Ágnes Idrisz+36-70-316-73-97, idrisz.agnes@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintC1
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
7000 Ft/90 perc
Egyéb2008-ban szereztem spanyoltanári diplomát, azóta tanítok is folyamatosan középiskolában és magántanárként is.
Az elmúlt évek során több módszertani továbbképzést is elvégeztem (Spanyolországban és itthon is). Tavaly vizsgáztatói képzést szereztem.
Vállalok emelt és középszintű érettségire, különböző típusú (Origó, DELE, BME) B2-es és C1-es általános nyelvvizsgákra, különböző szaknyelvi vizsgákra történő felkészítést, de akkor is keressenek bizalommal, ha kedvtelésből szeretnének spanyolt tanulni, vagy a már elsajátított nyelvtudást szeretnék szinten tartani.
Az óráimat elsősorban online tartom, de igény és megbeszélés szerint személyesen is találkozhatunk.
Tanít még-

Pusztai Tímea06-30-624-99-25, timeapt@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: spanyol tanári MA diploma (UAM madridi egyetem)
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen
Óradíj5500 Ft/60 perc
Egyéb Sziasztok!

Diplomás spanyol tanár vagyok. 10 évet éltem Madridban és a madridi Autonóm Egyetemen végeztem el a spanyol tanári mesterképzést. A szakmai gyakorlatomat a madridi Tandem nyelviskolában folytattam. Több éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a jelentkezésed, ha spanyolul szeretnél tanulni, vagy fejlesztenéd a nyelvtudásod, illetve általános vagy szakmai állami nyelvvizsgára, a nemzetközileg elismert DELE nyelvvizsgára és érettségire is szívesen felkészítelek. Az óráim természetesen személyre szabottak a tanítványaim személyisége, spanyol nyelvi szintje és a nyelvtanulás célja szerint. Mindig arra törekszem, hogy a diákjaim bátran merjenek megszólalni spanyolul, szeressék a nyelvet és megismerkedjenek a spanyol kultúrával is. Az óráim jó hangulatúak, beszéd centrikusak, de azt is nagyon fontosnak tartom, hogy közben fejlődjön a tanítványaim nyelvtani tudása, szövegértése és hallásértése.

Keress bátran a részletekért!
Tanít még-

Szabó László Péter+36-30-852-50-62, laszlo.peter.szabo31@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Nemzetközi kapcsolatok diplomácia szakirány
Foglalkozás:
Max. szintalapfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/45 perc
Az első óra ingyenes
Egyéb Kedves leendő diákok és tanulni vágyók!

Szabó László Péternek hívnak, Budapesten a Corvinus Egyetemen végeztem Nemzetközi kapcsolatok szakon. Főállásban nem tanár vagyok, viszont mindig örömmel segítettem a barátaimat és ismerőseimet akik korrepetálásra szorultak.

Mai napig emlékszem, hogy milyen hosszú időn keresztül nem mertem megszólalni angolul, habár a nyelvvizsgáim megvoltak. Akkor múltak el a szorongásaim a beszédet illetően, amikor végre először örömömet leltem a kommunikációban egy külföldi ismeretségnek köszönhetően. Az a célom az órákon, hogy ezek a szorongások elmúljanak a diákoknál, élvezzék, hogy kifejezhetik magukat angolul és úgy beszélgethetnek az órán, ahogy a legjobb barátaik társaságában is szoktak.

Szívesen vállalok kezdőket, haladókat, de olyanokat is, akik beszélgetőpartnert keresnek angol nyelven vagy éppen állásinterjúra készülnének fel.

Várom megkereséseteket! :)
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Szabó Annie studyonline.23@outlook.com, +36-20-271-25-97
Életkor: 37 év
Végzettség: Egyetem, MA in English
Foglalkozás: Angol és spanyol magántanár
Max. szintkezdőtől-felsőfokig
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébKedves Angolt / Spanyolt Tanulni vágyó!
Engedd meg, hogy felajánljam a segítségemet, a nyelvtanulási céljaid elérése érdekében.
5000 Ft / 60 perc
Jelenleg online formában tanítok, Skypeon vagy messengeren, de akár bármely más online felületen.
Nálam fontos az, hogy haladjunk az órán, miközben mindent átbeszéljünk, megtanuljunk. Tartok nyelvtani rendszerező órákat, kommunikációs beszédfejlesztő órákat, ismétlést újrakezdőknek, nyelvvizsga felkészítést,stb. Minden esetben az első órán beszéljük meg, és mérjük fel azt, hogy mi az amire szükséged van, és honnan tudunk kiindulni. Óráimhoz saját segédleteket, és nyelvkönyvet, munkafüzetet, nyelvtan könyvet biztosítok ingyenesen.
Angolt és spanyolt is tanítok, mind a két nyelvből felsőfokú komplex C nyelvvizsgám, és mester diplomám van. Több évet éltem anyanyelvi környezetben külföldön, és közel nyolc év oktatási tapasztalatom van.
Nálam minden óra más, hiszen minden tanuló más, maximálisan személyre szabottak az óráim.
Délelőtt, délután, és kora esti órákban is vállalok tanítványokat.
Várom rövid bemutatkozódat írásban (Viber,whassup,mail), milyen órát szeretnél, mikor lenne neked alkalmas az óra, és heti hány alkalommal, pontosan mit szeretnél elérni a nyelvtanulással.
Tanít mégangolt

Szabó-Rozsnyay Levente+36-70-573-95-17, rozsnyaylevente@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: magántanár
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol, megbeszélés szerint
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébTöbb éves tapasztalattal rendelkező számlaképes spanyol- és angoltanár vagyok. Kezdőtől egészen haladó szintig vállalok nyelvtanítást legyen szó érettségire való felkészítéstől, akár nemzetközileg elismert DELE nyelvvizsgáig. Óráim Budapesten személyesen vagy online tartom igénynek megfelelően.
Célom az, hogy bebizonyítsam tanulóimnak, hogy egy nyelv akár magas szintű elsajátításához sincs szükség semmi féle nyelvérzékhez. A megfelelő kellékekkel és útmutatással bárki elsajátíthatja a számára kiválasztott idegennyelvet magas szinten. Ebből kifolyólag óráim felépítéskor kiemelt figyelmet szentelek annak, hogy felmerjem tanulóim készségeit es ahhoz igazodva szabom ki egyéni óraterveim. Nagy hangsúlyt fektetek az alap 4 nyelvi készségek (fogalmazás, szövegértés, hallgatás, illetve beszéd) együttes fejlesztésének és azok felzárkóztatására. Jellemzően óraimon nem csak tankönyvekből vagy általam összeállított tananyagból tanulunk, hanem filmjeleneteket, sorozat jeleneteket és zenéket is szoktam használni, hogy megmutassam a tanulóimnak hogyan működnek az órákon tanultak egy valós életszerű kontextusban. Óráim jó hangulatban telnek, dinamikusak és nagyon színes tananyaggal várom tanulóimat.

Felkészítést vállalok a következőkre: Alapfoktól egészén felsőfokú állami vagy nemzetközi nyelvvizsgák (Origo, TELC, ECL, DELE…) ; Közép szintű es emelt szintű érettségi; Állasinterjú; külföldi munkavállalás, Kiejtésfejlesztés

Magamról röviden: Tanulmányaim Barcelonában szereztem meg ahol anglisztika szakon végeztem, mellette pedig főállásban tartottam csoportos nyelvórákat helyi gyermekeknek. Szabadidőmben magánórákat adtam spanyolul és készíttettem fel nyelvvizsgára diákjaim angol, illetve spanyol nyelvből. Jelenleg 4 nyelven beszélek anyanyelvemen kívül (Angol, spanyol, német, katalán) és most tanulom az ötödiket (olasz).

Elérni a megadott telefonszámon tudsz de instagram profilomon is (ahol napi szinten osztok meg egyéb tippeket) bármikor tudsz üzenni: @levi.magantanar

Keress bizalommal :)
Tanít mégspanyolt

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a spanyolul, oroszul vagy angolul tanulni vágyók jelentkezését. Tanítok kezdőket, vállalok korrepetálást és nyelvvizsgára felkészítést minden szinten. Jelentkezhetnek bátran azok is, akik csak fel szeretnék frissíteni a tudásukat, vagy akik utazás előtt állnak, és szükségük lenne az alapok elsajátítására. Online tartok órákat, egyénileg és kisebb csoportoknak is. Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot mindig személyre szabottan állítom össze.
Tanít mégangolt, oroszt

Carolina Ares+36-30-095-34-03, caroares@yahoo.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline ( Zoom)
Saját helyszínen-
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébA nevem Carolina Ares, argentin vagyok. Spanyol anyanyelvű vagyok.
Zoom-mal online tanítok gyerekeknek és felnőtteknek. Alap-, közép- és haladó szinten.
Iskolai támogatást nyújtok. Felkészítem a felnőtteket állásinterjúkra és üzleti útra. Fordításokat végzek angolról spanyolra és spanyolról angolra.
Mi nombre es Carolina Ares, soy argentina. Mi lengua materna es el español. Estoy certificada como profesora de lengua extranjera.
Enseño a niños y adultos en línea via Zoom. En niveles básico, intermedio y avanzado.
Brindo apoyo escolar. Preparo a los adultos para entrevistas de trabajo y viajes de negocios. Hago traducciones del inglés al español y del español al inglés.
My name is Carolina Ares, I am Argentine. My native language is Spanish. I am certified as a foreign language teacher.
I teach children and adults online via Zoom. At basic, intermediate and advanced levels.
I provide school support. I prepare adults for job interviews and business trips. I do translations from English to Spanish and from Spanish to English.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Barhács Tímea+34-600-263-550, spanyoltanar4@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj
EgyébSzia! A Sevillai Egyetem mesterszakán szereztem meg a tanári diplomámat. 13 éve élek Spanyolországban. Több éves tapasztalattal rendelkezem a tanítás terén. Spanyol és magyar különórákat adok.
Tanít mégmagyart (külföldieknek)

Vajeila Szilárd+45-502-817-78, vkszilard@msn.com
Életkor: 31 év
Végzettség: középiskola (románul), anglisztika BA, nemzetközi kapcsolatok Msc (angolul), sporttáplálkozás Msc (spanyolul) DELE B2, DELE C1
Foglalkozás: vallalkozo
Max. szintfelsofok (C1)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébVajeila Szilárd vagyok, jelenleg 4 nyelven beszelek anyanyelvi szinten vagy felsőfokon (hu,ro,en,es), emellett portugálul es oroszul tanulok, igy pontosan tudom milyen nehézségekbe ütközik valaki aki épp egy új nyelvet készül tanulni.
Úgy gondolom, hogy a nyelvtanulás élvezetes és praktikus módon kell történjen, ami által a diák nem csak elméleti tudást szerez, hanem olyat, amit bátran tud alkalmazni a mindennapi életben anélkül, hogy a folyamat közben túl sok stressz érje. Ugyanakkor nagyon fontosnak tartom, hogy miközben egy nyelvet tanulunk, betekintést kell nyernünk az adott kultúrába, mentalitásba, hagyományokba, gasztronómiába, hogy jobban megértsük az adott nyelv hátterét es ezáltal magas szinten elsajátítsuk az adott nyelvet.
Az én módszerem, valós életbeni helyzetek körüli beszélgetésekre épül, amiben megvan a tökéletes egyensúly az elmélet (nyelvtan, szókincs) és a gyakorlat között (beszéd, szöveg értés, írás), miközben figyelembe veszem a te személyes igényeidet. Mindezek mellet célzottan segíthetek a következőkben:
- Készülni hivatalos nyelvvizsgákra (pl.DELE, IELTS)
- Alapok külföldi munkavállaláshoz
- Javítani a kiejtéseden
- Magabiztosabban kezdeményezz beszélgetést anyanyelvűekkel
EN- My name is Szilárd Vajeila and I can help you to learn hungarian. Hungarian is a challenging language, however,not impossible to learn. I am also speaking spanish and romanian, so if you are native in one of these languages or english, it will be even easier.
MEGJEGYZÉS: Mivel külföldön élek ezért kizárólag online vállalok órákat, valamint ezért kezdődik a telefonszámom + 45-tel, ha küldesz egy e-mailt a telefonszámoddal a vkszilard@msn.com címre szívesen felhívlak egyeztetés céljából.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek), románt

Tóth Bernadett+36-20-432-6215, bernyt13@gmail.com
Életkor: 40 év
Végzettség: angol tanár
Foglalkozás: magántanár
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínenDebrecen
Óradíj4000 Ft/45 perc
4500 Ft/60 perc
7000 Ft/90 perc
Egyéb
Angol és spanyol beszédcentrikus órákat vállalok kezdő szinttől általános- és középiskolásoknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek és felnőtteknek. Az elmúlt 18 évben volt lehetőségem középiskolákban, egy akadémiában, egy nyelviskolában és egy madridi nyelviskolában is tanítani.
Mivel a férjem spanyol anyanyelvű, aki kb. 30 szót beszél magyarul, a spanyolul tanulni szándékozó diákok vele is fognak találkozni az online spanyol órák keretein belül, ha megfelelő szinten vannak már.
Madridban néhány 60 feletti 'diákom' is volt. Debrecenben személyesen tanítok, de online órákat is vállalok, és mivel a kezdeti szintfelmérés fontos, ezért az első óra minden esetben ingyenes.

Októbertől már olyan beszédcentrikus órát is vállalok (egyéneknek vagy kis csoportoknak is), amit nem csak velem fog/fognak a kedves angolul tanuló/k lebonyolítani, hanem egy anyanyelvi (brit) tanárral együtt akit Craignek hívnak, sok-sok türelemmel rendelkezik és nagyon vicces.

Angol nyelv:
45 perc/ 3500 Ft
60 perc/ 4000 Ft
90 perc/ 6500 Ft


Spanyol nyelv:
45 perc / 4000 Ft
60 perc / 4500 Ft
90 perc / 7000 Ft

Legyenek szívesek minden alkalommal emailben tájékozódni az éppen aktuális árról.
Tanít mégangolt

Pál Andrea +36-30-860-76-17, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas időbeosztással, minden korosztálynak 14 év felett. Felkészítek nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, felzárkóztatok, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek. Csak egyesével foglalkozom a tanulókkal. Hétvégén nem tartok órákat.
Tanít még-

Kiss Anita+36-30-768-47-40 (csak WhatsApp), kissanit@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5500 Ft/60 perc
EgyébA diplomám szerint cseh szakos filológus vagyok. 14 éve Argentínában élek és a magyar diaszporában dolgozom, ahol főállásban online tanítok magyart külföldieknek.

Fontosnak tartom a beszédkészség fejlesztését, de figyelek minden más területre is (íráskészség, olvasott szöveg értése, hallásfejlesztés, kiejtés).

Ha úgy döntesz, hogy engem választasz, tartunk egy próbaórát és itt a céljaid figyelembe vételével kijelöljük a közös utat.

Magán és csoportos formában is tanítok.

Két éve a magyar nyelv mellett spanyol nyelvet is tanítok
Tanít mégmagyart (külföldieknek)

Ghimessy Csaba+36-70-244-97-65, ghimessy@gmail.com
Életkor: 66 év
Végzettség: ELTE + tolmács
Foglalkozás: tanár
Max. szintalap
Tanulónál2.ker. vagy szomszédos kerületek, Belváros
Saját helyszínenBp 2. ker. Küküllő u., vagy online
Óradíj4000 Ft/60perc
EgyébGhimessy Csaba nyelvtanár és tolmács vagyok nyelviskolai és gimnáziumi tapasztalattal, gyerekeknek játékos, különben egyéni igények szerinti órákat ajánlok, erősségem a fogalmazás és fordítás tanítás, feladatokat javítva óra előtt megküldöm.
Tanít mégangolt

Andics Katalin+36-20-514-13-31, giottina79@yahoo.it
Életkor:
Végzettség: Egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár, coach
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébMegismerkedtél Itália vagy Spanyolország csodáival? Beleszerettél az olasz vagy a spanyol nyelvbe? Szeretnéd jobban megismerni a kultúrájukat és a nyelvüket? Akkor jó helyen jársz! :-) Olasz-spanyol szakos bölcsész és tanár vagyok. Tanulmányaim során sok időt töltöttem Olaszországban és Spanyolországban. Többéves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem. Tanítványaimnak személyre szabott, coaching alapú, élménydús, hatékony, interaktív órákat tartok. Jelenleg online tanítást vállalok.
Tanít mégolaszt

Nikolett Klement+36-70-458-50-08, nikolett.klement12@gmail.com
Életkor: 26 év
Végzettség: nemzetközi kapcsolatok elemző
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok, szaknyelv vizsga
TanulónálSzegeden, illetve online
Saját helyszínenSzegeden, illetve online
Óradíj6000 Ft/60 perc
Egyéb Nyelvtanulás jó kedvvel egyedi igények szerint. Több éves magán nyelvtanári múlttal, angol és spanyol nyelvi órákat tartok kezdőtől egészen felsőfokú szintig. Angol-spanyol alapdiplomával, illetve nemzetközi kapcsolatok mester diplomával rendelkezem, így szeretem óráimat kulturális és civilizációs ismeretekkel is színezni. Hiszem, hogy a nyelvtanulás bárkinek lehetséges, csupán meg kell találni a személyreszabott, megfelelő módszereket, amelyek után motivált tevékenységgé forrhat ki a tanulás folyamata.

Ha nyelvvizsgára, érettségire, állásinterjúra készülnél, vagy csupán szeretnéd felfrissíteni régebben megszerzett ismereteidet, várlak szeretettel online interaktív óráimon.

Keress bátran a részletekért!
+36704585008
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: mester diploma
Foglalkozás: angoltanár, magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanár
Max. szintközépfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébKedves Nyelvtanulók!

Okleveles angoltanár, illetve magyar nyelv – és beszédfejlesztő tanár vagyok, emellett pedig spanyol és magyar nyelvet is tanítok (ez utóbbit külföldieknek). ONLINE magántanárként dolgozom, és több mint 12 éve foglalkozom nyelvoktatással. Egyedi tanítási és javítási módszerekkel, valamint rengeteg kiegészítő anyaggal igyekszem óráimat interaktívvá és a lehető leghasznosabbá tenni. A modern online magántanítás módszertanából oklevelet szereztem.
A hangsúlyt a természetes és spontán kommunikációra helyezem, ezenkívül azonban minden más területen (íráskészség, hallásfejlesztés, olvasott szöveg értése, kiejtés, nyelvtan, kultúra) is alapos tudást tudok biztosítani.
Magyar és külföldi céggel is dolgozom együtt, referenciával rendelkezem.

Munkám során a következőket tudom nyújtani Neked:
- sikeres általános vagy üzleti nyelvvizsgát fogsz tenni
- nyugodtan és felkészülve veszel majd részt egy állásinterjún (életrajzírásban és motivációs levelek megfogalmazásában is segítek)
- hatékonyan tudsz velem készülni akár közép – vagy emelt szintű érettségi vizsgára
- előadásmódod és prezentációs képességeid is javulni fognak angol és magyar nyelven egyaránt
- közösen fejlesztjük business angol szókincsedet
- nagyobb önbizalommal rendelkezel majd beszéd közben, és belátható időn belül már jóval magabiztosabban fogod tudni kifejezni a gondolataidat
- különféle hangképzési technikák és beszédszándékok elsajátítása a természetesebb hangzás érdekében
- igény szerint: brit kultúra és általános országismeret

Az óráimat Skype-on tartom, de egyéni preferencia esetén más platformra is tudok váltani.
Tanít mégangolt, magyart (külföldieknek)

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Rigó Alíz+36-30-296-67-47, zsinyi2@gmail.com
Életkor: 29 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok (C1)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébRigó Alíznak hívnak, egyetemi tapasztalattal rendelkezem. Felkészítek alap-,közép- és felsőfokú nyelvvizsgára, valamint közép- és emelt szintű érettségire.
Egy félévet töltöttem kint Las Palmasban Erasmusszal,ahonnan szintén űztem a magántanítást és már volt alkalmam segíteni elég sok helyről, Baritól kezdve Írországig.
Angol és spanyol nyelv:
Árak:
45 perc: 2500 ft
60 perc: 3000 ft
1,5 óra vagy 2x 45 perc:4500 ft

Bérletek:
-10.000 ft (5x45 perces óra, 4x60 perces óra, 3x 90 perces óra)
- 20.000 ft (12x 45 perces óra, 10x60 perces óra, 8x 90 perces óra)
- 30.000 ft( 18x 45 perces óra, 12x60 perces óra, 10x90 perces óra)

A tanítás feltételei:(Ha valaki úgy érzi, evidens dolgokat írok le és ránézve sértő, én kérek előre is elnézést, de sajnos már ebből voltak konfliktusok.)
-Próba óra=ingyenes első alkalom, igény szerint lehet 45 perc vagy 1 óra is. Egy pár perces telefon beszélgetést nem tudok be annak.
-Skype-on bárhogyan legyek beállítva/Messengeren bármi ki legyen írva, nem indok,hogy legalább e-mailt ne írjon, vagy az adott felületen ne értesítsen, ha éppen jelen van-ha mégse írnék- vagy valami közbe jött(később ér rá, nem jó az adott időpont, stb.).
-Ha valaki nem szól óra előtt, hogy neki valamiért nem jó, még az utolsó kanyarban sem(mondjuk 20:00-kor van óra,de 20:15-kor sincs róla semmi hír),annak felszámolom a pénzt és úgy veszem, az óra meg van tartva. Próba óránál a próba órát veszem megtartottnak. Úgyhogy ilyenkor kérek mindenkit, szóljon, amint tud. Minden tanulóra 15 percet várok, ha azontúl a telefont se veszi fel, akkor az óra megvan tartva.
-Ha nincs utalva az óra díja, az óra sem lesz megtartva. Ha esetleg külföldi számlaszámról van szó, vagy nem ugyanannál a banknál vagyunk, bizonylatról fényképet és screenshotot is elfogadok.
-Az első levélben, kérem, adjon meg az illető vagy e-mail címet vagy Skype-nevet ,hogy ott meg tudjuk beszélni a részleteket és ha valami közbejön, tudjon értesíteni. Ha nagyon biztosra akar menni, telefonszámot is cserélhetünk és ha wifi nincs, tud sms-t küldeni, ha nincs 4G-s mobil csomagja.
-Ha rákérdezek e-mailben, vagy telefonon, hogy az adott nyelven mi az, amiben segítségre van szüksége és nem ad konkrét választ, csak próba órán említi először ,pl. azt, hogy 'Ja, ugorjuk át a köszönést, meg a bemutatkozás, ja, amúgy ragozni nem tudok, ja ezt sem, amazt sem tudom', akkor legyen szíves, válaszoljon, mert nekem is könnyebb lesz próba órára felkészülni. Köszönöm!
-18 éven aluli vagy bármilyen korú személy(eke)t csak akkor vállalok, ha ő maga keres fel telefonon vagy e-mailen. Abban az esetben, ha szülő ír rám, az is jó, ha a levélben megadott e-mail címen keres a gyereke vagy más kontakton.
Aki ezeknek a feltételeknek a tudatában felkeres, annak előre is hálásan köszönöm!
Aki valamelyik ponttal nem ért egyet, kérem, menjen tovább másik tanárra!
Mindenki megértését előre is köszönöm szépen!
Tanít mégangolt

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet. '99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 60 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett. Otthon / Online: 4000 HUF / 60 perc
2 főnek és csoportoknak: megbeszélés szerint
Az órák 60 percesek.
Tanít mégmagyar nyelv és irodalmat, történelmet

Rédei Katalin+36-20-989-10-27, +36-20-286-66-29, redei.katalin.cecilia@gmail.com
Életkor: 59 év
Végzettség: okl. közgazdász, spanyol szakfordító
Foglalkozás: spanyol szakfordító, oktató
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenFót
Óradíj6000 Ft/60 perc
8000 Ft/90 perc
EgyébTöbb, mint 10 éves online- és mintegy 20 éves offline tanítási tapasztalattal szeretettel várom latinos hangulatú, jó kedvű, jó humorú, kötetlen hangvételű óráimra a spanyolul tanulni vágyókat 16 éves kortól.
Elsősorban kezdőket és újrakezdőket vállalok közel 45 éves spanyol szakfordítói múlttal, ami a fő tevékenységem okleveles közgazdászként. (A nyelvet fiatal lányként még az 1970-es évek végén sajátítottam el Kubában, ahol 4 évig éltem, ott érettségiztem és kezdtem el a Közgazdaságtudományi Egyetemet)

Tanulhatunk hetente 1-szer vagy 2-szer 45 vagy 90 percet Fóton, a saját lakásunkban,vagy online, Skypeon. vagy akár egyéb platformon keresztül, megspórolva ezzel az utazási költségeket. (A skype minden igényt kielégít a tanuláshoz, képernyő megosztás, hangfileok megosztása, ugyanúgy lehetséges így az élmény nem kevesebb mint a személyes órák esetében!)
Ha te tudod, hogy miért akarsz megtanulni spanyolul, akkor én tudom, hogy hogyan tanítsalak meg erre a gyönyörű nyelvre. Neked csak a szorgalmadat kell hozzátenned!
Kereshetsz e-mailben vagy telefonon.

Szeretettel várom jelentkezésedet, minden komoly szándékkal jelentkező tanulónak szorítok szabad időpontot!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA