Makszim Edina +36-70-701-51-16, makszimedina11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Gyógypedagógus (BA-BBTE, MSc-ELTE)2018-ban végeztem a gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, az alapképzési tanulmányaim alatt Erasmus ösztöndíjjal kiutaztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karra egy félévre, hogy még jobban tudjam tágítani a látóköröm. Az itteni oktatás annyira megtetszett, hogy az alapképzés elvégzése után Budapestre költöztem és elkezdtem a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon, ahol 2020-ban diplomáztam. Eközben az alapképzésem honosítási folyamatában elvégeztem az értelmi akadályozottak pedagógiája valamint a hallássérültek pedagógiája szakirányt. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.)
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker. Hegedűs Gyula utca (hétvégén 7. ker. Király utca)
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébA gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon végeztem, ahol 2020-ban diplomáztam. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.
Úgy gondolom, hogy a közös játék öröme és élménye segíti a gyerekeket abban, hogy megküzdjenek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel az iskolai, óvodai évek során találkozhatnak (akár érzelmi, akár kognitív).
Csoportos foglalkozásokat tartok óvodás és kisiskolás gyerkekenek, ezek lehetnek komplex fejlesztések, vagy szocio-emocionális fejlesztések. Egyéni fejlesztést is tartok óvodás, kisiskolás és idősebb gyerekeknek, fiataloknak is (komplex, szocio-emocionális, tanulásmódszertan: 'tanulni tanulás').
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, gyógypedagógiát, tanulásmódszertant

Dr Kovács Erik+36-30-675-82-25, kovacs.erik@aol.com
Életkor: 34 év
Végzettség: PhD doktor
Foglalkozás: sales manager/egyetemi adj.
Max. szintakadémiai szintig
TanulónálBudapest és agglomeráció ill. online
Saját helyszínen2. ker.
Óradíj8000 Ft
EgyébSzigorú vagyok, de első számomra a diák és a hallgató sikere. Ha gyorsan akarsz elérni sikert, akkor keress bátran.
Tanít mégEurópai Unió története-működését, excelt, földrajzot, németet, történelmet

Csikai Ildikó+36-30-965-77-53, dxpoti@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébFelnőttképzés a szakterületem, de örömmel foglalkozom gyermekekkel is. Empatikus tanár vagyok, aki az együttmunkálkodás során alakítja ki a végleges módszertant a tanítvány tanulási képességei, attitűdje és egyéb adottságai alapján. Tanulásmódszertani ismereteimmel nagy mértékben tudom segíteni a tanítvány számára ideális (személyre szabott) tanulási módszer megtalálását, a hatékony, sikerélményekhez vezető tanulási utak kialakítását.

Hungarian language for foreigners.

Are you looking for someone who can help you to improve your Hungarian knowledge? With my special teaching method you can immerse in this unique language and culture.
Tanít mégangolt, beszédtechnikát, filozófiát, franciát, hollandot, magyart (külföldieknek), szolfézst, tanulásmódszertant, makrobiotikátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA