasz nyelv- és kultúra osztatlan tanári szakán végeztem. Örömmel és nagy lelkesedéssel várom új és leendő tanulóimat egyéni és csoportos oktatásban is.
Minden óratervet személyre szabok, illetve a legjobb és legújabb tankönyvekből tanítok, továbbá olyan tempóban haladunk, amely a tanuló számára megfelel.
Fiatalabb tanulók esetében, ha igény van rá nagyon szívesen tájékoztatom a szülőket egy rövid emailben, hogy éppen az adott órán mivel foglalkoztunk, így a szülők is képben lehetnek a diák fejlődésével és haladásával.
Ha ezek alapján felkeltettem érdeklődésed, keress bátran! 🙂
Tanít mégangolt

Schrenk Nóra+39-351-52-40-572, nora@olasz.maganora.com
Életkor: 48 év
Végzettség: ELTE BTK Olasz Nyelv és Irodalom Szak
Foglalkozás: Nyelvtanár
Max. szint felsőfok (A1-C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínenonline
Óradíj7500 Ft/60 perc
EgyébMAGAMRÓL:
• HUSZONÖT ÉVE RÓMÁBAN ÉLEK. Férjem olasz és gyerekeink itt születtek.
• ANYANYELVI SZINTEN beszélek és írok olaszul.
• Szakmám egyben a hobbim is, IMÁDOK TANÍTANI!

AZ ÓRÁKRÓL:
• kezdőtől felsőfokig (A1-C2), minden korosztály számára
• nyelvvizsgára, érettségire, felvételi vizsgára, pótvizsgára vagy olaszországi utazásra, nyaralásra felkészítés, korrepetálás
• Online videóórák a www.olasz.maganora.com című HONLAPOM-on található VIRTUÁLIS OSZTÁLYTEREM-ben (Nem kell hozzá programokat letöltened, telepítened és konfigurálnod!!!)
• A hét bármely napján, akár hétvégén is, délelőtt, délután, vagy akár az esti órákban
• 60 perces INGYENES PRÓBAÓRA
olasz.maganora.com/ingyenes-ora/

• EGYSZERŰ FIZETÉS bankkártyával vagy PayPall-al a honlapomon, vagy banki átutalással, ELŐFIZETÉSES RENDSZER szerint.

ELÉRHETŐSÉGEK:

olasz.maganora.com/ingyenes-ora/

nora@olasz.maganora.com
+39 351 52 40 572 (olasz szám, de hívhatsz rajta ingyenesen WhatsAppon, Viberen, Signalon és Telegramon!)
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA