Nagy Boglárka06-20-463-81-37, nbogika@hotmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: fõiskola, egyetem
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági, üzleti, turisztikai szaknyelv is!)
TanulónálBudapesten bárhol
Saját helyszínenbelváros
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébNagy Boglárka vagyok, angol, olasz nyelvtanár. Vállalok nyelvvizsgára, érettségire, felvételire, munkainterjúra felkészítést, korrepetálást is. Nyelvvizsgára felkészítést alaptól a felsõfokig: általános, gazdasági, üzleti, turisztikai vizsgatípusokból. Magyar és nemzetközi nyelvvizsgákra egyaránt felkészítek, legalább 10 éves tapasztalattal.
Vállalom gyerekek, csoportok tanítását is.
Az elsõ bemutatkozó óra ingyenes.
Tanít mégangolt

Edelényi Marianna+36-70-559-25-89, mariann.edelenyi@gmail.com
Életkor: 61 év
Végzettség: ELTE MA
Foglalkozás: Tolmács-fordító,nyelvtanár,idegenvezető
Max. szintprofi (C2 felett is)
Tanulónálkülön igény esetén megbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínenszemélyesen is 9. ker. Ludovikánál nálam, V.OIK Könyvtár IX. Ludovikánál, lakásomon, V.Molnár u.
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébDupla ELTE MA diplomás tolmács-fordító, nyelvtanár és idegenvezető vagyok. Csupa nyelvigényes szakma. Szívesen segítek másnak is a nyelvtanulásban. Több évtizedes működésem alatt már mindenféle helyen, mindenféle korosztályt tanítottam és jó rálátásom van arra hogy mik az általános elakadások és mi miatt nem tudnak vagy nem mernek beszélni a több éves tanulás után sem a tanítványok. Magánóra keretében lehetőség van személyre szabottan pótolni a hiányzó alapokat, és sok-sok időt biztosítani a beszédfejlesztésre, amire én tolmács- és idegenvezetőként külön hangsúlyt fektetek. Amit nem szokás emlegetni: A TE SZORGALMADRA IS SZÜKSÉG LESZ! Ez esetben szárnyalni lehet és olyan eszközöket mutatok majd, amivel egyedül is tudsz fejlődni.
Tanít mégangolt, németet

Orsolya Demeter+39-335-837-88-56, orsolya1969@gmail.com
Életkor: 51 év
Végzettség: egyetemi diploma
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébOlaszul élni, gondolkodni, érezni ...
Meglátni, megélni a szépet!
Tanulj Olaszul Firenzéből!
! Sokéves magyarországi és olaszországi tanítási tapasztalat
!! Magyar és olasz egyetemi diploma
!!! Több mint anyanyelvű tanár
;)
Tanít még-

Salomonné Csiszár Pálma+36-30-507-62-50, cspalma@freemail.hu
Életkor: 45 év
Végzettség: ELTE
Foglalkozás: tanár
Max. szintalapfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébAz ELTE Olasz és Eszperantó szakán végeztem 2002-ben, azóta számos tanfolyamot vezettem. Apanyelvi eszperantótanár vagyok, édesapámtól tanultam a nyelvet gyerekkoromban. Az Akadémiai Kiadó Eszperantó írásbeli nyelvvizsga kötetét és tematikus szótárát szerkesztettem.
Tanít mégeszperantót

Gehér Klaudia+36-70-722-51-97, geher.klaudia@gmail.com
Életkor: 32 év
Végzettség: felsőfokú-közgazgász diploma
Foglalkozás: language couch
Max. szintfelsőfok (A1-C2)
Tanulónálonline
Saját helyszínenBudapesten
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Online nyelvtanárként dolgozom, az olasz nyelv szerelmeseinek segítek a nyelv elsajátításában. 8 év olaszországi tartózkodás után nem csak a lexikális tudást, de a való életben használatos kifejezéseket is beépítem a tananyagba. Az órákon fontos szerepet kap a beszédkészség fejlesztése, de az olvasás, írás és hallott szövegértési gyakorlatokat sem hanyagoljuk.
Egy velencei egyetem (Università Ca'Foscari) által kiállított 'CEDILS' hiteles dokumentummal rendelkezem, mely feljogosít az olasz, mint idegen nyelv oktatására. A képzés során tanult leghatékonyabb módszereket természetesen közös óráinkon is alkalmazom!
Fontos, hogy beszélgetéseink érdekesek legyenek, nyitott vagyok a művészetekkel,gasztronómiával, utazással,növény és állatvilággal, sporttal kapcsolatos témákra is egyaránt.
Továbbá felkészítést vállalok CILS és CELI nyelvvizsgákra is, A1-C2 szinten egyaránt. Állásinterjúk, üzleti tárgyalások esetén is hatékony módszerekkel lehetek segítségedre, mind olaszországi, mind svájci karrierépítés kapcsán.

Ha felkeltettem érdeklődésedet nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot akár telefonon ( +3670 722 5197), akár e-mailen (geher.klaudia@gmail.com) keresztül!
Tanít még-

Harmath Veronika+36-30-530-90-13, minitalia.hu@gmail.com
Életkor: 48 év
Végzettség: olasztanári és idegenforgalmi szakközgazdász diploma
Foglalkozás: nyelvtanár, tolmács, fordító, idegenvezető
Max. szintfelsőfok (gazdasági, turisztikai szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4000 Ft/60 perc
Egyéb34 évvel ezelőtt kezdtem az olasz nyelvvel foglalkozni. A tanításon kívül dolgoztam többször is kereskedelmi területen olasz-magyar cégekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert több éve ebben a szép országban élek a Garda-tónál és itt szoktam idegenvezetni is. Mára már természetes lett az online nyelvoktatás, amikor én ezzel kezdtem foglalkozni, akkor még nem volt az. Ezért kialakítottam a saját technikáimat, módszereimet arra, hogy távolból is érdekes legyen az óra és meglegyen a tanítványaim és köztem a személyes kapcsolat. Óráimat mindig személyre szabom, mindenki más célból tanulja a nyelvet és más ütemet igényel, illetve technikát. Az első ingyenes próbaóra lehetőséget mindenkinek felajánlom, hogy biztos legyen abban, jól választott! Minitalia-ezt a nevet választottam az oldalamnak, hiszen a nyelvtanulással az egész ország történelméből, kultúrájából, gasztronómiájából is ízelítőt kapunk, magunkban kialakítunk egy mini-Itáliát. Erre invitállak titeket is, tárlatok velem!
Tanít még-

Cserhati Judit00-39-342-525-11-79, cserhati.judit@gmail.com
Életkor: 39 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: olasz nyelvtanàr
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébRómában, Perugiában és Sienában éltem, dolgoztam és tanultam. Jelenleg is Olaszországban élek ès online tartok olasz nyelvòràkat.
Az egyik céges nyelvtanfolyamon járt minőségellenőr írta rólam:
'Judit kiváló munkát végez, órán nagyon precíz, ugyanakkor rugalmas is a tanyanyag feldolgozását illetően. Alapos, lelkiismeretes. A diákjai nagyon szeretik, mert amellett, hogy kiváló órákat tart, oldott hangulatot teremt.'
Szakmai hátteremről:
Történelem és olasz nyelvtanári, olasz nyelvű idegenvezetői, valamint gazdasági és társadalomtudományi szakfordítói végzettséggel rendelkezem. Az egyetemi évek alatt több alkalommal tanultam ösztöndíjjal és nyaranta dolgoztam is Olaszországban. Az egyetem elvégzését követően 4 éven keresztül tanítottam magánúton, tartottam céges tanfolyamokat és dolgoztam óraadóként a közoktatásban is. 4 éve Olaszországban élek. A párom olasz, a gyerekeim pedig már itt születtek.
Ha jól felkészült tanárt és színes, lendületes órát szeretnél, amelynek során minden egyes alkalommal érzed magadon a fejlődést, akkor írj és megbeszéljük az első skype-os órád időpontját.
Tanít még-

Budai Ágnes+36-70-317-40-46, agnes.budai@yahoo.com
Életkor: 31 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás: magántanár, közgazdász
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenonline
Óradíj4500 Ft/60 perc
EgyébHa szeretnéd megismerni az olasz nyelv szépségeit; ha segítség kell a házi feladathoz vagy a dolgozatra felkészülésben; ha szeretnéd bővíteni a szókincsedet vagy gyakorolni az eddig megszerzett tudást, keress bizalommal! :)
Több éves olaszországi kint tartózkodásom során az olasz nyelv és kultúra szerelmese lettem, és ezt a rajongást közvetítem az óráimon is.
Első alkalommal 30 perc ingyenes!
Tanít még-VISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA