Virgo-Úsz Cecília+36-20-824-54-27, cirgusz@gmail.com
Életkor: 38 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szint
TanulónálNyíregyháza il. online
Saját helyszínenNyíregyháza
Óradíj3000 Ft/60perc
EgyébA magánóráim alapelve: hatékony nyelvtanulás, személyre szabott motivációra és rendszerezett, érthető ismeretátadásra alapozva. Ezen felül a gyakorlásra kimeríthetetlen lehetőséget biztosítok.
Specialitásom: a tananyag korosztályhoz való igazítása. Gyerekek, fiatalok, felnőttek és örök fiatalok oktatását vállalom.
Tanít mégangolt, franciát, magyart (külföldieknek), törököt

Nyerges Erika06-70-344-32-14, nyergeserika11@gmail.com
Életkor: 56 év év
Végzettség: főiskola,tanító
Foglalkozás: tanácsadó
Max. szintáltalános iskolai (1.-8. osztály)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj2000 Ft/60 perc
EgyébNyerges Erika vagyok.Tanító,Közművelődési szakember 1985 óta.Helytörténetkutatással is foglalkozom,rendszeresen publikálok.Verseket,drámákat írok,szerkesztett műsorokat készítek.Szívesen vállalok korrepetálást, fejlesztést alsó tagozatosoknak, tanítottam tanulásmódszertant is, általános iskolásoknak, felzárkózást igénylőknek.
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, tanulásmódszertant, zeneelméletet

Makszim Edina +36-70-701-51-16, makszimedina11@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Gyógypedagógus (BA-BBTE, MSc-ELTE)2018-ban végeztem a gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, az alapképzési tanulmányaim alatt Erasmus ösztöndíjjal kiutaztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karra egy félévre, hogy még jobban tudjam tágítani a látóköröm. Az itteni oktatás annyira megtetszett, hogy az alapképzés elvégzése után Budapestre költöztem és elkezdtem a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon, ahol 2020-ban diplomáztam. Eközben az alapképzésem honosítási folyamatában elvégeztem az értelmi akadályozottak pedagógiája valamint a hallássérültek pedagógiája szakirányt. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.)
Foglalkozás: Gyógypedagógus
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker. Hegedűs Gyula utca (hétvégén 7. ker. Király utca)
Óradíj4000 Ft/45 perc
EgyébA gyógypedagógia alapképzést a kolozsvári Babes Bolyai Tudományegyetemen, a mesterképzést az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Kar Gyógypedagógiai mesterképzés terápia szakirányon végeztem, ahol 2020-ban diplomáztam. Jelenleg az ELTE Pszichológia és Pedagógia Karán tanulok, Társadalmi befogadás tanulmányok mesterképzésen.
Úgy gondolom, hogy a közös játék öröme és élménye segíti a gyerekeket abban, hogy megküzdjenek azokkal a nehézségekkel, amelyekkel az iskolai, óvodai évek során találkozhatnak (akár érzelmi, akár kognitív).
Csoportos foglalkozásokat tartok óvodás és kisiskolás gyerkekenek, ezek lehetnek komplex fejlesztések, vagy szocio-emocionális fejlesztések. Egyéni fejlesztést is tartok óvodás, kisiskolás és idősebb gyerekeknek, fiataloknak is (komplex, szocio-emocionális, tanulásmódszertan: 'tanulni tanulás').
Tanít mégfejlesztőpedagógiát, gyógypedagógiát, szakdolgozatírást

Csikai Ildikó+36-30-965-77-53, dxpoti@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: PhD hallgató
Max. szint
Tanulónálonline
Saját helyszínen6. ker.
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébFelnőttképzés a szakterületem, de örömmel foglalkozom gyermekekkel is. Empatikus tanár vagyok, aki az együttmunkálkodás során alakítja ki a végleges módszertant a tanítvány tanulási képességei, attitűdje és egyéb adottságai alapján. Tanulásmódszertani ismereteimmel nagy mértékben tudom segíteni a tanítvány számára ideális (személyre szabott) tanulási módszer megtalálását, a hatékony, sikerélményekhez vezető tanulási utak kialakítását.

Hungarian language for foreigners.

Are you looking for someone who can help you to improve your Hungarian knowledge? With my special teaching method you can immerse in this unique language and culture.
Tanít mégangolt, beszédtechnikát, filozófiát, franciát, hollandot, magyart (külföldieknek), szakdolgozatírást, szolfézst, makrobiotikátVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA