Vadász Adrienn+36-30-586-63-58, vadranka@gmail.com
Életkor:
Végzettség: Egyetemi diplomák
Foglalkozás: Szabadúszó énekművész
Max. szintközépfok
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínenBudapest, 4. kerület, Laborfalvi Róza utca 4., illetve
Óradíj6000 Ft/60 perc
EgyébKedves leendő tanítványom!

10 éves tanítási tapasztalattal és több diplomával rendelkezem. Számomra az életkor nem számít, sosem késő elkezdeni a tanulást! Óvodás kortól akár 120 éves korig 😉várok mindenkit nagy-nagy szeretettel, legyen akár kezdő, akár haladó szinten, tanuljon hobbiból, vagy készüljön felvételire.
Nálam a jókedv és sikerélmény garantált, ahogy a szorgalom jutalmazása is! 😊 (Hogy a jutalomajándék mi is pontosan, maradjon meglepetés. 😉)
Az a legfontosabb, hogy mindenki boldogan, élményekkel feltöltődve ès tudással felvèrtezve menjen haza óra után! 🤗
Tanít mégéneket, szolfézst

Pellet Sebestyén+36-30-945-43-89, pelletsebi2000@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szint
TanulónálBudapest, illetve a Nagymaros-Bp. közti vasútvonalon
Saját helyszínenVác
Óradíj10.000 Ft/60 perc
EgyébTanulj zongorát egy mesterdiplomás és Junior Prima-díjas világjáró művésztől!

Budapesten, illetve a Nagymaros-Bp. közti vasútvonalon vállalok házhoz menős zongoraórákat, kicsiknek, nagyoknak, kezdőknek, haladóknak (igény esetén váci helyszínt biztosítok hangszerrel együtt)! Ha szeretnél nulláról megtanulni zongorázni, ha régen tanultál, de most újra nekifognál, ha versenyre, vagy Zeneakadémiai felvételire készülsz, vagy csak szeretnél tudni menő filmzenéket játszani, megtaláltad az embered!

Az alapképzést a budapesti, a mesterképzést pedig a bázeli Zeneakadémián végeztem el. 2022-ben Junior Prima - és Kocsis Zoltán - díjban részesültem. Több nemzetközi versenyen is értem el helyezést, Magyarországon a legtöbb nagy koncertteremben felléptem már. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bizalommal!

Ha érdekel, hogy hogy zongorázom:
youtu.be/KUFFnLLDvrk?si=SCHAY-A-VdirS1TI
Tanít még-

Lingsch Adrienn+36-30-865-61-54, +36-70-548-68-92, lingsch1@outlook.com
Életkor: 41 év
Végzettség: egyetem, Zeneakadémia
Foglalkozás: zenetanár, nyelvtanár
Max. szintegyetemi
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/45 perc
EgyébZeneakadémiát végzett zenetanár és nyelvtanár vagyok. 20 éves tanítási gyakorlattal rendelkezem. Minden korosztály tanítását vállalom. Kezdõ szinttõl a haladóig. Nyelvvizsgára, felvételi vizsgára, érettségire , egyetemi és fõiskolai vizsgákra vállalok felkészítést. Angol és német nyelvet oktatok. Felnõtt oktatást is vállalok. Változatos módszereket alkalmazok a tanításom során.
Zongora, gitár, furulya, ír furulya, hegedû, szolfézs, zeneelmélet és ének oktatást vállalok. Ezen kívül korrepetálást, képességfejlesztést is vállalok . Szeretné lejátszani kedvenc zenedarabját? Szeretne megtanulni kottát olvasni? Szeretne megtanulni angolul, németül és olaszul? Vizsgákra készül? Felnõttként szeretne tanulni? Akkor itt a helye! Keressen bátran még ma! Várom szeretettel az óráimra!
Tanít mégangolt, általános korrepetálást, gitárt, németet, szolfézst

Hegyes Ádám+36-20-325-22-47, adyhegyes@gmail.com
Életkor: 37 év
Végzettség: Mester, tanár
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínen-
Óradíj8000 Ft/60 perc
EgyébA zenei életben eltöltött aktív szerepem helyett a bemutatkozásomban inkább pedagógiai tevékenységemet emelem ki.
- Zeneiskolai alsó fokon 15 év pedagógiai gyakorlattal rendelkezem.
-Gyakorlati tanítás vizsgámat kiváló minősítéssel zártam, azóta több alkalommal helyettesítettem a Szent István király-és Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumokban is.
-Többször tartottam kurzust zeneiskolákban, és tanítottam a Lotz János Nyári Diákegyetemen is.
-Növendékeim rendszeresen nyernek regionális, országos és nemzetközi versenyeket is. A legutóbbi nemzetközi versenyen (III. Nemzetközi Zongoramesék verseny 2023.03.24.) növendékem 370 indulóból lett abszolút első.
-Gyakran zsűrizem megyei, regionális és országos zongora-és kamaraversenyeken is. Tavaly az Oktatási Hivatal által rendezett országos Alba Regia Kamarazenei Versenyen voltam zsűritag, idén pedig a regionális Szanyi Irma zongoraverseny döntéshozói közt kaptam helyet.
2022 óta a soroksári zeneiskola intézményvezető helyettese vagyok, valamint egyben a zongora tanszak vezetője is.
Az órákról: erről a növendékeimet kellene megkérdezni. A tanórák eredményei magukért beszélnek, illetve az is, hogy jelenleg az állami szektorban hatan vannak várólistán hozzám. Mindezt úgy, hogy még nem jött el a felvételi időszaka, illetve mivel a következő tanévben mindenki marad nálam, így jövőre egy helyem sincs.
Tanít még-

Kazai Ági+36-30-871-11-55, kazaiagimusic@gmail.com
Életkor:
Végzettség: LFZE mesterdiploma
Foglalkozás: jazzének előadóművész, jazzének mestertanár, coach, dalszerző, alkalmazott zeneszerző
Max. szint
Tanulónál-
Saját helyszínenBudapest, online
Óradíj10.000 Ft/60 perc
EgyébNyugat-európai egyetemen képzett, Zeneakadémia mesterszakos diplomával rendelkező jazzénekes oktatást vállal. 20 éves oktatási, színpadi- és stúdió gyakorlat, személyre szabott, kreativitás-fejlesztő módszer. Készségfejlesztés, felvételire való felkészítés, igény szerint szolfézzsal egybekötött órák. Tanítványai többek között a hazai zenei élet kiváló szereplői, mint például Szalóki Ági, Bocskor Bíborka, Péterfy Bori, Jónás Vera, Ónodi Eszter, Pátkai Rozina, Harcsa Veronika.

Tanított tárgyak: klasszikus hangképzés, jazzének, szolfézs-zeneelmélet, jazzelmélet, zongora.
Tanít mégéneket, jazz elméletet, jazzéneket, szolfézst, zeneelméletetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA