Kiss Csaba+36-20-501-78-90, kiss.csaba.kiss@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség: PhD
Foglalkozás:
Max. szintegyetem
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen11. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébAz ELTE BTK-n végeztem esztétika és filozófia szakon, majd a kar doktori iskolájában morál- és politikai filozófia doktori programon. Disszertációmból készült könyvem 2020-ban jelent meg a L'Harmattan Kiadónál Forradalom és szabadság címmel. Doktori hallgatóként óraadó voltam az ELTE filozófia szakán. Várok mindenkit, aki mélyebben érdeklődik a filozófia, az etika és a társadalom kérdései iránt, akár diákként, akár felnőttként. A filozófiát önmagáért, illetve saját magunk jobb megismeréséért is érdemes tanulmányozni, de a bölcseleti stúdiumok elengedhetetlen része a logikus gondolkodás és a helyes érveléstechnika elsajátítása, ami aztán az élet számos területén hasznosítható. Így azokat is szívesen várom, akik elsősorban logikai és érveléstechnikai ismereteket tanulnának.
Tanít mégetikát, filozófiát, társadalomismeret

Tóth Zoltán+36-20-203-80-52, clamatorforte@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás: tanár, közigazgatási és EU szakértő
Max. szintfőiskolai
TanulónálBudapesten bárhol ill. online
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbbdiplomás, gyakorlott, közép- és főiskolán oktató tanárként korrepetálást, közép- és emeltszintű érettségi felkészítést, személyre szabott oktatást végzek.
Minden jelentkező, de különösen középiskolai tanulók korrepetálását, vizsgafelkészítését vállalom.
Felnőtt érdeklődők, egyetemisták, főiskolások esetében is - megbeszélés alapján - történelem, társadalomismeret, filozófia, Európai Unióval kapcsolatos ismeretek, etika, valamint társadalomtudományi tárgyak feladatainak megoldásában, feldolgozásában segítséget tudok nyújtani.
Honlap: cerveteri-oktatas-tanacsadas.hu
Online és személyes órák, megbeszélések, konzultációk, folyamatos kapcsolattartás. Tárgyi tudás, elemzőkészség, logikus gondolkodás, térben és időben történő tájékozódás fejlesztése.
Tanít mégetikát, filozófiát, szociológiát, társadalomismeretet, történelmetVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA