Sztrapkovics Bettina06-70-402-05-56, sz.betti1992@gmail.com
Életkor: 28 év
Végzettség: angol-spanyol tanári mesterdiploma
Foglalkozás: angol-spanyol magántanár
Max. szintbármely szint
Tanulónálmegbeszélés szerint
Saját helyszínen-
Óradíj5000 Ft/60 perc
EgyébFiatal, dinamikus, tanári mesterdiplomás angol-spanyoltanár vagyok :) Van tapasztalatom középiskolai, felnőtt nyelviskolai és magántanári területen is (​Cervantes Intézet, Katedra Nyelviskola, Centro Colombo). A Cervantes Intézet által akkreditált nyelvvizsgáztató vagyok a következő szinteken: B1 (alapfok), B2 (középfok), C1 (felsőfok), C2. Éltem Spanyolországban és Kolumbiában, ahol a Centro Colombo nyelviskolában tanítottam angolt haladó felnőttcsoportoknak. Vállalok általános vagy szakmai / üzleti / gazdasági nyelvet és nyelvvizsgakészítést is. Számos nyelvvizsgára készítettem már diákokat mind angolból, mind spanyolból - IELTS, DELE, Cambridge, Corvinus, BME, BGE, Társalkodó, stb. Számlaképes vagyok, céges kurzusokat is vállalok. Mindkét nyelven közel anyanyelvi szinten állok, így bármely szintet szívesen vállalok.
Ha érdekel, írj (sztrapkovicsbetti@gmail.com) vagy hívj bártan :) (06704020556)
Tanít mégangolt

Pusztai Tímea06-30-624-99-25, timeapt@gmail.com
Életkor: 31 év
Végzettség: MA
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen18. ker.
Óradíj4000 Ft/60 perc
EgyébSziasztok! 10 évet éltem Madridban és a madridi Autonóm Egyetemen végeztem el a spanyol tanári MA-t. A szakmai gyakorlatomat a madridi Tandem nyelviskolában folytattam. Több éves nyelvtanítási tapasztalattal várom a jelentkezésed, ha spanyolul szeretnél tanulni, vagy fejlesztenéd a nyelvtudásod, illetve nyelvvizsgára vagy érettségire is szívesen felkészítelek.
Tanít még-

Houdek-Farkas Annamária06-30-942-23-81, farkas.annamaria@gmail.com
Életkor:
Végzettség: 3 diplomám van, külker, nemzetközi kommunikáció, Európai Uniós tanulmányok
Foglalkozás:
Max. szintfelsõfok (üzleti, EU szaknyelv is!)
Tanulónál-
Saját helyszínenZugló, Szugló utca ill. online (skype, meets)
Óradíj7500 Ft/90 perc
EgyébAz én tanítványaim sikeresen vizsgáznak 2005 óta!
– felkészítés általános és üzleti nyelvvizsgákra, BME, BGF, Corvinus, Cambridge, Origo, Euro, TELC, LCCI, IELTS, stb.
- személyre szabott oktatás
- teljesértékű online órák is
- modern audiovizuális elemek használata internettel
- oktatási anyagok széles skálája

-saját oldalam: www.facebook.com/angolspanyoltanitas
Tanít mégangolt

Fábián Ágnes+36-70-250-89-88, fagca98@gmail.com
Életkor: 23 év
Végzettség: orosz-spanyol nyelvész
Foglalkozás: jogász hallgató
Max. szintközépfok (emelt érettségiig)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébSziasztok!
Kedves Érettségiző/Nyelvvizsga előtt Álló!!
Jelenleg az ELTE Állam- és Jogtudomány karon vagyok jogász hallgató, s ezt megelőzően elvégeztem szintén az ELTE-n az orosz-spanyol nyelvész BA képzést. 23 éves vagyok, jelenleg az 5. nyelvemet tanulom (igen, ez nekem hobbi).
Úgy gondoltam, hogy mivel szabad a július-augusztus hónapom, szeretnék Nektek segíteni kihozni a legtöbbet a 2 hónap alatt. Szeretném előre tisztázni, hogy heti 1 órát nem szívesen vállalok. Amire én gondoltam, az tényleg egy intenzív, de maximálisan élvezetes angol nyelvű felzárkóztatás/továbbfejlesztés. Amikor én álltam az emelt angol érettségi és nyelvvizsga előtt, sajnos nem voltam tisztába mi alapján kéne kit választani, és nem jártam jól; ebből kifolyólag nálam az első óra az mindig arról szól, hogy a diák el tudja dönteni, hogy tudna-e velem együtt dolgozni. Továbbá, az órák online módszerrel működnének, mert az elmúlt év, mint tudjuk eléggé káosz volt, úgyhogy jelenleg (az egyetem normális kezdetéig) nem tartózkodok a fővárosban, illetve szeretek utazgatni, meg gondolom ti sem lesztek bezárkózva; úgy hiszem, hogy az online verzió a legjobban megoldható mindenki számára. További kérdés/kérés/óhaj esetén írjatok nekem!
Ági (:
Tanít mégangolt

Kisgyörgy Sándorné+36-70-532-31-22, agaliba@freemail.hu
Életkor: 58 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen13. ker.
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébAngol és spanyol nyelvtanítás kezdők, középhaladók és haladók részére. Online oktatást is vállalok, és a lakásomon is tanítok. Vizsgára való felkészítés, nyelvtani rendszerezés, felkészülés a szóbeli vizsgaanyagokból és egyéb témakörökből.
Tanít mégangolt

Walter Lilla Patrícia+36-30-940-17-04, walterlillapatricia@gmail.com
Életkor: 20 év
Végzettség: érettségi
Foglalkozás: tanuló
Max. szintközépfok
Tanulónál18. ker.,19. ker. ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc, 5000 Ft/90 perc
EgyébKéttannyelvű gimnáziumban, nyelviskolákban, magántanároktól és külföldön szerzett nyelvtanulási praktikáim segítségével adom át a tudást
Tanít mégmatematikát

Carolina Ares+36-70-741-69-63, caroares@yahoo.com
Életkor: 45 év
Végzettség: egyetemi
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok (anyanyelvi tanár)
Tanulónálonline ( Zoom)
Saját helyszínen-
Óradíj3600 Ft/60 perc
EgyébA nevem Carolina Ares, argentin vagyok. Spanyol anyanyelvű vagyok.
Zoom-mal online tanítok gyerekeknek és felnőtteknek. Alap-, közép- és haladó szinten.
Iskolai támogatást nyújtok. Felkészítem a felnőtteket állásinterjúkra és üzleti útra. Fordításokat végzek angolról spanyolra és spanyolról angolra.
Mi nombre es Carolina Ares, soy argentina. Mi lengua materna es el español. Estoy certificada como profesora de lengua extranjera.
Enseño a niños y adultos en línea via Zoom. En niveles básico, intermedio y avanzado.
Brindo apoyo escolar. Preparo a los adultos para entrevistas de trabajo y viajes de negocios. Hago traducciones del inglés al español y del español al inglés.
My name is Carolina Ares, I am Argentine. My native language is Spanish. I am certified as a foreign language teacher.
I teach children and adults online via Zoom. At basic, intermediate and advanced levels.
I provide school support. I prepare adults for job interviews and business trips. I do translations from English to Spanish and from Spanish to English.
Tanít még-

Ignits Márta+36-20-299-21-50, ignitsm@hotmail.com
Életkor: 43 év
Végzettség: főiskola
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfokú
Tanulónálonline
Saját helyszínenPaks
Óradíj3500 Ft/60perc
EgyébIgnits Márti vagyok. 5 évet éltem Spanyolországban és egy éve kezdtem el foglalkozni a spanyol nyelv tanításával. Mi a fontos számomra? Tudom hogy a tanításhoz, nem csupán az adott terület megfelelő ismerete szükséges. A tanítás ennél sokkal többről szól: odafigyelés, lelkiismeretesség, változatosság, kreativitás, elfogadás, beleérzőképesség. Ezek mentén tanítom ezt a gyönyörű nyelvet figyelembe véve a tanuló habitusát, napi ritmusát és képességét.
Tanít még-

Berecz Dóra+36-30-895-72-81, bereczdora26@gmail.com
Életkor: 24 év
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj2600 Ft/60 perc
EgyébBerecz Dóra vagyok, 2019-ben végeztem az ELTE-n, spanyol szakon. Az angol és spanyol felsőfokú nyelvvizsgáim mellett, beszélek portugálul és kicsit katalánul is, számomra a különböző nyelvek megismerése és elsajátítása mindig is hatalmas szenvedély volt, ebből a szenvedélyből szeretnék átadni leendő diákjaimnak.
Spanyol nyelvoktatást vállalok kezdőknek online. Szeretettel várom azok jelentkezését, akik szeretnék elsajátítani a világ negyedik legtöbbek által beszélt (és kicsit elfogult véleményem szerint, egyik legszebb) nyelvét, valamint szeretnének megismerkedni a spanyol/latin-amerikai kultúrával, történelemmel, irodalommal.
Időpontok tekintetében nagyon rugalmas vagyok, óráim menetét igyekszem a diákok szintjéhez, egyedi igényeihez igazítani, hiszen úgy gondolom a magánórák legfőbb előnyei a csoportos/iskolai tanítással szemben az egyénre való összpontosítás.
Tanít még-

Korcsog Réka+36-30-470-94-40, korcsogreka@gmail.com
Életkor: 22 év
Végzettség: ELTE spanyol szak
Foglalkozás: magántanár
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínensaját lakás (13. ker., Margit-sziget ( Jó idő esetén, kérésre))
Óradíj3500 Ft/60 perc
EgyébKedves Diákok!
Jelenleg is az ELTE, spanyol szakos tanulója vagyok. Kezdőtől középfokig vállalok nyelvvizsga és érettségi felkészítést, de szívesen látlak akkor is, ha csak szeretnél egy felszabadult környezetben nyelvet tanulni. Célom, hogy a diákok félelem és szorongás nélkül, magabiztosan tudjanak kommunikálni, amihez a spanyol és dél-amerikai kultúra köré épített játékos, kreatív tananyagot használok.
Tanít még-

Kovács Dávid06-30-591-56-47, david.kovacs1984@gmail.com
Életkor: 35 év
Végzettség: közgazdász
Foglalkozás: közgazdász, jelenleg magán-nyelvtanár
Max. szintfelsõfok (gazdasági szaknyelv is!)
Tanulónálonline (Skype)
Saját helyszínen9. ker. Fõvám tér (Corvinus Egyetem épülete)
Óradíj3000 Ft/60 perc, 4000 Ft/90 perc
EgyébAZ ÓRÁK ONLINE FORMÁBAN TOVÁBBRA IS FOLYTATÓDNAK.
35 éves nemzetközi elemzõ végzettségű közgazdász vagyok, (többek között bankos munkatapasztalattal) ANGOL, NÉMET és SPANYOL nyelvekbõl vállalok órákat minden szinten illetve nyelvvizsga-típusból (általános, gazdasági, stb), immár 16. 'különórás idényemben'.
Nem hiszek az alternatív, újító, stb módszerekben, a jó hangulatban végzett 'klasszikus' munkavégzés volt mindig is az egyetlen elfogadható kerete az óráimnak, ezen változtatni szerintem nem érdemes.
A helyszín változó, de általában a Corvinus Egyetem, az órákat 4000ft/90 perc ill 3000/60 perc áron tartom. Jelenleg viszonylag rugalmas beosztásban is rendelkezésre tudok állni, ha úgy alakul, keress nyugodtan a megadott elérhetõségeken.
Tanít mégangolt, németet

Ribánszki Györgyi+36-70-603-48-16, ribanszki.gy@gmail.com
Életkor:
Végzettség: egyetem
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíjmegegyezés szerint
EgyébTöbb éves nyelvtanári tapasztalattal rendelkezem angol, spanyol és orosz nyelven. Tanítottam már kezdőket, készítettem fel nyelvvizsgára és korrepetáltam is. Jelenleg csak online tartok órákat. Célom az, hogy a tanítványaim merjenek és tudjanak helyesen beszélni, élvezzék azt, hogy egy idegen nyelven megszólalnak és ki tudják fejezni magukat. A tananyagot személyre szabottan is össze tudom állítani.
Tanít mégangolt, oroszt

Nagy Nóra+36-30-562-91-60, noranagy9@gmail.com
Életkor:
Végzettség: nyelvtanár
Foglalkozás:
Max. szintközépfok (üzleti szaknyelv is!)
Tanulónálonline
Saját helyszínen-
Óradíj6000 Ft/60 perc, 8000 Ft/90 perc
EgyébKedves Tanulók!
Az ELTE-n végeztem okleveles angoltanárként ill. magyar nyelv - és beszédfejlesztő tanárként, de emellett spanyol nyelvet is tanítok, és közel 10 éve foglalkozom nyelvoktatással.
Angol nyelvet C1 szintig, spanyol nyelvet B2 szintig vállalok. Amivel szolgálhatok:
Felkészítés
- általános/üzleti angol nyelvvizsgára (Euro, Bme, Telc, Cambridge, Kitex, Language Cert, stb. )
- érettségire (közép - és emelt szint)
- felvételire
- állásinterjúkra
- általános spanyol nyelvvizsgára (DELE), középszintű érettségire
Csak online tanítok, de egy első személyes találkozásra, részletek megbeszélésére mindig kapható vagyok valahol a belvárosban egy kávé mellett :)
Keress bátran a részletekért!
Tel.: 30/562 91 60
Tanít mégangol

Rédei Katalin+36-20-989-10-27, +36-20-286-66-29, redei.katalin.cecilia@gmail.com
Életkor: 58 év
Végzettség: okl. közgazdász, spanyol szakfordító
Foglalkozás: spanyol szakfordító, oktató
Max. szintközépfok
Tanulónálonline
Saját helyszínenFót
Óradíjkezdő, újrakezdő: 4000 Ft/60 perc,
középhaladó: 5000 Ft/90 perc,
korrepetálás: 3000 Ft/45 perc
EgyébTöbb mint 8 éves online- és több mint 15 éves offline tanítási tapasztalattal szeretettel várom latinos hangulattal teli óráimra a spanyolul tanulni vágyókat 16-99 éves korig.
Elsősorban kezdőket és újrakezdőket, esetleg középhaladókat (A1-A2 szinten is) szívesen vállalok több mint 40 éves spanyol fordítói múlttal és cca. 15 éves oktatói tapasztalattal.
(A nyelvet fiatal lányként még Kubában sajátítottam el, ahol 4 évig éltem, ott érettségiztem és közgazdasági egyetemre jártam)
Tanulhatunk hetente 1-szer vagy 2-szer 60 vagy 90 percet Fóton, a saját lakásunkban, vagy online, skypeon keresztül, megspórolva ezzel az utazási költségeket. (A skype minden igényt kielégít a tanuláshoz, segédanyagok, média fileok használata ugyanúgy lehetséges, képernyő és hangmegosztással kombinálva tökéletes felület az oktatáshoz).
Ha te tudod, hogy miért akarsz megtanulni spanyolul, akkor én tudom, hogy hogyan tanítsalak meg erre a gyönyörű nyelvre.
Kereshetsz e-mailben vagy telefonon.
Árak: 90 perc: 5000 Ft, 60 perc: 4000 Ft, de 90 perces órákat szívesebben csak személyesen tartok.
Tanít még-

Pál Andrea06-30-463-83-51, andreapal08@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás: nyelvtanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónálmegbeszélés szerint ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3500 Ft/60 perc
Egyéb15 éves spanyolországi tartózkodással a hátam mögött vállalok nyelvoktatást minden szinten, beszédcentrikusan, rugalmas időbeosztással, minden korosztálynak 14 év felett. Felkészítek nyelvvizsgára, közép és emelt szintű érettségire, felzárkóztatok, korrepetálok, ösztöndíjasoknak tudásfrissítõt rendszeresen végzek. Csak egyesével foglalkozom a tanulókkal. Hétvégén nem tartok órákat.
Tanít még-

Böröczki Csaba+36-20-366-44-51, boroczkicsaba@gmail.com
Életkor:
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintközépfok
Tanulónál8., 9. ker. (Nagyvárad tér, Klinikák, Corvin-negyed, Kálvin tér, Astoria)
ill. online
Saját helyszínen9. ker. Nagyvárad tér
Óradíj3000 Ft/60 perc
EgyébA jó tanár képéről mindig Robin Williams ugrik be a 'Jó reggelt Vietnám'-ból, amikor baseballozik az osztályával. Nos, ha baseballozni nem is fogunk az órán (pocsék a labdaérzékem), a fesztelen és szórakoztató órákat garantálom. Már amennyire egy nyelvóra szórakoztató lehet. Fontosnak tartom, hogy tanulóim az angolszász kultúrával is megismerkedjenek a nyelvtan mellett, ugyanis a nyelv kultúra nélkül csak adathalmaz. Tehát az óráimon van 'magnós' szövegértés Beatles- és Sex Pistols-szövegekkel, beszélünk a brit szokásokról, az USA történelméről, a szlengről, és természetesen a nyelvtan sem marad ki.
Talán fontos lehet még, hogy igen sok nyelvbe kóstoltam bele, jártas vagyok a nyelvészetben, így érthetően (a magyar gondolkodásnak megfelelően) el tudom magyarázni a fránya igeidőket, vagy éppen a szenvedő szerkezet.
'99 óta tanítok mindenféle korosztályt (a legfiatalabb tanítványom másfél éves volt). Megfordultam több nyelviskolában (pl. Katedra, Helen Doron, London Studio), magánóvikban és cégeknél egyaránt. Tehát gyerekeket és 50 felettieket is szívesen tanítok. Nyelvvizsgára felkészített tanítványaim 100%-a sikeres vizsgát tett.
Otthon / Online: 3000 HUF / 60 perc
Házhoz - csak a VIII és IX kerületben: 3500 HUF / 60 perc
Csoportoknak 4 főig: 4000 / 60 perc / csoport (tehát: nem fejenként ennyi, hanem az egész csoportnak)
Játékos angol 2-10 éves GYEREKEKNEK: 2000 HUF / 30 perc / csoport (max. 3 főig - az órákon csak angolul beszélünk)
Csoportnak 5 főtől: megbeszélés szerint
Az otthoni és online felnőtt órák 60 percesek.
Tanít mégangolt, magyar nyelv és irodalmat, történelmet

Flores Veronika+36-30-198-53-67, floresvera.94@gmail.com
Életkor: 27 év
Végzettség: ELTE spanyol szak
Foglalkozás: spanyol tanár
Max. szintfelsőfok
Tanulónál-
Saját helyszínenBlaha Lujza téren saját helyszínen ill. online
Óradíj5000 Ft/60 perc, 7000 Ft/90 perc
EgyébHOLAAA

Perui-magyar származású vagyok, az ELTE spanyol szakán végeztem, három éve tanítok spanyolt. Korábban gyógypedagógus asszisztensként is dolgoztam. Ha szeretnél érettségire, nyelvvizsgára felkészülni, felfrissíteni nyelvtudásod, érdekel a spanyol, illetve latin-amerikai kultúra, vagy csak a nyelv szerelmese vagy, akkor jó helyen jársz. Óráimon interaktívan, egyéni igényeidre koncentrálva, vidám légkörrel készítelek fel a célod elérésére. Fontosnak tartom, hogy a logikusan felépített nyelvtant a beszéd gyakorlása során alkalmazni tudjuk, így ennek központi szerepe lenne óráimon. A különböző képességek fejlesztése érdekében szeretek a tankönyvi anyagok mellett videókat, podcastokat, újságcikkeket, meséket megosztani, képfájlokat és játékos feladatokat is hozni, amennyiben Te is úgy érzed, hogy ez segíti az előrehaladásodat. Hiszem, hogy kölcsönös erőbedobással sikerül elérni azt, amit szeretnél.
Bármilyen korosztály oktatását vállalom kezdő, alap, közép és felsőfokon.
Annak érdekében, hogy közös munkánk sikeres és hasznos legyen, óráink pozitívan és jó hangulatban teljenek, az első 60 perces órát díjmentesen tartom, így lehetőséged nyílik arra, hogy megismerj engem és tanítási módszereimet.

5000Ft/60perc
7000Ft/90perc


Várom jelentkezésed :)
Tanít még-

Szokoly-Korpicova Veronika +36-30-011-23-10, veronika.kc@gmail.com
Életkor: 34 év
Végzettség:
Foglalkozás:
Max. szintfelsőfok
TanulónálKörmend, Szombathely ill. online
Saját helyszínen-
Óradíj3000 Ft/45 perc
EgyébKedves diákok!
Veronika vagyok, angol és spanyol tanár. Angol BA és angol-spanyol tolmács MA végzettség mellett sok év külföldi tapasztalattal rendelkezem.
Folyamatosan képzem magam az általam már ismert nyelvekből valamint újakat is tanulok. Jelenleg görögöt és németet. A nyelvtanulás és új kultúrák megismerése az életem.
Az óráim egyénre szabottak és beszédközpontúak. Nagy hangsúlyt kap nálam a nyelvtan jó alapokra helyezése, a hiányosságok felismerése, ezeknek megoldása és az ismétlés, ami a biztos siker titka.
Engedd, hogy segíthessek és megszerettessem veled a nyelvvel való foglalkozást. Én mindent megteszek, hogy elérd a célodat.
Tanít mégVISSZALÉPÉS AZ ELŐZŐ OLDALRA